Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φως στο τουνελλλλλλλλ γαμω το τουνελ μου , κι εμείς ΟΛΟΙ ειμασταν επιτελους καλα χωρις βηχα συναχια και πυρετους για καμια 10αρια μερες, πηγε παιδικο 2,5 μερες και σημερα....βηχαλακι, εμετακι, κοιλίτσα, 39αρι....

πραγματικα τα εχω δει ολα ομως, ευτυχως προλαβαμε και ξεσκασαμε το σκ, πηγαμε ΙΚΕΑ, σε 2 μασκε παρτυ και σε φιλους...

μπουχουχουχου ελπιζω να μην κολλησω παλι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Δεσποινααααααααααααααααα

1)τελεια τουρτα

2)τελειο ζουζουνι

3)ΘΕααααα ματαρες τι να λεμε τα εχουμε ξαναπει! χαχαχαχαχα

Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λογια :-D:-D:-D

.....περαστικά σας....:-(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Ενταξει, μπηκα να γκρινιαξω για το χαλι μου και πλημμυρισαν τα ματια μου ομορφια και συνήλθα! Φτου σας και παλι φτου σας, σκορδα και ολα τα λοιπα. Ειστε υπεροχοι, όλοι!!! Το κοριτσακι σου εγινε ολοκληρη δεσποινίδα, σε λιγο θα μοιαζεται και οι τρεις συνομηλικοι! Πες μου οτι εφτιαξες και μονη σου τη τουρτα????

Εγω το πηρα απόφαση, δεν θα συνέλθω ποτέ, θα ειμαι αρρωστη μια ζωη. Επίσης αποφάσισα οτι δεν θα ερθει ουτε η ανοιξη ουτε το καλοκαιρι και ούτε θα κανουμε μπανια! Εδω θα μας φαει η μαυρίλα του φετινού χειμωνα να ησυχάσουμε.

καλημερα!

ντιεσακι! καλε τι κουκλα ειναι αυτη! αλλα και η μαμα δεν παει πισω...

μαμα-μια ολοκληρο αντρακι ο μεγαλος σου! και το μικρο πολυ ζουζουνακι! κουκλακια και τα δυο!

κοριτσια εμεις προς το παρον τα περναμε ολα στο ποδι.. με λιγο βηχα,συναχι και τα σχετικα... ελπιζω να συνεχισουμε ετσι γιατι τις δυο προηγουμενες χρονιες αν θυμαστε καλα μας ειχε παει καπως....

κατα τα αλλα καλα! πηγα να γραψω κατι εμβολια και εξετασεις αιματος για τις μικρες και ανακαλυψαμε(μετα απο 2,5 χρονια) οτι τα στοιχεια τους ηταν λαθος... τις ειχαν και τις δυο με το ονομα <<ιω>> και την ιωαννα την ειχαν γεννημενη το 2007 αντι του 2009.... αθανατο ελληνικο ικα!

το καταν παει καλουτσικα!... μια του υψους και μια του βαθους... αυτη την εβδομαδα θελω νικη για να περασω στους ημιτελικους... αλλα και να μην περασω δεν με χαλαει... δεν εχω και τοσο χρονο για να παιζω συνεχεια και να προπονουμαι... οι υπολοιποι ειναι οι περισσοτεροι ελευθεροι...

αυτααααα...

καλημερα και παλι!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρααααααααααα

Γεια σου Δεσποινάκι με την πανέμορφη φαμίλια σου! Σκεφτομουνα ότι την τελευταία φορά που είχα δει την μικρή είναι μωρουλάκι και τώρα είναι μία εξαιρετική μικρή κυρία. Θυμάμαι που είχες σκάσει μύτη στο μαιευτήριο με την μικρή χωμένη στο μάρσιπο νουμερο χαχαχα

Ρε Αφροδιτάκι δεν ξεκινάς καμια βιταμίνα γιατί εσύ αρρωσταίνεις περισσότερο απ'τα παιδια σου. Εχεις ακόμα πυρετό;

Εμένα η μικρή ξανακανε ένα 38 το βράδυ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνει κάθε τρεις και λίγο πυρετο...

Ήρθε χθες η μικρή μας φίλη Αννα Μαρία με τη μαμά της για καφεδάκι και παιχνίδι και λύσσαξε πάλι ο θοδωρής με το χρώμα... έχει κάνει το σκασμένο όλες τις πιθανές ερωτήσεις "γιατί είσαι διαφορετική απο μένα" "γιατί είσαι μαύρη" "γιατί δεν πλένεσαι" "πήγες στους μαυρους στην αφρική και μαύρισες" "αν με φιλήσεις θα μαυρίσω κι εγώ" Μ'αρέσει που του διαβάζω βιβλία για τη διαφορετικότητα. Στην πράξη λύντονται αυτά όλα τα άλλα είναι ανουσια θεωρία για τα παιδια. Μια φίλη δημοσιογράφος είχε πάει σε ένα χωριουδάκι στην αφρική που σπάνια βλέπανε λευκό και τα μεγαλύτερα παιδια πηγαίνανε τα μικρότερα για να τρομάζουνε. Μας έλεγε η μαμά της Αννας Μαριας ότι στις κουνιες ακουει ένα παιδάκι να ρωτάει τη μαμά του γιατί είναι μαύροι και η μαμά του του είπε γιατί έτρωγε πολλές σοκολάτες... πηγε το παιδάκι πίσω απ'την άννα μαρια και φωνάζει "ναι όντως μυρίζει σοκολάτα"

Και στα καπάκια έρχεται ο φιλος μας ο Ηλίας και αρχίζει ο θοδωρής άλλες ερωτήσεις απο κει "γιατί δεν έχεις μαλιά" "που πήγαν οι τριχες σου" "θες λίγα απ'του νικόλα"

Αναστασάκι πάρτους τα σώβρακα!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλώ σας μικρές μου υποαλλεργικές τύπισες

Και στα καπάκια έρχεται ο φιλος μας ο Ηλίας και αρχίζει ο θοδωρής άλλες ερωτήσεις απο κει "γιατί δεν έχεις μαλιά" "που πήγαν οι τριχες σου" "θες λίγα απ'του νικόλα"

:lol::lol::lol::lol:

Εντάξει, δεν υπάρχει ο Σοζώ!

Επίσης, να δηλώσω ότι: Δέσποινα έπαθα πλάκα με τις φωτό σας! Είσαστε υπέροχοι και οι τρεις!

Καλημέρα σας!

Δεν θέλω γκρίνιες, άντε σιγά σιγά προσανατολιστείτε για συνάντηση το ΣΚ! Το Σάββατο λέει θα έχει λιακάδες!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

ναι και αμα δε θες γκρινιες.... σε γραφω:tongue: Και να πατε να κανετε τουμπες που θα βρεθειτε το ΣΚ, εγω θα λείπω!

Αναστασία, καλη τυχη!!!

Μα, μη με φιλησεις γιατι θα μαυρισω???? Τοση απαγορευση με τις ιωσεις "μη την φιλας γιατι θα την κολλησει" σου λεει ιωση θα εχει και η αννα μαρια και μαυρισε... μη με κολλησει και μενα... Θ Ε Ο Σ!

Καλημερα καλημερα τι κανετε?

Τονια κουκλια τα παιδακια σου να τα χαιρεσαι! Κ Εσυ Δεσποινακι να την χαιρεσαι την κουκλα σου! Κοτζαμ κοριτσαρος εχει γινει κ τι κοριτσαρος κουκλαρα!

Απο ιωσεις εμεις νομιζω ειμαστε καλυτερα μονο λιγο βηχα εχουμε ακομα ρε γμτ.

Περαστικα στα αρρωστουλικα κ αγυριστα να ειναι!

Λεγκ αν βρεις λιγο χρονο πες μου κ μενα τις ασκησεις για τα φλεμματα.

Καλα ο Σοζω θεος δεν το συζηταω ... γενναιοδωρος παντος δεν μπορεις να πεις!!!

Εμεις πηγαμε χτες Παιδων κλασικα, καναμε εξετασεις του Μητσακου για αλλεργιες κ τωρα περιμενουμε σε 2-3 μηνες λεει τα αποτελεσματα! Μετα πηγαμε κ σε ενα ιδιωτικο που μας εστειλε η αρμοδια γιατρος απο Παιδων κ καναμε κ του Νικολα τωρα που αρχισε κοτοπουλο-μοσχαρι κ λογικα αυτα αυριο θα τα παρουμε για να δουμε τι θα δουμε.

Καλημερα!

Ενταξει, μπηκα να γκρινιαξω για το χαλι μου και πλημμυρισαν τα ματια μου ομορφια και συνήλθα! Φτου σας και παλι φτου σας, σκορδα και ολα τα λοιπα. Ειστε υπεροχοι, όλοι!!! Το κοριτσακι σου εγινε ολοκληρη δεσποινίδα, σε λιγο θα μοιαζεται και οι τρεις συνομηλικοι! Πες μου οτι εφτιαξες και μονη σου τη τουρτα????

καλημερα!

ντιεσακι! καλε τι κουκλα ειναι αυτη! αλλα και η μαμα δεν παει πισω...

μαμα-μια ολοκληρο αντρακι ο μεγαλος σου! και το μικρο πολυ ζουζουνακι! κουκλακια και τα δυο!

Καλημέρααααααααααα

Γεια σου Δεσποινάκι με την πανέμορφη φαμίλια σου! Σκεφτομουνα ότι την τελευταία φορά που είχα δει την μικρή είναι μωρουλάκι και τώρα είναι μία εξαιρετική μικρή κυρία. Θυμάμαι που είχες σκάσει μύτη στο μαιευτήριο με την μικρή χωμένη στο μάρσιπο νουμερο χαχαχα

Επίσης, να δηλώσω ότι: Δέσποινα έπαθα πλάκα με τις φωτό σας! Είσαστε υπέροχοι και οι τρεις!

Κ Εσυ Δεσποινακι να την χαιρεσαι την κουκλα σου! Κοτζαμ κοριτσαρος εχει γινει κ τι κοριτσαρος κουκλαρα!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!!! :)

η αληθεια ειναι πως οι photos που δεν ειναι απο τα γενεθλια (του νοεμβριου δηλαδη), ειναι μια επαγγελματικη φωταγραφιση που ειχαμε κερδισει, φυσικα, (σιγα μη διναμε λεφτα για τις αφεντομουτσουνάρες μας ;)), και ηταν πολυ καλες photos !!! :-)

περαστικα σε ολους (μανουλες και παιδακια!!!)

ps afrodite: την τουρτα την εκανα μονη μου, αλλα δεν ηταν τοσο δυσκολη οσο φαινεται... :wink: (ευτυχως... :wink:)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Χελόου!

Μαζι σου Αφροδίτη, δε θα τελειώσει ο γαμωχειμώνας και η μύξα θα ρέει για πάντα.

Λοιπόν δώστε μου 39αρια, δύο παιδιά αρρωστα και δεν έχω πρόβλημα. Όχι όμως άρρωστο σούπερμαν αυτό δεν αντέχεται με τίποτα! Ωχ Παναγία μου θα μου αριβάρει όπου να' ναι ο ετοιμοθάνατος!!!!

Επίσης με τον σούπερμαν δεν έχουμε υπάρξει πιο χάλια και αυτό, πέρα απ΄την πλάκα με καταθλίβει βαθύτατα.....

Α, και ως κλασική εγωίστρια ξέχασα να σας πω ότι η Τόνια είναι με τον μικρό στο νοσοκομείο, βρογχιολίτιδα....αν μάθω νεότερα θα σας πω....

Φιλααακια....

Εντάξει δεν αντέχω άλλο, πάει και τελείωσε...

Καταραμένη κρίση, αν δεν ήταν αυτή θα είχα παραιτηθεί!!!! Μα πόσο μα&^%*^%*#*%*μενη είναι πειτε μου; Όχι πείτε μου...ααααχ καταραμένο πανεπιστήμιο.... τελείωσε μία είναι η λύση .... Θα την πατησω με το αυτοκίνητο καμιά ωρα... δεν ξέρω είναι δυνατόν να μπορεί μια βλαμμένη να κάνει ανωκάτω τόσους ανθρώπους;;;; είναι δυνατόν;;;; αυτός ο παραλογισμός δεν έχει αρχή και τέλος...

Ουφ... ενα δυο τρία...

γεια σου βρε δεσποινάριο!!!! Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες!!! Έχεις αδυνατίσει πολύ ή με απατάει η μνήμη μου;;; Πάντως είστε κοι οι 3 μια τρέλα!

Ο μποζορίκος θεός αυτές είναι απορίες... και η Άννα τωρα που θυμάμαι με ρώτησε αν η Σιτάι δεν πλένεται και γιαυτό είναι μαύρη

μυρτώ κουράγιο και ταπ ταπ ταπ... α και να σου πω τον γκρινιάρη υποχονδριακό νο 1 τον έχω εγώ στο σπίτι μου, ότι και να λες ο σουπερμαν είναι αθώα περιστέρα μπροστά του

Αφροδίτη ανεβασμενη σε βλέπω..

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...