Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχαχαχαχαχαχα, το ιδιο μου ελεγε ο βαγγ, κοψανε την πιτα στην εταιρεία (παλια το καναν σε καποιο νυχτερινο διασκεδαστηριον) και το δωρο το πρωτο ηταν ενα ταξιδι στην Κρητη χαχαχαχαχα, που παλια ειχε εξωτερικο, δωρα κλπκλπ

Επισης του εκοψαν το κινητο, και θα ξεχωριζουν τις προσωπικες απο τις επαγγελματικές κλισεις μονοι τους λεει και τα προσωπικα θα τα χρεωνονται, οκ δεκτο, αλλα πολυ γραφειοκρατικο

Τοδιαβασα κι εγω Αφρο για Κωστόπολυο στο πρωτο Θεμα... καλά δεν με πειθει καθλου παντως, ειναι μεγαλη γλιτσα οσο δεν φανταζεστε τα ξερω εκ των εσω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Το ταξίδι γίνεται στη Μύκονο όχι λόγω cost cutting αλλά γιατί φέτος έτυχε να είναι η Ελλάδα το εξωτικό μέρος...

Και όχι το Μπαλί, η Ταυλάνδη κτλ...

Τεσπα, καλύτερα γιατί για φανταστείτε να αφήναμε τα παιδιά για κάπου τόσο μακρυά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

πως πανε τα αρρωστουλικα???!!!! (ρητορικη ερωτηση...):?

ελπιζω να ειστε καλυτερα!!!

κοριτσα ερωτηση: εχει παει καμια σας στο metro mall(αγ. δημητριο) στα free weekends που εχουν για τα παιδακια διαφορα??? πως ειναι??? αξιζει ή να κανονισουμε να παμε πουθενα αλλου αυριο με τη μικρη??

επισης αυτο με τη μαστογραφια που λεγατε εχω και εγω την απορια την κλασικη: ειναι καλυτερος ο υπερηχος απο τη μαστογραφια??? :?

παλιοτερα εγω ειχα κανει υπερηχο γιατι μου ειχε καρφωθει μια μ@λ@κια στο μυαλο και δε με αφηνε να κανω μαστογραφια ο γιατρος....αλλα νομιζα πως η μαστογραφια ειναι πολυ ανωτερη... και γενικα τη γινεται με το θηλασμο και αυτο το θεμα?? οσο θηλαζεις δεν μπορεις να κανεις τιποτα ...δηλαδη δεν εξεταζουμε το στηθος για οσο καιρο θηλαζουμε και αν θηλαζουμε για ΧΡΟΝΙΑ τι γινεται?????

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Τι να χέσει το Μπαλι και τα νησιά Σαντουιτς μπροστά στη Μύκονο:tongue:

Αχ ήταν πολύ ωραία σήμερα, δεν δουλευε ο χριστοφορος και ήρθε και μας πήρε και μας πήγε για καφε στο @ρουφ όπου ήταν και τα άλλα φιλαράκια και ξεσκάσαμε. Κουμπωσα και τον σοζω ντεπονάκι και το φχαριστιθηκε γιατί έχει πήξει κι αυτός που είναι συνέχεια άρρωστος. Μακάρι αύριο να είναι καλά αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρη...

Ο νικολάκης έκανε χθες το κεφάλι της μυρσίνης μέσα στις σοκολάτες, γυρνάω και βλέπω το κεφάλι της μικρής καφέ, είχε βουτήξει τα χέρια μέσα στη ρευστη σοκολάτα και μετά της έκανε καλό καλόοοοοοο:rolleyes:

Φιλί στην αντισυμβατική Ρηνούλα!

ΑΧΧΧ ρε Λέγκω γιατι δεν σε προλαβα κ ηθελα κατι να σε ρωτήηηηηηηηξωω.....

Βασικά μου έχει σπάσει τα νευρα το μει ται...

Κ την προηγουμενη εβδομαδα που εβαλα τη μικρή κ σήμερα που την έβαλα τη μικρη κ είχα τη Λ από το χεράκι (ναι ναι βγηκαμε να λιαστουμε) όλο χαλαρώνουν οι κομποι κ τελικα με κουράζει... εντωμεταξυ είδα κ εσένα το καλοκαιρι που ήσουν εγκυος κ έβαλες το νικολακη μεσα στον εργκο σε χρόνο μεδεν κ ζουλεψα... για να βαλεις παιδί στο μει ται θες 50 ώρες να δενεσαι κ να σερνονται κ στα πατωματα κ στα πεζοδρόμια τα κορδονια να μπιχλιαζουν κ στο τελος δουλεια δεν γίνεται αφού τα δεσίματα μου χαλαρώνουν..

Κ μπήκα χτες να δω πόσο κανει κ μου πεταχτηκαν τα ματια ώξω..

100 ευρά?? κ 94 οι πιο μπας κλας χρωματισμοι???

Κ αναρωτιεμαι κ πάλι... αν ειναι βρε αδερφε να μου λύσει τόσο πολύ τα χερια σε σχεση με το μει ται... ας το πιεσω να τον πάρω... υπάρχει καποια από εσας που να τους εχει δοκιμασει κ τους 2 να μου πει αν αξιζει να σκασω την κατοσταρικουμπα????

Εντιτ: ελιζακι βαριεμαι να γραφω πμ...στο κεντρο δουλευει το στεφάνι οπότενες βολευει φανταζομαι??Δουλευεις στο κεντρο?? Εγω μενω ν σμυρνη... προς Αθηνα ομως όχι προς φαληρα, αγ δημητριους κ τετοια...

Τι σε βολευει πιο πολύ??? Μηπως σε βολευει το ταχυδρομειο??

Επίσης μηπως πουλαει καποια μεταχειρισμενο να μου έρθει πιο φθηνα????

ΕΕΕΕΕΕΕ?????

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????

εγω εχω τον ergobaby και ειναι κατι παρα πανω απο υπεροχος!!!!!!

βαζω την μικρη μου εκει απο 4μηνων μεχρι και τωρα που ειναι 14μηνων και δεν με κουραζει Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ !!!!ειναι βολικος,ξεκουραστος και γρηγορος!!!!!

το μει ται δεν το εχω βαλει καθολου....δεν ξερω πως ειναι αλλα με φοβιζαν οι κομποι για το αν θα τα καταφερω(αυτο που παθενεις εσυ τωρα)οποτε δεν εκανα την κινηση να τον παρω!!!!

αν εχεις καποια φιλη που να εχει ergobaby δοκιμασε τον πρωτα και μετα να αποφασισεις!!!!!

εγω εχω τον ergobaby και ειναι κατι παρα πανω απο υπεροχος!!!!!!

βαζω την μικρη μου εκει απο 4μηνων μεχρι και τωρα που ειναι 14μηνων και δεν με κουραζει Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ !!!!ειναι βολικος,ξεκουραστος και γρηγορος!!!!!

το μει ται δεν το εχω βαλει καθολου....δεν ξερω πως ειναι αλλα με φοβιζαν οι κομποι για το αν θα τα καταφερω(αυτο που παθενεις εσυ τωρα)οποτε δεν εκανα την κινηση να τον παρω!!!!

αν εχεις καποια φιλη που να εχει ergobaby δοκιμασε τον πρωτα και μετα να αποφασισεις!!!!!

Μερσι Ρια!!!

Μου έκανες την καρδια περιβόλι!!! Ελπίζω να μου πουν όλοι πόσο χάλια είναι... μπα ε???

Βρε μπας κ θελεις να τον πουλήσεις εσυ που έχεις τοοοοοοοοοοσο μεγαλο παιδι??? ΕΕΕ???ΕΕΕΕΕΕ?????

(εισαι η Ρια από την Κέρκυρα??)

Μερσι Ρια!!!

Μου έκανες την καρδια περιβόλι!!! Ελπίζω να μου πουν όλοι πόσο χάλια είναι... μπα ε???

Βρε μπας κ θελεις να τον πουλήσεις εσυ που έχεις τοοοοοοοοοοσο μεγαλο παιδι??? ΕΕΕ???ΕΕΕΕΕΕ?????

(εισαι η Ρια από την Κέρκυρα??)

χαχαχαχαχα να εισαι καλα βρε κουκλα!!!!!!αλλα δεν νομιζω να σου πει κανεις οτι ειναι χαλια(μπουαχαχαχαχα!!!)

ακομα τον βαζουμε μια χαρα και σε τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο μεγαλο παιδι (νιανια!!!) παντως αν μπορεσεις να τον δοκιμασεις απο καπου μονο τοτε θα καταλαβεις αυτο που σου λεω.....ξεκουραστος!!!!

(ναι εγω ειμαι....δεν ερχεσε για διακοπουλες προς τα εδω να τον δεις στην πραξη;;;;)

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα να εισαι καλα βρε κουκλα!!!!!!αλλα δεν νομιζω να σου πει κανεις οτι ειναι χαλια(μπουαχαχαχαχα!!!)

ακομα τον βαζουμε μια χαρα και σε τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο μεγαλο παιδι (νιανια!!!) παντως αν μπορεσεις να τον δοκιμασεις απο καπου μονο τοτε θα καταλαβεις αυτο που σου λεω.....ξεκουραστος!!!!

(ναι εγω ειμαι....δεν ερχεσε για διακοπουλες προς τα εδω να τον δεις στην πραξη;;;;)

Τελικα μου φαινεται εμεις δεν θα κάνουμε αγοροπωλησια!!!:tongue::tongue:

Διακοπες το καλοκαιρι βρε κοριτσακιιιιι... τι να κάνω τωρα στη Β Κέρκυρα??

Πουλαααααααααα... πούλαααααααααα...... τον έργκο!!!!!!!!:P:p

Τελικα μου φαινεται εμεις δεν θα κάνουμε αγοροπωλησια!!!:tongue::tongue:

Διακοπες το καλοκαιρι βρε κοριτσακιιιιι... τι να κάνω τωρα στη Β Κέρκυρα??

Πουλαααααααααα... πούλαααααααααα...... τον έργκο!!!!!!!!:P:p

αντε καλα....το καλοκαιρι(για Πασχα μπααα εε;;;:rolleyes::rolleyes:)

θα μας κατσει μωρε καποια στιγμη που θα παει;;;;;;:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα(πανο-κονκαρδες-πλακατ...πουλατον ρεεεε και τετοια εεε;;;; χαχαχαχαχαχα)

Από τα λίγα πράγματα που έχω αποσβέσει 100% ο έργκο Γιουπάκι. Θα στον έδινα αλλά τον χρησιμοποιώ ακόμα, παρόλο που είναι 2 χρονών ο Μάριος! Ρώτα τη Βάσω, νομίζω τον είχε πάρει πιο φτηνά απο e bay.

Ευγενία δώσε καμιά συμβουλή για Ξάνοη που θα πάω τη Δευτέρα...

Πού να πάω? Για φαγητό? Ποτό?

:D

για δουλειά πας? που θα μείνεις?

αχ εχω να σου προτεινω παρα πολλα αλλα εχω μωρο αγκαλια

λοιπον παρε καριοκες και ανωμαλα από Παπαπαρασκευα! κορυφαιο ζαχαροπλαστειο με αποψη πολυ κεντρικα το ξερει ολη η βόρεια ελλαδα

αν θελεις καζν ντιπι και σιριοπιαστα παρε απο το Καζαν, λιγο εξω απο αγορα αλλα ειναι τελειο (αν μεινεις μονο δευτερα δεν ξερω αν ειναι ανοικτο αυτο)

φαγητο μεσημερι σε ταβερνες= "η παλια πολη", κ καποιες στον πεζοδρομο της εθνικης (φαναρακια κ μια καινουργια)

επισης πολυ καλα εστιατορια ειναι ο βοσπορος ειναι εκτος πόλης θελει αμαξι

και το τοπ οφ δε τοπ "το πιλημα" ειναι ενα πομακικο χωριο στπ βουνο με ομωνυμη ταβερνα 10 λεπτα με αμαξι που εχει φοβερα κεμπαμπ κλπ γινεται της ποπης κ παμφτηνα

τωρα λογωνηστειας ομως δεν ξερω

δωσε πιο πολλα data να σου πω και αλλα μην γραφω αδικα πχ εχετε αμαξι? ποσες μερες κλπ

Από τα λίγα πράγματα που έχω αποσβέσει 100% ο έργκο Γιουπάκι. Θα στον έδινα αλλά τον χρησιμοποιώ ακόμα, παρόλο που είναι 2 χρονών ο Μάριος! Ρώτα τη Βάσω, νομίζω τον είχε πάρει πιο φτηνά απο e bay.

γιουπι εχουμε κ τα δυο, το μειται αραχνιαζει στο ντουλαπι τωρα θα τιο ξεσκονησω να την βαζω μεσα στο σπιτι γιατι σλινγκ γιοκ ποναει η μεση μου

το εργκο το εχουμε δανεικο απο φιλη κ την εχει καταβρει ο καλος μου την φοραει συνεχεια εκει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...