Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Το weaning σημαίνει αποθηλασμος, όχι; Υποθέτω ότι εννοεί ότι καθορίζοντας μόνο του το παιδι την ποσότητα των στερεών οδηγείται και σε φυσικό αποθηλασμο; Δηλαδή δεν το μπουκώνεις άρα δεν κόβεις πολλους θηλασμούς κλπ κλπ....

Ναι βρε παιδάκι μου...μην κολλας εσυ με τη λέξη... ο αποθηλασμος ξεκιναει με την πρώτη λήψη στερεής ...άλλο αν μπορεί να κρατήσει 4-5 χρόνια ακόμα:lol::lol:

Λοιπόν τι γίνεται εδώ μέσα??άλλη αναλαμβανει κετερινκγ άλλη γραφει βιβλία κ μαλιστα στα αγγλικα...:o:o

Μήπως μπορειτε να βρειτε κ σε μενα κανέναν παπα που να δεχεται να ειναι η νονα καθολική??Μιλαμε έχω φαει πόρτα.. Δεν δεχεται κανεις να ειναι η νονα καθολικη.. δεν μπορώ να κλεισω εκκλησια..

Μήπως καμμια από σας εκτελει κ μυστηρια??Γάμους βαπτισεις???:tongue::tongue:

Αφρο η Λ είναι ακόμα αχώρηστη με το καρεκλακι της...Θα σου στειλω πμ

Αχ σημερα φορεσα το μπεμπιδι κ πήγα στη φιλεναδίτσα μου που γέννησε πρωωρα.. στο σπίτι της πήγαμε κ χαλαρώσαμε παααααρα πολύυυυ...

Μονο οι 2 μας με το μπεμπονι μου που κοιμηθηκε 3ωρο κ μας αφησε να αράξουμε.. Αυτηνης το νεογεννητο ειναι ακόμα στη μοναδα. ευτυχώς ειναι καλα μονο βαρος περιμενουν να πάρει... Αντλει γαλα ανα 3-4ωρες.. μηπως δεν είναι αρκετο?? Εκεινη μου λεει πως ειναι οκ επειδή όσο χρειαζεται το μωρό το βγάζει η ιδια με αυτη τη συχνοτητα...Δεν ξερω από αντλήσεις...αλλά μου φαινονται πολλες οι 4 ωρες για 10 ημερων γαλουχία...

Ελιζα σου στελνω τωρα το τηλ με πμ γιατι όλο το ξεχνάω:oops::oops:

Καληνυχτα!!!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κουριτσα μηπβς μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να τον αγοράσω????

Γιατι είναι τοσο φθηνος??Δεν εχω ιδεα απο ι μπέι...

http://www.ebay.co.uk/itm/ERGObaby-Green-River-Rock-Print-baby-carrier-organic-/320862475863?pt=UK_Baby_Carriers&hash=item4ab4e4d657

Μερσιιιιιιιιιιιι

κ τι ειναι αυτο το μπιντ?????

Βρε κουριτσα μηπβς μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να τον αγοράσω????

Γιατι είναι τοσο φθηνος??Δεν εχω ιδεα απο ι μπέι...

http://www.ebay.co.uk/itm/ERGObaby-Green-River-Rock-Print-baby-carrier-organic-/320862475863?pt=UK_Baby_Carriers&hash=item4ab4e4d657

Μερσιιιιιιιιιιιι

κ τι ειναι αυτο το μπιντ?????

να βαλεις μια τιμή πανω απο 11 λιρες εκει που λεει bid (ειναι δημοπρασία, η μεγαλύτερη τιμή κερδίζει)

αλλά κατω εκει που λεει post to λεει οτι στελνει μονο UK! οπότε μην το κανεις, χαμένος κόπος...στην αναζήτηση σου να διαλέγεις να σου δείχνει αυτους που στέλνουν ευρώπη...

Διαφημίσεις

Γιουπάκι, σας ρωτάει ο πάπας ποιό είναι το θρήσκευμα της νονας ή το λέτε από μόνοι σας;

Εμάς ο δικός μας δε μας ρώτησε ποτέ τίποτα, ελάτε εδώ να βαφτιστείτε είναι και πολύ όμορφο το εκκλησάκι, το παρεκκλήσι του Αγ. Αθανασίου στο Θησείο.

Kalhm;era...το γερμανικό... ειναι στα γερμανικά ομως εεε????

Η νονά θελει να το έχει πει επειδή μπορει να την δουνε οταν θα κανει σταυρό κ δεν θελει να κρυβεται....

Ωραιο ειναι το εκκλησακι εκει Μυρτω ε?? Δεν δεχονται παιδάκι μου... ειναι ταλιμπάν... Απιστη τη λένε... αιρετική... ασε πολύ χάλι...

Εγώ ξέρω ότι αυτό που ρωτάει ο παπάς είναι αν έχει κάνει πολιτικό γάμο η νονά. Βέβαια είναι λογικό να μην δέχονται για νονά ορθόδοξου καθολική, αλλά μην το αναφέρεις. Η μάνα μου ήταν καθολική, παντρεύτηκε με ορθόδοξο γάμο, στην ταυτότητα την γράψανε κατευθείαν ορθόδοξη, και έχει βαφτίσει και παιδάκι...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Νομίζω ότι πρέπει να ακολουθήσεις τον παραλογισμό τους! Ο μόνος τρόπος να προσποιηθεί την ορθόδοξη, αλλιώς να βαφτίσει το παιδί καθολικό. Δυστυχώς όπως είπες τα θεωρούν διαφορετικές θρησκείες.

Νομίζω ότι πρέπει να ακολουθήσεις τον παραλογισμό τους! Ο μόνος τρόπος να προσποιηθεί την ορθόδοξη, αλλιώς να βαφτίσει το παιδί καθολικό. Δυστυχώς όπως είπες τα θεωρούν διαφορετικές θρησκείες.

Αυτό θα σου έλεγα κ εγω...γιατι δεν κανετε καθολική βάφτιση? ακουσα οτι πολυ ωραια κ κατανυκτικη...:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μ'αρεάσει η συζήτηση για το διάβασμα!

Πάντως έχω ένα θέμα. Γιατί πάντα διαβάζουμε κάτι που αρέσει στον Αλέκο. Και τα βιβλία που είναι για τη Φίφη τα έχουμε κάνει σκιπ!

Η μοίρα του να είσαι δεύτερο παιδί!

Εμείς διαβάζουμε 1+1. Πρώτα της Σοφίας (που την παίρνει ο ύπνος πιο γρήγορα ) και μετά του Κωστή.

Από "προχωρημένα" διαβάσαμε τα Ψηλά Βουνα και του Κωστή του άρεσε πολύ. Από Π.Δ. τον Τρελλαντώνη. Τα υπόλοιπα παραείναι μου φαίνεται....

Ήθελα να πω και μερικά άλλα ....αλλά τα ξέχασα. Σας φιλώ!

Α! Θυμήθηκα! Η μάνα μου (ορθόδοξη) έχει βαφτίσει καθολικό πιτσιρίκι και ο καθολικός παπάς -στην Αθήνα έτσι?- δεν είχε κανένα πρόβλημα!!! Μάλλον είναι λίιιγο πιο έξυπνοι από τους δικούς μας τους στόκους!

DPYUp2.png EYukp3.png

Η νονα δεν θελει με τιποτα να προσποιηθει...

Ειναι ΤΕΛΕΙΑ η καθολικη βαπτιση..καμμια σχεση με την ταλαιπωρια που τραβανε τα δικα μας .. δεν τα βουτανε, μονο βρεχουν το κεφαλάκι... κ τα λογια ειναι ομορφα.. ομως μου φαινεται καπως το ενα να ειναι ορθοδοξο κ το άλλο καθολικο... λεμε τωρα...

Η νονα δεν θελει με τιποτα να προσποιηθει...

Ειναι ΤΕΛΕΙΑ η καθολικη βαπτιση..καμμια σχεση με την ταλαιπωρια που τραβανε τα δικα μας .. δεν τα βουτανε, μονο βρεχουν το κεφαλάκι... κ τα λογια ειναι ομορφα.. ομως μου φαινεται καπως το ενα να ειναι ορθοδοξο κ το άλλο καθολικο... λεμε τωρα...

α ναι αυτό δεν το σκέφτηκα! ντοινγκ...

Πάντως στη ουσία Γιούπι, ο νονός θα πρέπει να μάθει στο παιδί τη θρησκεία του. Αυτός είναι ο ρόλος του για την εκκλησία. Το θέμα είναι αν εσύ θες το παιδί σου να είναι άλλη θρησκεία από σένα. Αν μου συνέβαινε το ίδιο, παρότι είμαι ορθόδοξη γιαλατζί, δηλαδή δεν ασχολούμαι καθόλου με εκκλησία και τέτοια, δεν θα μου άρεσε να είναι το παιδί μου άλλο από μένα. Δεν ξέρω γιατί.....

Ροσαλίτα αναφερεσαι στην περιπτωση που γινόταν καθολικη ε???

Ναι, νομίζω οτι δεν ειναι κ καθόλου πρακτικό...

ξερεις άλλες γιορτες, αλλες διαδικασίες... ειναι λίγο περιεργο...κ καλό ειναι να μην τα μπλεξουμε...σκεψου να αρχισει κ καμμια αντιπαραθεση αναμεσα στα παιδια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...