Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χαχαχαχαχα, όχι βρε, σε μπερδεψε με τα πολλά ταξίδια, ε;;;;

Καμία σχέση, επίσης Ελένη-κότσος-γοβίτσα-φουλάρι στο λαιμό είναι έννοιες που δεν συνδιάζονται!!!!

Που είσαι ρε Λενιώ αλήθεια;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν κατάλαβα... Γιατί όχι αεροσυνοδός! Πολύ θα μου ταίριαζε...

Η γοβίτσα δε θα ήταν μούρλια!

όχι τόνια μου δεν είμαι αεροσυνοδός...

Μια απλή οικονομολόγος είμαι...

Καλημέρα σας!

Τόνια κουράγιο και θα τα καταφέρεις μια χαρά! Αν το πάρεις απόφαση μια χαρά θα βγάλεις γάλα. Αλλά βάζε τον στο στήθος όσο μπορείς!

Εγώ τον πήρα λίγο στο έργο αλλά το 3ντι ήταν ωραίο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

sofouka : ευχαριστω πολυ!!! νομιζω οτι θα συνεχισω το λαου λαου προς το παρον , και αν για ενα διαστημα δε δω καμια βελτιωση θα τολμησω να την αφησω και ας κλαιει...θα δουμε :rolleyes:

mamma-mia: ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΙ!!! και καλο κουραγιο , καλη συνεχεια και ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι!!!!! :)

οταν αιστανθεις καλυτερα μπορεις να προσπαθησεις τις αντλησεις , το ξερω ειναι αποκαρδιωτικο,κουραστικο και ΒΟΥΝΟ να το βαλεις στην καθημερινοτητα αλλα αξιζει , θα δεις πολυ γρηγορα αποτελεσματα.... ;);) μιλω εκ πειρας ως προς την αυξηση παραγωγης με αντλησεις (πανω απο 10 τη μερα εκανα), αλλα ειδα διαφορα πολυ γρηγορα...;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Kαλημέρα!

Χρόνια πολλά στον Θοδωρίκο! έχει γενέθλια σήμερα?

Τόνια σιδερένιοι και ποτέ ποτέ ποτέ ξανά να μην βρεθείτε στο παίδων!

Όσο για την άντληση, δώσε μερικές ώρες-μέρες περιθώριο στον εαυτό σου και αποφάσισε μετά...αρκεί να είσαι εσύ ήρεμη!

Διαφημίσεις

Τονια μου κανε λιγο υπομονη βρε κοριτσακι κ προσπαθησε για το καλο του μικρουλη. Σε καταλαββαινω απολυτα τι περασες κ πως αισθανεσαι.Περασαμε κ εμεις στο Παιδων 15 μερες με τον Μητσακο 19 μηνων κ δεν θελω να συμβει σε κανενα τετοιο πραγμα.Ζητα βοηθεια απο οπου μπορεις οχι μονο για τον Κων/νο αλλα κ για σενα να ξεκουραστεις να βγεις μια βολτα να ξελαμπικαρεις λιγο.

Βρε Γιουπακι τι εννοεις βρισκεις κομματια?Δεν τα αλεθεις τα φρουτα της μικρης κομματακια τα δινεις?Για πες μου κ μενα ...Κοιτα κ εγω στο Μητσο 8 μηνων του εδινα φετες μηλο,μπανανα γιατι δεν ετρωγε αλεσμενα αλλα με αυτον εδω δεν ξερω σκιαζομαι .

Βρε συμπεθερα τι faulse alarm ειναι αυτο σημερα! Ο Μητσακος εχει γεννεθλια σημερα οχι ο Θοδωρικος. Ο Θοδωρης τα ειχε το Γεναρη!

Ξυπνησε απο το χαραμα σημερα 6 παρα 20 πρωτη φορα ειχε χαρα να παει τουρτα στο σχολειο να κανει παρτυ.Καθισε καθισε μεχρι της 6:30 ειπαμε διαφορα μετα κοιμηθηκε καμια ωρα κ 7:30 σηκωθηκε ετοιμαστηκε κ περιμενε μεχρι της 9:15 το σχολικο. Ολο χαρα ειναι σημερα το πουλακι μου. Σπιτι δεν κανουμε τιποτα ακομα λεμε να ανοιξει ο καιρος κ μετα.Ισως κανω κ στα 2 μαζι το καλοκαιρι.Δεν το ρισκαρω κοριτσια με τοσες ιωσεις κ το μωρο.Σημερα μονοι μας εκανα μια μικρη τουρτα ετσι για να σβησει το κερακι κ να του δωσουμε το δωρο του.

Πω πω πως περασανε 4 χρονια .Σημερα ολη μερα σκεφτομαι την μερα της γεννας του Μητσακο κ τι εχω περαει ολα αυτα τα χρονια κ με περνουνε τα ζουμια

Λοιπόν Τζενάκι... εγώ στη μικρή ποτέ δεν άλεσα.. από την πρώτη στιγμή όταν έγινε έξι μηνών κ κάτι ψιλά της πρόσφερα κομμάτια. Φίνγκερ φουντ.

Καροτα, μπροκολα, γλυκοπατατες κολοκυθα, φασολάκια, αβοκαντο, μπανανα..Τα λαχανικα τα βραζω λίγο κ τα περναω από το φουρνο γιανα είναι απο εξω πιο τραγανα κ να μη γλιστρανε. Το μηλο ή το δίνω ΟΛΟΚΛΗΡΟ με λίγες δικες μου δαγνωνιες να μην της γλιστραει ή το κανω φινγκερ κ το μαλακωνω, το βραζω. Ολόκληρο δεν μπορεί να κοψει κομματι αλλά ρουφαει λίγο γιγο με τα ούλα της.

Κρεας γεν έδωσα ακομα αλλά δεν προκειται να της αλεσω τιποτα. Ολα θα τα τρώει μονη της κ το μονο προβλημα είναι η μεγαλη ακαταστασία όταν τρώει...

Υπαρχει το βιβλιο http://www.amazon.co.uk/Baby-led-Weaning-Helping-Your-Baby/dp/0091923808

που δίνει πολλά τιπς. Η λογική είναι πως το παιδί αναπτυσει πιο υγιη σχεση με το φαγητο. Τρωει όσο χρειάζεται.. εχει κ άλλα θετικά πολλά αλλα δεν εχω χρονο για αναλυση.

Τωρα θα μου πεις πως σου ήρθε??

Μου ήρθε κ το έκανα από μονη μου στη Λ όταν τίποτα δεν έπειανε, το παιδί δεν άνοιγε στομα, είχε φτασει 9 μηνών με μονο θηλασμο κ ανακάλυψα πως μόνο έτσι απολαμβανε το φαγητό...Μετα είδα οτι υπήρχε κ ταση να δίνουν στα παιδια φίνγκερ φουντ κ βρηκα κ το βιβλιο. Αν δεν είχα κανει αυτο στη Λ θα ήταν από αυτα τα παιδια που τα κυνηγας από πίσω κ είναι το φαγητο ο μονιμος καυγας. Κ τωρα βεβαια δεν τρωει πάρα πολύ αλλά όταν θελει τρωει καλά. Κ τρωει περιεργα πραγματα για παιδια..Γενικα μετα που της εδωσα την πρωτοβουλια το απολαμβανει το φαι. ετσαι κ στο μωρό ξεκίνησα από την αρχή ετσι.

Αν σε ενδιαφέρει να σου φωτοτυπισω το βιβλίο:P

ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚααααααααααιιιιιι

να τα εκατοστησει ο μητσάκος!! Καταλαβαινω απόλυτα τη συγκίνησή σου.

Φιλιααααααα!!!

Διαφημίσεις

Α! κ να σου πω πως αν τηρεις καποια λογική στα φαγητα που του προσφέρεις δεν θα πνιγει. τα μωρα έχουν ανεπτυγμενο το gag reflex που αναγουλιαζουν κ δεν καταπίνουν κατι αν ειναι μεγάλο κ αυτό είναι κατι που τα προστατευει.... κ εγω φοβαμαι λίγο αλλά προσεχω τι κ πως της το δίνω κ έχει κ το γκαγκ της κ όλα πάνε καλά;)

Xρόνια πολλά στον Μητσάκο, να τον χαίρεστε τον ταρζάν Τζένη!

Χρόνια πολλά αν και καθυστερημένα και στον Θοδωρίκο!

Τόνια, σιδερένιος να είναι ο μικρούλης σας! Μακάρι να μη χρειαστεί να ξαναπεράσετε ούτε έξω από νοσοκομείο!

Για τις αντλήσεις πήγαινέ το χαλαρά, κάνε όσες προλαβαίνεις και μπορείς μέσα στη μέρα. Και 1-2 να κάνεις κέρδος είναι, αλλά και να μην κάνεις, αν αφήνεις το μωρό περισσότερο στο στήθος και αν μειώνεις σιγά σιγά την ποσότητα του συμπληρώματος (πχ. 40 ml κάθε 3 μέρες σε μερικά γεύματα -σύνολο 100-120 λιγότερα το εικοσιτετράωρο είναι ασφαλές, όχι παραπάνω, αλλά μπορείς να το πας πιο χαλαρά), θα επανέλθει το γάλα. Εγώ έτσι έκανα επαναγαλακτισμό στην Ευτυχία και ήταν και μεγάλη, 4,5 μηνών και αντιδρούσε κάπως στο στήθος, είχε συνηθίσει στην ευκολία, αλλά ουσιαστικά δεν έκανα αντλήσεις, έκανα 2-3 την ημέρα για μερικές μέρες και μετά σταμάτησα, απλά μείωνα τα γεύματα με μπουκάλι σιγά σιγά μέχρι να κοπεί τελείως ένα γεύμα, μετά μείωνα το επόμενο κ.ο.κ και τελικά τα καταφέραμε.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Χρόνια Πολλά στον Μητσάκο!!!

Σήμερα κατουρήθηκα από τα γέλια, έπαιζα κρυφτό στο σπίτι με τα παιδιά και λέω εδώ τα φυλάμε Άννα... και ο Αντρίκος πήγε και εδινε φιλιά στον τοίχο!!!

Χτες εκανα την νιοστή συζήτηση με την αννα ότι πρέπει να κοιμάται στο κρεβάτι της, και για να την πείσω της είπα να ρωτήσει τις φίλες της που κοιμούνται... ε λοιπόν τις ρώτησε! Ευτυχώς για καλή μου τύχη μία μόνο πηγαινοέρχεται στα κρεβάτια, οι άλλες κοιμούνται στο δικό τους... οπότε σήμερα φιλοτιμήθηκε και πήγε να κοιμηθεί στο κρεβάτι της με την συμφωνία ότι αν ξυπνήσει και αισθανθεί μόνη (γιατί και ο Αντρέας περιδιαβάζει τις νύχτες) μπορεί να έρθει στο δικό μας...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γιουπιγιαγιο ωραίο το baby led weaning!

Περαστικά σας και σας Τόνια, μάθαινα τα νέα σου από τις άλλες τσούπρες...

Όσον αφορά τον θηλασμό, και τον επαναγαλακτισμό σιγά μην κάνεις 8-10 αντλήσεις... αυτό είναι για όταν δεν έχεις μωρό, ή δεν θηλάζει καθόλου το μωρό...και να μην αντλήσεις καθόλου αλλά να επιμείνεις με τον θηλασμό μειώνοντας σταδιακά το συμπλήρωμα (ωχ τώρα είδα σταγραψε και η Σοφούκα) πάλι θα επανέλθει ο θηλασμός...

Και ξεκουράσου, χαλάρωσε και πηγαινε και καμιά βολτίτσα, έφαγες τον γαίδαρο, μην σε τρομάζει η ουρά...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...