Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά σε λάθος παιδάκι ευχήθηκα ε?

Τζένη να χαίρεστε τον Μητσάκο σας!!!!

Και για τον Θοδωρή λοιπόν χρόνια πολλά για τη γιορτή του!

Σήμερα ξεκίνησα γυμναστήριο μετά από 1,5 χρόνο και πήγα σε πρόγραμμα kundalini yoga! ΆΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΟΟΟΟ ΦΡΟΎΤΟ!:D

Αφροδίτη εσύ δεν έλεγες πέρσι ότι θα άρχιζες gym στο δικό μου? που είσαι? σε περιμένω!!:P

περιμενε, περιμενε και αμα με δεις σφυρα μου...

Καλημερα!

Χρονια πολλα στον μικρο ταλιμπανοταρζανακο, να τον χαιρεστε Τζενούλα, πολυχρονος και ευτυχισμένος να ειναι ο μικρουλης(τι μικρουλης ολοκληρος αντρας πια)!

Τατιανα ενταξει ο αντρικος ειναι Θ Ε Ο Σ! Απιστευτη μουρη και εδεσε και με τα φιλιά στον τοιχο... Σωστη η συμβουλη σου στην Αννα. Ευτυχως δεν ρωτησε την Δαναη...

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Τονια μου πως ειναι ο μικρουλης?

Λενιω χρονια πολλα να τον χαιρεσαι τον μπατμαν σου!

Σας ειπα ποσο πολυ μου την εχει σπασει ο κολοκαιρος ε?

Επισης σας ειπα οτι 3η μερα του Πασχα γυρναω στην δουλεια οεο ......

Καλημέρα!!!

Αααααχ θέλω κι εγώ γιόγκα!!!

Νυστάζω, συνδέσαμε επιτέλους το mediaplayer και μας ήρθε η φαεινή να δούμε μια σειρά το Damages με την Γκλεν Κλόουζ...Χοντρό κόλλημα, είδα τρία επεισόδια μονοκοπανιά και έτσι μου έρχεται να δω όλο τον υπόλοιπο κύκλο το βράδυ!!! Καιρό είχα να κολλήσω με σειρά!

Τι κάνετε; Διακρίνω μια πτώση του ηθικού μας! Μην πέφτετε συντρόφισσες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Αααααχ θέλω κι εγώ γιόγκα!!!

Νυστάζω, συνδέσαμε επιτέλους το mediaplayer και μας ήρθε η φαεινή να δούμε μια σειρά το Damages με την Γκλεν Κλόουζ...Χοντρό κόλλημα, είδα τρία επεισόδια μονοκοπανιά και έτσι μου έρχεται να δω όλο τον υπόλοιπο κύκλο το βράδυ!!! Καιρό είχα να κολλήσω με σειρά!

Την έδειχνε το καλοκαίρι αργά στο Mega και είχα κολλήσει και εγώ...αλλά δεν την είδα ολόκληρη...προς το παρόν εμείς βλέπουμε όποτε προλαβαίνουμε modern family (τρελό γέλιο να την δείτε!) και grey's anatomy.

Καλημέρες!

καλημερα σας και απο μας.... :-)

δεν εχω κανενα νεο με τον παιδικο γιατι η μικρη ειναι κρυωμενη και δεν την εχω παει αυτη την εβδομαδα(δυστυχως).

επισης θα παω κοντρα στο ρευμα και θα πω οτι προτιμω το χειμωνα και το κρυο και δεν περιμενω να καλοκαιριασει πως και πως... :-P :-P

eliza: ειδα σε ενα παλιο post πως σκεφτοσουν να κανεις vbac τα καταφερες???

jen: ζηλευω, θελω και εγω γυμναστικουλα............ :-(

myrto: θεικο το damages super επιλογη!! (για τα γουστα μου τουλαχιστον.... :wink: )

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Γειά σας κορίτσια!!

Ακούω για fingerfood! Εδώ ο Παναγιώτης στη μάνα μου τρώει κουβάδες τα αλεσμένα, αλλά στο σπίτι θέλει ότι τρώμε εμείς. Εντομεταξύ δεν έχει δοκιμάσει ακόμα γάλατα=αυγά=ψάρι και είμαστε λίγο προσεχτικοί λόγω αλλεργίας, αλλά μπρόκολα, κολοκύθια, καρότα, μακαρόνια, ντομάτα, μήλα, μπανάνα κτλ κτλ τα τσακίζει! Τα αλεσμένα μόνο που δεν μου τα πετάει στη μούρη!:rolleyes:

Για σινεμά ακούω επίσης και ζηλεύω! Έχω να πάω πολλούς καιρούς. Έχω τον καλό μου που μας τα κατεβάζει όλα και τα βλέπουμε σπίτι... συνήθως βέβαια μέχρι τη μέση γιατί μας παίρνει ο ύπνος στον καναπέ!! Έχω δει άρτιστ, Χιούγκο, σιδηρά κυρία και θέλω να δω το χελπ!

Επίσης για γιόγκα όποια ενδιαφέρεται Αθηναία

https://www.facebook.com/events/217661591664061/

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Γεια σας κουκλάρες!

Ζω στους απόηχους της ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗΣ! Πήγανε με το σχολείο στο θέατρο Μπάκουκαν!

Τραγουδάει και η Φίφη "Είμαι ο θαρδέλαθ κι όχι ο καραμέλαθ!

Επίσης όλο το απόγευμα το βγάλαμε με βρακί και δεν κατουρήθηκε ούτε 1 φορά!

Απομακρύνθηκαν και οι ανησυχίες της κατα φαντασίαν ασθενούς (η μαμά μου είναι αυτή...) για άλλη μια φορά....

Ο Χαβιέ καλά κρατεί στη Βιλγαρία,

Άλλαξε και ο υπουργός μας και ήρθε η φίλη της Μυρτούς! Έχεις να φας χώσιμο Μυρτώ τώρα....

Τί άλλο θέλω!

Καληνύχτα σας λοιπόν, να τελειώσω τη δουλειά μου γιατί σήμερα υποσχέθηκα ότι θα κοιμηθώ πριν τις 12!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Γεια σας κουκλάρες!

Ζω στους απόηχους της ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗΣ! Πήγανε με το σχολείο στο θέατρο Μπάκουκαν!

Τραγουδάει και η Φίφη "Είμαι ο θαρδέλαθ κι όχι ο καραμέλαθ!

Επίσης όλο το απόγευμα το βγάλαμε με βρακί και δεν κατουρήθηκε ούτε 1 φορά!

Απομακρύνθηκαν και οι ανησυχίες της κατα φαντασίαν ασθενούς (η μαμά μου είναι αυτή...) για άλλη μια φορά....

Ο Χαβιέ καλά κρατεί στη Βιλγαρία,

Άλλαξε και ο υπουργός μας και ήρθε η φίλη της Μυρτούς! Έχεις να φας χώσιμο Μυρτώ τώρα....

Τί άλλο θέλω!

Καληνύχτα σας λοιπόν, να τελειώσω τη δουλειά μου γιατί σήμερα υποσχέθηκα ότι θα κοιμηθώ πριν τις 12!

σε ποιον????

πες μου οτι τα μπολντ δεν στα εβγαλε ο αυτοματος διορθωτης και τα εγραψες επιτηδες, σε παρακαλω πές το μου. Κλαιω και με το μπακουκαν αλλα περισσοτερο με τη Βιλγαρια.

Για πες δλδ αξιζει να τα παμε τα παιδια? Με ξενερωνε λιγο η ιδέα του μπαντμικτον, αλλα αν ηταν ωραια να το ξανασκεφτουμε....

Προσεξε ελενη, μην μουτζωσεις κανεναν γιατι θα σου ερθει πενθημερη αποβολη!!!

Μαρη μυρτω, δε σου εχω πει να μην κανεις παρεα με χουντικούς, ε συγγνωμη με ρωμαίους??? Και αυτη σε ονειρο ηταν? Γιαυτο εχεις υπουργικο? χαχαχαχα I love you too!!!

Εγω εχω φτασει σε σημειο να μην την παλευω μια στη δουλεια. Ειναι χαλια απο ολες τις αποψεις... Και αν ηταν αλλες εποχες, θα ελεγα παραιτουμαι, τωρα τι να πω???? Σκασε και κολύμπα???? Μυρτω μπας και συναντησες και τον δικο μου ομορφαντρα χτες στο υπουργικό σου και του πες καμια κουβεντα και για μενα για καμια μεταθεσουλα???

Επίτηδες τα έγραψα ντε...

Λες να είναι τόσο έξυπνος ο αυτόματος διορθωτής???

Νομίζω ότι θα είναι ωραία η Ντενεκεδούπολη! Εξάλλου σε μια τέτοια χώρα ζούμε (γεμάτη ντεκεκέδες) οπότε αξίζει να πάμε! Εγώ λέω να τους πάω την Κυριακή για να το δει και η Φίφη μια και δεν είναι Παράσταση Λόγου και θα την αφήσουν να μπει (ελπίζω δηλ.)

Έχει παράσταση Κυριακή πρωί και στις 3 το μεσημέρι...

Σήμερα ορκίζεται η Αννούλα! Ντενεδοκέφαλη!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!!

Καλύτερα είμαι σήμερα, είμαι πιο αισιόδοξη...αυτό κάνω με το μωρό , κα΄θε μια-μιαμιση ώρα στο στήθος και αν ενδιάμεσα γκρινιάξει και πιο συχνά.Εκτός από τη νύχτα που μου κοιμάται 9-3 σερί, τότε δεν τον ξυπνάω, αμαρτία είναι, όταν ξυπνάει τον βάζω στήθος όσο θέλει, του δίνω κ λίγο συμπλήρωμα, το οποίο χτες π.χ. δεν το έτρωγε με όρεξη..μήπως τελικά χορταίνει σιγά-σιγά με το δικό μου και με τρώει η ανασφάλεια????τί να πω, ελπίζω στα καλύτερα..

Χρόνια πολλά στο Μητσάκι Τζενάκι!!Καλά είναι ο μπεμπούλης, ευτυχώς, αν και που και που κάνει κάτι βηχάκια και με προβληματίζει..

Ρε γμτ, δοκίμασα χτες βράδυ και σήμερα πρωι με το θήλαστρο και δεν έβγαλα τπτ.Οταν όμως πιέζω το σ΄τηθος σχεδόν πάντα κάνει πίδακες.Παίζει να έχω λάθος νούμερο χοάνης ή να μην το τοποθετώ καλά??

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...