Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ψωφάω και ο νικόλας είναι ντουρασελ παρόλο που μέχρι τις 12 τραγουδούσε στο κραββάτι του και στις 7 ήταν στο πόδι χαρωπός και κατουρημένος... Έχει και μια μύτη σαν αγκιναρα γιατί έπεσε απ'την κουκέτα το σάββατο.

Μυρτώ εγώ θα σου πάρω μία γλάστρα να την τσουρομαδήσει το παιδι μπας και δει την άνοιξη με άλλο μάτι.

Αφροδιτάκο έβλεπα σήμερα φωτό με θοδωρή απο πικ νικ που έχουμε κάνει... τι ωραια... το χω τόσο ανάγκη γμτ

Λενάκο θέλω λουκουμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Ερώτηση πως θα πισω το Νικόλα ότι η μικρή δεν τρώγεται; Πηγαίνει και της βάζει στο κεφάλι διάφορα και μετά πάει και τα γλύφει το παλιοσιχαμένο... μέχρι στιγμής της έχει βάλει σοκολάτα, καραμέλα και κόκκινη σάλτσα... αν μη τι άλλο βοηθάνε να φύγει η νινιδα!

Λεγκουλι εισαι απόλαυση αχαχαχαχα η νινίδα χαχαχαχα

κι εμείς καλά περάσαμε, Σαββατο πηγαμε στο Τρίτση, Κυρική Παλιά φωκαια για ψαράκι, και Δευτερα μας ειχαν τραπεζι...

Σημερα χιονίζει, νόνι νόνι που λεει και ο τζουνιορ, φαγα μια απίστευτη ταλαιπωρία να τα παω στο παραρτημα του παιδων που τα βλεπει για το υψος, όλα οκ μονο που τον μικρό τον βρηκε αδύνατο και ειπε οτι πρεπει οπωσδηποτε να παρει βαρος, θερμίδες, για να εχει και καβατζες στις ιωσεις...

και....τι μου προτεινει για αυτο???? κρεμες!!!!! ντοινγκ, να του δινετε κρεμες του εμποριου, εμ της λεω ομως ζαχαρη στο φουλ θερμίδες οκ αλλα κενες, το θεμα δεν ειναι να παχυνει απλά, ειναι να χτίσει μυες και ιστό...

ε ναι εχετε δικιο δωστε τραχανα

παιδοενδοκρινολογος ετσι???????

Τεσπα, ελειπε και η γιατρίνα που τα παρακολουθει και ειανι σουπερ, γιατι λεει αποκλειστηκε απο τα χιονια...τι να πεις.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γυρίσαμε και εμείς χτες βράδυ από φανταστικό διημεράκι σε Κόρινθο, Τρίπολη και χωριό με φίλους και πολλά παιδάκια και πολύυυυ κρύο...αλλά το απόλαυσα γιατί ήταν η πρώτη μας εκδρομή με το μωρό και με είχα φάει η κλεισούρα!

Αφροδίτη καλέ το έγραψα ότι ο στολισμός δεν είναι δικός μου, η Λαμπρινή μας τα έφτιαξε αυτά τα αριστουργήματα! Είναι φοβερή ε?

Ελένη,γύρισες? τι κάνει η πόλη μου?:)

Διαφημίσεις

Αχ τι κουκλιά ειναι αυτα? Φτου φτου η μαγισσούλα! Καλε και ο μικρος (βαγγος τζουνιορ, έτσι) δε μου φαινεται πολύ αδυνατος, μια χαρα παιζάκι ειναι, λε... Μηπως η γιατρος ειναι λιγο υπερβολικη?

Εμας παλι ο Αγγελος σε λιγο δε θα πετρπατάει, θα κυλαει. Εχει γινει σαν μπαλα και ολη την ωρα θελει να τρωει. Ευτυχως δεν τρωει γλυκα και βλακειες (στο σπιτι τουλάχιστον) του αρεσουν πολυ φρουτα και λαχανικα, αλλα και παλι παχαινει με πολυ γρηγορους ρυθμους μιας και ολη την ωρα μασάει!

Αντιθετως η Δαναη εχει κοψει παρα πολυ, ειναι στην ηλικια που δεν τρωει τιποτα, αλλα ελπιζω να ειναι φυσιολογικό. Δε μπορω να περασω και γω καμια τετοια φαση?

Λενιτο γυρισες? Καριοκες εφερες (μιας και λεμε για φαι)?

Ναι ρε συ ΄λεγκουιν και γω χτες χαζευα τις φωτο απο το Τατοι που ειχαμε παει και θελω πάλι!!!

Καλημέρα σας ειπα? Καλημέρα!

Kαλημέρα!!!!

Αθηνούλι, ωραίες φωτογραφίες!!!Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα ο μικρός είναι μια χαρά, τι αδύνατος.....Η Ειρήνη κούκλα!

Πικ νικ, ε;;;; Λοιπόν Αφροδίτη κι εγώ σκεφτόμουν το πικ νικ στην Καισαριανή.....Λίγο ήλιο βγάλει και φύγαμε!

Και κάτι αφιερωμένο στην κουμπαρούλα νο. 2 που τόσο αγαπάει τα βιβλία! Ένα πολύ ωραίο ταινιάκι μικρού μήκους!

http://www.lifo.gr/tv/videos/337

Λοιπόν Τζεν η πόλη σου ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!

Πολύ ωραία όσο είδα!

Έφερα λίγες καριόλες και ο έφαγαν για πρωινό τα παιδιά!

Ο Αλέκος είχε ζητήσει να τον ξυπνήσω τη νύχτα να του δώσω φιλάκια αλλά βέβαια δεν κατάλαβε τίποτα...

Το πρωί που ήρθαν στο κρεβάτι μεταξύ των άλλων "μαμά πώς πέρασες, είχες καλή πτήση κτλ" μου λέε: Έλα βάλε εδώ το χέρι σου να ζεσταθεί να μην είναι κρύο... Πού να το βάλω αγόρι μου? Νά εδώ στο πουλί μου!!!!!"

Ντόινγκ!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ντόινγκ, συμφωνώ, αλλά για το ''μαμά πως πέρασες, είχες καλή πτήση;"!!!!!

Πιο πιθανό θεωρώ να έρθει η Λήδα να μου πει ότι έκανε σεξ με το πρίγκηπα της τον Πασχάλη παρά να με ρωτήσει πως πέρασα και πως ήταν η πτήση!!!

Λοιπόν Τζεν η πόλη σου ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!

Πολύ ωραία όσο είδα!

Έφερα λίγες καριόλες και ο έφαγαν για πρωινό τα παιδιά!

Ο Αλέκος είχε ζητήσει να τον ξυπνήσω τη νύχτα να του δώσω φιλάκια αλλά βέβαια δεν κατάλαβε τίποτα...

Το πρωί που ήρθαν στο κρεβάτι μεταξύ των άλλων "μαμά πώς πέρασες, είχες καλή πτήση κτλ" μου λέε: Έλα βάλε εδώ το χέρι σου να ζεσταθεί να μην είναι κρύο... Πού να το βάλω αγόρι μου? Νά εδώ στο πουλί μου!!!!!"

Ντόινγκ!!!!!!

:D:D:D

για πες? τι ειδες?

μα καριοΚες για πρωινό???:lol::lol:

Διαφημίσεις

:D:D:D

για πες? τι ειδες?

μα καριοΚες για πρωινό???:lol::lol:

Εεε έφαγαν και κορν φλέικς... Αλλά σιγά μην τους κράταγα να μην φάνε! Δεν παίζουν αυτά...

Απλά πήρα λίγες έτσι ώστε να φάνε από 1 από 2,3,4,.. εμείς και τέρμα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μια θερμενόμενη καλημέρα απο βύρωνα...

Αθηνάαααα τέλεια τα πιτσιφρικια... η ρηνιω ειναι τρελα ως μαγισσούλα, ο τζουνιορ κουκλος κι αυτός, πολύ σοφιστικε με το κασκολάκι και φτηστος ο βάγγος!

Ασπλαχνη κατσαφα ούτε ένα τόσο δα γλυκάκι για μας; Ούτε μισο λουκουμάκι;

Μυρτουλάκι υπέροχο το βιντεάκι :-)

Και κλείνοντας έχω να δηλώσω ότι το πρόβλημα δεν είναι να έχεις πυρετό, αλλά να έχεις εσύ και τα παλιοπαιδάκια σου να είναι στο τσακίρ κέφι.

και....τι μου προτεινει για αυτο???? κρεμες!!!!! ντοινγκ, να του δινετε κρεμες του εμποριου, εμ της λεω ομως ζαχαρη στο φουλ θερμίδες οκ αλλα κενες, το θεμα δεν ειναι να παχυνει απλά, ειναι να χτίσει μυες και ιστό...

θεος ο doc.... :twisted:

Γυρίσαμε και εμείς χτες βράδυ από φανταστικό διημεράκι σε Κόρινθο, Τρίπολη και χωριό με φίλους και πολλά παιδάκια και πολύυυυ κρύο...αλλά το απόλαυσα γιατί ήταν η πρώτη μας εκδρομή με το μωρό και με είχα φάει η κλεισούρα!

Ελένη,γύρισες? τι κάνει η πόλη μου?:)

τωρα που αρχισατε....δε σας σταματαει τιποτα...:wink:

η αδερφη μου ειναι κομοτηνη για μια εβδομαδα και θα πανε μονοημερη ξανθη τις επομενες μερες... θα σου πω και εκεινης τις εντυπωσεις...:wink::wink:

τι γλυκα!!!!!!! αντε και του χρονου!!!!:lol::lol::lol:

Ντόινγκ!!!!!!

ΘΕΟΣ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol::lol::lol::lol::lol:

ξερετε αν εχει χιονακι πουθενα στα βορεια να παμε καμια βολτα με τη μικρη ή εχει λιωσει????

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

δεν ξερω ντιες χθες χιονισε εδω, αλαλ ελιωσε αμεσως, φανταζομαι σε πεντελη κλπ θα εχει...

Ναι μωρε τι αδυνατος τη βλαμενη, ειανι στην 25η καμπυλη το κοιταξα, και στην ιδια ειναι ομως και στο υψος! Μια χαρα συμμετρικο ειναι χαχαχαχαχαχα η αληθεια ειναι οτι η ΕΙρηνη τη θυμαστε με τις διπλες του εριχνε, αυτος εχει κατι ποδαρακια μινιόν αλλα μια χαρούλα ειναι , εμενα μου εχουν κοπει τα χερια να τον σηκωνω!

Πεθανα με το σεξ με πριγκηπα αλλα και με την προταση του καυτου Αλεκ! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σας αγαπω απλα! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...