Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα

Καλως επέστρεψες Τονια, σιδεροκέφαλοι τωρα πια, να μην ξαναχρειαστειτε νοσοκομεια κτλ. Πως ειστε? ξεκουραστηκες καθόλου?

Ρε φιλενάδα μια με τις αμυγδαλιες, μια με τις αλκυονίδες θα μας τρελλάνεις?

Οι αμυγδαλιες ανθιζουν απο αρχες φλεβαρη και οι αλκυονιδες γεννανε προς το τελος γενάρη (ενταξει φετος ή δεν γεννησαν ή κραταγαν ομπρέλα). Σας ενθουσιασα με τις γνωσεις μου ετσι ή τσαμπα την ειπα στη μυρτω (σματς κουμπαρούλα)?

Το καλο που του θέλω παντως του καιρου ειναι να μην ξανακάνει παγωνια διοτι κλαδεψα τριανταφυλλιες και φυτεψα λουλουδάκια στον τεραστιο κήπο μου...

Xa ,xa,xa καλό ανέκδοτο Αφροδιτη το αν ξεκουράστηκα!Και χλωμό το κόβω για πολύ ακόμα.Αλλά θα συνηθίσω, πού θα πάει????

Ευχομαι από την καρδιά μου κανένα μα κανένα παιδάκι να μην μπει νοσοκομείο..απάλευτη κατάσταση..Ευτυχώς είμαστε καλά (αν και ακούω έναν βηχάκο πού και πού και με ανησυχεί)., αλλά πάθαμε "ζημιά" με το γάλα..μειώθηκε η παραγωγή μου, ο μπέμπης δεν χορταίνει, του δίνω και ξένο:(..ελπίζω σιγά σιγά να επανέλθει, αλλιώς θα αποχωρήσω από το καφέ (που λέει ο λόγος).Παρήγγειλα και το κλινικουμ το νοσοκομειακό για διπλή άντληση, έσκασα τα 120, αλλά δεν έχω καμία μα καμία διάθεση και δύναμη να το κάνω...το αφήνω στη φύση και ό,τι είναι να γίνει ας γίνει...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Tόνια κουράγιο!

Μίλησες φαντάζομαι με σύμβουλο θηλασμού; Πρέπει να κάνεις πολλές αντλήσεις;Κάθεται τώρα στο στήθος ή ακόμα αντιδρά;

Παρακαλώ να καταγραφεί ότι η κουμπάρα μου είναι σπασικλάκι, δεν είμαι μόνο εγώ, Τατιάααααααααααααααανα ακούς;;;;;; Πως ήταν η ταινία;;;;

Mίλησα με την Αγλαία, αυτή μου είπε για το κλίνικουμ, βιάστηκα να το παραγγείλω, αλλά τελικά δεν το αποπειρώμαι, δεν έχω κουράγιο ρε κορίτσια.Θέλει 8-10 δεκαπεντάλεπτες αντλήσεις κάθε μέρα, μουκαλάκια, παραμπουκαλάκια...πού να βρω τόσο χρόνο όταν μάλιστα έχω κ έναν Κων/νο μέσα στο σπίτι???

Κάθεται στο στήθος, όχι όλες τις φορές, αλλά καλύτςρα από πριν..θα δούμε..

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Γιορτάζει ο σοζω?? Χρονια του πολλά λοιπόν του γλυκούλη..

Μαμα μια κ μοναδικη καλως ορίσατε στο σπιτακι σας!!

σιδερένιοι!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα που δεν έχεις πολλα πολλα κουραγια για αντλησεις.... πρεπει να είναι πολύ μεγαλο πακετο.. μονο που σκεφτηκα το εξης (χωρις να θελώ να αγχωθεις)΄.. αξιζει τον κόπο να το παλεψεις για πολλούς λόγους που ήδη ξερεις... αλλά αν γίνει καμμια στραβή κ το παιδί σου βγάλει καμμια αλλεργια στο αγελαδινό ...τότε αξίζει πολύ πραπάνω να θηλάζεις!Γιαυτό φωναξε μαμαδες -πεθερές τα Ηνωνένα εθνη :P κάποιον τελοσπάντων να ερθει για ανθρωπιστική βοήθεια για να πάρεις τα πάνω σου κ εσυ κ η παραγωγή σου;)

χωστους όλους σε αυτη τη φάση χρειάζεσαι βοήθεια!!

Κατα τα άλλα η μπουμπουδένια μου τρώει αρκετα νομίζω.. ποσότητες δεν ξερω να σας πω αφού τρώει κομματια κ τα μισά τα βρίσκω στο πάτωμα... κ λίγο ανησυχώ μην μου μειωθεί το γάλα γιατι στο στηθος καθεται ελαχιστα πια...Κ δεν μας παιρνει με τις πολλές της αλλεργιες... πρέπει να έχω αρκετο γάλα...

Σήμερα το πρωι τσακισε σχεδόν μια μπανανα κ μερικά κομματια αβοκάντο... στο στηθος δεν έχει κατσει σχεδόν καθόλου από το πρωι στις 9 που θήλασε...

Αυτιααααα..

Φιλάκια!!

ΥΓ:Α.. θυμαστε που σας έλεγα για τον έργκο.. πουλαει μια κοπέλα κ μάλλον θα αγορασω αυτόν... βεβαια με τσουζει η τιμη αλλά μαλλον αξιζει...

Tόνια κουράγιο!

Μίλησες φαντάζομαι με σύμβουλο θηλασμού; Πρέπει να κάνεις πολλές αντλήσεις;Κάθεται τώρα στο στήθος ή ακόμα αντιδρά;

Παρακαλώ να καταγραφεί ότι η κουμπάρα μου είναι σπασικλάκι, δεν είμαι μόνο εγώ, Τατιάααααααααααααααανα ακούς;;;;;; Πως ήταν η ταινία;;;;

Μα δεν καταλαβαινω γιατι με λες σπασικλάκι? Ηλεκτρολόγος ανθρωπος και σπασικλάκι? Εχεις ξανασυναντησει τετοιο συνδιασμο??? Και περα απο την πλακα, εσενα ποιος σε ειπε ετσι να ερθει να το συζητησει μαζι μου!!! Τατιάααααααααααααααανα ακούς;;;;;;

Σουπερ η ταινια, χαιρομαι πολυ που την ειδα, και εντυπωσιαστηκα και γω με το 3D δεν ειχα ξαναδει ταινια με αυτη την τεχνολογία. Πρεπει να δω και το αρτιστ τωρα και μετα θα αρχισω να βλεπω μονο σινεφιλ βωβες ταινιες!

Μωρε Τονια να σου πω, μην ζοριζεσε. Ολα θα γινουν σιγα σιγα, πανω απο ολα μη ζοριζεις τον εαυτο σου και απο μονη σου, αρκετα σε ζοριζει η κατασταση.

Μωρε Τονια να σου πω, μην ζοριζεσε. Ολα θα γινουν σιγα σιγα, πανω απο ολα μη ζοριζεις τον εαυτο σου και απο μονη σου, αρκετα σε ζοριζει η κατασταση.

θα τα παρω τα πάνω μου, που θα παει..μου τα χαλασε κ ο σκατοκαιρος σημερα, επιασε πάλι βροχη, ΠΑΕΙ Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΑ.....

εχεις απολυτο δικιο Αφροδιτη, δεν αντεχω να βασανιζω τον εαυτο μου ΚΑΙ με τυψεις..θα κανω ο,τι περνα από το χέρι μου και θα δουμε

και μια απορια...η Κατσαφα ειναι αεροσυνοδος??????

μα τι στο καλό, σε όλη την ελλαδα βρεχει σημερα?

Α, να παμε μαζί στο άρτιστ, απλώς να το συνενοηθούμε λίγο νωρίτερα, πλιιιιιζ!

ναι ναι, αλλα δεν θα παρω τον Σακη μαζι, θα τον αφησω να κρατησει τα παιδια γιατι να τα σκασω παλι στη γυναικα μου κακοφαινεται! Αχ, ποσο εχω αναθεωρησει τις απόψεις μου για μια μαμα ή μια πεθερα πιο κοντα... (οχι στο ιδιο σπιτι, απλα στην ιδια πόλη βρε παιδι μου...), Ποσο πιο ωραια θα μεγάλωναν τα παιδια μου και γω μαζι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...