Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ds νομίζω ότι χρειάζεσαι επειγόντως τον ατμομάγειρα της chicco. Με το φαί της Σοφίας ασχολούμαι 3 λεπτά

ποσο κανει βρε palladinaki???

επισης πως αντιμετωπιζετε θειες , γιαγιαδες κτλ που θελουν να δωσουν στο παιδι να δοκιμασει απο το δικο μας φαι???σημερα ηθελαν να της δωσουν λιγο μακαρονακι απο μακαρονια φουρνου με τυρια και λιγα ψιχουλακια απο κεικ τιγκα στη ζαχαρη και και ολα τα συναφη....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

στην ηλικα που ειμαστε εμεις, εχετε δωσει, να δοκιμασρουν εστω, και κατι απο δικο μας φαι???? μηπως ειμαι υπερβολικη????

πως να το χειριζομαι για να μην στενοχωρω και τους γυρω μου.....

σε ορισμενους απαντω εντονα και τελειωνει εκει (πχ.στη μαμα μου)αλλα σε αλλους δε θελω να παρεξηγηθω και να με πουν και παραξενη.:(:rolleyes::(:rolleyes:

πρεπει να σας πω επισης οτι δεν εχω την πλήρη υποστηριξη ουτε απο τoν μπαμπα μας, συνεχεια με ρωταει:"και ποτε θα δωσουμε αυτο στο παιδι να δοκιμασει και ποτε το αλλο????"ποτε θα φαει κεικ?"κτλ κτλ

μηπως ειμαι εγω λαθος?????????

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντιες πολυ απλα τους λες οτι το μωρο ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ , καθολου αλατι και ζαχαρη

και αν σε πολυζορισουν πες πως το απαγορευει ο παιδιατρος

εμενα ευτυχως με ρωτουσαν αν κανει να φαει

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

dsάκι, μία είναι η απάντηση... Το μωρό έχει αλλεργίες και τρώει αυστηρά μόνο αυτά που μας έχει πει ο γιατρός (μπορείς να συνοδέψεις τα λεγόμενά σου και με μία περιγραφή πχ συμπτωμάτων που έπαθε όταν του έδωσες κάτι έξω από τα εγκεκριμένα τρόφιμα).

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

ποσο κανει βρε palladinaki???

επισης πως αντιμετωπιζετε θειες , γιαγιαδες κτλ που θελουν να δωσουν στο παιδι να δοκιμασει απο το δικο μας φαι???σημερα ηθελαν να της δωσουν λιγο μακαρονακι απο μακαρονια φουρνου με τυρια και λιγα ψιχουλακια απο κεικ τιγκα στη ζαχαρη και και ολα τα συναφη....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

στην ηλικα που ειμαστε εμεις, εχετε δωσει, να δοκιμασρουν εστω, και κατι απο δικο μας φαι???? μηπως ειμαι υπερβολικη????

πως να το χειριζομαι για να μην στενοχωρω και τους γυρω μου.....

σε ορισμενους απαντω εντονα και τελειωνει εκει (πχ.στη μαμα μου)αλλα σε αλλους δε θελω να παρεξηγηθω και να με πουν και παραξενη.:(:rolleyes::(:rolleyes:

πρεπει να σας πω επισης οτι δεν εχω την πλήρη υποστηριξη ουτε απο τoν μπαμπα μας, συνεχεια με ρωταει:"και ποτε θα δωσουμε αυτο στο παιδι να δοκιμασει και ποτε το αλλο????"ποτε θα φαει κεικ?"κτλ κτλ

μηπως ειμαι εγω λαθος?????????

κάνει

100 ευρώ, φαρμακείο, ξέρω, αλλά σου λύνει τα χέρια.

Βεβαίως εσείς τώρα είστε μεγάλες, δεν θα τρώει η Νεφέλη αλεσμένα για πολύ ακόμα υποθέτω, οπότε δεν ξέρω αν αξίζει.

εγώ στη ζάχαρη έχω θέση όριο το ένα χρόνο, δηλ. μέχρι ενός έτους δεν θέλω να φάει καθόλου, ύστερα με μέτρο. Ήδη η Σοφία είχε προτάσεις να δοκιμάσει τούρτα:rolleyes: αλλά φυσικά είπα "Δεν δίνω στο μωρό ζάχαρη" με ύφος που δεν σήκωνε αντίρρηση. Φυσικά υπάρχουν και πράγματα που δεν θέλω να φάει σχεδόν ποτέ (γλυφιτζούρια, γαριδάκια) και θα πατάω πόδι επ'άπειρον, αλλά κάποια άλλα όπως κέικ, μέλι, μαρμελάδα λέω να δώσω από 1 έτους. Φαγητό θα τις δίνω όσο περισσότερο μπορώ χωρίς αλάτι και μπαχαρικά, ναι μεν από το πιάτο μας, αλλα θα έχω μαγειράψει προσεκτικά

Διαφημίσεις

εγω σημερα μπορω να σας πω για τους τραμπουκισμους των τραμπουκων με στολη απεναντι σε εμενα το μωρο μου κ τον αντρα μου. ναι αμε ...κ δεν ντρεπονται.

ενταξει τους ξερω χρονια τωρα τι ειναι. δεν με εκπλησσουν. παντα ομως ηλπιζα αν τους μιλαω ευγενικα να με αφηνουν στην ησυχια μου. αλλα οχι.

θελαμε να παμε σπιτι μας μετα την γιορτη του πεθερου και ειχαν περιφραξει τα εξαρχεια σαν να μιλαμε για εμπολεμη ζωνη. εχουμε 3 μερες τωρα τα ελικοπτερα πανω απο τα σπιτια μας. νιωθω οτι σε λιγο θα χτυπησει η σειρηνα του πολεμου....

η ερατω πισω να ουρλιαζει (ενταση, νυστα...) και να μην μπορουμε να μπουμε απο ΠΟΥΘΕΝΑ. ρωταμε ενα 'οργανο' αν μπορουμε να μπουμε παρα την απαγορευση. η ερατω να ουρλιαζει. μας λεει οχι με αδιαφορια, τον παρακαλα ο αντρας μου, μας μιλα στον ενικο σαν να μιλα στον τελευταιο αλητη που βλεπει μπροστα του...του λεω να μιλα ευγενικα , του λεω καλο βραδυ κ μου απαντα "α γ@μ#@#σου"

σταματαμε το αυτοκινητο, επαναλαμβανουμε 'να μας μιλατε ευγενικα κυριε....' , ερχεται αλλου ειδους 'οργανο', ασφαλητης κ δεν κανω ορθρογραφικα λαθη, πιστεψτε με.

μας εκανε λεει χαρη, γιατι κινδυνευουμε να μας σπασουν το αυτοκινητο.

που να του σπασουν τη μουρη. ολωνων τις μουρες.

τους μισω.

Να ΄μαι κι εγώ! Επιτέλους στολίσαμε το σπίτι αφού ρίξαμε κι εμείς ένα γερό ματσ με το σύζυξ (καμία σχέση με σεξ μη μπερδεύεστε!). Ο Γωγουλης μας έδινε ένα-ένα τα παιχνιδάκια (με αυτά στολίσαμε το δέντρο) και τα τοποθετούσαμε! Όταν τελειώσαμε δε φαίνεται να ενθουσιάστηκε αλλά μετά φύγαμε το μεσημέρι και γυρίσαμε πριν 1.30 ώρα! Ε, όταν μπήκαμε και είδε το δέντρο στολισμένο και φωτισμένο τρελάθηκε, σαν να μην το είχε ξαναδεί! Κοιτούσε τα στολίδια τα ψιλοακουμπούσε, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν τα τραβούσε! Είδομεν!

Το καλύτερο? Ο μικρός κατά τις 2 χτύπησε πάλι ένα 37,9, αν αύριο έχει πάλι πυρετό και δεν έχουν περάσει ούτε ΄4 μέρες από την τελευταία φορά που είχαμε πάλι πυρετό θα πάθω κατιτίς!

Dsάκι καθόλου υπερβολική δε μου φαίνεσαι, η μικρή είναι μόλις 9 μηνών έχει άπλετο χρόνο μπροστά της να δοκιμάσει από όλα! Εμένα ξεκίνησε να τρώει κάτι γλυκό το τελευταίο 2μηνο που έχουν για πρωινό μία φορά την εβδομάδα κέικ πορτοκάλι! Και μου φαίνεται και νωρίς!

Φελίνι η στάση πεταλούδα είναι όταν κάθεσαι σχεδόν οκλαδόν αλλά οι φτέρνες ακουμπούν μεταξύ τους μπροστά από το περίνεο. Από αυτή τη στάση γέρνεις αριστερά, δεξιά προσπαθώντας να εφαρμόσεις κοιλιακή αναπνοή. Εμένα κάπως έτσι έσπασαν τα νερά 40+3ημ. και ενώ σε μισή ώρα θα πήγαινα με ραντεβού για πρόκληση! (Μήπως ήταν από το φόβο μου?:rolleyes:) Επίσης, ξέρω ότι βοηθάει να ξεκινήσει ο τοκετός να μυρίζεις ξηλάκια κανέλας! Δε φταίω εσύ είπες να μην αναφέρουμε τίποτα για σεχ που είναι και η πιο σίγουρη λύση!

mGKop3.png60Jvp3.png

εγω σημερα μπορω να σας πω για τους τραμπουκισμους των τραμπουκων με στολη απεναντι σε εμενα το μωρο μου κ τον αντρα μου. ναι αμε ...κ δεν ντρεπονται.

ενταξει τους ξερω χρονια τωρα τι ειναι. δεν με εκπλησσουν. παντα ομως ηλπιζα αν τους μιλαω ευγενικα να με αφηνουν στην ησυχια μου. αλλα οχι.

θελαμε να παμε σπιτι μας μετα την γιορτη του πεθερου και ειχαν περιφραξει τα εξαρχεια σαν να μιλαμε για εμπολεμη ζωνη. εχουμε 3 μερες τωρα τα ελικοπτερα πανω απο τα σπιτια μας. νιωθω οτι σε λιγο θα χτυπησει η σειρηνα του πολεμου....

η ερατω πισω να ουρλιαζει (ενταση, νυστα...) και να μην μπορουμε να μπουμε απο ΠΟΥΘΕΝΑ. ρωταμε ενα 'οργανο' αν μπορουμε να μπουμε παρα την απαγορευση. η ερατω να ουρλιαζει. μας λεει οχι με αδιαφορια, τον παρακαλα ο αντρας μου, μας μιλα στον ενικο σαν να μιλα στον τελευταιο αλητη που βλεπει μπροστα του...του λεω να μιλα ευγενικα , του λεω καλο βραδυ κ μου απαντα "α γ@μ#@#σου"

σταματαμε το αυτοκινητο, επαναλαμβανουμε 'να μας μιλατε ευγενικα κυριε....' , ερχεται αλλου ειδους 'οργανο', ασφαλητης κ δεν κανω ορθρογραφικα λαθη, πιστεψτε με.

τους μισω.

Αδυνατώ να απαντήσω παρά μόνο να γρυλίσω:evil::evil::evil: σιχτήρ!!!!!!!!!!!!!

καλησπερουδια!

τι κανετε κοπελιες?

νταφακι πραγματικα ουτε να το διανοηθω δεν μπορω οτι περνατε τετοια πραγματα οι κατοικοι των εξαρχειων αυτες τις μερες....πραγματικα θυμωνω πολυ.....

ντι ες οταν μεγαλωσει μια χαρα θα τα μαθει απο μονη της τα γλυκα και θα τα ζηταει κιολας... ειναι αναγκη να εθιστει απο τωρα....???μεχρι το χρονο τουλαχιστον καλυτερα να μην φαει γλυκα....

κι εγω δεν την ηξερα την σταση πεταλουδα...κανει τετοια θαυματα ε?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Ντιες πολυ απλα τους λες οτι το μωρο ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ , καθολου αλατι και ζαχαρη

και αν σε πολυζορισουν πες πως το απαγορευει ο παιδιατρος

εμενα ευτυχως με ρωτουσαν αν κανει να φαει

dsάκι, μία είναι η απάντηση... Το μωρό έχει αλλεργίες και τρώει αυστηρά μόνο αυτά που μας έχει πει ο γιατρός (μπορείς να συνοδέψεις τα λεγόμενά σου και με μία περιγραφή πχ συμπτωμάτων που έπαθε όταν του έδωσες κάτι έξω από τα εγκεκριμένα τρόφιμα).

σας ευχαριστω πολυ για τις ιδεες ομως μαλλον σε καποια ατομα δε θα μπορω να τα πω αυτα γιατι: 1ον εινια αρκετα κοντινοι συγγενεις οποτε δε θα ηθελα να πω ψεμματα για αλλεργιες,(στους πιο ξενους ετσι θα λεω;)) και 2ον καποιοι απο την οικογενεια γνωριζουν καλα την παιδιατρο(οικογενειακη φιλη, για αυτο εινια και ειναι και παιδιατρος μας, αλλιως θα την ειχα σουταρει αφου ειναι ασχετη με το θηλασμο;))

σας παρακαλω πειτε τιποτα ακομα, γιατι ολοι μου λενε :"και τι θα παθει να παρει λιγο τη γευση?""δε θα της δωσω πολυ""να ισα ισα να δοκιμασει"κτλ κτλ:(:(

κάνει

100 ευρώ, φαρμακείο, ξέρω, αλλά σου λύνει τα χέρια.

Βεβαίως εσείς τώρα είστε μεγάλες, δεν θα τρώει η Νεφέλη αλεσμένα για πολύ ακόμα υποθέτω, οπότε δεν ξέρω αν αξίζει.

γιατι αυτο τα αλεθει κιολας????:o:o

εγώ στη ζάχαρη έχω θέση όριο το ένα χρόνο, δηλ. μέχρι ενός έτους δεν θέλω να φάει καθόλου, ύστερα με μέτρο. Ήδη η Σοφία είχε προτάσεις να δοκιμάσει τούρτα:rolleyes: αλλά φυσικά είπα "Δεν δίνω στο μωρό ζάχαρη" με ύφος που δεν σήκωνε αντίρρηση. Φυσικά υπάρχουν και πράγματα που δεν θέλω να φάει σχεδόν ποτέ (γλυφιτζούρια, γαριδάκια) και θα πατάω πόδι επ'άπειρον, αλλά κάποια άλλα όπως κέικ, μέλι, μαρμελάδα λέω να δώσω από 1 έτους. Φαγητό θα τις δίνω όσο περισσότερο μπορώ χωρίς αλάτι και μπαχαρικά, ναι μεν από το πιάτο μας, αλλα θα έχω μαγειράψει προσεκτικά

και εγω καπως ετσι τα εχω σκεφτει......:rolleyes:αλλα ερχομαι σε δυσκολη θεση οταν μου λενε το "τι θα παθει με μια σταλια??":rolleyes::rolleyes:

τους μισω.

dafaki μου τι να πω...αν ειναι δυνατον!!!!!τοσο καιρο τα λες και στενοχωριεσαι και τωρα σου ετυχε και εσενα.....ψυχραιμια κοριτσακι μου!!!!

τελικα πως καταφερατε να πατε σπιτι σας??

Dsάκι καθόλου υπερβολική δε μου φαίνεσαι, η μικρή είναι μόλις 9 μηνών έχει άπλετο χρόνο μπροστά της να δοκιμάσει από όλα!

ντι ες οταν μεγαλωσει μια χαρα θα τα μαθει απο μονη της τα γλυκα και θα τα ζηταει κιολας... ειναι αναγκη να εθιστει απο τωρα....???μεχρι το χρονο τουλαχιστον καλυτερα να μην φαει γλυκα....

και εγω ετσι το βλεπω:rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

τα καταφεραμε ντιες γιατι εχουμε προμηθευτει ειδικο διαβατηριο κατοικων εξαρχειων. πλακα κανω, παντως εχει κ η λεγκω τετοιο.:tongue:

θα ηθελα , ετσι για αλλαγη ρε παιδι μου, να μου φερθουν ευγενικα, να μου μιλησουν στον πληθυντικο οπως δλδ τους μιλω, να με δουν να παλευω να ανεβασω το καροτσι στο πεζοδρομιο κ να μου δωσουν ενα χερακι βοηθειας, να τηρησουν επιτελους τη διαβαση πεζων και να μου δωσουν προτεραιοτητα...δεν εχει συμβει ΠΟΤΕ.

φελινι κ εμεις το σκεφτομαστε να μετακομισουμε σε λιγα χρονακια. Κρητη!!!!ΑΜΑΝ ΠΙΑ!

παιρνω τα αρνητικα βαιμπς και τα τσι μου και φευγω.

Καλημέρα!

Πρωινή πρωινή καθώς βλέπετε,

και πως αλλιώς όταν κοιμήθκα από τις 9 το βράδυ και είχα κοιμηθεί και 3 ώρες το μεσημέρι...

Διαβάζω τα καθέκαστα και τρελαίνομαι με σκηνικά σαν αυτά που έζησε η DaF.

ds σχετικά με τη διατροφή του παιδιού σου είσαι η μόνη που αποφασίζει!

Εγώ είχα γίνει παράξενη (πολύ εξακολουθούν να με θεωρούν!!)

γιατί αποφεύγω ακόμη όσο μπορώ να του δίνω γλυκά και αλάτια και διάφορα τέτοια...

Βέβαια αυτό που σου λέει η sofuka σχετικά με τις αλλεργίες ισχύει...

Ο δικός μου όντως εμφάνισε αλλεργία στο αυγό, αυτό μαθεύτηκε γρήγορα και έτσι ποτέ δεν του έδιναν ότι να 'ναι, ή αν τους σταματούσα δεν σχολίαζαν τίποτα.

Αργότερα παρουσίασε αλλεργία και στο καρύδι οπότε έχουν μαζευτεί ακόμη περισσότερο...

Μαρινάκι! νομίζω ότι θα εφαρμόσω κι εγώ τη στάση πεταλούδα!

Βέβαια, γενικά τις τελευταίες εβδομάδες κάθομαι οκλαδόν σε κάθε ευκαιρία αλλά το υπόλοιπο της άσκησης δεν το ήξερα...

Αυτό με το σεχ, το πρότεινα στον καλό μου αλλά δεν του αρέσει πολύ ιδέα!!!

Να ρωτήσω και κάτι? Πώς καταλαβαίνουμε ότι το παιδί έχει εμπεδωθεί? (στο Γιώργο δε συνέβει ποτέ)

Στην τελευταία μου εξέταση μου είπε ο γιατρός ότι είναι χαμηλά το παιδί αλλά το κεφαλάκι του είναι ακόμη ελεύθερο.

Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό. Για να δούμε τι θα μου πει.

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...