Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αθηνα φοραει 30 και παει προς το 31 τωρα χαχα

Αφρο συμφωνω!

απλα μεταφερα αυτα που ειχες προτεινει η Πατσουρου μια φορα που πηγαμε το καλοκαιρι.

Μας ειχε πει οτι πχ ψαχνεις καποιον,λεει,μετα σαν τον πατερα σου και δεν μπορεις να βρεις ολοιδιο και απογοητευεσαι.Εγω να σας πω ειμαι επιφυλακτικη με ολα αυτα,δεν τα ενστερνιζομαι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κΙ εγω ετσι πιστεύω, οχι υπερβολές, εντονες αντιδράσεις, ακρότητες, τιμωρίες κλπ ειναι οκ...αυθορμητα πιστευω οτι αντιδρουμε και πιο σωστά τελικά.

30-31 ???????????????????????????????????????????? χαχαχαχαχαχαχαχα ωρε κοπελαρα!!!!

εμενα φοράει 26 προς 27...χαχαχαχαχαχαχαχαχα οσο για το υψος ουτε μετρο ακομα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μας ειχε πει οτι πχ ψαχνεις καποιον,λεει,μετα σαν τον πατερα σου και δεν μπορεις να βρεις ολοιδιο και απογοητευεσαι.Εγω να σας πω ειμαι επιφυλακτικη με ολα αυτα,δεν τα ενστερνιζομαι.

Πω ρε φούστη μου, λέτε το Ληδάκι να ψάχνει να βρει άντρα ΟΛΟΙΔΙΟ με το σούπερμαν και να μη βρίσκει και να μου απογοητευτεί;;;; Που θα ξαναβρεθεί τόση τελειότις;;;;Ε, εντάξει ας συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο, σε λα βι, κάποιες τυχερούλες αρπάζουν το κελεπούρι ( ευχαριστώ θεε μου! ) και κάποιες αρκούνται με κάτι λιγότερο!!!! (εντάξει μου έχει βγει ο καφές απ'τα ρουθούνια! )

Πάντως και εγώ έψαχνα κάτι σαν τον πατερούλη μου και τα κατάφερα, οπότε τελικά τίποτα δεν είναι αδύνατο. Νόμιζα ότι ο μπαμπάς μου ήταν ο πιο νευρόσπαστος άνθρωπος στον κόσμο....αλλά όοοοοοοοχι, η μοίρα μου είχε φυλάξει για μελλοντική χρήση τον Τσαντήλα Τσαντιλόπουλο!!!!

μ,α τι θα φορεσει το παιδι αφου η μανα της ειναι διμετρη και 42ποδαρούσα... Και μενα παντως 29 φοραει, ειναι πανω απο 20 κιλα και γυρω στο 1,15 αν θυμαμαι καλα. ο παιδιατρος το καλοκαιρι μου ειχε πει οτι εχει αναπτυξη παιδιου ενος χρονου μεγαλύτερου. Ακομα και στη φατσα δειχνει μεγαλύτερη.

Δε ξερω για αυτα που λέει η παιδιατρος, μπορει να εχει κανει τιποτα σχετικα μαθηματα και τα λεει ή αλλιως να εχει προσωπικές εμπειρίες. Μπορει να ειναι σωστα απλα μου φαινεται λιγο δυσκολο να το εφαρμόσεις...

Τα ίδια με το "the hand" είπα κι εγώ! Μπράβο μου!

31 νούμερο παπούτσι??? Αχ βρε Ελιζάκι! Να δω τί θα σε κάνουμε! Μπάσκετικά παπούτσια μόνο θα φοράς!

Εγώ από καμπύλες δεν έχω ιδέα....

ποτέ δεν ασχολήθηκα... Μήπως θα πρεπε?

Έχω σκιστεί στο φαί... Τί πράγμα και αυτό... Σταματείστε με!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλά Μυρτώ! Σταμάτα σήμερα!

Μου βγήκε το μουστουκούλουρο από τη μύτη!!

Δεν υπάρχει άλλος Σούπερμαν!

Εγώ πάντως βρήκα το εντελώς αντίθετο από το μπαμπά μου...(ή έτσι νομίζω)

Με την ομοιότητα με τη μαμά μου τί κάνουμε όμως???

εμενα ο προ Βαγγου ερωτας μου ηταν ΟΛΟΙΔΙΟΣ με τον φαδερ, και στη φατσα ακομα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

και ο Βαγγ εχει τα στοιχεια του φαδερ, το χιουμορ , τη τρελα δηλαδη που παντα μου αρεσαν , αλλα οχι νομιζω οιδιοποδοιακά, αλλά απλα γιατι μεγαλωσα σε σπιτι που γελουσαμε απο το πρωι εως το βράδυ....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τελικα εχει σταθεροποιηθει στην 25η κ πρεπει τωρα στα 3 χρονια της να εφτασε επιτελους τα 12 κιλά....Γιατι εσεις πατε σε ειδικό??? Ουφ με αγχωσες θα την ρωτησω για να το ψαξω κι αλλο...

Φιλιαααα

και η νεφελη τωρα εκλεισε τα τρια και ειναι 12 κιλα...

Σήμερα κλείσαμε δύο βδομάδες με τα σεντόνια έξω. Ο γολγοθας των σεντονιών ξεκίνησε πριν δυο βδομάδες όταν πλυθηκαν και μοσχομυριστά απλώθηκαν στο σκοινί για να στεγνώσουν. Μετά απο κάποιες μέρες ξεχασμένα, φύσηξε και εβρεξε και ξαναβραχήκανε, τα μαζέψα εγω απ'τα διάφορα σημεια του κηπου που τα είχε πάει ο αέρας και τα άπλωσα ξανα να στεγνώσουν... μετά απο λίγες μέρες ξαναέβρεξε τα μάζεψε ο γιώργος και τα έβαλε στην απλώστρα που είναι στο υπόστεγο... μετά απο λίγες μέρες φύσηξε πολύ και τα πήρε ο αέρας και τα πέταξε πάλι στον κήπο, οπου και ξαναβραχήκανε γιατί ξαναέβρεξε... τα μάζεψε ξανα ο γιώργος και τα έβαλε πάλι στην απλώστρα με μανταλάκι αυτή τη φορά (σπουδαία ανακάλυψη τα μανταλάκια)... και σήμερα ΝΤΑΡΑΝ ΝΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ τα μάζεψα... για να τα ξαναπλύνω ή μήπως να τα κάψω καλύτερα;:tongue:

ΚΑΨ'ΤΑ ;);););) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΤΣΙ???!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

λοιπον θελω συμβουλη...plsssssssssssssssssss

ξεκινησαμε τη μικρη παιδικο και στο μυαλο μου το ειχα ως εξης (το μυαλο μου και μια λιρα.....:tongue:) : επειδη δεν εχει μεινει ΠΟΤΕ με κανεναν αλλον εκτος απο εμενα και τον μπαμπα της, ειχα στο μυαλο μου πως στην αρχη τουλαχιστον δεν μπορουσα να παω να την "παρατησω" και να φυγω... οποτε πηγαινουμε μαζι καθομαι στο γραφειο μεχρι να αιστανθει ασφαλεια με το περιβαλλον και τα παιδια και γενικα... στην αρχη λοιπον δεν πηγαινε πουθενα και με κανεναν...περισσοτερο φοβαται τα αλλα παιδια και την πολυκοσμια...καποιες μερες πηγε με τη δασκαλα και επαιξε και περασε μια χαρα και τις ειπα και εγω πως θα φυγω για λιγο και θα γυρισω σε λιγο... και ετσι και εγινε.. με ζητησε λιγο καποια στιγμη αλλα ολα οκ .... τις τελευταιες μερες και επειδη ειχε να παει και αρκετες μερες ,μαλλον, εχει κολλησει παλι και δε με αφηνει με τιποτα.... και ρωτω πρεπει να την αφησω και να φυγω ενω τσιριζει??????? ή να επιμεινω και να το προσπαθω οπως το καναμε ως τωρα ,να περιμενω δηλαδη να νιωσει παλι ετοιμη ωστε οταν τις πω να φυγω να ειναι καλα????

γενικα δεν εχω προβλημα να κλαψει λιγο, ολα κλαινε υποθετω καποιες στιγμες, αλλα δεν το αισθανομαι σωστο να τσιριζει και εγω να φευγω..... και δεν το βλεπω σαν να γινεται το δικο της , θεωρω οτι οταν ειναι καλα και ξεχαστει θα μπορεσω να φυγω οπως εγινε και τις αλλες φορες.....

πειτε μου τη γνωμη σας...αν μου "τα χωσετε" δεν πειραζει...... ;););)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ντιεσάκι, το σχολείο δεν έχει μεθοδολογία για την προσαρμογή?

Εμάς για 3 μέρες πάνε οι γονείς και μετά αφήνουν το παιδί και φεύγουν.

Και ο Αλέκος έκλαιγε, για αρκετό καιρό...

Δυστυχώς όμως πρέπει να το περάσουν αυτό το στάδιο... Εκεί έχουν πολύ μεγάλο ρόλο οι δασκάλες. Να την παίρνουν αγκαλιά και να την καθησυχάζουν... Αν μένεις κι εσύ νομίζω ότι θα γίνει χειρότερη η κατάσταση και θα νομίζει στο μυαλό της ότι θα πηγαίνει σχολείο με τη μαμά και έτσι θα προσαρμοστεί δυσκολότερα...

Μήπως να δοκιμάσεις καλύτερα να την πηγαίνει ο μπαμπάς της? Οι μπαμπάδες είναι πιο κουλ σε αυτά και το καταλαβαίνουν και τα παιδιά και μπορεί να αντιδρούν λιγότερο...

Ντιεσάκι, το σχολείο δεν έχει μεθοδολογία για την προσαρμογή?

Εμάς για 3 μέρες πάνε οι γονείς και μετά αφήνουν το παιδί και φεύγουν.

Και ο Αλέκος έκλαιγε, για αρκετό καιρό...

Δυστυχώς όμως πρέπει να το περάσουν αυτό το στάδιο... Εκεί έχουν πολύ μεγάλο ρόλο οι δασκάλες. Να την παίρνουν αγκαλιά και να την καθησυχάζουν... Αν μένεις κι εσύ νομίζω ότι θα γίνει χειρότερη η κατάσταση και θα νομίζει στο μυαλό της ότι θα πηγαίνει σχολείο με τη μαμά και έτσι θα προσαρμοστεί δυσκολότερα...

Μήπως να δοκιμάσεις καλύτερα να την πηγαίνει ο μπαμπάς της? Οι μπαμπάδες είναι πιο κουλ σε αυτά και το καταλαβαίνουν και τα παιδιά και μπορεί να αντιδρούν λιγότερο...

επειδη την πηγαμε αυτη την περιοδο στον παιδκο και γενικα δεν ειχε καινουρια παιδακια ηταν πιο ανεκτικοι με εμας και επειδη δεν εχει μεινει με κανεναν αλλον εκτος απο εμας, απλα η πολιτικη τους ειναι οτι ο γονιος δεν μπαινει μεσα στην ταξη με τιποτα.....

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

ds νομίζω ότι όσο καιρό και να μείνεις, ακόμα και αν παει στην τάξη και δεν σε αναζητά, όταν τελικά θα φύγεις θα την περάσει τη φάση με το κλάμα.

Απλά στην αρχή την αφήνεις για λίγη ώρα (πχ 1 ώρα) και σίγα σιγά το αυξάνεις στις ώρες που θέλεις. Φυσικά την προετοιμάζεις ότι θα φύγεις, την χαιρετάς κανονικά (κι ας τσιρίζει) και της λές ότι θα πας σε λίγο να την πάρεις.

Το κάθε παιδί έχει το δικό του χρόνο προσαρμογής...αλλά όλα το περνάνε.

DPYUp2.png EYukp3.png

Ναι ντιεσακι.. ετσι είναι.. κ εμας που πήγαινε παιδικο περσυ ετσι το ειχαμε κανει κ οντως ο ρόλος της δασκαλας ειναι πολύ σημαντικος... Όταν την ειχα αφήσει πρωτη φορά κλαιγοντας έτυχε να ειναι σε λίγο η ωρα του διαλειματος.. έτσι εκατσα απέναντι κ παρακολουθούσα (χωρις να το ξερουν κ οι δασκαλες) κ είδα τη δασκαλα της να την έχει αγκαλια ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ευτυχως που ειναι στην 25 καμπύλη:tongue:)...

Τι τραβανε κ αυτες οι καημενες οταν ειναι ευσυνειδητες... την ειχα δει τη συγκεκριμενη να έχει αγκαλια κ 3 παιδια ταυτοχρονα... κ ακουσα πολλα παιδια να την λενε μαμα καποιες φορες...

Πως κ αποφασισες να την ξεκινησεις???

Μουμπλε μουμπλε... νομιζω πως θα πάρω αργυρο βραβειο ακαματρας...

Είχα βαλει κ εγω πλυντηριο τη δευτερα... τα εβγαλα μοσχομυριστα... αλλά τα απλωσα 2 μερες σχεδόν μετα...σήμερα που στεγνωσαν αισίως..δεν τα λες κ μοσχομυριστα... εγώ όμως δεν θα τα καψω... οχι.. θα τα ξαναπλυνω...

Βεβαια δεν ξερω πότε θα τα απλώσω πάλι...

σας ειπα που γενησε η φιλεναδίτσα μου??

δυστυχώς με καισαρικη στην 34η εβδομαδα λόγω επιπωματικου πλακουντα (το πρωτο το ειχε γεννησει φυσιολογικα) έναν κουκλο 1990 γρ!!!!

Γέννησε χτες κ σήμερα του βγαζει γαλατακι αλλα του το δινουν με σωληνακι δεν παιρνει μπιμπερο ακόμα....

Θα ηθελα να παω να τη δω αλλά φοβαμαι μην τους κολλησω τιποτα, αν κ ειμαστε καθαροι ποτέ δεν ξερεις... σκεφτομαι να πάω αυριο ίσα ισα να της δωσω το δωρο μου κ να φυγω...

Το δωρο μου ειναι μια απόπειρα νταϊπερ κεικ (εγω την εφτιαξα) που έχει τη σοφι την καμηλοπαρδαλη κ προϊοντα βελεντα... Εμενα μου αρεσει αλλα ο ν λεει πως ειναι σαν τον πυργο της πιζας.... την εκανα κ τριοροφη τρομαρα μου...

ΥΓ πολυ γελασα με την πρωινη σας λογοδιαρροια!!!!!!!!

ds νομίζω ότι όσο καιρό και να μείνεις, ακόμα και αν παει στην τάξη και δεν σε αναζητά, όταν τελικά θα φύγεις θα την περάσει τη φάση με το κλάμα.

Απλά στην αρχή την αφήνεις για λίγη ώρα (πχ 1 ώρα) και σίγα σιγά το αυξάνεις στις ώρες που θέλεις. Φυσικά την προετοιμάζεις ότι θα φύγεις, την χαιρετάς κανονικά (κι ας τσιρίζει) και της λές ότι θα πας σε λίγο να την πάρεις.

Το κάθε παιδί έχει το δικό του χρόνο προσαρμογής...αλλά όλα το περνάνε.

Ναι ντιεσακι.. ετσι είναι.. κ εμας που πήγαινε παιδικο περσυ ετσι το ειχαμε κανει κ οντως ο ρόλος της δασκαλας ειναι πολύ σημαντικος... Όταν την ειχα αφήσει πρωτη φορά κλαιγοντας έτυχε να ειναι σε λίγο η ωρα του διαλειματος.. έτσι εκατσα απέναντι κ παρακολουθούσα (χωρις να το ξερουν κ οι δασκαλες) κ είδα τη δασκαλα της να την έχει αγκαλια ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ευτυχως που ειναι στην 25 καμπύλη:tongue:)...

Τι τραβανε κ αυτες οι καημενες οταν ειναι ευσυνειδητες... την ειχα δει τη συγκεκριμενη να έχει αγκαλια κ 3 παιδια ταυτοχρονα... κ ακουσα πολλα παιδια να την λενε μαμα καποιες φορες...

Πως κ αποφασισες να την ξεκινησεις???

την καρδια μου περιβολι μου την κανατε... :-(

και πιστευα πως καλα τα καταφερναμε με την αρχικη μεθοδο....

σκ@τ@ τα εκανα τελικα....πως με αφησε ομως ωραια ωραια να φυγω τις αλλες φορες ρε γ@μωτο......:confused::confused:

θελαμε να την ξεκινησουμε φετος μετα τα χριστουγεννα γιατι παει ακομα σε αυτο το σταθμο ο ξαδερφος μου που ειναι 5 και του χρονου δε θα ειναι και σκεφτηκαμε πως θα ηταν καλο για εκεινη να εχει καποιον που ξερει,

και γενικα κανουν πολυ παρεα γιατι τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα βρισκομαι με τη θεια μου και παιζουν τα παιδια...

το γεγονος οτι δεν εχει μεινει με καποιον αλλον εκτος απο εμας δε σας πτοει εσας στο να μην τσιριζει οταν θα φευγω εεε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μονο εγω το βλεπω ετσι???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μεσα στην αντικειμενικοτητα η κριση μου εεεε?????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Είσαι ο άγγελος μου!!

Κλαίω χαχαχχχχχχααααααααααααααααααχαχουχα κλαίω παιδιά απλά κλαίω... από που να αρχίσω δεν ξέρω... τί όνειρα είναι αυτά απορώωωωωωωωωωωωωωωω

καλά εγώ μόνο όνειρα δεν είδα, εγώ κάνω mass destruction medicine, το ER δεν είναι τίποτα μπροστά μας... και live... σε λίγο καιρό θα έχουμε ετοιμο splatter movie!

Άλλο ΠΙΚΝΙΚ, να μαζέψει και η Λήδα λουλουδάκια!

Αφιερώμενο σε όλες τις ονειροπόλες μας!

tRiDtrf3ktw

Κατσαφά δεν είναι καριόλες ρε συ, καριόκες δεν λέγονται;;;

Α και να μην πω για την ωριμότητα των τέκνων σας φαντασιώνομαι τον μικρό λόρδο Αλέκο

-Πως είστε μητέρα, ο καιρός ήταν καλός εκεί στα ξένα που ταξιδέψατε;

Για καμπύλες δεν μιλάω, εμεις τις έχουμε κάψει τις καμπύλες από τα μικράτα μας

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ντιες δεςν εχω χρονο να επεκταθω, αλλα ουτε κι εγω συμφωνω να αφηνω το παιδι να κλαίει και να με βλεπει να φευγω για να προσαρμοστεί, αν φυσικα υπαρχει η δυνατοτητα, αν δεν δουλευεις, και αν συνφωνει η πολιτικη προσαρμογης του σταθμου.

Δεν θεωρω καπριτσιο, νομιζω οτι πραγματικα νιωθουν οτι τα εγκαταλειπουμε και αν μπορει να γινει πιο ομαλα ειναι καλυτερα να γινει με το ρυθμο του καθε παιδιου.

Αν μπορει μια μαμα να μείνει απλώς κάπου εκεί γύρω για να έχει την αίσθηση της ασφάλειας και της οικειότητας μέχρι να εξοικειωθεί με το περιβάλλον, είμαι σίγουρη ότι θα γινόταν πολύ εύκολα η προσαρμογη (σε περιπτωση που επιτρεπουν)

Και δεν εννοώ αν κανει πχ κρισεις, να τρεχει η μανουλα, να το παιρνει πανω της η δασκαλα, να το χειριζεται η δασκάλα, απλα το παιδί σταδιακά προσαρμοζεται να αναφερεται στια δασκαλες οταν εχει καποιο θεμα...δεν ξερω τα γραφω μπερδεμενα δεν νομιζω να καταλαβατε τιποτ χαχαχαχα

Στον πρωτο σταθμο τον ιδιωτικο που πηγαινε η Ειρηνη, καθομουν 1 εβδομαδα ολη τη μερα εκει, αδικως κυριως μιας και η Ειρηνη δεν ειχε ιδιαιτερα κλαματα, με αναζητουσε μονο οταν εκανε διαολιες και της εκαναν παρατηρηση. Μετα δεν ειχε κανενα θεμα, αλλα αλλες μαμαδες καθονταν ακόμα(μπορουσαν ομως δεν δουλευαν) μεχρι να κρίνει η δασκαλα οτι ειναι ετοιμο το παιδακι. Αν ομως εκλαιγε και μ αναζητουσε μου ειχαν πει οτι θα επαιρναν τηλεφωνο να παω.(στην αρχη στην προσαρμογη και οχι για ψύλλου πηδημα)

Στον δημόσιο, σεβονταν το"λαου λαου" της προσαρμογης με αλλο τρόπο , τα κρατουσαν 1 ωρα μονο καθε μερα, μετα 2 ωρες, μετα 3, περασε δηλ κανα μηνας, αλλα γονεις δεν αφηναν, και πολυ λογικό, απολυτως λογικό γαιτί και πολλα παιδάκι είναι και κάπως "αδικο" να θελει τη μαμα του ενα παιδακι και να κλαίει, και να βλεπει το αλλο στην αγκαλια της μαμας του...

παντως ολα προσαρμοζονται, αργα η γρηγορα με λιγοτερο κλαμα ή όχι, και οποτε παω δεν εχω ακουσει απο κανενα παιδακι να αναζηταει τη μαμα του, ειτε το πρωι ειτε μετα στο σχολασμα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...