Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

γιουπι εχω φιλο που ειναι καθολικος και εχει συγγενεις στην Αθηνα... θα τον ρωτησω μηπως ξερει κατι...

;)!!

Α κ συγχαρητηρια για το καταν!!Θεωρω πως πρεπει να ειναι κανεις εξυπνος για να παιζει καλα:P

Γιούπι, δεν είναι μόνο το θέμα με τα αδέρφια. Και μόνο το γεγόνος ότι ο νονός θα είναι άλλης θρησκείας, αν μπορούμε να το πούμε αυτό για τους καθολικούς, θα υπάρχει θέμα δεν θα υπάρχει? Δηλαδή σε ποιο πάσχα θα φέρνει λαμπάδα στο παιδί? Φαντάζομαι στο ορθόδοξο. Οπότε αφού στην πορεία θα πάει με τα ορθόδοξα δεδομένα κ παραδόσεις για το παιδί, γιατί δεν παριστάνει για λίγο και την ορθόδοξη στην βάφτιση να μην έχετε θέμα....?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω γιουπακι! παιζουν πολλα ρολο... στρατηγικη τυχη εξασκηση... ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι παντως και οσο παιζεις κολλας...

συγχαρητήρια! είναι το στυλ που μου αρέσει να παίζω και εγώ (να μου το θυμήσετε όταν αποκτήσω ελεύθερο χρόνο να αρχίσω να το παίζω):)

Καλημέρα!Μαυρίλα και μουντίλα λέμε...αλλά δεν πειράζει, είμαστε καλά!!!

Τελικά δεν χρησιμοποίησα καθόλου το θήλαστρο (τζαμπα έσκασα τα 118 γιούρια) και το γάλα μου έχει επανέλθει σχεδόν στα ίδια επίπεδα με πριν!Δόξα τω Θεώ, όλα καλά!!!

Ο Κων/νος έχει πυρετό από την Πέμπτη, μόνο πυρετό,ίωση λένε είναι, σκέφτομαι να τον κρατήσω σπίτι το Μάρτη που είναι μήνας εξάρσεων...ζόρικα θα είναι ..θα δω..

Σκέφτομαι κ γω για βάπτιση γύρω στο τέλος Μάη..για όνομα το Χριστόφορος πώς σας φαίνεται???

Ντουντούκι, γέννησες?????Με το καλό, να πάνε όλα τέλεια!!!!

Φιλούρες τσι μούρες!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

χελοου!!! :-)

ειστε καλα? εμεις αναρρωνουμε σιγα σιγα απο μυτη και λαιμο....

και αυριο θα παμε σχολειο μετα απο μια ολοκληρη εβδομαδα αποχης λιγω του κρυωματος :?

οσο για τις βαφτισεις και τους παπαδες, εχω καταλαβει οτι τελικα ειναι στην ιδιοσυγκρασία του και στο ποσο ανοιχτομυαλος ειναι ο ιδιος να δεχτει κατι που υποτιθεται πως δεν δεχονται, για παραδειγμα οταν ηταν να βαφτισουμε τη μικρη μου ειχαν πει ΟΛΟΙ πως δυσκολα θα εβρισκα παπα να μας τη βαφτισει επειδη δεν ειμαστε παντρεμενοι, τελικα ετυχε νομιζω εκει που ηθελα να γινει η βαφτιση ο παπας να μην εχει τετοια θεματα...

mamma-mia: ΜΠΡΑΒΟ!!!!! :-) (παιζει οταν εχεις λιγο χρονο να μου απαντησεις στο τελευταιο πμ?? plsssss)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Μπράβο Τόνια για το μικρό! Το θήλαστρο πούλα το ξανά αν δεν το χρειάζεσαι!

Χριστόφορο έχω ξάδερφο οπότε δεν είμαι αντικειμενική.

Και εμείς κλείσαμε βάφτιση 8 Ιουλίου, μέσα στη ζέστη αλλά μόνο τότε βόλευε όλους από Ξάνθη και ειχε και κενό το παρεκκλήσι.

Διαφημίσεις

jen: η αδερφη μου τρελαθηκε με τη Ξανθη!! :-) της αρεσε πολυ και να φανταστεις οτι δεν πηγε στα μερη που μου ειπες παραεξω αφου δεν ειχε αμαξι....

επισης τα δερματικα της μικρης ειναι πολυ καλυτερα με τις κρεμες παρ'ολο που δεν της βαζω οσο παλιοτερα γιατι περιμενω να κοιμηθει και της βαζω μετα γιατι αλλιως την ενοχλει....της δινω βεβαια και calcarea carbonica τις τελευταιες μερες και την εχει βοηθησει και αυτο νομιζω....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

jen: η αδερφη μου τρελαθηκε με τη Ξανθη!! :-) της αρεσε πολυ και να φανταστεις οτι δεν πηγε στα μερη που μου ειπες παραεξω αφου δεν ειχε αμαξι....

επισης τα δερματικα της μικρης ειναι πολυ καλυτερα με τις κρεμες παρ'ολο που δεν της βαζω οσο παλιοτερα γιατι περιμενω να κοιμηθει και της βαζω μετα γιατι αλλιως την ενοχλει....της δινω βεβαια και calcarea carbonica τις τελευταιες μερες και την εχει βοηθησει και αυτο νομιζω....

και ήθελα να σε ρωτησω κ για τα δυο!

που πήγε στην Ξάνθη? στην παλιά πόλη? γλυκά σας έφερε?

χαίρομαι πολύ για την Νεφέλη που πάει καλύτερα! δεν πήγαν άδικα οι κρέμες

Μπράβο Τόνια για το μικρό! Το θήλαστρο πούλα το ξανά αν δεν το χρειάζεσαι!

Το χω νοικιάσει με το μήνα από την klinikum.Παίζει να επιστρέφουν χρήματα αν το στείλω στη μέση του μήνα π.χ.???

Ντιεσάκι ακόμα θηλάζει η μικρή????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Χαλοοοουυυυ!!

Μπράβο Μαμα μία για το γάλα σου!!!

Ντιεσάκι έτυχε να δω το μνμ σου στο πάρεντς για αναζήτηση γιατρου που αναλαμβανει φ.τ μετά από κ.τ. έχεις υπόψην σου μια Ιζαμπελ Ρόσας? Ειναι μια ισπανιδα ολιστικος κ γυναικολόγος που από ότι ξερω κανει τετοιους τοκετους.

Τι θέμα έχετε με τα δερματικά? Ρωτάω επειδή κ εμένα κάνει εξάρσεις αλλά το συνδέουμε με την αλλεργια της (για την μεγαλη κορη μιλάω) κ δεν έχουμε κανει κα΄τι παραπάνω... Βασικά από την αλλεργια της είναι.. απλά φροντιζω να το ενυδατώνω, αυτό μου είπε κ η παιδιατρος μας που είναι κ ομοιοπαθητικός κ δεν ανεφερε κάτι για να πάρει ομοιο σκευασμα...

Καληνύχτα!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα μικρές μου ανεμώνες... ότι θα έφτανα να αρρωσταίνω περισσότερο απ'τα παιδια δεν το πίστευα:rolleyes:... όπως και ότι θα φτάναμε στο σημείο να κάνουνε πιο συχνα μπάνιο απο μένα

Κι εμείς αποχτήσαμε το πρώτο μας ανηψάκι την προηγούμενη κυριακή αλλά είναι ακόμα μέσα γιατί είχε πρόβλημα με την αναπνοή του αλλά απο χθες πάει πολύ καλά και μάλλον θα βγει σύντομα. Το μαναράκι του όταν έβαζε η μαμά του το χέρι της και το έπιανε έπεφτε κατευθείαν ο κορεσμός γιατί τρόμαζε. Πόσο πρέπει να ζορίζονται με το που γεννιούνται αντι να είναι σε μία αγκαλιά να είναι σε ένα κουτι και να τα τρυπάνε... τέσπα αναγκαίο κακό. Μόλις βγει θα έχει τόσες αγκαλιές που θα τα ξεχάσει όλα. Η μαριώ μας κάνει κι αυτή αντλήσεις με νοσοκομειακό, οχτώ την ημέρα.

Τόνια μου μια χαρά όλα, άντε να παρεις τα πάνω σου, εντάξει;;;

Να φτιάξει και ο σκατοκαιρος επιτέλους!

Θέλω κι εγώ να πάω στην Ξάνθη...

Αθηνάααα στείλε ρε κοπελια το τηλέφωνό σου γιατί το έψαχνα το σάββατο που πέρασα απο πικιώνη και δεν το έβρισκα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...