Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Συμπεθέρα, πολλα φιλια! Τι κανουν τα αγορια σου? Ο Γαμπρουλης μου τι λεει με το νηπειαγωγείο?

Δημοτικό, καλέ! Περνάει υπέροχα! Αν εξαιρέσεις που χάνει τα πάντα, μολύβια, σβήστρες. ξύστρες κτλ όλα καλά!

Για τις ταινίες βλέπουμε 1 το δεκαήμερα συνήθως μετά τις 10 που κοιμούνται τα παιδιά και συνήθως αντέχω μέχρι τις 11....

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα παιδια κοιμούνται γύρω στις 10-10,30 (η μυρσίνη είναι φλου μια και τρώει στάνταρ κάθε ώρα)... απ'τις 10,30 μέχρι της 12-1 είναι οι ώρες που έχω ανάγκη να χαλαρώσω και να κάτσω με τον γιωργο να πουμε καμια κουβέντα, να μιλήσω επιτέλους με κάποιον ενήλικα και να δουμε καμια ταινία ή μάλλον ένα μέρος κάπιας ταινιας. Χάνω απ'τον ήδη κομμένο ύπνο αλλά δεν αντέχω διαφορετικά την καθημερινότητά μου... Τις μέρες που ο γιώργος πάει τσάρκα όπως σήμερα είναι ζώρικα...όλη η μέρα κυλάει μόνο με παιδια χωρίς επαφή με ενήλικες, αλλά απ'την άλλη επειδή εγώ είμαι εδώ δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλείνεται και ο γιώργος.

Εντομεταξύ με το σπίτι στην χειροτερη κατάσταση του, δεν μπορώ να καλέσω και κανέναν σπίτι θα γίνω εντελώς ρεζίλι.

Άσχετο αλλά ξεχνάω πάρα πολύ, σκέφτομαι κάτι π.χ να πιω νερό και πηγαίνοντας στην κουζίνα το χω ξεχάσει... ξεκινάω να αλλάξω πάνα την μικρή και στη διαδρομη το ξεχνάω και κάνω κάτι άλλο και μένει το παιδι χεσμένο, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχω πάθει. Και δεν περνάει κι ο ρημάδης ο βήχας με τίποτα, σαν την φθισικια βήχω:rolleyes:

Γεια σας, πάω στον γκόμενο μου τον επιθεωρητη ρέμπους

καληνύχτα

το λεμονι

Λέγκω αυτό για το βράδυ είναι σαν το έγραψα εγώ! Μετά τις 10-11 που έχει ησυχία το σπίτι μου αρέσει τόσο πολύ να χαλαρώνω είτε στην τηλεόραση (με την Έλλη εννοείται αγκαλιά, κοιμισμένη ή να τρώει) είτε στο πσ ειτε να μιλάμε με τον Ν που μονο τοτε εχουμε χρονο να πουμε τα βασικά...το ξέρω ότι θα έπρεπε να κοιμάμαι μαζι με το μωρό αλλά και εγώ θέλω να χαρώ λίγο το σπίτι με ησυχία...

Και εμείς εδώ είμαστε και οι 3, εγω και τα μικρά, μπουκωμένοι για δεύτερη βδομάδα, οι οροί και ο υγραντήρας δουλεύουν φουλ...βαρέθηκα!

Διαφημίσεις

καλημερα

με το καλο μαρακι...εχεις καμια βδομαδουλα ακομα...

να μπαινεις να μας λες τα νεα σας!

εμεις εδω... εχω παρεουλα την ραφαελα παλι... ειχε πυρετο εχθες και με πηραν τηλ απο τον παιδικο να παω να την παρω... σημερα δεν εκανε ακομα πυρετο αλλα την κρατησα προληπτικα...για να δουμε...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημερααα!

Ελα βρε Ντουντουκι μπαινε που κ που να μαθαινουμε κανα νεο σου! Αντε κοριτσακι λιγο εμεινς σε λιγες μερες ( μπορεις κ ωρες ???) θα εχεις αγκαλια την μικρουλα σου!

Κοριτσια εμεις το βραδυ εχουμε τον Μητσακο που κοιμαται πολυ δυσκολα.Μας βγαζει την παναγια για να κοιμηθει.Κοιμαται πολυ αργα μετα της 11:30 συνηθως 12 . Αλλα κοιμαται κ το μεσημερι ενα 3ωρακι ισως γι αυτο.Αν τον αφησω να μην κοιμηθει θα του ρθει νυστα κατα της 7 θα κοιμηθει στον καναπε κ παλι το ιδιο ειναι.Πολυ σπανια δεν κοιμαται μεσημερι κ θα κοιμηθει κατα της 10 αλλα αυτο μια το μηνα κ αν. Με το μικρο προσπαθω να τον κοιμιζω κατα της 10 η 10:30 τουλαχιστον να εχουμε μονο ενα. Η αληθεια ειναι πως το κοιμισμα των παιδιων το εχουμε μοιρασει εγω τον Νικολα κ ο αντρας μου τον Μητσο.

Σαν ΚΑΠΗ αισθανομαι ωρες ωρες πραγματικα αλλα ριξει ολες μου τις ελπιδες στο καλοκαιρι πως θα ειμαστε λιγο καλυτερα ,ψυχολογικα τουλαχιστον .Σε λιγες μερες αλλαζει η ωρα θα φτιαξει κ ο καιρος οποτε θα αρχισουν κ εμας τα καθημερινα μας δρομολογια εξω!

Λεγκουλι πλακα μας κανεις?Με 3 παιδια το ενα 3 μηνων γαλακτοτσιμπουρακι θες να εχεις κ το σπιτι τζι τζι? Πολυτελειες φιλεναδα!!! Εγω οταν φευγει ο Μητσακος συμμαζευω λιγο.Ε με το που ερχεται μεσα σε 10 λεπτα το σπιτι εχει βομβαρδιστει ,Αυτο το παιδι ειναι τυφωνας απο οπου περναει τα παντα καταστρεφονται ....

Καλημερα

Ααα μην ξεχασω ευχαριστω πολυ Αφροδιτουλα μου εισαι τελεια!!

Καλημέρα!!

ετοιμάζομαι να βγω οπότε δεν σχολιαζω τιποτα μόνο χαιρετω!!

Αφρο στη Λ αυτη την καρεκλα έχουμε κ είμαι κ εγώ πολύ ευχαριστημένη.

Ήθελα να δω αν προτείνετε κάτι άλλο..

Κ αυτη που γίνεται βαλίτσα φαινεται καλή αλλά τη θέλω για καθημερινή -σκληρη χρήση (καταλαβαινεται πως κατανταει η καρεκλα οταν το παιδί τρωει μονο του) οπότε δεν θα με βοηθησει μάλλον...

Είχα κ μια μεγαλη αλλά την έδωσα επειδή δεν με βολευε το μεγεθος κ επειδή γινόταν χάλια μετα το φαγητο της μπουμπούς.. ενω αυτη καθαρίζει ευκολα....

Αφρο σου περισσευει????

Ντου με το καλο κοπελα μου!!Κάνε λίγο υπομονη μπορεί να μπεις στο 10ο όπως εγω:tongue::tongue:!!

Τζενη πως παει ο υπνος??Σε ενδιαφέρει το βιβλίο για το λεντ γουϊνινγκ???

καλημέρα!

Έλα ντου ντου τον εφαγες τον γαιδαρο! Με το καλο κοριτσάρα!

Τζενακι, δεν εκανα τιποτα, δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις. Με το καλο, όλα!

Γιουπιδι, ναι εχω, εμεις δεν το χρησιμοποιουμε εδω και πολλους μηνες.... Η Λ το χρησιμοποιει ακομα? Εμενα ο αγγελος ουτε να το δει δεν θελει, συνηθως καθεται στα γονατα και τρωει. Για πες, ποτε θα βρεθουμε να στο δωσω? Που ειπες μενεις? Στειλε μου και το τηλεφωνάκι σου καλου κακου να το εχω ...

Τι λετε να κανονίσουμε καμια συναντησουλα? Αν και το ΣΚ προβλεπεται πολυ μαυριλα απο καιρο...

Ανασταζι, περαστικα σας! τι εγινε με τους αγωνες?

καλημέρα!

Εδώ το σπίτι της δικτατορίας!

Εμείς κατά τις 8.30 με εννιά αρχίζουεμ διαδικασία ύπνου.

1. μαζεύουν τα παιχνίδια τους,

2. τρώνε

3. μαζεύουν πιάτα (τώρα τελευταία τα πλένουν κιόλας)

4. Πάμε στο μπάνιο

5. δόντια, μπάνιο κτλ μεγάλο μέρος μόνα τους, εκτός από τα δόντια που τα βραδυνά τα κάνουμε εμείς)

6. ντύνονται μόνα τους (τελευταία τα καταφέρνει καλύτερα και η Φίφη)

7. Ιστορία

8. Νερό και καληνύχτα

εεε μπορεί να μας φωνάξουν μερικές φορές μέχρι να τους πάρει ο ύπνος κυρίως η Φίφη αλλά μέχρι τις 10, 10.30 έχουν κοιμηθεί.

Κοιμούνται και το μεσημέρι όμως.

Δεν μπορώ να πω, είμαστε πολύ ρουτινιάρηδες και παίρνει λίγο παραπάνω η όλη διαδικασία επειδή κάνουν πολλά μόνοι τους.

Πάντως τελευταία ο Άλεκ έχει αρχίσει και θέλει να κάνει δουλειές Ντόινγκ!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Μουσικούλα νοσταλγική!

0Tz8NxFqE2E

Γιουπάκι ξέχασα να σου πω, πολύ μ'αρέσει η ιδέα του φίνγκερ φουντ, εγώ όμως δεν την εφαρμοσα μόνο και μόνο γιατί έχω μεγάλη φοβία με το πνίξιμο! Αλλά αυτό που δεν κατάλαβα, με τον αποθηλασμός πως συνδέεται; Γιατί λέει baby lead weaning;

Λεμονάκι μυρωδάτο που είσαι;;;;

Ελένη, μεγάλε δικτάτορα! Ακολούθησα τις σοφές σου συμβουλές και κοιμόμαστε καλύτερα! Μόνο που η Λήδα θέλει πολύ διάβασμα! Έχω αρχίσει να τους διαβάζω Πηνελοπη Δέλτα και παρόλο που δήλωσε ότι ''καταλαβαίνω λίγα και δεν καταλαβαίνω πολλά'' ήθελε να συνεχίσω να το διαβάζω, μάλλον επειδή έχει πολλά λόγια και είναι νανουριστικό. Από αύριο θα αρχίσω να της διαβάζω τον Ποινικό Κώδικα!

Ντουντουκάκι, φιλί!!!

Ωραία η μουσικούλα μυρτούλι αλλά στεναχωρητική...

Θέλω ανεβαστικά τώρα!

Αρχίσαμε κι εμείς Π.Δ αλλά κάπου με πιάσαν οι σκέψεις και λέω γιατί να τους φορτώνω με δύσκολα πράγματα? Και κάποια στιγμή τον ρώτησα σου αρέσει αυτό? Και μου λέει ¨"Ναι αλλά 'Οχι". τί θα ήθελες να διαβάσουμε αύριο? Τον Γκιούλιβερ.

Και το αφήσαμε! Πάντως έχω ένα θέμα. Γιατί πάντα διαβάζουμε κάτι που αρέσει στον Αλέκο. Και τα βιβλία που είναι για τη Φίφη τα έχουμε κάνει σκιπ!

Η μοίρα του να είσαι δεύτερο παιδί!

Καλημέρα, καλημέρα!

Εντομεταξύ με το σπίτι στην χειροτερη κατάσταση του, δεν μπορώ να καλέσω και κανέναν σπίτι θα γίνω εντελώς ρεζίλι.

Αχ, και σε είχα για πιο φρικιό και μου την κάνεις γυριστή χαρωπή νοικοκυρά!:tongue: Τρελλή είσαι παιδάκι μου; Κάλεσε εμένα, σου το υπόσχομαι, δεν θα σε παρεξηγήσω, ούτε θα βγάλω τα άπλυτά σου στη φόρα (μπορεί λίγο να σε κοτσομπολέψω βέβαια στη γειτονιά" τσ τσ, τη βρομιάρα, την ακαμάτρα...":lol::lol: Ή έλα στο δικό μου σπίτι να δεις τα χειρότερα!

Άσχετο αλλά ξεχνάω πάρα πολύ, σκέφτομαι κάτι π.χ να πιω νερό και πηγαίνοντας στην κουζίνα το χω ξεχάσει... ξεκινάω να αλλάξω πάνα την μικρή και στη διαδρομη το ξεχνάω και κάνω κάτι άλλο και μένει το παιδι χεσμένο, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχω πάθει.

Τι λες τώρα... δεν είναι όλοι έτσι... μόλις με περιέγραψες... δηλαδή δεν είναι φυσιολογικό; Να πάω να το κοιτάξω; Έχω γεροντική άνοια;:rolleyes:

Λεγκοπουλάκι μου, το βήχα να κοιτάξεις! Κουράγιο, γράψτα όλα και χαλάρωσε όσο μπορείς, θα φτιάξουν κι οι μέρες και θα την αράζουμε στο σκοπευτήριο για να μη βλέπουμε τα σπίτια μας που είναι χάλια και μας τη βαράει, άμα δεν βλέπεις κάτι δεν υπάρχει, έτσι δεν λένε;:wink:

Ελένη, μ' αρέσει το σύστημά σου! Εφάρμοσέ το όσο μπορείς, αργότερα θα σε έχουνε τελείως γραμμένη και θα τα θυμάσαι με νοσταλγία!:lol::lol:

Πάντως, καλό είναι να μπαίνει κάποια στιγμή συγκεκριμένη ώρα που να πηγαίνουν στα κρεβάτια τους, κι ας μην κοιμούνται, αρκεί να μένουν εκεί και να κάνουν ησυχία. Τελικά το συνηθίζουν και δεν έχεις προβλήματα μελλοντικά. Κι εγώ έτσι το έκανα, όσο χρειαζόταν έμενα κι εγώ μαζί, ανάλογα με το παιδί και από ένα σημείο και μετά άρχιζαν να κοιμούνται και μόνα τους. Μπορώ να πω ότι ακόμα με ακούνε και πηγαίνουν για ύπνο όταν τους πω, εννοείται το καλοκαίρι πάνε πιο αργά και άμα έχει αγώνα ποδοσφαιρο μπάσκετ σημαντικό ή καμιά ταινία το ΣΚ μπορεί να πάρουν άδεια και να τα δουν.

Μυρτώ, έπεσα κάτω με τον ποινικό κώδικα χαχαχχ!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Σοφάκι,

το ξέρω ότι δεν θα κρατήσει πολύ!

Πάντως αυτό το πρόγραμμα ισχύει μόνο για τις μέρες που η επόμενη είναι εργάσιμη. Εννοείται πώς Παρασκευή και Σάββατο ξενυχτάνε! Και δεν υπάρχει ισχύει αυτό.... Και για έρθουν στα ίσια τους την Κυριακή δεν κοιμόμαστε το μεσημέρι και πέφτουν νωρίς για ύπνο!

Όταν μεγαλώσουν λίγο ελπίζω να κουράζονται όλη μέρα και να πέφτουν ξερά από μόνα τους...

Αρχίσαμε κι εμείς Π.Δ αλλά κάπου με πιάσαν οι σκέψεις και λέω γιατί να τους φορτώνω με δύσκολα πράγματα? Και κάποια στιγμή τον ρώτησα σου αρέσει αυτό? Και μου λέει ¨"Ναι αλλά 'Οχι". τί θα ήθελες να διαβάσουμε αύριο? Τον Γκιούλιβερ.

Και το αφήσαμε! Πάντως έχω ένα θέμα. Γιατί πάντα διαβάζουμε κάτι που αρέσει στον Αλέκο. Και τα βιβλία που είναι για τη Φίφη τα έχουμε κάνει σκιπ!

Η μοίρα του να είσαι δεύτερο παιδί!

Λοιπόν επειδή το διάβασα κι εγώ το ''παραμύθι χωρίς όνομα'' (δεν το θυμόμουν), έχω ένα θεμα, γιατί στα πρώτα κεφάλαια είναι οκ, αλλά μετά αρχίζει με πολέμους, μάχες, πεσόντες ήρωες κλπ και δε μου φαίνεται κατάλληλο....χμμμμ....μάλλον πρέπει να κάνω την κινέζα και να το αφήσω στην άκρη....

Α, επίσης εγώ τους διαβάζω δύο ιστορίες ο καθένας διαλέγει κι από κάτι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...