Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρήκα γκόμενο!!!

:lol::lol::lol: για πες!!!!

Τόνια και πάνω που ήθελα να σχολιάσω τις φωτογραφίες σας και τι κουκλάκι είναι το μικρό σου, έμαθα για το νοσοκομείο. Περαστικά να είναι και αγύριστα! Κουράγιο!

Εμ εμ εμ....

Βρήκα γκόμενο!!!

To swiffer;

Μπήκε τελικά ο μικρουλης νοσοκομείο δεν το γλύτωσε... Τόνια μου περαστικά και γρήγορα σπιτι σας. Τα τσακίζουν τα βρεφάκια οι παλιοβρογχιολιτιδες! Μυρτάκι στείλτης ένα αγαπησιάρικο μήνυμα απο ολες μας και γράψε μας αν μάθεις νέα τους.

Βαστατε γερά όλες, άλλος ένας δύσκολος χειμώνας που όμως σύντομα θα δώσει τη θέση του στο καμουφλαρισμένο καλοκαίρι και θα ξεχασούμε οι περισσότεροι πιθανά για λίγους μήνες πριν έρθει ο επόμενος δύσκολος χειμώνας. Χμμ μάλλον δεν ακούγεται πολύ παρήγορο όπως το γράφω.

Το μωρό μου και σήμερα πάλι πυρετό. Και πολύ αίμα στα κακά.

Το μωρό μου και σή

Στο δρομο που χαράσει η Δέσποινα με τα πολλα quote (μου ειχε λέιψει το ομολογώ) συνεχιζω και γω!

Α, και ως κλασική εγωίστρια ξέχασα να σας πω ότι η Τόνια είναι με τον μικρό στο νοσοκομείο, βρογχιολίτιδα....αν μάθω νεότερα θα σας πω....

Τη ματιασαμε ρε γμτ... Στειλτης ενα μνμ απο ολες μας με πολυ θετική ενεργεια.

Μυρτουλι, σε νιωθω σε ολες τις διαστάσεις :(... Μην ανυσηχεις ομως θα παμε στην κατσαφα να μας κανει ιδιαιτερα μαθηματα μπας και βρουμε και μεις κανα γκομενο και σιάξουμε!

Αφροδίτη ανεβασμενη σε βλέπω..

ναι, ναι στην ταρατσα και ειμαι ετοιμη να φουνταρω...:mad::tongue: Τατακι υπομονη. Στειλε μου μονο τα στοιχεια της κυρίας και θα βρουμε τροπο να την περιποιηθουμε. Μια ευχη μονο να της δωσει ο φαρμακόγλωσσος που εχω σπίτι, δεν θα τον βγαλει τον χειμωνα ετούτο! Μεχρι τοτε τσουγκράνα....
Δεν ξέρω και τί να σας πω για να σας ανεβάσω....

Εμ εμ εμ....

Βρήκα γκόμενο!!!

Να πας να μη σου πω τι.... Ψιτ ασε τους γκομενους και σκεψου και λίγο τις φιλενάδες σου που εχεις παραμελήσει!

Δεσποινα, δεν ξερω αν η τουρτα ηταν ευκολη η δυσκολη, ειναι παντως πολύ ωραια και φαινεται σαν επαγγελματική. Μπραβο και πάλι.

Λεγκω ακομα κλαιει η Μυρσινη? Ειδατε για το αυτακι?

Τι την πειραξε παλι ρε παιδι μου...

ναι, ναι στην ταρατσα και ειμαι ετοιμη να φουνταρω...:mad::tongue: Τατακι υπομονη. Στειλε μου μονο τα στοιχεια της κυρίας και θα βρουμε τροπο να την περιποιηθουμε. Μια ευχη μονο να της δωσει ο φαρμακόγλωσσος που εχω σπίτι, δεν θα τον βγαλει τον χειμωνα ετούτο! Μεχρι τοτε τσουγκράνα....

χαχαχα βλάκα!

Καλημέρα

Έχουμε κανα νέο απ'την Τόνια; Μακάρι να είναι ήδη καλύτερα ο σκατούλης και να μην ταλαιπωρηθουν άλλο!

Δεν ξέρω τι έχει το μωρό μου αλλά είναι δύο βδομάδες τώρα που κάνει συνέχεια πυρετους. Ξανανέβασε πάλι χθες βράδυ. Το αυτάκι χλωμό να είναι. Πάω σε λίγο να της κάνω πάλι εξέταση ουρων, αν και δεν παίζει ούτε αυτό. Φαντάζομαι απανωτές ιώσεις. Τρεις μέσα σε μια βδομάδα, τι να πω.

Με το αίμα έχω την εντύπωση ότι αν κάνει ώρες να κάνει κακάκια, όταν κάνει βγάζει πολύ αίμα. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάτι άλλο και όχι αλλεργία; Έφαγα τις 25 μέρες και το αίμα συνεχίζεται. Την προηγούμενη είχα φάει ψωμι και μαρμελαδα, φακές και ζυμαρόπιτα δική μου.

Ο θοδωρής πάλι δεν είναι στη λίστα με τα χειρουργία. Δεν ξέρω τι να κάνω και μ'αυτό. Οριακά δεν άρχισα να κλαίω στο τηλέφωνο και να παρακαλάω το γιατρο να μας βρει ημερομηνία. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι να δουμε πάλι την περίπτωση του γερμανου γιατρου αλλά εκεί είναι πάρα πολλά λεφτά.

Διαφημίσεις

Πάω να πω καμιά βλακεία να περάσει η ώρα και να σας ανεβάσω και ακούω για νοσοκομεία, κλάμματα πυρετούς!

Ασ'το καλό! Θα τον ξορκίσω τον παλιοχειμώνα!

Έλεν δεν κανονίζεις με τον γερμανό και θα τα βρούμε όλα...

Και πήγαινε το μωρό να δεις αυτί και ουρολοίμωξη...

Αλέκος το πρωί ήθελε Σοζώ και μπέμπα!

Και η Φίφη λέει στη Ναταλία ότι έχει ένα φίλο το Σοζώ που έχει κουνέλι και εκείνη νόμιζε ότι έιναι πραγματικό κουνέλι, και με ρώταγε αν είστε σε χωριό!

Έκανα μαστογραφία και έχει κάτι ευρύματα και λέει να κάνω ακι υπέρηχο...

Μάλλον από το θηλασμό...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?

Ανεβασμενες βλεπω ειμαστε ολες ε?

Τονια μου περαστικα στον ομορφουλη σου κ γρηγορα σπιτακι σας ευχομαι. Τι πακετο ρε κοριτσια οταν αρρωσταινουν τα μωρακια τα τσακιζει ....

Λεγκουλι κ εγω θα ελεγα να πας να κανεις εξετασεις της μικρης να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.Απο ουρολοιμωξη μεχρι κ μικροβιο μπορει να ειναι κανε κ μια αιματος μιλα με το γιατρο. Το καλοκαιρι αν θυμασαι που εκανε ετσι ο Μητσος στο ασχετο μια δυο φορες την βδομαδα πυρετο μας ειχαν πει κ καναμε εξετασεις για στρεπτοκοκο. Οτι να ειναι περαστικα να ειναι. Πολυ πιθανο να ειναι κ αυτο που λες να περναει ιωσουλες που τα αλλα δυο τα μεγαλυτερα να τις περνανε στο ποδι. Πολυ ταλαιπωρια βρε κοριτσι . Οσο για το αιμα τι αλλο να κοψεις βρε φιλεναδα με τι θα τρεφεσαι μετα με μυγες κ κουνουπια? Κ δεν εχει κιολας ειναι εκτος εποχης ( κρυο το ξερω) .

Μυρτω περαστικα κ σε εσας!

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι, ποσα λεφτα δινετε στην γυναικα που κραταει το παιδι σας ?Θα αρχισω συζητησεις κ δεν εχω ιδεα τι ζητανε ετσι να ξερω πανω κατω.

Έκανα μαστογραφία και έχει κάτι ευρύματα και λέει να κάνω ακι υπέρηχο...

Μάλλον από το θηλασμό...

Ναι οι πυρετοι σε πειραξαν... εσύ δηλαδή με τα ευρύματα είσαι καλύτερη εε; Φαντάζομαι κι εγώ απ'το θηλασμό θα είναι αλλά μην το αφήσεις ρε μωρό μου.

Α μωρέ τα παιδάκια μου είναι δεμένα πολύ μεταξύ τους αφου γνωρίζονται απο μωρά. Ο θοδωρής του είπα ότι θα δει το σκ τον αλέκο αλλά όχι τη δανάη που την ζήταγε και τον πιάσανε τα κλάματα. Κάθε απογευμα πάντως όταν συζηταμε τι θα κάνουμε πάντα πέφτει η προταση απ'τον Σόζω "πάμε στον Αλέκο"

Είπα κ εγω να πω καμμια βλακεια να αλλάξουμε αν θελετε γκόμενους γιατι εγω τον βαρεθηκα λεει το δικο μου γκόμενο αλλά με τετοια που διαβαζω ασε δεν θα το πω...

Ουφ!! Πρεπει να βρουμε το γκαντεμη του καφε κ να τον ξορκισουμε.... για τον αντρα σου λεω Αφρο..

Λοιπόν.. ουτε που θυμαμαι τι να σχολιασω τοσες μερες που λειπω...

Καταρχας πολλλλλλλλλλαα περαστικα στον κουκλο μπεμπακο της Τονιας!!

Ντι εςςςςςςς!! ΓΟΥΑΟΥ!! καλε εχουμε κ μονδελα στον ταπεινο καφενε μας??:P:p

Φτου σκορδα ανηλικο κοριτσακι μας!!!

Λεγκακι.... για τον πυρετο δες για ουρολοιμωξη....κ ωτιτιδα... μιλησε να σας δει ντοκτορι... Για το αιμα... δεν εχω λογια... μηπως εφαγες προσφατα χοιρινο, σογια??? Τι να πω αυτα εμειναν από τα πιο υποπτα... μηπως η μαρμελαδα ηταν φραουλα?? Εγω παιρνω κ τα σουπερτζεστ της higher nature... ειναι πεπτικα ενζυμα... μου τα ειχε δωσει συμβουλος.. μηπως να μιλησεις κ με συμβουλο? υπάρχουν κ συμβουλοι παιδιατροι...

Τζιτζενη εχει κ ο μεγαλος σου αλλεργιες??

Με τον υπνο εκανες κατι??

Τζεν ναι ψαχνω για βαφτιση (δεν ηθελα να καω αλλα αφου εκανα κ της ?Λ μου φαινεται καπως να μην κανω στη βελουδινη..)

Η νον μας ειναι καθολικη κ αντε να βρουμε παπα που το δεχεται..

Φιλια!!!!!!!

Καλημέρα σας..

Βρε Λέγκω δεν κάνεις μάγερ κοπράνων;Μπορεί να έχει τίποτα άλλο και τζάμπα να ψάχνεις αλλεργίες.Ας πούμε μια από τον Αύγουστο που γέννησε μαζί μας και θήλαζε αποκλειστικά είχε κόψει τα πάντα και τελικά έκανε μαγερ κοπράνων και το μωρό είχε ένα μικρόβιο σαν σαλμονέλα και πήρε κάτι και σταμάτησε...

Σόρυ για την σφήνα αλλά την λυπήθηκα την μικρούλα με τόσο ζόρι....

Περαστικά σε όλα τα μικρά σας...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Ουφ!! Πρεπει να βρουμε το γκαντεμη του καφε κ να τον ξορκισουμε.... για τον αντρα σου λεω Αφρο..

καλέ φαρμακόγλωσσος ειναι, όχι γκαντέμης! και δεν μπαινει και στο καφε:tongue:

Κατσε ρε Ελένη και γιατι έκανες μαστογραφια? Και ειναι πιο λεπτομερης ο υπέρηχος απο την μαστογραφια? Ελπίζω να μην ειναι τιποτα κοριτσάρα!

xanp, προφανως εννοεις καλλιεργεια και όχι μαγιερ, ε?

Για να αρχιζετε να βαζετε φωτογραφια απο τους γκομενους να διαλέξουμε τον καλύτερο!!!

Γεια σας ωρε όμορφες!!! καιρό είχα να μπω, το παραδέχομαι όμως σας σκεφτόμανα!

Περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια! Λεγκουλίνο τι γίνεται με τη μικρούλα ρε γμτ.. περαστικά κι αγύριστα να'ναι!!

Ελένη μόλις διάβασα για τα ευρήματα που βρήκανε στη μαστογραφία σου αμέσως κι εγώ σκέφτηκα για τον θηλασμό.

Αχ κορίτσια μου λείψατε! Άντε να φτιάξει ο καιρός και να βρεθούμε από κοντά σε κανένα πάρκο!

Ο Ιάσονας καλά, ευτυχώς (φτου φτου) δεν είχαμε πολλά κρούσματα ιώσεων και ό,τι πέρασε ήταν ευτυχώς ελαφρύ... Τα κρεατάκια του μόνο που του κάνουνε τις άπνοιες και το ροχαλητό το βράδυ αλλά καλύτερα από πέρσι.

Κατα τ'άλλα μια κατάθλιψη βιώνουμε όλοι μαζί αλλά κουράγιο αδέρφια! έχουμε ο ένας τον άλλον!

Σήμερα το πρωί είδα ένα πολύ ωραίο βίντεο και μ'έκανε και βούρκωσα. Σας το παραδίδω!

http://vimeo.com/37036130

Γεια σου κ από δω Ξανθουλα!

Το ιδιο ειχε κ η αδερφη μου Ελενη κ της ειπε οτι ειναι από το θηλασμο κ να την ξανακανει 2 χρονια από το τελος του θηλασμου...

ΑΑΑΑ

ντιλερ σταφ που εισαι?? θελω ενα σταφ από το μεγαλο!!

Καλώς τη Μαριλού!

και την χανπ!

Ρε εγώ είμαι πουρό εξού και οι μαστογραφίες... Σε λίγο θα αρχίσει η πίεση, η πρεσβυωπία κτλ...

Γι αυτό πρέπει να χαιρόμαστε τη ζωή μας! Να βρίσκουμε γκόμενους και καλό σταφφφ!!!!!!!

Δεν είναι τίποτα τα ευρύματα βρε μην ανησυχείτε... Τώρα τα περί υπέρηχου Άφρο μου δεν καταλαβαίνω τί την έκανα την ψηφιακή μαστογραφία τότε... Έσκασα και 90...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...