Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λοιπόν Τζεν η πόλη σου ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!

Πολύ ωραία όσο είδα!

Έφερα λίγες καριόλες και ο έφαγαν για πρωινό τα παιδιά!

Ο Αλέκος είχε ζητήσει να τον ξυπνήσω τη νύχτα να του δώσω φιλάκια αλλά βέβαια δεν κατάλαβε τίποτα...

Το πρωί που ήρθαν στο κρεβάτι μεταξύ των άλλων "μαμά πώς πέρασες, είχες καλή πτήση κτλ" μου λέε: Έλα βάλε εδώ το χέρι σου να ζεσταθεί να μην είναι κρύο... Πού να το βάλω αγόρι μου? Νά εδώ στο πουλί μου!!!!!"

Ντόινγκ!!!!!!

Να τα,να τα, οιδιπόδειο στο φουλ!

Η Πατσουρου μας ειχε πει,ότι σιγουρα θα το περασουν τα παιδια σε αυτη την ηλικια,αλλά να φροντισουμε να μην το περασουν με τους γονεις τους,αλλα με καποιο οποιοδηποτε αλλο παιδακι,ακομη και μεγαλυτερο.

Γιατι απο τους γονεις θα φαν σιγουρα τρελη χυλοπιτα και θα την κουβαλαν ολη τους την ζωη,ψαχνοντας να ικανοποιησουν τον ανικανοποιητο πρωτο τους ερωτα.

καλημερα!

τι κανετε;

Λεγκω η μικρουλα σου τι κανει;

Εμεις ψηνομαστε οικογενειακως,χτυπησαμε κατι ωραια 40+!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

ξερετε αν εχει χιονακι πουθενα στα βορεια να παμε καμια βολτα με τη μικρη ή εχει λιωσει????

δε ξερω τι θα κανει αργοτερα, τωρα παντως εχει πιασει και ριχνει κατι μπαλωματα στον Αγιο Στεφανο, μεσα σε ενα τετατρο το εστρωσε. Παρνηθα, Πεντελη θα το κρατησει και αργοτερα φανταζομαι.

Και τι θα κανεις βρε Φρυνη, θα του φερεις καμια γκομενα στο σπιτι?:rolleyes::tongue:. Συμφωνα με τους ψυχολόγους παντως (καποιων σχολών τουλάχιστον) ειναι απόλυτα φυσιολογικο να το περασουν με τους γονείς τους. Και στις δυο περιπτωσεις (αγόρι ή κορίτσι) ο μπαμπας παιζει πολυ σημαντικό ρολο στο να δειξει στο παιδι τα ορια (π.χ. αυτη ειναι η μαμα σου και σ'αγαπάει αλλα ειναι γυναικα μου κ οχι γυναικα σου). Αλλωστε και η ματαιωση στη ζωη του παιδιου ειναι κατι φυσιολογικο, ετσι δεν ειναι? Η ζωη γεματη ματαιωσεις και χυλόπιτες ειναι, δεν μπορεις να του φτιαξεις ονειρικό κοσμο! Βεβαια αυτου του ειδους η συμπεριφορα ειναι μάλλον που καθορίζει οτι πολλά αγορια οταν μεγαλωνουν βρισκουν γυναικες σαν την μανα τους και τα κοριτσια αντρες σαν τους πατεραδες τους... Ποιος ξερει... Αβυσσος...

Περαστικά γλυκούλα!

Αντε πλησιάζει ΣΚ...

Α, καλο μηνα και μην ξεχάσετε να βάλετε Μάρτη γιατι παρακαίει ο ηλιος φέτος!

Καλημέρα... νοιώθω ότι τα εναπομειναντα εγκεφαλικά μου κυτταρα βαράνε με βαριοπουλα τα τοιχόματα του κρανιου για να το σκάσουν

Φρυνή σε σκεφτόμουνα χθες, ίσως και να σε είδα και στα ταραγμένα μου όνειρα (ανάμεσα σε κάτι πεθαμένους που έβλεπα, που όμως δεν ήταν πεθαμένοι αλλά είχαν νεκραφάνεια και την είχαν αράξει στην τουαλέτα και δεν μπορούσα ούτε για κατούρημα να πάω και... μισώ τα όνειρα του πυρετου:rolleyes:)

Θέλω κι εγώ χιόνια...

Ανέβασε και ο κολετσομαν θερμοκρασία και έδεσε το μελιτζανάκι... καθόμασταν χθες στον καναπε μόλις κοιμηθήσανε τα μουλακ, με τέσσερις κουβέρτες, με το θερμόμετρο παραμάσχαλα, παίζοντας πέτρα μολυβι ψαλίδι χαρτι ποιος θα φέρει το ντεπον απ'την κουζίνα.

Ναι μωρε τι αδυνατος τη βλαμενη, ειανι στην 25η καμπυλη το κοιταξα, και στην ιδια ειναι ομως και στο υψος!

Κι ο νικόλας στην 25η είναι στο ύψος τώρα ξέφυγε λίγο αλλά στο βάρος στην 50η. Ο θοδωρής απ'την άλλη ήταν στην 25η στο βάρος και στην 75η στο ύψος στην αντίστοιχη ηλικία, τσιλιμπίθρας.

Σχετικά με τις σεξουαλικές αναζητησεις των τέκνων μας συμφωνώ μάλλον με αφρο (είπε και ψόθησε)... οταν θα με πιάσει το ρημαδοντεπον θα επανέλθω εκτενώς:tongue:

καλημερααααα!!!

Για πειτε για πειτε για το συμπλεγμα... πρεπει να το ψιλοπερναει κ το ντουντουνι κ το λεω στον πατερα της να προσεχει πχ οταν την βαζει για υπνο να μην κοιμαται κ αυτος μαζί της (ερχεται αργα κ ξεραινεται) να καταλαβει οτι ο μπαμπας κοιμαται με τη μαμα....υπερβαλω????

Τι του ειπες Ελενη οταν σου ειπε να βαλεις το χερι σου στα... χμμμμ.. ζεστα???:P

Ρε γκαλατιτσα με αγχωσες που πας σε ειδικο γιατρο για το πιτσιρικι σου.... κ εμενα είναι στην 25η κ πιο κατω λίγο στο βαρος κ στο υψος ειναι στην 90η... δινει πολύ αδυνατη εικονα δηλαδη..ειναι που ειναι τσιλιβιθρα είναι κ σχετικα ψηλη κ δενει το γλύκο... Βασικα αρχισε να πεφτει καμπυλες από τον 9ο μηνα κ μετα... από την 50η έφτασε σε λίγους μηνες στη 10η. Κάναμε καποιες εξετασεις κ η γιατρος δεν ανησυχησε, μου είπε πως ετσι ειναι το στυλ της κ οτι προφανως μοιαζει σε μενα. Τελικα εχει σταθεροποιηθει στην 25η κ πρεπει τωρα στα 3 χρονια της να εφτασε επιτελους τα 12 κιλά....Γιατι εσεις πατε σε ειδικό??? Ουφ με αγχωσες θα την ρωτησω για να το ψαξω κι αλλο...

Βρε Λεγκ ακομα ψηνεσαι?? Το μωρό οκ???

Φιλιαααα

Τι αγχώνεσαι εσύ μαρή με τα κιλά αφού ο γιατρός σου λέει ότι είναι οκ; Κι ο σόζω και η λήδα έτσι είναι. Η αθηνούλα για το ύψος αν δεν κάνω λάθος πήγε και το κοίταξε.

Λοιπόν ακαμάτρες ολου του καφέ σας παίζω άνετα. Σήμερα κλείσαμε δύο βδομάδες με τα σεντόνια έξω. Ο γολγοθας των σεντονιών ξεκίνησε πριν δυο βδομάδες όταν πλυθηκαν και μοσχομυριστά απλώθηκαν στο σκοινί για να στεγνώσουν. Μετά απο κάποιες μέρες ξεχασμένα, φύσηξε και εβρεξε και ξαναβραχήκανε, τα μαζέψα εγω απ'τα διάφορα σημεια του κηπου που τα είχε πάει ο αέρας και τα άπλωσα ξανα να στεγνώσουν... μετά απο λίγες μέρες ξαναέβρεξε τα μάζεψε ο γιώργος και τα έβαλε στην απλώστρα που είναι στο υπόστεγο... μετά απο λίγες μέρες φύσηξε πολύ και τα πήρε ο αέρας και τα πέταξε πάλι στον κήπο, οπου και ξαναβραχήκανε γιατί ξαναέβρεξε... τα μάζεψε ξανα ο γιώργος και τα έβαλε πάλι στην απλώστρα με μανταλάκι αυτή τη φορά (σπουδαία ανακάλυψη τα μανταλάκια)... και σήμερα ΝΤΑΡΑΝ ΝΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ τα μάζεψα... για να τα ξαναπλύνω ή μήπως να τα κάψω καλύτερα;:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Στο τρόλευ κολλημένη σας διαβάζω και γελάω με τη λέγκω! Περαστικά κοριτσάρα μου!

Τον ξενέρωσα τον κακομοίρη τον Αλέκο.... Τί να του ελεγα, η μαμά ζεσταίνει τα

Χέρια της στον μπαμπά;;;

Όντως καλά τα φρουδικά περί οιδιπόδιων αλλά μου φαινεται κάπως να προσέχω πώς

Τον αγκαλιάζω ή να μην κοιμάμαι μαζι του.... Όλα με μέτρο. Και ο τρόπος έχει μεγάλη σημασία.

Το πολύ πολυ να βρει γυναικα σαν και μένα!

Σήμερα πάντως ηταν η νύχτα των ομειρων! Η Φιφη είδε κακές μάγισσες και δεινόσαυρους και ο Αλέκος τον Πινόκιο που πήγε στο Χαλάνδρι να φτιάξει τα χέρια του... Οπότε Λέγκω θα τους πω και για τα ζόμπυ σου!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα καλημερα!

περαστικα λεγκω... αυτο που περνας ειναι το χειροτερο... να εισαι εσυ αρρωστος και τα παιδια να αλωνιζουν... φρικη....

κοριτσακια καντε ενα λαικ και σε εμας... στο παρακατω λινκ.. ειναι για την ανιψουλα μου... https://www.facebook.com/pages/magicmoments/190676157634632?sk=wall

καντε λαικ κατω απο το ονομα μου....!

ευχαριστω!

εδιτ εδω τα λαικ https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=334235383278708&id=190676157634632&notif_t=like

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα!

Λέγκω γελάω σαν χαζή με τα σεντόνια σου!!! Σούπερ η περιγραφή! ....και περαστικά βρε!

για τις καμπύλες, ο Κωστής είναι στην 10 στο βάρος και στην 50 στο ύψος και η Σοφία 50 στο βάρος και 10 στο ύψος....μήπως κα΄τι είναι ανάποδα στην οικογένειά μας? χαχαχαχα!

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα, καλομήνα!!!

Ωραία αφού θαύμασα κι εγώ τις δημόσιες συγκοινωνίες (μετρό, Ησαπ έχουν απεργία) κατάφερα και θρονιάστηκα στο γραφείο όπου και δεν έχω σηκώσει κεφάλι (απ'το ίντερνετ εννοείται!).

Aς σας διηγηθώ και το δικό μου όνειρο, αλλά να εχετε υπόψην σας ότι είναι πολύ τρομακτικό.

Λοιπόν εγώ, είχα υπουργικό συμβούλιο. Ναι, δεν ξέρω πως, κάπως είχα γίνει μέλος της κυβέρνησης. Έπρεπε επίσης να ψηφίσω για το νιοστό φαντάζομαι μνημόνιο. Είχα όμως συνειδησιακό πρόβλημα, σαν τη Βασω Παπανδρέου ένα πράγμα....βλέπε

f76fp4RT_yQ

Εσκεπτόμην λοιπόν ότι δεν θέλω να ψηφίσω υπέρ, αλλά ΑΝ, λέω ΑΝ, ψηφίσω ΟΧΙ και μετά χρεοκοπήσουμε και τους πάρω όλους στο λαιμο μου; Και μετά έλεγα ότι εγώ τόσο καιρό τους έβριζα και έλεγα ότι δεν έχουν συνείδηση....Τι να κάνω θεούλη μου;;;; Είχα και την Διαμαντοπούλου από κάτω να μου κορνάρει και να μου λέει ότι θα αργήσω για το συμβούλιο!!!

Πάνω εκεί ξύπνησα έντρομη και ευχαρίστησα τον καλό θεούλη που με έκανε ένα απλό θύμα χωρίς συνειδησιακά προβλήματα!!!!!

Σας τρόμαξα, ε;;; Συγνώμη!

Σε επόμενο μύνημα θα σας γράψω για τα οιδιπόδεια, τώρα κουράστηκα!

Ουφ, σκληρό το μεροκάματο σήμερα!!!

Μάκια!

Λοιπόν Μυρτώ εξαφανίσου!

Θα εντοπίσουν το μήνυμά σου και θα σε βγάλουν στα κανάλια ως τον απλό άνθρωπο που έζησε μια στιγμή το δράμα των πολιτικών μας.

Θα είσαι ΕΣΥ που ένιωσες το αδιέξοδο, ΕΣΥ που είδες πώς κοιμούνται τα βράδια ΕΣΥ που είδες πως παίρνονται οι αποφάσεις!

Θα γίνεις ΦΙΡΜΑ!

Και άσε τη Λέγκω να βλέπει dead people!

Δεν παίζεσαι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

axaxaxaxa να ειστε καλα, κλειστηκα στο γραφειο μετα απο ματς με τον χαμπι με τρελα νευρα και μολις μου εφυγαν και μου φτιαξατε τη διαθεση

τι να πρωτο σχολιάω Λεγκουλιιιιιιιιιιιιι απλα σε αγαπω!!! Σεντονια, αλλα τρελαηθηκα και με το πετρα μολυβι χαρτι με τον κολετς!!!! Περαστικα σας μπαι δε γουει

Μυρτω τι ονειρα ειναι αυτα τς τς τς η Ειρηνη σημερα ειδε λεει(βασικα πριν 3 μερες αρχισε να λεει ονειρα) οτι ηθελε να παει στη γιαγια της και δεν μπορουσε γιατι δεν ταιριαζει το κοκκινο καλτσον με τη καφε μποτα.

Μαρη γιουπαινα στην 90η και ανησυχις θα μας τρελάνεις??? χαχαχαχαχαχαχαχα Ας ειανι αδυνατουλα , ειανι μεσα στα όρια, και μην ξεχνας οτι ειχες και τις αλλεργιες που παίζουν ρόλο....

Εγω πηγα την Ειρηνη γιατι ητνα παντα στο 75 υψος και μετα τα 2,5 επεφτε συνεχεια καμπυλες,(ειναι το φυσιολογικο λενε) μεχρι που πηγε στη 10η. Οπου και παραμενει, απλα την παρακολουθει, και θελει να σταθεροποιηθει εκει να ακολουθει την καμπουλη της οσο γινεται. Δηλ απλα παμε 1-2 το χρονο την μετρανε και αυτο ειναι ολο, που και που ζητανε και εξετασεις αιματος να δουν μια ορμονη και το σιδηρο κλπ, αλλα 2 φορες το εχουμε κανει.

Τον μικρό τον πηγα απο σπόντα, μιας και ειχα ραντεβου για Ειρηνη, και τον μετρησα λάθος, και εβγαινε κατω και απο την 3η...εκτός φυσιολογικων ορίων, αλλα τελικα ητο 4 εκ ψηλκοτερος και ειναι στην 25η...

eNeap2.pngTSzHp3.png

τα ερμα τα σεντονια...αν ειχαν στομα τι θα σας ειχαν σουρει!!!

Μαλλον με ειδες αναμεσα στους γιαλαντζι νεκρους Λεγκω γιατι χθες βραδυ εβλεπα στον ΑΝΤ1 το GALILEO που εδειχνει τις κατακομβες με τις μουμιες στο Παλερμο:mrgreen:

Λενιω πρεπει να αλλαξεις τικερακια μαλλον ε;;χαχα,ειπα εγω που η Ηρω χρονισε και δεν της εχω βαλει καν τικερακι:tongue:Παρεπιτοντως 12 κιλα ειναι η Ηρω,η δε Ελιζα 22 αλλά άλλη κατηγορια ειμαστε εμεις,γιγαντες!Η Ελιζα τα συνομηλικα τα ριχνει πανω απο ενα κεφαλι,πραγματικα σαν γιγαντας ειναι,να δουμε πως θα καταφερει στο σχολειο με την διαφορετικοτητα της.

Ναι Ελεν,θα βρει μια γυναικα σαν και σενα,γιατι οπως λεει και ο σοφος λαος,"η νυφη που θα γεννηθει,την πεθερα θα μοιαξει":lol:

Αθηνα χαχαχαχα δεν ταιριαζει η μποτα με το καλσον!!!χαχα απο μικρη στα βασανα χαχαχαπεθανα ρεεε!

Δε με λετε;;γιατι μια μερα βλεπω το αβαταρ και το τικερ μου και μια δεν τα βλεπω;;μηπως ξερετε;;

den jerv για τα αβαταρ φρυνακο... καλα λε, εννοειται ειστε γιγαντες, την εχω δει κι απο κοντα την Ελιζα σαν 6 χρονων κοριτσακι ειναι, κανενα προβλημα δεν θα εχει ρε...

Μα 22 κιλά> τι νουμερο παπουτσι πες μας τωρα χαχαχαχαχαχαχα

Περαστικα κιόλας, μην ανησυχεις τα ιδια περασαμε ολοι, τη γριπη γετος μας τσακισε ολους...

Α και μιας και πιασατε το μελισσουλες και πουλάκια καλό ειναι να εχουμε υποψιν κι αυτό

http://www.issuu.com/councilofeurope/docs/kikoandthehand το εκλεψα απο γερακίνα μπαρδον

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μυρτωωωωω, κλαιω, εισαι απιστευτη, τελεια, προσκυνω! Εχω κανει και γαμω τους κοιλιακους απο τα γελια!

Πλακα πλακα παντως και γω ειχα δει πριν λιγο καιρο ενα αντιστοιχο, ημουν λεει γραμματέας μιας κινέζας αυτοκρατειρας (ηταν πριν τις "φημες" οτι θα αγορασουν την ΔΕΗ οι Κινεζοι, ηταν και προφητικό το ονειρο στη τελικη) και επρεπε λέει να υπογραψουμε μια πολυ σημαντική συμφωνια και η αυτοκρατειρα ηταν πολυ τυπική και με ειχε πήξει...και επρεπε εγω με λογο που θα εβγαζα να πεισω τον λαο (στη κινα τωρα φανταστειτε ποσοι ήτανε) για την χρησιμότητα της συμφωνιας...

Κατσαφα, δεν κατάλαβα θα τον χαλάσει αμα βρει γυναικα σαν εσενα? Καλα θα κανει η νυφη σου να σου μοιασει λοιπον...!

Καλε φυσικα και θα παρεις αγκαλια το παιδι και τι να προσεχεις να μην σε ακουμπησει με τα γεννητικά του οργανα? Δλδ θα τον αγκαλιαζεις και θα κάνετε γεφυρα? Απλα στις "στοχευμενες" κινησεις, καλο θα ηταν με ηρεμο τροπο να του εξηγησεις οτι δεν σου αρεσει να το κανει και σιγα σιγα να αποφευγεις να σε βλεπει γυμνη και να του μιλησεις για προσωπικες στιγμες κτλ. Αν και δεν ξερω πως γινεται, μαλλον μαγικα, απο μια ηλικια και μετα τους βγαινει εμφυτα και η ντροπη και η πονηραδα και ολα. Γνωμη μου ειναι οτι απλά δεν χρειαζονται ακροτητητες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...