Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

την τσιμπησαμε και εμεις την γαστρεντεριτιδα μας... εχω τις μικρες στο σπιτι και τρεχουμε εναλλαξ στην τουαλετα....

σας εφτιαξα την ορεξη ε...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!

την τσιμπησαμε και εμεις την γαστρεντεριτιδα μας... εχω τις μικρες στο σπιτι και τρεχουμε εναλλαξ στην τουαλετα....

σας εφτιαξα την ορεξη ε...

Να σαι καλά βρε!!Μόλις κοιμισα τη μικρή εκανα ενα καφεδακι κ πήρα ενα μαφιν να συνεχισω την αναγνωση.... με την πρωτη απολαυστική μπουκια... διαβασα τα περι τουαλέτας:tongue:

Πάω να μαγερεψω!!Φιλιαααααααα

Α... μαρλε δενγνωριζα περι ποινικοποιησης κοινωνικων μαγειρεματων... καινουριο είναι αυτο πάλι??

Καλημέρα κοριτσάκια!

Περαστικά στον μικρούλη της Τόνιας και στη Μυρσινούλα! Πολύ ταλαιπωρήθηκε μωρέ!

Ελένη, κάνε τον υπέρηχο να ηρεμήσεις, τίποτα δεν θα είναι!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

γιούπι είναι της φοβερής λογικής του Καμίνη που φρόντισε να βγάλει τα παγκάκια από την Κλαυθμώνος για να μην κοιμούνται οι άστεγοι και βρωμίζει η πλατεία.

Ετσι και τα κοινωνικά συσσίτια που προέρχονται από συλλογικότητες πολιτών απαγορεύονται για λόγους υγιεινής! χούντα δε βιώνουμε άλλωστε;

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Ελένη με άγχωσες! Γιατι και εγώ πουρό είμαι και δεν έχω κάνει ποτέ μαστογραφία...ουφ. Εσύ έκανες έτσι προληπτικά ή σε έστειλε κάποιος?

Λέγκω μου μα τι πρέπει να γίνει για να μπει για χειρουργείο ο Θοδωρής? Γιατί δεν είστε στην λίστα?

Η μικρή τι να πω, κάνε και τις εξετάσεις που σου λένε τα κορίτσια. Βασικά θα σου έλεγα να την πας και σε μια παιδογαστρεντερολόγο να σου πει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Το να είναι κάτι άλλο πέρα από αλλεργία, είναι πολύ πολύ σπάνιο (εννοώ όχι μικρόβιο) αλλά με την καλλιέργεια κοπράνων θα φανεί.

Έδωσα για καλλιέργεια κοπράνων καλου κακου και τώρα περιμένω να κατουρήσει για να πάω και τα ουρα. Δεν θα δείξει κάτι μια και πέμπτη της κάνανε στο παίδων εξέταση ουρων και αίματος.

Για σόζω κάποιοι μας είπαν μήπως θέλει φακελάκι μπροστά, απ'την άλλη μπορεί όντως με τις περικοπές και μ'αυτά να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στα χειρουργεία και γιαυτο. Δεν ξέρω απλά θέλω να τελειώνει το παιδάκι μου μ'αυτη τη μλκ. Αν και με 50% ποσοστο αποτυχιάς δεν πάμε και με τις καλύτερες προοπτικές αλλά όπως και να χει πρέπει να κοιτάμε το 50% ποσοστο επιτυχίας και ότι που θα πάει θα ξεμπερδέψει!

Ποια παγκάκια εδώ το καθίκι έβαλε την πιο κρύα μέρα του χειμώνα να συλλάβουν τους άστεγους που είχαν μπει να ζεσταθουν και να τους κάνουν και μύνηση!!!

Το φοβερό είναι ότι όλοι οι άλλοι αγχωθήκαμε για τη Λενιω και η Λενιω είναι ζεν!!! Είσαι το πρότυπο μου! :-)

να σας πω αυτό και φεύγω, πάω να πάρω τον Ιάσονα από το σχολείο.

Την Κυριακή πήγαμε και είδαμε παράσταση Καραγιόζη, φο-βε-ρη!!!! Δεν έχω ξαναγελάσει τόσο πολύ με καραγκιόζη κορίτσια! και τα πιτσιρίκια επίσης! Ο θίασος είναι του Τάσου Κώνστα και το έργο "Το καρναβάλι του Καραγκιόζη" Λογίκά θα παίζεται και αυτή την Κυριακή. Σπεύσατε! στο τέλος της παράστασης εμφανίζεται και ο Ταμβακίδης ντυμένος καραγκιόζης (κλασικά)

Είναι στο Θεατράκι Φιγούρες και Κούκλες Τριπόδων 30 στην Πλάκα (εισητ. 6Ε)

τηλ 2103227507 απαραίτητο για κρατήσεις θέσεων. έχει δύο παραστάσεις 11.30 και 13.30

Elen katsaf ρισπεκι για μια ακομα φορα...

Τονια και Λεγκω περαστικα! Λεγκω το ψωμι εχει γαλα (ιχνη) μεσα τις περισσοτερες φορες...τωρα αν κοψεις ομως και το ψωμι πραγματικα δεν ξερω τι αλλο μπορεις να φας...

Εγω πιστευω οτι εχει διαταραχτει το αντερακι της κι όλας με τις ιωσεις και τα φαρμακα... να γιάνει γρηγορα το μωρακι ευχομαι!

Αναστασία περαστικά, εγω σας ειπα ε? παλι αρρωστα χαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Μαριλενα ειδικά ο νικολας έχει τρελή αδυναμία στον καραγκιόζη. Θα κοιτάξω να τα στείλω!

Αθηνά μου ψωμί ή ζυμώνω ή παίρνω ένα βιολογικό του τοστ που δεν έχει ουτε συντηριτικά ούτε ίχνη.

Τι είναι αυτά τα πεπτικά ένζυμα;

Μονο εισπεομενα έχει κάνει, δεν έχει πάρει αντιβιώσεις και τέτοια η μικρή.

Λοιπόν η Τόνια πέρασε ένα δύσκολο βράδυ αλλά σήμερα ο μικρούλης είναι καλύτερα.

Ρε Λέγκω, ο γκόμενος είναι το Σβέλτο! Ξεχνάς τα μικρά κλασικά αριστουργήματα;

RxJ5m1sRuE0&feature=youtube_gdata_player

Ελένη μην ξεχνάς ότι τον τίτλο της γριάς τον κατέχω εγώ.... Υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω κι εγώ μαστογραφία μερικούς μήνες μετά το τέλος του θηλασμού. Άντε, κανε και τον υπέρηχο να σου φύγει το άγχος...

Τατιάνα αν θές μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγή δολοφονιών για να φανεί ότι δεν έχουμε κινητρο, όπως στο "πέτα τη μαμά απ΄το τρένο" !

Μαριλού μας έλειψες!

Επίσης για τη Μυρσίνη: αυτή η ίωση που κυκλοφορεί κάνει "κύματα" πυρετού, φεύγει και ξαναρχεται, μήπως περνάει κάτι τέτοιο;

Σας φιλώ ( απο μακριά! )

Μονο εισπεομενα έχει κάνει, δεν έχει πάρει αντιβιώσεις και τέτοια η μικρή.

μηπως θαπρεπε....;;; και το αίμα μηπως χειροτερεύει με την ίωση;;;

όσο για τον Σοζω θα ξαναδοκιμασω μπας και βρουμε καμια ακρη στο Παιδων, πως τον λενε τον γιατρο;

μυρτω ειμα μεσα για ανταλλαγη

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?

Αντε Λενιω τελος καλο ολα καλα?

Λεγκουλι απο φιλη που δουλευει Παιδων ξερω για πολλους που τα θελουν ... καντε καμια κουβεντα τι να πω ... Για το Μυρσινακι το σκεφτηκα κ εγω μηπως εχει ερεθιστει το εντερακι της η να εχει καμια εσωτερικη ραγαδουλα? Εχεις κοψει τα παντς βρε φιλεναδα τι αλλο απομενει?

Υιουπακι απο υπνο καλυτερα αφου παρκαρε στο κρεββατι μας .. Πηρα κ το νο κραι αλλα ειμαι στην μεση ακομα ..... Ο Μητσος εχει θεματα με αλλεργιες μαλλον. Βρηκαμε 3 μικροβια στην καλλιεργεια μυξας που σημαινουν αλλεργια ειπε ο ντοκ. Εχει κ ατελειωτη μυξα παντος καιρου κ εποχης . Ο Νικολας παλι καλα εχει ξεπερασει το εκζεμα , κοκκινιλες κ πρασινα κακα αλλα μολις χρονισει κ μετα θα του κανω κ αυτου εξετασεις. Ειναι κ ο αντρας μου αλλεργικο ο πεθερος ο κουνιαδος ολοι με αλλεργικη ρινιτιδα.

Εμεις λεμε να παμε χωριο για 3ημερο αν δεν τυχει τιποτα απροοπτο.

Εχω ειμαι ψιλοχαλια εχω τρομερο πονοκεφαλο ...

Αντε να γινει καλα ο μπεμπουλης της Τονιας να ηρεμησει το κοριτσι!

Καληνυχτα κοριτσακια

Καλημέρααααα είμαι καταδικασμένη σε αιώνια νύστα (καλα δεν είμαι η μόνη το ξέρω)... εχθές ήταν μια υπέροχη μέρα χωρίς κανέναν με πυρετό... αυτό εχθες... σήμερα είναι μια καινούργια εμπύρετη ημέρα:tongue: Ξύπνησε ο θοδωρίκος και ψηνόνανε... πολύ στεναχωρήθηκα γιατί ο κακομοίρης απ'της 5,30 ξύπναγε και ρώταγε πότε θα ξημερώσει να πάει στο πάρτυ. Κρίμα το περίμενε πως και πως να πάει ντυμένος μπατνααααααμ...

Τατι, Μυρτώ υπάρχει ένα καινούργιο έργο με τρεις φίλους που αναλαμβάνουν ο ένας και σκοτώσει το αφεντικό του άλλου... θα βρείτε υπέροχες ιδέες εκεί για να τις προσαρμόσετε στα δικά σας δεδομένα:cool:

Λοιπόν ο νικόλας είναι μεγάλο λαμόγιο με βαθίες πελοπονήσιες ρίζες

"νικόλα ποιος ζωγράφησε το μαξιλάρι;"

"νικούλας ουγράφησε ματσιλάρι. ΟΥΧΙ χοχολής. Νικούλας"

"γιατί νικόλα;"

"Κακοοοοοοοοοοοοοοοοοοο δεν έπεπε"

"Ποιος θα το καθαρίσει;"

"Χοχολής καχαρίσει"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...