Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ΑΧΧΧ ρε Λέγκω γιατι δεν σε προλαβα κ ηθελα κατι να σε ρωτήηηηηηηηξωω.....

Βασικά μου έχει σπάσει τα νευρα το μει ται...

Κ την προηγουμενη εβδομαδα που εβαλα τη μικρή κ σήμερα που την έβαλα τη μικρη κ είχα τη Λ από το χεράκι (ναι ναι βγηκαμε να λιαστουμε) όλο χαλαρώνουν οι κομποι κ τελικα με κουράζει... εντωμεταξυ είδα κ εσένα το καλοκαιρι που ήσουν εγκυος κ έβαλες το νικολακη μεσα στον εργκο σε χρόνο μεδεν κ ζουλεψα... για να βαλεις παιδί στο μει ται θες 50 ώρες να δενεσαι κ να σερνονται κ στα πατωματα κ στα πεζοδρόμια τα κορδονια να μπιχλιαζουν κ στο τελος δουλεια δεν γίνεται αφού τα δεσίματα μου χαλαρώνουν..

Κ μπήκα χτες να δω πόσο κανει κ μου πεταχτηκαν τα ματια ώξω..

100 ευρά?? κ 94 οι πιο μπας κλας χρωματισμοι???

Κ αναρωτιεμαι κ πάλι... αν ειναι βρε αδερφε να μου λύσει τόσο πολύ τα χερια σε σχεση με το μει ται... ας το πιεσω να τον πάρω... υπάρχει καποια από εσας που να τους εχει δοκιμασει κ τους 2 να μου πει αν αξιζει να σκασω την κατοσταρικουμπα????

Εντιτ: ελιζακι βαριεμαι να γραφω πμ...στο κεντρο δουλευει το στεφάνι οπότενες βολευει φανταζομαι??Δουλευεις στο κεντρο?? Εγω μενω ν σμυρνη... προς Αθηνα ομως όχι προς φαληρα, αγ δημητριους κ τετοια...

Τι σε βολευει πιο πολύ??? Μηπως σε βολευει το ταχυδρομειο??

Επίσης μηπως πουλαει καποια μεταχειρισμενο να μου έρθει πιο φθηνα????

ΕΕΕΕΕΕΕ?????

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????

εγω εχω το μει ται και δε με κουρασε καθολου, η μικρη μου ειναι τωρα 3 χρονων και μεχρι και πριν καπιους μηνες την φοραγα συνεχεια :)

στην αρχη με ειχε δυσκολεψει στο δεσιμο , αλλα μονο μεχρι να το συνηθίσω και να το μαθω, μετα το εβαζα πολυ ευκολα και δε μου χαλαρωνε καθολου. σωθηκα με τη μεση μου η οποια ειχε αρχισει να ποναει αρκετα πριν το παρω, που ειχα ενα συμβατικο σακο της CHICO νομιζω, και να σκεφτεις οτι η μικρη ηταν πολυ μωρακι ακομα και πολυ ελαφρια τοτε και παρ ολα αυτα η μεση με πεθαινε πριν το μει ται.

εντωμεταξυ σκεψου οτι εγω επι ενα χρονο πηγαινα καθε μερα το σκυλο βολτα (στο στρατο το ετερον ημισυ)με τη μικρη στο μει ται, και ο σκυλος μας δεν ειναι κανις :wink: ειναι 20 κιλα ο οποιος τραβαει και ΑΡΚΕΤΑ.... :wink:

Αυτα απο τη δικη μας εμπειρια με το μει ται....κατα τα αλλα ειναι και θεμα τι σου "ταιριαζει" και σε "βολευει"! :-)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εργκο κορυφη!!!! κι εγω απο ebay.de τον ειχα παρει αλλα ειναι να σου κάτσει η τιμη γιατι γενικά γίνονται περιζήτητοι και χτυπανε τις τιμες προς το τελος...

το σλινγκ δεν με βολεψε τελικά πολυ, και ειχα φτιαξει και 2... βασικα ειμαι του καροτσιου τελικα πιο πολυ...συνδυαζω παρκο με ψωνια στο σουπερ και με βολευει να κρεμαω σακουλες κλπ

Λεγκουλι καλα εκανες και ξεσακσες!!! Κι η ΕΙρηνη παντα το 40αρι το εχει για την πλακα χαχαχα βεβαια να πω την αληθεια δεν τα πολυ εμπιστευομαι τα ηλεκρονικα, με το χερι δεν μου φαινεται για 40...αλλα εκει κοντα ειναι 39-39,5

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα σας!

Μάλλον θα διαβάσετε αυτά τα λόγια μου την Τρίτη αλλά εγώ θα τα πω:tongue:

1. Ο έργκο τέλειος, εγώ βάζω και την Άννα μέσα! Η οποία στα γεροντάματα της ανακάλυψε το μπειμπιγουερινγκ ξανά!

2. Τα ιατρικά μου φώτα :idea:

οι οδηγίες που υπάρχουν λένε:

Στα 35 πρώτη μαστογραφία (καλά, δεν κάνουν και όλες) και μετά τα 40 κάθε χρόνο.

Ο υπέρηχος ενδείκνυται για γυναίκες κάτω από τα 35 όπου είναι η εξέταση εκλογής. Αν τώρα υπάρχει αμφιβολία ευρύματος της μαστογραφίας συστήνεται και υπέρηχος για να διευκρινιστεί η διάγνωση.

Γενικά νέος μαστός φαίνεται καλύτερα με υπέρηχο

γέρικος μαστός :tongue: με μαστογραφία!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλησπέρα σας!

Μάλλον θα διαβάσετε αυτά τα λόγια μου την Τρίτη αλλά εγώ θα τα πω:tongue:

1. Ο έργκο τέλειος, εγώ βάζω και την Άννα μέσα! Η οποία στα γεροντάματα της ανακάλυψε το μπειμπιγουερινγκ ξανά!

2. Τα ιατρικά μου φώτα :idea:

οι οδηγίες που υπάρχουν λένε:

Στα 35 πρώτη μαστογραφία (καλά, δεν κάνουν και όλες) και μετά τα 40 κάθε χρόνο.

Ο υπέρηχος ενδείκνυται για γυναίκες κάτω από τα 35 όπου είναι η εξέταση εκλογής. Αν τώρα υπάρχει αμφιβολία ευρύματος της μαστογραφίας συστήνεται και υπέρηχος για να διευκρινιστεί η διάγνωση.

κατατοπιστικοτατη!!!! thx!!!!! :-D

μια ακομα ερωτηση ...κατα το θηλασμο ο υπερηχος μπορει να δειξει κατι?? τον κανουν?? ΄η γενικα δεν κανεις τιποτα κατα τη διαρκεια που θηαλζει μια γυναικα???

Είσαι ο άγγελος μου!!

Τα ανήλικα απλά θηλάζουν, και δεν ανησυχούν :tongue:

Κοίτα είπαμε κάτω των 35 αν έχεις κανένα άγχος και ψηλαφάς κάτι πας και κάνεις υπέρηχο... στον οποίον αφού θηλάζεις δεν θα καταλαβαίνουν και τί τους γίνεται οι περισσότεροι...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Τα ανήλικα απλά θηλάζουν, και δεν ανησυχούν :tongue:

Κοίτα είπαμε κάτω των 35 αν έχεις κανένα άγχος και ψηλαφάς κάτι πας και κάνεις υπέρηχο... στον οποίον αφού θηλάζεις δεν θα καταλαβαίνουν και τί τους γίνεται οι περισσότεροι...

thx! :-)

Είσαι ο άγγελος μου!!

Έτσι γιατρέ μου! Πέστα! Τα μαστάρια φαίνονται! βέβαια με έβαλε σε σκέψεις ένα τηλ σήμερα το πρωί από το ιατρείο ενός πολύ γνωστού πλαστικού χειρούργου (ούτε που τον έχω ακούσει) να μου κάνει λέει τζάμπα μια θεραπεία αντιγυΡανσης... Πού βρήκατε το τηλ μου; Κάποια φίλη σας θα ήρθε... Οι φίλες μου δεν πάνε σε πλαστικούς χειρούργους... Ρε μπάς και πρέπει να πάω;;;

Έφτιαξα χαλβά! Δεν ήξερα ότι είναι τόσο εύκολο.... Το θέμα είναι να μην τον φάω όλο μόνη μου..

Τζενάκι, είπαμε... Δευτέρα βράδυ θα πάω και Τρίτη βράδυ θα φύγω... Τη Δευτέρα όμως μπορεί να πάω καμιά βόλτα! Στο ελισσός θα μείνω...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αυτός ο συνηρμός με τα γέρικα μαστάρια και μετά με τον χαλβά δεν είναι ότι καλύτερο για το ηθικο μας έτσι:tongue:

Εγώ πρώτα ανακάλυψα τον έργκο και μετά έμαθα την ύπαρξη του μει ται. Ο έργκο με έχει βοηθήσει πάρα πολύ μια και δεν χρησιμοποιώ καρότσι και ήθελα κάτι και ανατομικό για το παιδι αλλά και ευκολοχρηστο για μένα και φυσικά κάτι που να μπορει να το χρησιμοποιήσει και ο γιώργος, μια και σλινγκ και τέτοια δεν υπήρχε περίπτωση να τα φορέσει. Ήταν η καλύτερη αγορά που έκανα όταν ήμουν έγκυος στον σόζω. Πάντως κάπου θα υπάρχει κανας μεταχειρισμένος για να τσιμπήσεις για να μη σκας τόσα λεφτά.

Σε σχέση με τα ηλεκτρονικά θερμόμετρα, όσα έχω δείχνουν πολύ χαμηλότερα απ'το υδραργύρου αν τα βγάλεις όταν χτυπήσουν (πλην0,3-0,5). Για να προσεγγίσουν του υδραργύρου πρέπει να τα αφήσεις ένα λεπτό επιπλέον απ'την ώρα που θα χτυπήσει. Μου το έχει πει η φαρμακοτρίφτενα και το έχω τσεκάρει σε τρια ηλεκτρονικά σε συγκρισει με το υδραργύρου. Όχι ότι έχει καμία φοβερή διαφορά 0,3 πάνω ή 0,3 κάτω απλά κουβέντα να γίνεται.

Πριν λίγο ξαπλώνουν τα παλιοπαιδάκια στο κρεββάτι και φωνάζει ο νικόλας "τσισάααα" τρέχει στο μπάνιο, λέει κι ο θοδωρής θέλω κι εγώ. Τα παίρνει κράνα ο νικόλας "οχι εσύ δεν θέλεις" "δεν θα κάνεις στη τουανετα να κάνεις στο γιογιο" "πάλε το γιογιο θου και φυγε". Αφού τελείωσε το χώσιμο στον έρμο τον θοδωρή που τον κοιτούσε κάνοντας οοομ και προσπαθόντας να μην του φύγουν, παίρνω τον μενόμενο νικολάκι να τον πάω στο κρεββάτι... στην προσπάθεια κοψίματος της πάνας τον ρωτάω "τι θα φωνάξεις αν θέλεις τσισα το βράδυ" και απαντάει "τα κανααααααααααααααα"... μάλλον δεν θα την κόψουμε ακόμα την πάνα:P

:lol::lol::lol:

Εντάξει, δεν υπάρχει ο Νικόλας!

Έχω πέσει κάτω απ' τα γέλια!

Ελένη, πάρε τα γέρικα μαστάρια σου και έλα αύριο στα Ξύλινα (φέρε και τον χαλβά μαζί!) Ρε μπας κι έχει όντως πάει κάποια από τις φίλες σου στον πλαστικό; Χμμμμ!!!!:tongue:

Άντε, εκτός από τη Λέγκω που δεν σκιάζεται και δεν είναι δειλή και δήλωσε επιθυμία να έρθει αύριο θα εμφανιστεί καμιά άλλη;

Και για να συμβάλλω κι εγώ στο σημερινό γκάλοπ: Έχω μόνο μέι τάι, το έχω βολευτεί τρομερά, όταν το παιδί μεγαλώσει βολεύει καλύτερα στην πλάτη ψηλά, γιατί αντέχεις περισσότερο βάρος έτσι. Αν κρέμεται το μωρό και δεν είναι κολλημένο πάνω σου και σταθερό ή αν σου χαλαρώνουν τα κορδόνια, θα πει ότι δεν το έχεις βάλει σωστά. Δεν χαλαρώνουν τα κορδόνια με τίποτα. Ξαναδες τις οδηγίες.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Εμείς για αύριο θα εξαρτηθεί απ'το βράδυ που θα περάσει ο θοδωρίκος. Κάτι μου λέει ότι και αύριο πυρετο θα έχει άρα θα συνεχίσουμε την καραντίνα.

Όπως και να χει μεινάμε το πρωί να αλληλοενημερωθούμε σμουτς

Διαφημίσεις

Τζενάκι, είπαμε... Δευτέρα βράδυ θα πάω και Τρίτη βράδυ θα φύγω... Τη Δευτέρα όμως μπορεί να πάω καμιά βόλτα! Στο ελισσός θα μείνω...

Στο elisso κάναμε τον γάμο μας! Πάνω στη μεγάλη άιθουσα για εκδηλώσεις και μας κάναν δώρο και σουίτα για ένα βράδυ...αχ μεγαλεία! Απέναντι είναι το πολυτεχνείο που φοίτησα! (συγκινήθηκα). Δίπλα είναι όλη η "παραλία" με τις καφετέριες, έτσι λέγεται ανέκαθεν γιατί σαν παραλία, μην ψάξεις να βρεις θάλασσα. Στην Παλιά Πόλη έχει ωραία κουτούκια αλλά εχουν αλλάξει πολλά. Λογικά θα πας για ποτό το βράδυ Δευτέρας ε? Ε θα πας ή στο Κοκορι ή στο Ανω Κάτω, και φυσικά εχουν ανοιξει και αλλα 2-3 σητν παλιά πολη που δεν εχω προλαβει να παω καθοολου. Ολα αυτα εκει στην παλια πολη.

Αχ ζήλεψααααααααααα

Και όσο σκέφτομαι τι χαμός θα γίνεται αυτές τις μέρες μου φαίνεται ότι είναι άλλη ζωή ότι κάναμε εκεί στις απόκριες...(θα με παρουν τα ζουμια...)

:lol::lol::lol:

Εντάξει, δεν υπάρχει ο Νικόλας!

Έχω πέσει κάτω απ' τα γέλια!

Ελένη, πάρε τα γέρικα μαστάρια σου και έλα αύριο στα Ξύλινα (φέρε και τον χαλβά μαζί!) Ρε μπας κι έχει όντως πάει κάποια από τις φίλες σου στον πλαστικό; Χμμμμ!!!!:tongue:

Άντε, εκτός από τη Λέγκω που δεν σκιάζεται και δεν είναι δειλή και δήλωσε επιθυμία να έρθει αύριο θα εμφανιστεί καμιά άλλη;

Και για να συμβάλλω κι εγώ στο σημερινό γκάλοπ: Έχω μόνο μέι τάι, το έχω βολευτεί τρομερά, όταν το παιδί μεγαλώσει βολεύει καλύτερα στην πλάτη ψηλά, γιατί αντέχεις περισσότερο βάρος έτσι. Αν κρέμεται το μωρό και δεν είναι κολλημένο πάνω σου και σταθερό ή αν σου χαλαρώνουν τα κορδόνια, θα πει ότι δεν το έχεις βάλει σωστά. Δεν χαλαρώνουν τα κορδόνια με τίποτα. Ξαναδες τις οδηγίες.

Σοφουκι εμεις έχουμε κανονισει για αυριο με κατι παλιους φιλους οπότε δυστυχώς δεν θα σας γνωρισουμε ακόμα...

Λοιπόν στο βήμα 12 του παρακατω http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_meitai_frontcarry.htm

κάνω το πρωτο δεσιμο οπως περιγραφει αλλά όταν πάω να κανω τον κόμπο για να σταθεροποιηθει μου χαλαρωνει κ κατεβαινει λίγο....

Αλήθεια δεν σε ενοχλει να κρέμονται τα κορδόνια κάτω΄μεχρι να το τοποθετησεις όταν είσαι σε εξωτερικό χώρο?? Δειξε μου αν θελεις πιο δέσιμο σε έχει βολεψει για την πλάτη κ από πιο μηνα κ μετα??

Θα το παλεψω λιγο ακομα το μει ται γιατι είναι πολλα τα λεφτα για τον εργκο.. κ ίσως να βαλω κ καμμια αγγελια οτι ζηταω να τον αγοράσω...

Τελικα ενω μου αρεσει η ιδεα κ τους φοραω τους μαρσιπους από τη Λυδία (την είχα κ σε σλινγκ κ σε μει ται) στην πραξη κ με κουραζουν κ έπαθα κολουμπρα όταν είδα την ευκολια του εργκο με τη Λέγκω κ το Νικόλα.....

Χι χιιι πλακα ο Νικολας.... καλα ρε Λεγκ εισαι θερίο... ρισκαρεις να πλενεις κατουρημενα σεντονισ κ κουβερτες χειμωνιατικα με τόοοοοοοοοσες αλλες υποχρεωσεις που έχεις... εγω η ακαματρα αφησα τη νυχτερινη πάνα για την ανοιξη κ μετα... δεν ήθελα να ανοιξω κιαλλο μετωπο κουρασης τώρα...

Τζεν ωραια η Ξάνθη.. είχα κανει κ εγω αποκρειες εκει κ είχα ξαναπαει πριν να μεινω εγκυος στη Λ....

αληθεια δειξε μας καμμια φωτο από τα αριστουργηματα σου στα γενεθλια του πιτσιρικα!! Να σου ζησει κιολας!!!Βάφιση θα κανετε???

Επίσης να αναφερω οπωσδηποτε οτι διαβασα ενα πολυ σοβαρο αρθρο στο σάιενς νταϊρεκτ για το μπεϊμπιγουεαρινγκ κ πόσο σοβαρά ψυχοσωματικα προβληματα μπορεί να δημιουργησει στο νήπιο όταν αυτό ''φοριεται'' σε ηλικίες άνω των 15 μηνών!!Οπότε μυρτουδι, φελινουδι, ρια κ λοιπές σοβαρες μαμαδες σπευσατε να ξεφορτωθειτε ΑΜΕΣΑ τους εργκο σας :tongue::tongue:

φωτογραφίες ζήτησες?πάρε!!!!:D

η τούρτα μας! οι φιγούρες είναι made by Λαμπρινή! μας έσωσε είναι Θεά!

Feb_2012_08.jpg

και τα λίγα φαγητά

Feb_2012_11.jpg

από τις αφεντομουτσουνάρες μας θα σας στείλω με πμ

βαφτιση θα κάνουμε αλλά ουτε ξερω πότε, ούτε νονό έχουμε στάνταρ σίγουρο, όλα παίζουν...

Τελειεςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!

Μπραβο!!!!

Πες αν θελεις λεπτομερειες για την τουρτα γιατι θελει κ μια φιλη μου εργοταξιο!!Οταν μπορέσεις!!

Να το χαιρεσαι το αγορακι σου!!!Μπραβο!!!

Παω να απλωσω κατι ρουχα κ βουυυυυυυυρ για υπνο!!

Φιλια!!

Kαλημέρα!

Γιούπι, κάνεις τα επιτόπου πηδηματάκια κλπ, ώστε να καθίσει καλά το μωρό στο μάρσιππο; Εγώ τραβάω και εναλλάξ τα κορδόνια μέχρι να σφίξει αρκετά, να έρθει το μωρό πολύ πολύ κοντά μου, ώστε μετά να έχει περιθώριο να χαλαρώσει λιγάκι στο δέσιμο. Εγώ μέσα στο σπίτι τώρα τη φοράω στην πλάτη για να κάνω καμιά δουλειά όπως λέει εδώ http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_meitai_backcarry_smallbaby.htm

(στο βιντεάκι που είναι κάτω από τις οδηγίες) και έξω τη φοράω μπροστά όπως το λινκ που έβαλες, μόνο που φοράω το μπουφάν μου από πάνω. Αν δένεις τον μάρισππο πάνω από το μπουφάν νομίζω δεν βολεύει τόσο πολύ... Αυτό που μου σπάει τα νεύρα είναι το ολόσωμο μπουφάν που φοράει η μικρή, γιατί δεν κάθεται καλά με αυτό τον φουσκωτό όγκο μέσα στο μέι τάι και πρέπει να τραβάω τα κορδόνια μία ώρα για να την τακτοποιήσω. Αλλά έρχεται η Άνοιξη! Θα λυθεί κι αυτό το θέμα!

Για τα κορδόνια που κρέμονται, μπορείς να τα βάλεις στις τσέπες σου ή να τα πιάσεις ανάμεσα στα γόνατά σου μέχρι να τα χρειαστείς ή αν φοράς ήδη το μωρό από το σπίτι και θέλεις να το βγάλεις σε εξωτερικό χώρο και να το ξαναφορέσεις, μπορείς να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις χωρίς να λύσεις τον μάρσιππο . Δες το βιντεάκι στο τέλος της σελίδας http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_meitai_backcarry.htm Κάπου έχει κι άλλες οδηγίες, νομίζω στο μπλογκ της που δείχνει πώς να το βάζεις σε δεμένο μάρσιππο.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...