Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλα δεν υπάρχει το παίδων... προσπαθώ εδώ και μέρες να πάρω να σβήσω την οικονομική εκκρεμότητα και μου δίνουν συνέχεια άλλα τηλέφωνα. Μόνο σήμερα έχω πάρει οχτώ τηλέφωνα και ο ένας με στέλνει στον άλλο... μπουρλοτοοοοοοοοοοοο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν το φως στο τούνελ είναι είναι αντιστρόφως ανάλογο με την ένδειξη του θερμομέτρου! Με την ποσότητα της μύξας επίσης!

Αρα, ω, ναι, βλέπω φως στο γαμημένο το τούνελ!!!!

Τώρα σκέφτομαι πως θα ντυθώ λουόμενη για τις απόκριες χωρίς να πάθω πνευμονία!

Με ολόσωμη στολή στο χρώμα του δέρματος να καλύπτει και τυχόν ατέλειες (οχι γλυκιά μου, δεν την έχεις ανάγκη, απλα για να μην κρυώσεις)?΄ή βαλε απο μέσα τα μπανιερά σου και απέξω κανα χουχουλιάρικο μπουρνούζι και να κανεις κινήσεις αλλα επιδειξία σε όποιον πλησιάζει?

Αφου δεν σου είπε ο Χοχολής κακαρίζει παλι καλα. Δεν υπάρχει το παιζάκι!!!

Καλημέρα. Σωστες οι παρατηρήσεις για το φως της κουμπάρας μου. Να προσθέσουμε και τα σύννεφα και τη βροχη! Αυτες οι αλκυωνύδες φετος θα μεινουν άτεκνες μου φαινεται...

Λοιπόν το φως στο τούνελ είναι είναι αντιστρόφως ανάλογο με την ένδειξη του θερμομέτρου! Με την ποσότητα της μύξας επίσης!

Αρα, ω, ναι, βλέπω φως στο γαμημένο το τούνελ!!!!

Τώρα σκέφτομαι πως θα ντυθώ λουόμενη για τις απόκριες χωρίς να πάθω πνευμονία!

Βάλε μια πετσέτα στο κεφάλι και ντύσου Λουζόμενη!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Να σας πω δυο στολες που κάνανε θραύση στα φοιτητικά μου χρόνια στην Ξάνθη?

Φοράς μερικές βερμούδες η μία πάνω από την άλλη και κρεμάς από το λαιμό σου ένα μεγάλο τρίγωνο αυτοκινήτου, χάρακα ή ότι άλλο έχεις. Και voila! Έχεις ντυθεί ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ!:D

(το είχε κάνει μια φίλη μου, έγραψε ιστορία!)

Παίρνεις ένα σακί και το φοράς, το δένεις με ένα κορδόνι στο λαιμό Και voila!'Εχεις ντυθεί ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ (ενδείκνυται για τους συζύγους!):D

και άλλα τέτοια όμορφα που δεν θυμάμαι τώρα...

Διαφημίσεις

γουρουνι στο σακι ε χαχαχα!!

καλα Λεγκουλι το ΠΑιδων απλα δεν υπαρχει.Εγω μεχρι να βρω την γιατρο που ηθελα να κλεισω ραντεβου για τα τυχον μεταβολικα του Νικ , μπορει να πηρα κ 50 τηλεφωνα κ λιγα σου λεω. Ο ενας με εστελνε στο αλλον κ παει λεγοντας. Τωρα προχτες για τις αλλεργιες μας ειπανε στο ταμειο πως μας βαλανε χρεος κ θα πρπ να παμε στο ΙΚΑ ΓΕΝΙΚΑ να τις γραψουμε,ουτε σε τι γιατρο μας ειπανε ουτε οτι αλλο ρωταγαμε αλλα ουτε κ το χρεος , την διακοψαμε κ απο το φαγητο κ μας κοιταγε με μισο ματι... Αν βρεις πως σβηνει αυτο το χρεος σφυρα κ απο δω.

Περαστικα στο Χοχορη ,μπατμαν ε? εμεις αυριο εχουμε γιορτη σπαιντερμαν θα ντυθει.....

ωχχχ στο τσακ την προλαβα την μασκα που εφτιαξε στο σχολειο, παραλιγο να την εσκιζε ο Νικολας κ θα ειχαμε δραματα μετα .....

Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα πάντως, ζω μια τρέλα, κάθε μέρα ένα έργο του Ιονέσκο ανεβάζουμε... σήμερα την φαλακρή τραγουδίστρια....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Κοριτσάκια, ψήνεστε για συνάντηση εδώ http://g.co/maps/bz4t3 το Σάββατο στις 11.00 το πρωί; Είναι το πάρκο του Αη-Γιάννη στην Καισαριανή (Ξύλινα). Κάποιες έχετε ήδη έρθει το καλοκαίρι. Έχει ωραία παιδική χαρά και δίπλα καφετέρια. Άντε να μας δει λίγο ο ήλιος!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Χαμός τσακωμοι και ουρλιαχτα ολη μερα καθε μερα, τα νευρα μουουουουου

φου φου φου υπομονη!

Κι εγω θα την στειλω αυριο παιδικό, ς εχει λιγο βηχαλακι, εχουν το παρτυ, κριμα να μην παει...

τι ηθελε να ντυθει? Μαγισσα!!!! Ετσι αντισυμβατικα πραγματα, τι πριγκηπισσες κι νεραιδουλες...

της πηρε ενα καπελο, ροζ σκουπα και περουκα με μαλλι μακρυ η νονα της, και μια στολη κοκκινη χαχαχαχαχα ασχετη και θα παει λεει με ολα τα κομφορ....

Σοφουκα, ωραια ακουγεται η συναντησις, αν ειμαστε καλά ισως να ερθουμε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

μου ερχονται αυτα τα εμεηλ και εχει αυτη την προσφορα για υπερηχο μαστού, βεβαια δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα κλπ

http://www.groupon.gr/deals/athens/eyclub-checkup-sidedeal/3564218?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_54&a=1329

and then again αλλη προσφορα μην τη χάσετε!

http://www.groupon.gr/deals/athens/ghost-house-mixalis-rakintzis-sidedeal/3538579?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_53&a=1329

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Πώ πω αθηνούλα δεν παίζεται!!!! Κα περίμενα πώς κα πώς να τον δω!! Να σαι καλά!!!

Χαβιέ είναι σε μάνατζμεντ μίτινγκ όλο το πσκ, εγώ τρελό συνάχι!!! Πάντως Κυριακή θα τους πάω στον καραγκιόζη!

Τρώω σαλάτα με παξιμάδια και χαλβαδιαζω και χαλβά!!!

Θέλω πολλά να σας πω αλλά πεινάω!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Εχει ηλιο σημερα!!!! :-) :-) :-)

Ε, ναι, στον Μιχαλάκη πρεπει να παμε :-). Εμενα οι προσφορες που μου ερχονται ειναι για αεροπορικα... Και συνηθως χωρις επιστροφη.... χμμ.

Καλα Τζεν, δεν υπάρχουν οι στολές! Ευρηματικότατες!

Ηθελα και γω να δω παιδάκια (και όχι μονο) ντυμένα! Θα κανουμε αλλη φορα μασκε οφ σίζον,ε?

Αντε ρε Κατσαφα, ακομα να φας να μας τα πεις? :-;

τελικά έπεσε στα συμβατικα και η δικιά μου, τελευταια στιγμή αφησε το καπελο της μαγισσας και εβαλε την κοκκινη με πουλιες στολη με το χρυσο στεκάκι να ντυθει ηλιαχτιζζζα

Να σας πω ξερετε γενικά τι συμπτωματα εχει το ασθμα στα παιδάκια? η Ειρηνη βηχει το βραδυ εναν ξεροβηχα,χθες 5 το πρωι την επιασε για καμια ωρα ασταματητα, βεβαια ειναι ιωση, απλα μου εκανε εντυπωση που ακόμα δεν εχει γινει υγρός ο βηχας και που κρατησε τοση ωρα...

ο πατερας μου την πεταξε την εξυπναδα δεν νομιζω να εχει σχεση ετσι δεν ειναι?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ένα γρήηηηηηγορο καλημέρα γιατί έχω και τον φλεγόμενο μπατμαν εδώ... αυτό το παιδι το 40,3 το έχει για την πλάκα του. Μιλάμε κοιμάται και ξυπνάει με τη στολή, πως τον βολεύει δεν ξέρω.

Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα πάντως, ζω μια τρέλα, κάθε μέρα ένα έργο του Ιονέσκο ανεβάζουμε... σήμερα την φαλακρή τραγουδίστρια....

Σε έστειλε εντελώς το άτομο εε; Ένα να θυμάσαι, δεν θα σε στείλει αυτή, εσύ θα την στείλεις :tongue:

Σοφάκι μέσα για αύριο αν είμαστε εντάξει...

Ευγενάκι σπέρνουν οι ιδέες σου για μεταμφιέση

Ουφ παω γιατι με πρήζει

Έναν ήλιο κάνει και φτιάχνει η διάθεσή μας!

Είδατε που σας έλεγα! Άντε θα έρθει και η Άνοιξη σε λίγο και θα μας πιάσουν τα ξεσηκωτικά!

Ο Χαβιέ βγήκε από τους πρώτους πωλητές στην εταιρεία και θα πάει με τη γυναίκα του το εξωτικό ταξίδι ξέρετε με όλα πληρωμένα, μασάζ, μαύρους κτλ...

Πού γίνεται το ταξίδι φέτος????

Στη Μύκονο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...