Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Επίσης να αναφερω οπωσδηποτε οτι διαβασα ενα πολυ σοβαρο αρθρο στο σάιενς νταϊρεκτ για το μπεϊμπιγουεαρινγκ κ πόσο σοβαρά ψυχοσωματικα προβληματα μπορεί να δημιουργησει στο νήπιο όταν αυτό ''φοριεται'' σε ηλικίες άνω των 15 μηνών!!Οπότε μυρτουδι, φελινουδι, ρια κ λοιπές σοβαρες μαμαδες σπευσατε να ξεφορτωθειτε ΑΜΕΣΑ τους εργκο σας :tongue::tongue:

Χαχαχααχ, σιγά, δεν πιστέυω τα χαζόφυλλα :tongue: νιανιανιανια!:tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κάνω το πρωτο δεσιμο οπως περιγραφει αλλά όταν πάω να κανω τον κόμπο για να σταθεροποιηθει μου χαλαρωνει κ κατεβαινει λίγο....

Αλήθεια δεν σε ενοχλει να κρέμονται τα κορδόνια κάτω΄μεχρι να το τοποθετησεις όταν είσαι σε εξωτερικό χώρο?? Δειξε μου αν θελεις πιο δέσιμο σε έχει βολεψει για την πλάτη κ από πιο μηνα κ μετα??

Θα το παλεψω λιγο ακομα το μει ται γιατι είναι πολλα τα λεφτα για τον εργκο.. κ ίσως να βαλω κ καμμια αγγελια οτι ζηταω να τον αγοράσω...

Τελικα ενω μου αρεσει η ιδεα κ τους φοραω τους μαρσιπους από τη Λυδία (την είχα κ σε σλινγκ κ σε μει ται) στην πραξη κ με κουραζουν κ έπαθα κολουμπρα όταν είδα την ευκολια του εργκο με τη Λέγκω κ το Νικόλα.....

η σοφουκα κατατοπιστικοτατη νομιζω :-):smile::-)

να πω και εγω ενα τελευταιο "κολπο" που κανω οταν δενω τον πρωτο κομπο και μεχρι να κανω τον δευτερο , για να μη χαλαρωσει , γερνω λιγο προς τα πισω ωστε να μην πεφτει ολο το βαρος του παιδιου στον πρωτο κομπο και ξεσφιγγει...;)

στην πλατη δεν την εχω βαλει ποτε (δυστυχως) και δεν εχω αποψη... :)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Η πρωινή μας βόλτα έγινε αναγκαστικά στο Χαλάνδρι γιατί χαλάσανε και τα 2α γυαλί μου... Εφιάλτης χωρίς γυαλιά και 3ήμερο!!!!

Κοιμήθηκαν αγκαλιά τα σκατολοίδια!

Ευχαριστώ τζεν, θα σου κάνω ζωντανή ανταπόκριση! Μόνη θα είμαι οπότε δεν ξέρω τί θα κάνω...

Είμαι χάλια, τρομερό βάρος στο κεφάλι από μύξες!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Κοιμήθηκαν αγκαλιά τα σκατολοίδια!

Τέλειο;:D

Τα γυαλια σου που τα έκανες καινούργια;

Κι εγώ δεν είδα καμία πάλι σήμερα γιατι ο θοδωρίκος δεν είναι ακόμα σόι. Εντομεταξύ ο θεός φοράει την στολή του μπάτμαν και στη μέση που έχει ζώνη βάζει το νάνι του τον Τάκη... μπάτμαν ο μαρσιποφόρος ή μπάτμαν ο babywearing αν προτιμάτε αγγλιστι χαχαχα

Γιουπη παιδι μου είσαι τρελή; Σιγά μη βγάλω πάνα βραδινή όταν ακόμα δεν έχω τολμήσει να βγάλω την πρωινή... θεωρητικά μιλώντας τον ρώτησα τι λέμε αν θέλουμε τσίσα:tongue:

Βρε κορίτσια έχουμε κανα νέο απ'την Τόνια μας;;; Αχ μακάρι να είναι σπίτι τους και να ετοιμάζονται για τα κουλουμε!

Διαφημίσεις

γεια σας γεια σας!!!

εμεις ξεκινησαμε σημερα(απο τη βαρκιζα)(ντυμενες μινι μαους) να παμε στο athens metro mall τελικα, και στη διαδρομη εσπασε ο μπιλιοφορος στο αυτοκινητο και την "πατησαμε", εφυγα εγω με τη μικρη με το λεωφορειο να παω στον αγ δημητριο γιατι το ειχα υποσχεθει στη μικρη και ειχα κανονισει να βρεθω και με την αδερφη μου εκει... και το ετερον ημισυ εμεινε να περιμενει το γερανο για το τουτου :(....

φτασαμε εκει και ηταν μια χαζομαρα δεν ειχε τιποτα σχεδον για τη μικρη :( βαρεθηκε και αυτη...και πηραμε μετα το μετρο και πηγαμε ζαπειο, οπου και εκει δεν ειχε κατι ιδιαιτερο (την ωρα που φτασαμε τουλαχιστον) και τελικα καταληξαμε στον εθνικο κηπο, οπου ηταν και η καλυτερη αποφαση που πηραμε σημερα γιατι και η μικρη περασε ομορφα κανοντας βολτα στο "δασος" :wink: και χαζεψε με τα ζωακια και γενικα ηταν ομορφη μερα για βολτα λογω καιρου.... :)

μετα και αφου το αυτοκινητο ειχε παει συνεργειο (στη βαρη), ηρθε και το amore και μας βρηκε (κατα τις 18,30 πια)στο συνταγμα και πηγαμε στο θησειο για καφε....γυρισαμε κατα τις 21,30 σπιτι :) και φτιαχνω κεικ (χαχαχαχα) ναι, δε ξερω τι με επιασε.... μαλλον θα επρεπε να παω να ξεραθω αφου κοιμησω τη μικρη αλλα μου τη βαρεσε να φτιαξω κεικ μπανανα... :wink:

επισης εχω να πω οτι ο μπατμαν μαρσιποφορος πολυ μου αρεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Χα! Γυαλιά δεν έφτιαξα καινούργια! Τα καινούργια μου έχουν σπάσει και περιμένω να μου τα φτιάξουν. Τα παλιά προσωρινά στερεώθηκαν. Τό κακό και αυτό!!!

Λοιπόν γύρισε ο νικητής των Όσκαρ περήφανος με 2 βραβεία! Τί κάνουν οι αμερικάνοι για να δουλεύεις εεεε; Εγώ φυσά πω μύτη σαν καράβι και πονάει κάτω από τα μάτια! Κιλά η μύξα!

Το πιο ωραίο του σκ είναι ότι ο Άλεκ κατάλαβε ότι ο μελισουργός είμαι ο σούπερμαν!

Ασία πήγαμε με μελισουργούς στον Καραγκιόζη που πρότεινε η μαριλού και δεν είχε θέσεις αλλά με άσχημο τρόπο μας είπαν ότι δεν είναι για μωρά γιατί είναι "παράσταση λόγου"!!!!!!! Τι μας λες μωρέ!!! Φύγαμε αλλά θέλουν ξύλο με το ύφος τους! Τα δίχρονα δεν μιλάνε και δεν είναι άξια για μια "παράσταση λόγου"!

Άντε συγχίστηκα πάλι

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ασία πήγαμε με μελισουργούς στον Καραγκιόζη που πρότεινε η μαριλού και δεν είχε θέσεις αλλά με άσχημο τρόπο μας είπαν ότι δεν είναι για μωρά γιατί είναι "παράσταση λόγου"!!!!!!! Τι μας λες μωρέ!!! Φύγαμε αλλά θέλουν ξύλο με το ύφος τους! Τα δίχρονα δεν μιλάνε και δεν είναι άξια για μια "παράσταση λόγου"!

Άντε συγχίστηκα πάλι

:( έλα ρε συ..... μλκ

κι εγώ όταν πήρα τηλέφωνο να κρατήσω θέσεις με ρώτησαν την ηλικία του παιδιού.

Ο τρόπος πάντως ήταν απαράδεκτος....

κρίμα και η παράσταση ήταν πολύ ωραία...

καλημέρα!

Ναι μωρε και γω μια χαρα ειχα βολευτει με το μει ται. Βεβαια δεν ειχα εργκο για να συγκρίνω, και σε δυο φιλες μου που τους πηρα δωρο, το εργκο τους πηρα και καταβολευτηκαν απο οτι μου ειπαν, αλλα αφου εχεις το μει ται, κοιτα να βολευτεις με αυτο. Μια καλη λυση για τα μακρια λουρια ειναι να τα χωνεις στις τσεπες σου να μην σουρνωνται κατω. Τωρα βεβαια εχει να κανει και με το παιδι, αν ειναι ολη την ωρα μπες βγες, τοτε σκασε την κατοσταρα και παρε τον εργκο. Σε φωτισα?

Κατσαφα, τον εκανες τον υπερηχο? Ουφ με βαλατε σε σκεψεις διοτι απέχω απο ανηλικο πιά. οποτε να μπει και αυτο στο προγραμμα...

Εμεις πηγαμε ηρθαμε, καλα ηταν, ειδαμε χιονι μπολικο και την λιμνη πλαστήρα παγωμένη που προσωπικα δεν την εχω ξαναπετυχει, πανεμορφο τοπια και πολυς κοσμος (κριση, ποια κριση?) Σημερα βλεπω χιονι στον Αγιο Στεφανο!!! Τελικα ειναι σπουδαιο πραμα να αλλαζεις λιγο παραστασεις! Αντε να ερθει και η ανοιξη να σιάξουμε τελείως!

Ευγενια, συγγνωμη, εσυ την εκανες την τουρτα και τα στολίδια??? Καλα νιωθω απιστευτως αχρηστη με σας που εχω μπλεξει! Μπραβο βρε κοπελια, ειναι τέλεια!!!

Τονια που εισαι? Πως πατε ρε κοπελια?

Καλη κουτση εβδομάδα!

Καληηημ!!

Αφρο θες να με κάνεις φίλη σου???:tongue::tongue:

Μπραβο για την βολτ σας!Τωρα είσαι οντως ανεβασμενη!

ενταξ μωρέ θα βολευτω με το μειται κ αν πετυχω κανενα μεταχειρισμενο εργκο θα τον χτυπησω......

Την Κυριακη εμεις πηγαμε στον Υμηττο κ περασαμε πάρ πολύ ωραια. Πήγαμε μαζι με αλλους φιλους με παιδακια, "πεταξαμε" αετό (δεν μας εκανε τη χαρη) καναμε πικ νικ κ πεζοπορία...Ωραια ηταν!!

Το μιτσο το είχα όλη την ωρα στο μει ται κ μια χαρά την εβγαλα...Την βαζω τωρα οπως ειπατε κατω από το μπουφαν κ ειναι καύτερα..

Μετα πήγαμε για καφε στο σπιτι καποιων από την παρεα κ γυρίσαμε στις δεκα πίσω... Φοιτητική βόλτα μου θυμισε... λεμε τώρα...:P

Δεν θυμαμαι άλλα φιλιαααααα

Α πόσοπρεπει να είναι το παιδι για να παει στην παρασταση??3 είναι λίγο??

Πάντως αυτό με την αγέναια πολύ με ξενερωσε...

Απο τονια κανενα νεο??

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!

τι κανετε?

εμεις περασαμε ενα πολυ ωραιο τριημερο.... στο σπιτι ολοι αρρωστοι οικογενειακως.... γαστρεντεριτιδα.... ωραια ε?

ευτυχως σημερα μονο εγω και ο στρατουλης ειμαστε καπως... οι υπολοιποι πηγαν δουλεια και σχολειο...

το καταν πηγε πολυ καλα! τους τα πηρα τα σωβρακα που λεει και η λεγκω (χαχαχ)... και περασα στους ημιτελικους που ειναι δυο αγωνες.... θελουμε παλι νικες....!...

αυτα τα πολλα νεα μας....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα!

Πάει καλά ο καιρός? εεεε?

Το Σάββατο ήμασταν στην Πάρνηθα με τα κοντομάνικα και σήμερα χιονίζει στο κέντρο :shock:

Γιουπάκο, το δικό μου στεφάνι δουλεύει στο Σύνταγμα, οπότε αν βολεύει μπορούμε να τους αγκαρέψουμε και τους δύο. Αν πάλι δεν βιάζεσαι, επειδή έχουμε παππούδες Καλλιθέα όλο και κατηφορίζουμε προς τα μέρη σας...

σου στέλνω το τηλ μου για να συννενοηθούμε ανθρωπινά :wink:

και άμα θες κάνω και μαθήματα δεσίματος μει-ται!

DPYUp2.png EYukp3.png

Ουουου καλημέρες... Λέτε να το στρώσει το βραδάκι;

Κατσαφά σε νοιώθω κι εγώ με συνάχι είμαι σήμερα και πονάει όλο μου το σώμα λες κι έφαγα ξύλο. Να σε ρωτήσω σε τι πρόστυχη κατάσταση έγραψες το προηγούμενο μήνυμα; Γιατί τα μισά δεν τα κατάλαβα.:tongue:

Πωπω αναστασάκι το χειρότερο μου είναι η γαστρεντερίτιδα. Τώρα συνήλθατε; Συγχαρητήρια για τη νίκη... έλα και τους έχουμε! :-)

Ευγενία τέλεια τουρτα!!! Κι εγώ εργοτάξιο σκεφτόμουνα αν έκανα παρτι στα μικρά αλλά καμία σχέση μ'αυτό το αριστουργημα!

Εμείς χάσαμε πάρτι και συναντήσεις λόγο του θοδωρίκου που δεν έχει αναρώσει ακόμα. Μα τη σκατοίωση είναι αυτή; Σήμερα είναι έκτο 24ωρο ελπίζω να μην κάνει πυρετό. Εδώ και τρεις βδομάδες συνέχεια ψηνεται και έχει κουραστεί πολύ, δεν τρώει και καθόλου και έδεσε το μελιτζανάκι. Ούτε ποδήλατο δεν μπορεί να κάνει κουράζεται κατευθείαν. Μπας και να του δώσω καμια βιταμίνα να στρωσει;

Εμείς ενώ η κυριακή πήγαινε καταδιαόλου κάναμε το απογευμα ένα μπραφ και πήγαμε στους φίλους μας που είχαν μαζευτει στα κιουρκα για τριημερο. Τελικά ξεμείναμε εκεί περάσαμε πολύ ωραία, ψήσαμε κάστανα, είδαμε ταινιουλα, γελάσαμε... σουπερ! Το βράδυ όμως ήταν κόλαση, παρακαλάγαμε να ξημερώσει γιατί οι ηλίθιοι γονείς δεν είχαμε μαζί ντεπόν και ξανανέβασε ο σόζω πυρετο και όλο το βράδυ βόγγαγε και δεν μπορούσε να κοιμηθεί το μανάρι μου. Την επόμενη παρόλη την κακοκαιρία παράσαμε πάλι φίνα και ξεπεράσαμε το σκατοβράδυ. Ηθικό δίδαγμα: πάντα μαζί ντεπόν!:rolleyes:

Καλημέρα!!!

Ωραίο ήταν αυτό το ΣΚΔ, με παρεούλα και ας μην είχε καλό καιρό...

Ο μικρούλης της Τόνιας βγήκε ευτυχώς χθες από το νοσοκομείο!!!

Διάλογος με Λήδα:

Λήδα: Ααααααχ ποτε θα φύγει ο χειμώνας και θα έρθει το γλυκόοοοο καλοκαιράκι....

(θυμάται ότι μεσολαβεί η άνοιξη)....Η άνοιξη είναι ανάγκη να έρχεται; Δεν γίνεται μετά το χειμώνα να έρχεται κατευθείαν το καλοκαίρι;

Μαμά: Γιατί βρε Λήδα, την αδικείς, η άνοιξη είναι πολύ ωραία εποχή.

Λήδα: Ε, αν έκοβα λουλούδια εντάξει, αλλά αφού δεν κόβω δε χρειάζεται!

Μαμά: :eek:

συμπέρασμα: να πας το παιδι να κόψει κανα λουλούδι!

Αιτω με το που θα στρωσει λιγακι ο καιρος, στη πρωτη λιακαδα να παμε για πικ νικ στο τατοι, στη καισιαριανη, στο αλσος συγγρου, εστω στο τριτση ρε παιδι μου. Με το που θα στεγνωσει λιγο το χωματάκι ΘΕΛΩ ΠΙΚΝΙΚ!!!!!!!!!!!!!!! Ολοι μαζι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...