Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ μην μου λετε για παραμυθια... πολλες φορες κρυβω κανα δυο απο αυτα που φερνει ο Μητσακος κατω απο το παπλωμα κ υπουλα υπουλα τα πεταω πισω απο το κρεβατι αλλα το ατιμο θυμαται τι εχει φερει κ τα ψαχνει...

Εμενα ποτε θα κοιμηθουν μονα τους οεο?

Γιουπακι με τον υπνο καλυτερα αλλα κοιμαται μαζι μας ολοι μια παρεουλα αγκαλιτσα.Ερχεται κ ο Μητσακος καμια βολτα μεχρι το πρωι που ερχεται κ παρκαρει για καμια ωρα.Μεσημερια σαν το σημερινο που ο αντρας μου ειναι απογευμα θα τα παρω αγκαλιτσα κ τα δυο κ θα κοιμηθουμε ( θελω να ελπιζω). Μωρε ετσι τα εδινα τα φαγητα στο Μητσο δεν ετρωγε αλεσμενα με τιποτα ,τωρα αυτος του δινω αχλαδι σε φετα κ το κουναει περιμενει να βαρεσει κουδουνακι το περναει για κουδουνιστρα. Αηδιαζει .. αλλο παιδι. Αν ειναι θα σου πω .Ευχαριστω πολυ παντος.

Ο Μητσακος καλα την μεγαλη καρεκλα την γειωσε πολυ γρηγορα.Στην αλλη καθοταν μεχρι λιγο μετα το χρονο μετα κανονικα σε καρεκλα αλλα οχι για να φαει για να κανει χαζα.Ειχε την μανα μου τον ταιζε οπου εβρισκε κ ακομα κ τωρα ερχεται τρωει λιγο φευγει παει παιζει ξανα παλι.Αλλα ο Μητσος ειναι αλλη περιπτωση δεν ειναι κλασσικο παιδακι.Αυτος τωρα μια χαρα αραζει στην καρεκλα ο τεμπελακος μου!

Αααα δεν ήξερα ούτε εγώ ότι έχει μάχες μετά! Θα ενθουσιαστεί ο Άλεκ!

Αλλά άσε να γίνουν 5 και μετά! Είναι και πριν τον ύπνο και θα τα ονειρεύεται μετά.

μα γιατί ευχαριστείτε την Άφρο?

Τί έκανε? για καλό κιόλας???

ΧΑΧΑΧΑ

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Χα χα χα ! Επειδη με βοηθησε! Της ζητησα κατι πληροφοριες για κετερινγκ κλπ κ μας συστησε ενα πολυ οικονομικο, η φιλεναδοκουμπαρα μου κατενθουσιαστηκε!

!!! τι σύμπτωση!! ψαχνω και εγω catering αυτες τις μέρες για την βάπτιση!!!! πείτε μου και μένα αυτό το οικονομικό! έχω πάρει ήδη προσφορες από 4...:rolleyes:

!!! τι σύμπτωση!! ψαχνω και εγω catering αυτες τις μέρες για την βάπτιση!!!! πείτε μου και μένα αυτό το οικονομικό! έχω πάρει ήδη προσφορες από 4...:rolleyes:

Γιατί δεν παίρνεις τη Λέγκω? Μια χαρά θα σου τα κάνει!

Αχ μην μου λετε για παραμυθια... πολλες φορες κρυβω κανα δυο απο αυτα που φερνει ο Μητσακος κατω απο το παπλωμα κ υπουλα υπουλα τα πεταω πισω απο το κρεβατι αλλα το ατιμο θυμαται τι εχει φερει κ τα ψαχνει...

Χαχαχαχχχχ! Δεν υπάρχεις! Φαντάσου μετά από 15 χρόνια που θα βρεις επιτέλους χρόνο να κάνεις γενική στο σπίτι, θα τραβήξεις το κρεββάτι και θα βρεις από πίσω τα άπειρα παραμύθια!:lol::lol::lol::tongue:

Κι εγώ δεν μπορώ καθόλου να τους διαβάζω... Και όσο δεν μου ζητούσανε τα αγόρια, τόσο μου ζητάει η Ευτυχία! Είμαι ικανή να αποκοιμηθώ διαβάζοντας! Μια φορά είχα αποκοιμηθεί όταν ήμουν έγκυος στην Ευτ. την ώρα που μου έλεγε ο Κίμων μάθημα ιστορίας χαχα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Σας διαβασα τρελεεεεες, θελω συναντηση λεμε!!!!

Τι εγινε με τον θεσμο της Παρασκευης????

Εμείς προσπαθουμε να κανουμε την ρουτινα της ΕΛεν, αλλά πολλες φορε΄ς χαζολογαμε εμείς περισσοτερο απο τα παιδια χαχαχαχα

απο σειρες σας πτροτέινω Breakinn Bad, Mad men. Kai oi δυο πολυβραβευμενες, υπεροχες, και σε σεναριο και κινηματογραφηκα, κολλημα σας λεω.

πηγα παιδιατρο σημερα γελασε με τις αηδιες που ελεγε η αλλη στο παιδων, μια χαρα τον βρηκε, διολου αδυνατο, με μπουτακια και κοιλίτσες και όλα αμε!!!! Καλα δεν περιμενα απο τον παιδιατρο να μου το πει, απλα το επισημανα. Το τι γελιο ριξαμε γενικα, δεν ειχε και κοσμο και τα ειπαμε πολλη ωρα...

Κριμα να λενε τετοιες μπουρδες ορισμενοι, καποιες μαμαδες μπορει να ακολουθουν τετοιες συμβουλες...τι να πω...

τις προαλλες ελεγε αλλεργιολογος για εκζεμα σε μαμα να σταματησει το θηλασμο γιατι το εκζεμα προκαλειται απο το μητρικο, ειανι αλλεργικο στο μητρικο το παιδι χαχαχαχαχαχαχαχα(εννοειται οτι εκανε αποχη απο γαλακτοκομικα κλπ)

του πηρε και ιστορικο για ομοιο, και ειπαμε εμβολια τιποτα προς το παρον.

eNeap2.pngTSzHp3.png

α και τα παραμυθια τα εχω κοψει κανα εξαμηνο στην Ειρηνη...ολο κατι γινεται και λεμε, αυριο Ρηνουλα, αυριο αργησαμε τωρα... νιωθω τυψεις απο σημερα ξεκιναμε τα απαντα της Δελτα χαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πωπω καλά κομπλεξαρίστηκα τώρα τρελά... Ποια Δέλτα ρε παιδιά;;; Πως σας ήρθε;;; Με τίποτα ... καλύτερα να της διαβάσω κανένα ιατρικό...

Εδώ η βασίλισσα του χιονιού που διαβάζουμε σε επεισόδια και μου φαίνεται τεράστιο...

Λοιπόν μια εποχή μου την είχε βαρέσει της διάβαζα το δικό μου βιβλίο... στα αγγλικά! κοιμόταν σε ντε τε! Εγώ τα πολλά αναγνώσματα τα έχω κόψει, ένα το πολύ δύο αν έχει έρθει και ο ανδρεας και μετά διαβάζω εγώ το δικό μου και αυτή/α αποκοιμιέται/ουνται δίπλα μου...

Να μάθουν να διαβάζουν μόνα τους όλα κιόλα.. τα άπαντα της Δέλτα τα διάβασα στο δημοτικό... ας τα διαβάσουν και αυτά μόνα τους.

μυρτούλι το baby led weaning σημαίνει ότι τρώει μόνο του στερεά τροφή (σε μορφή φινγκερ φουντ) όσο θέλει, γιαυτό λέγεται baby led, δλδ του τα βάζει μπροστά του και τσιμπολογάει. Έτσι ελέγχει καλύτερα πόση στερεά τροφή θα φάει, και μαθαίνει να ακολουθεί το αίσθημα της πείνας του

τί είναι το κονυ 2012;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Κόνυ 2012 μπες φατσομπουκ και θα δεις... Τί γινεται και αλλού στον κόσμο...

Η Π.Δ μας ήρθε επειδή την δίνουν τα νέα! Εγώ διάβαζακαι για τη ζωη του Δραγούμη και γενικά ήταν πολύ επίκαιρη...

Ντου θα πας για βι μπαγκ; Άντε με το καλό! Πάντως είναι τριμερό βίταιο εεε; Βα γουσταπρουμε να ποναμε!

Για τη Λέγκω το λέω επειδή όλο μαγειρεύει Λιχουδιές!

Καλε ξεκολήστε με τη Δέλτα! Δεν τους την διαβάζω για να πιάσουν τα υψηλά νοήματα και κάνουμε μετά φιλολογική συζήτηση. Ακριβώς επειδή δεν την πολυκαταλαβαίνουν τα κοιμίζει!

Το weaning σημαίνει αποθηλασμος, όχι; Υποθέτω ότι εννοεί ότι καθορίζοντας μόνο του το παιδι την ποσότητα των στερεών οδηγείται και σε φυσικό αποθηλασμο; Δηλαδή δεν το μπουκώνεις άρα δεν κόβεις πολλους θηλασμούς κλπ κλπ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...