Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

είσαι ταλαιπωρημένη βρε Λεγκουίν, γι'αυτό και την πέρασες την αρρώστεια πιο βαριά... όλα καλά τώρα? περαστικά σου!

Εγώ περιμένωωωωω και περιμέεενωωωωωω (όχι το τρένο).

Ωραίο όνομα το Χριστόφορος, έχω ανήψι με αυτό το όνομα!

Καλημέρα!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalhm;era...το γερμανικό... ειναι στα γερμανικά ομως εεε????

.

ναι αλλα με τον γκουγκλι, αλλα και επειδη ειναι ιδιο το φορματ βρισκεις ακρη, ουτε εγω ξερω γερμανικα, τεσπα αν δεις κατι πες μου να σε βοηθησω!!!

Α! Θυμήθηκα! Η μάνα μου (ορθόδοξη) έχει βαφτίσει καθολικό πιτσιρίκι και ο καθολικός παπάς -στην Αθήνα έτσι?- δεν είχε κανένα πρόβλημα!!! Μάλλον είναι λίιιγο πιο έξυπνοι από τους δικούς μας τους στόκους!

100% αληθεια. Ειναι πολυ πιο ανοιχτουαλοι, και πιο μοντερνοι, πιο οικειο πιο προσιτοι. Τον γαμο πχ τον αναγνωριζουν οι καθολικοι (τον ορθοδοξο) αν πας να ζησεις αλλου κλπ,ή αν παντρευτει καθολικος ορθοδοξο,οι δικοι μας οοοοοοοοοοοοοχι πρεπει να κανει ορθοδοξο γαμο για να θεωρησουν οτι εισαι παντρεμενοσ

και αλλα πολλα πολυ κολλημενα, εγω σορρυ αλλα τους σιχαινομαι γενικότερα τους παπαδες δεν ειμαι της θρησκειας καθολου, και ολα τα μυστηρια που εκανα, μια καταπιεση την ενιωθα...

:tongue::tongue:

eNeap2.pngTSzHp3.png

γιούπι αρκεί να υπάρχουν 2 νονές και η μία να είναι ορθόδοξη...

αλλιώς δεν θα βρεις παπά να το δεχτεί, εκτός και αν το κρύψετε! ουφ κι εσείς όλα στο φως του ήλιου θέλετε να τα έχετε! κάντε και κάτι στα μουλωχτά!:tongue::tongue::tongue:

εγώ πάντως βάφτισα το καθολικότατο ανήψι μου στην ιταλία πέρσι το καλοκαίρι!

έχω ένα καθόλου νηστήσιμο προφιτερόλ κολασμένο στο σπίτι! ποια θα κοπιάσει το απόγευμα να το φάμε;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ναι ρε και τι θα το κάνω το προφιτερόλ θα το κοιτάζω;;;

Ντουντουκάκι κάθε μέρα θα μπαίνεις για έπαρση σημαίας και παρουσία... και όταν θα πιάσουν οι πόνοι να στείλεις σε κάποια μήνυμα! Ααα και να μου φιλήσεις τη γιατρό σου... την αρίστη δεν έχεις;

Εγώ ρε παιδια δεν θεωρώ την καθολική εκκλησία πιο ανοιχτόμυαλη πάντως, τη θεωρω εξισου σκοταδιστική (σωστά το πα γιατρέ μου;).

Γιουπάκι η λύση είναι αυτό που είπε κια η τάτι δηλαδή δύο νονές στο μυστήριο, ή νονό ορθόδοξο στο μυστήριο και η καθολική νονά στην ουσία. Εμείς παρόλο που δεν έχουν κάνει βαφτίσεις μόνο ονοματοδοσίες έχουμε μια χαρά νονούς-πολυαγαπημένους φίλους :-)

Αφροδίτη εμφανίσου... με έκαψες με δυο σου λέξεις στον θοδωρή "παπουτσια με φωτάκια" χαχαχαχα. Πήγα να πάρω παπούτσια στο σοζω για να πάω το άλλο ζευγάρι στο τσαγκάρη γιατί βγήκε όξω το δάχτυλο... μου δειχνε η γυναίκα ωραιότατα παπουτσάκια, καποια στιγμή λέω "ο μικρός έχει φάει κόλημα με φωτάκια"... αναστεναζει και μου λέει δεν ήθελα να φτάσουμε σ'αυτό το σημείο, πάει και ξεθαβει ένα καρακίτς ζευγάρι παπούτσια με τον σπαϊντερμαν και φωτάκια χαχαχαχαχα Αρχισα να τραγουδαω το μια μαχαιρια στην καρδιαααααααααααααααα. Τι να κάνω μάνα τα πήρα...

Ααα και τώρα που το θυμήθηκα... γιουπη κι εγώ σαν αυτό που έβαλε η Ευγενία έχω καρεκλάκι... πιστεψέ με δεν φαντάζεσαι για τη κακοποίηση μιλάμε εδώ και μια τετραετία! Το έχω μόνιμα στην καρέκλα (και προσπαθούμε να μην το βγάζουμε όταν είναι κόσμος στο σπίτι γιατί απο κάτω υπάρχει ολόκληρος κόσμος!!!!) και το παίρνουμε σαν βαλιτσάκι μαζί και στις διακοπές.

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!

Λέγκω δεν είναι τίποτα, θα λές 100 φορές τη μέρα στον εαυτό σου ''μ'αρέσουν τα παπούτσια με φωτάκια''. Σε μια βδομάδα θα το έχεις πιστεψει. Το έκανα κι εγώ!

Ζήτω η λοβοτομή!!!!

Έεεεεεεεεφυγα!

Καλημέρα σας!

Εγώ ρε παιδια δεν θεωρώ την καθολική εκκλησία πιο ανοιχτόμυαλη πάντως, τη θεωρω εξισου σκοταδιστική (σωστά το πα γιατρέ μου;).

Επειδή από μένα ξεκίνησε η αντιστροφή της ερώτησης να διευκρινίσω: εγώ είπα πιο έξυπνη όχι πιο ανοιχτόμυαλη. Δλδ "σκασίλα τι είναι ο νονός,μου αρκεί που θα πάρω το παιδί" ;)

by the way ούτε εγώ τα έχω βαφτίσει τα παιδία.

DPYUp2.png EYukp3.png

Μα το λύπήθηκα το παιδακι τοσο κλαμα για τα χαλασμενα του παπουτσια... Δεν τα ηθελε... θυμηθηκα μια ιστορια που διαβαζαμε στο ανθολογιο στο δημοτικο που αγορασανε στο φτωχο παιδακι καινουρια παπουτσια για το πασχα και αυτο κοιμηθηκα αγκαλια μαζι τους... Και στο κατω εσυ ρωτας τη μανα σου για το τι θα φορεσεις, γιατι να σε ρωτησει το παιδι? Ευγε καλα εκανες και του τα πήρες! Να εισαι σιγουρη οτι θα τα χαρει πολυ περισσοτερο απο τα πιο τρεντυ παπουτσια εβερ!

Μυρτω, εκτός από τα παιδικα τραγουδια, προτεινω και παπουτσια με φωτάκια τι εχεις να πεις για την αϊκιουκατρακύλα?

Ηρθα , ειπα και φευγω!

Σας φιλω γλυκα και σας αγαπώ βαθιά!

Καλά κι εγώ έτσι έλεγα και τελικά καταλήξαμε στα παπούτσια Μπεν τεν. Τα οποία ήταν και φτηνά. Αλλά του τρυπήσανε και τώρα έχει με φωτάκια!!!!

Μπορώ να σας βεβαιώσω ότι αν είχε Νο 42 θα έπαιρνα κι εγώ!

Ξέρετε πόσες φορές με έχει βοηθήσει ο Αλέκος να βρω το κλειδί της εξώπορτας μια και έχει καεί η λάμπα και δεν την αλλάζει κανένας? Χοροπηδάει ο Αλέκος βλέπω εγώ. Όταν είμαι μόνη μου κάνω 10 ώρες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

εχουν φαντάζομαι τα σκοταδιστικά τους, αλλα ειναι πιο επιστημονικόι, δεν ειναι τοσο του πιστευε και μη ερευνα... τεσπα δεν ξερω απο ο,τι εχω συζητησει με εναν ξαδερφο ο οποιος σκεφτεσαι να σπουδάσει στη θεολογικη σχολη του βατικανού, επειδη τον ενδιαφερει η ψυχολογία-στην πιο πνευματικη της εκδοχη- και εχει μιλησει με πολυ αξιολογους ανθρωπους.

Γενικά ομως οι δικοι μας ειναι πολυυυ κολλημενοι, πουθενα στον πλανητη δεν γινονται αυτα που κανει εδω η εκκλησία...πχ δεν αναγνωριζει βασικα δικαιώματα αλλων θρησκειων για τοπους λατρείας, δεν αναγνωρίζει μοναστηρια κλπ αν δεν ανηκουν στην επισκοπη κλπκλπκλπ δεν τα ξερω και καλα αλλα ειναι πισω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ελιζα μου έχεις δίκιο!

Αθηνά εγώ πάλι μάλλον θεωρώ το ίδιο ίσως και χειρότερη την καθολική εκκλησία... άσε που μου έρχεται κάθε φορά στο μυαλό η ιερά εξέταση.

Κι εγώ χάρηκα παρα πολύ με τα παπούτσια που του πήρα. Είχα στεναχωρηθεί πολύ που έκλαιγε το σάββατο για τα τρύπια παπούτσια του και φόραγε των αλλων πιτσιρικιών... θέλαμε να τα πάμε στον τσαγκάρη αλλά δεν είχαμε πάρει είδηση ότι το δεύτερο ζευγάρι του είχε μικρύνει. :-(

Μουφα η ντενεκεδούπολη;

Μπααα δεν σε πολυεμπιστεύομαι γιατί εισαι απαιτητικια στις παιδικές παράστασεις χαχαχα Θα ρωτήσω τετ α τετ το Ληδιάκη για να μην την επηρεάζεις, παλιομαμα.:tongue:

Λενιώ τέλεια ιδέα με τα χοροπηδητά... ψψψψψψψψψψψψψ τι είπες τώρα, ούτε κι εμείς έχουμε λάμπα στο διάδρομο. Είστε πολύ μπροστά τι να λέμε:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...