Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα!

οταν ημουν μικρη επλεκα ρουχα στις κουκλες μου,για μενα επλεκα κασκωλ!

επισης ειχα ριξει πολυ κεντημα και πλεξιμο μεχρι και σεμενακια :lol:

γιατι καθε πλεκτρα που σεβεται τον εαυτο της θα πρεπει να εχει στο ιστορικο της σεμενακια !

ξερω εχετε μεινει ετσι:shock:ή ετσι :confused:

αλλα ναι ειναι αληθεια μικρη ημουν πολυ προκομενη μετα που μεγαλωσα

χαλασα

Bασούλι μου,τελικά μοιάζουμε.Έχω και γω στο ενεργητικό μου τετοιου είδους παραγωγή.Τα καλοκαίρια στο χωριό η γιαγιά,σα γνήσια σμυρνιά νοικοκυρά,μας μάθαινε πλέξιμο,μην τυχόν και βγούμε ανεπρόκοπες,όχι!!!ενιγουέι,και γω τα χω και φυλάνε τα συρτάρια,σιγά μη στρώσω ποτέ σεμεδάκια μπουχαχαχαχα!!!!!!!

Αχ ,ξέχασα τις καλημέρες!Μια γλυκιά καλημέρα σε όλες σας γλυκούλες μου,ντουντούκα μας να χαίρεσαι τον έρωτα και Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους τους Νικολάδες μας (εγώ έχω το αδέρφι μου το στερνό!)

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!

Χρόνια πολλά στους Νικολάκηδες! Να τους χαιρόσαστε!

ayla, μη σου φαίνεται παράξενο με τις συνταγές εδώ, είναι πολύ προκομένες μιλάμε οι κοπέλες, θα σε χαλάσουνε κι εσένα στο τέλος, θα μάθεις όλα τα γλυκά και φαγητά, δεν πρόκειται να ξεφύγεις, κανείς δεν γλιτώνει χοχοχο:mrgreen::tongue::tongue:

Τατιάνα, περπάτημα, περπάτημα!

Καλά Λεγκόπουλο, είσαι σοβαρή; Αυτές τις μπάλες τις θεωρείς εσύ εύκολες;:rolleyes: Και μόνο που τις βλέπω κουράζομαι! Α, επίσης, όχι βελόνες στο δικό σου σπίτι, θα είναι πολύ επικίνδυνο σπορ! (όχι που θα μου την έλεγες μόνο εσύ για τις ιώσεις... τι να κάνουμε, μια να αρρωστήσει ο ένας, μια ο άλλος έφυγε ο μήνας:-P)

Εντωμεταξύ τα παιδιά σήμερα είναι καλύτερα, μάλλον κόλλησε όμως ο μπαμπάς και είναι ο χειρότερος ασθενής απ' όλους, θέλει πολύ κανάκεμα και παρέα:roll:

Και έτσι για να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στο έγκλημα που συντελείται εδώ μέσα (έγκλημα για τη σιλουέτα μας), σήμερα έφτιαξα απίθανες μελιτζάνες με κιμά και ντομάτα-φέτα στο φούρνο, μου έχουν σπάσει τη μύτη!:tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Bασούλι μου,τελικά μοιάζουμε.Έχω και γω στο ενεργητικό μου τετοιου είδους παραγωγή.Τα καλοκαίρια στο χωριό η γιαγιά,σα γνήσια σμυρνιά νοικοκυρά,μας μάθαινε πλέξιμο,μην τυχόν και βγούμε ανεπρόκοπες,όχι!!!

Χα! κι εμένα με βάζανε να κεντάω, όμως το σιχαινόμουν απίστευτα και νευρίαζα που τις ώρες που τα αγόρια έπαιζαν εγώ έπρεπε να κεντάω, έτσι έκανα επίτηδες τους άπειρους κόμπους και πήγαινα κάθε τρεις και λίγο να μου τους ξεμπερδεύουν, οπότε το πήραν απόφαση πως είμαι εντελώς ανεπίδεκτη και εγκατέλειψαν την προσπάθεια!:rolleyes:;)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Χα! κι εμένα με βάζανε να κεντάω, όμως το σιχαινόμουν απίστευτα και νευρίαζα που τις ώρες που τα αγόρια έπαιζαν εγώ έπρεπε να κεντάω, έτσι έκανα επίτηδες τους άπειρους κόμπους και πήγαινα κάθε τρεις και λίγο να μου τους ξεμπερδεύουν, οπότε το πήραν απόφαση πως είμαι εντελώς ανεπίδεκτη και εγκατέλειψαν την προσπάθεια!:rolleyes:;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλε, γιατι μου βγαλατε το ονομα? η μια με λεει σεξουαλα, η αλλη λεει για τρελλιτσες... Οι τρελλιτσες που καναμε πριν σπασει το κινητο, ηταν ενας σουπερ-ντουπερ καυγας που εχει ακομη απομειναρια. καθολου ζηλευτος για ημερα γενεθλιων τουλαχιστον.... Εγω ειμαι ενα σεμνο κοριτσι, σεχ κανω μονο για αναπαραγωγικους λογους:-P

βρε afrodite μας συγχωρεις αλλα απο το μηνυμα σου για το "ματς";) αλλου πηγε το μυαλο μας οι στερημενες(για μενα μιλαω;))

παντως δεν ειναι "κακο οναμα" για σκεψου το λιγο....:D:D

και ΝΑ η νοικοκυρα, ευγε ντιες παιδι μου!μεταμεσονυχτιο μαγειρεμα, ματαευγε! η ερατ κοιμαται απο τις 9-9.30 εδω κ ενα μηνα ντιεσουλα μου!!!εχω βρει την υγεια μου!εννοειται εχει ξυπνησει ηδη 2 φορες για ζβ επισης εννοειται οτι θα ξυπνησω αυριο με τις κοτες, αλλα ας μην τα θελουμε οοοολα δικα μας!:tongue:

δε βαριεσαι και εγω στο club των ακαματρων ειμαι, ας όψεται η αναγκη για το χθεσινοβραδινο μαγειρεμα.....:rolleyes::rolleyes:

σιδερο ......τι ειναι αυτο?????:tongue::rolleyes::tongue::rolleyes:

μονο της μικρης κανω , αντε και κανενα πουκαμισο του κ. Κοκοβικου οταν ειναι να το φορεσει...;)

Καλημέραααα... να χαιρόμαστε τους Νικολάδες μας και τις Νικολέτες...

να τους χαιρομαστε οσοι εχουμε εορταζοντες doo να χαιρεσαι το στεφανι σου, εχω εχω τον μπαμπακουλη που του εχω και αδυναμια.....:D:D:D:D

Αλήθεια πως στέλνετε πμ σ'αυτό το φόρουμ;;;

εγω αστειλα ενα πμ σε αυτο το forum προς την afrodite δεν ξερω αν το εχει παρει.....:rolleyes::rolleyes:εμενα μου γραφει αδιαβαστο παντως......

.........και καλημερα σας!!!!!!!!:D:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Τατιάνα ακόμα εδώ ε; άντε τι έμεινε; δυο-τρεις μερούλες! υπομονή και περπάτημα πολύ! απ'ότι φαίνεται ο μικρός είναι έτοιμος!

Περαστικά στα παιζάκια σου Σοφουκίνι μου!

Αφροδίτη χαράς το κουράγιο σου! εγώ τα παίζω με τα εκζέματα από αλλεργίες! εύχομαι να φύγουν γρήγορα!

τι άλλο; τι άλλο;; όλο λέτε για στολίσματα και συνταγές... εμένα μ'έχει πιάσει μια βαρεμάρα, δεν θέλω να κάνω τίποτα. Και πρέπει να κάνω τόσα πολλά.... ακόμα δεν έχω στρώσει στο σαλόνι να φανταστείτε... πρέπει να κάνω ένα καλό γενικό καθάρισμα, να στρώσω και μετά να στολίσω δέντρο... ουφ!

αλλά μου αρέσουν πολύ οι ιδέες με τα ξασμένα μαλλιά και τα φωτάκια (τα οποία δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως είναι, αλλά θα περάσω από το μαγαζί που λες Νταφ και θα τα δω)

Το θέμα είναι -τώρα που το σκέφτομαι, ότι δεν με έχει "πιάσει" το χριστουγεννιάτικο feeling:confused::tongue:

Χρόνια Πολλά στους Νικολάκηδες και τις Νικολέτες!

Και στη Μάμα μια μας Χρόνια Πολλά και Εντοιχισμένα!!!! :D:D

Καλημέρα,

Χρόνια ΠΟλλά στους Νίκους και στις Νίκες!!!

Να τους χαιρόμαστε!

Έχετε ξεφύγει εντελώς με τα πλεξίματα και τα κεντήματα.... Εγώ στόλισα χθες μια και όλο το σκ είμαστε στο σπίτι μπας και περάει αυτή η λαρυγγίτιδα... Καλύτερα είναι έχει βήχα τώρα, οπότε θα υποθέσω ότι καθαρίζει...

Η τσουλουφ παλεύει με το χέρι της, όταν το χάνει βάζει τα κλάματα και έχουμε και αυτό το κάνει και στον ύπνο της και ξυπνάει... Βρε τι πάθαμε... Εντωμεταξύ όταν την παίρνει ο ύπνος θηλάζοντας και την μετακινήσεις ξυπνάει με το παραμικρό και ψάχνει το χέρι πάλι!

Σας έπρηξα λίγο σόρρυ!

Άφρο ελπίζω να εξαφανιστούν γρήγορα!!!!!

Τάτι πάρε τους δρόμους και περιπάτει!

περαστικά στον Κιμωνάκο και στον μπαμπά του!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελενη τελικα δεν θα της δωσεις πιπιλα ε?

ασε Μαμα μια ολα στα συρταρια θα μεινουν,μα τι τρελλα κι αυτη ,λυπαμε τους κοπους τοσων ετων της φουκαριαρας της μανας μου, που στραβωθηκε να φτιαξει την προικα μας :lol:, κατι χαλια που τα εκανε στον αργαλειο ( και μιλαμε αφιερωσε απειρες ωρες ,χρονια να τα κανει) το καλοκαιρι με βαρια καρδια τα πεταξε γατι μονο χωρο επιαναν

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια, δεν ξερω για σας αλλα εγω απο τοτε που μας μεταφερανε το cafe μας δεν ανοιγω τοσο συχνα το forum.....:(:rolleyes:και ουτε απανταω τοσο συχνα οσο παλιοτερα αλλα ουτε και διαβαζω θεματα που μπορει να χαζευα πριν....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Χρόνια πολλά στους Νίκους! Dooo να χαίρεσαι τον καλό σου και ds τον μπαμπά σου, και Λέγκω το σπόρι σου!

Δηλαδή dooo να ελπίζω ότι όταν η Σοφία γίνει 2 ετών θα έχω διάθεση και χρόνο για πλέξιμο;;; Γιούπιιιιιιιιι!!!!!! (όχι YIOUPI δεν λέω εσένα)

ds νομίζω ότι χρειάζεσαι επειγόντως τον ατμομάγειρα της chicco. Με το φαί της Σοφίας ασχολούμαι 3 λεπτά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...