Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!!

μπήκα λίγο και χάζευα και κατάλαβα πόσο Πολύ μου είχε λείψει η παρέα σας...:-(

Πόσο χαζή ήμουν που δεν είχα μπει τόσο καιρό.....?!?!

Να σας ζήσουν τα καινούρια μπαμπάκια του cafe, να είστε όλες ευτυχισμένες! :-D:-D

Και εμείς λέμε να βάλουμε μπρος για το δεύτερο επιτέλους...:wink:;-)

εύχομαι να είστε όλες καλά!! :-)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια θαθθθθθθθ (σας έχω πει ότι ο νικολάκης είναι τρελά ψευδός έτσι)

Να δοξαζεις κ τον υψιστο που σε έβαλαν σε 3ασρερο κ όχι δίπλα να κάνεις στριπτιζ για να βγαλεις τη διαμονη :tongue:.. δεν πειράζει θα γίνει κ αυτό με το επόμενο μνημόνιο!!!:tongue:

Μου βγαλές τον καφέ απ'τη μύτη με τις βλακίες σου:lol::lol::lol::lol: Μου ρχονται καρεδάκια με κατσαφα να προσπαθεί να κατέβει το στήλο με δωδεκάποντη γόβα και αθλητική φόρμα... βέβαια μέχρι να κάνει να κατέβει θα έχει φτάσει δύο μέτρα γυναίκα που είναι... είναι και χαμηλοτάβανα τα ρημάδια.

Λοιπόν εμείς περάσαμε μία κολαση άνευ προηγουμένου πέμπτη παρασκευή με την μυρσίνη να φτάνει 39 πυρετό πάλι, να μην τρώει τίποτα και να φοβόμαστε την αφυδατωση. Ειχαν ξεραθει τα χειλάκια του και ούτε τα ματάκια του δεν μπορούσε να ανοιξει... πολύ άγχος. Τέσπα, το σκ ξεκουραστηκαμε επιτέλους, δεν είχαμε ούτε έναν με πυρετό και το κατευχαριστηθήκαμε!

Τόνια, τι ωραίες φάτσες είναι αυτές;;; Κουκλοι! Καλέ ο μικρός είναι θηρίο!Κι εμένα βήχει σαν παλιογερας η μικρή. Σου δείξε ο παιδιατρος τις ασκησουλες για να βγαίνουν τα βλέματα; Κι εμένα όποτε κάνει εμετό πανηγυρίζω απο αυτά που βγάζει.

Να πω για άλλη μια φορά την κοινή διαπίστωση ότι τα παιδια είναι η καταστροφή της σεξουαλικής ζωής! Μα δεν σ'αφήνουν ούτε στον ύπνο σου να ερωτοτροπίσεις με την ησυχία σου. Και εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε. Βλέπω χθες το βράδυ στον ύπνο μου ότι προσπαθούσα να εξορήξω τους οφθαλμους μου με τον συμβιο μου γεώργιο. (δεν θέλω κακεντρεχή σχολιάκια που και στον ύπνο μου τον κολέ βλέπω και όχι καναν άλλον, μιλάμε για διαστροφή όχι αστεία) Και εκεί που λέτε έχουμε βάλει τα παιδια για ύπνο και πάμε να ξεκινήσουμε τα προκαταρκτικα ξυπνάνε, λέει, και αντι για χαλβάδιασμα καταλήγουμε να βλέπουμε το κουμφου πάντα. Κάποια στιγμή βρισκόμαστε σε σπίτι που τα πιτσιρίκια απουσιάζουν, καβατζωνόμαστε σε γραφείο κλειδώνουμε την πόρτα και πάνω που δεν έχουμε ξεκινήσει καν τα βασικά ακουω μια φωνή απ'το υπερπέραν "ξύπνα να ταϊσεις τη μυρσινήηηηηηηη":rolleyes: Αυτό δεν ήταν ονειρο, κινέζικο βασανιστήριο ήταν.

Ελένη ο θοδωρής με έχει πρήξει θέλει απεγνωσμένα να δει τον αλέκο!

Ευγενία μου απ΄το ολοτελα κάτι είναι και λίγες ώρες ξελαμπικάρισμα.

Βασουλί δώσε ένα μεγάλο φιλί στον σκατουλι, ζορίζεται το ζουζουνάκι γμτ. Φαντάζομαι αυτή η βδομάδα θα πάει μια χαρά και θα σου φύγει και σένα το βάρος κοριτσάρα μου.

Απ'το μέτωπο με τις αλλεργίες έκοψα και ψάρι, εκτός απο γαλακτοκομικα, μοσχαρι, ξηρους καρπους και αυγά και περιμένω να σταματήσει το αίμα, δεν υπάρχει και τιποτ'αλλο να κοψω νομίζω. Αν μετα σταματήσει θα αρχίζω να δοκιμάζω κάποια απ'τα κομένα; Πολύ πείνα, το στομάχι μου συνέχεια γουργουρίζει, τουλάχιστον να σταματήσει το αιματάκι.

Περαστικά στα ομορφόπαιδα και στις ομορφομαμάδες τους...

Αμάν με τις αλλεργίες!! Χρειάζεται κι εγώ καμία μπάς και χάσω κανένα κιλό.. Τό κακό και αυτό...

Λεγκάκι, οπωσδήποτε να συναντηθούμε, να δούμε και το μικιό! Έχουμε κΙ το μάνι του Νκόλα!!! Το οποίο έχει γίνει της Φίφης... Νταξ όχι φανατικά, δεν συγκρίνεται με την κάλτσα μου!

Τι ωραία μέρα σήμερα! Άνοιξε η ψυχή μου! Άντε να έρθει η άνοιξη!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα απ΄το μυξόσπιτο! Εδώ και 5 μέρες μοιράζω αντιπυρετικά στην Λήδα, το Μάριο και τον εαυτό μου και σκουπίζω μύξες! Σήμερα δεν έχω τολμήσει να βάλω θερμόμετρο αλλά μου φαίνονται ζεστούτσικα γαμώτο. Επιπλέον βήχουμε σαν χτικιάρηδες!

Λοιπόν το αποφάσισα! Τόση ίωση δεν είναι τυχαία! Μας ψεκάζουν ιούς οι οχτροί μας για να λυγίσουν τον ανυπότακτο χαρακτήρα μας!

This is the winter of our discontent όπως είπε και ο Ριχαρδος ο Γ΄ και δεν τελειώνει που να χτυπιόμαστε!

Διαφημίσεις

καλημερα

Λεγκουιν, σματς, μου εφτιαξες το κεφι. Βλέπεις καμια διαφορα τωρα με το ψαρι?

Τονια, αστερια τα μιρκουλια, να τα χαιρεσαι κοριτσάρα μου!

Εγω ξανακύλησα, το σαββατο ημουν με 39αρια και χτες χαπακωθηκα και ηρθα για δουλεια... Και σημερα ξανα γιατι και οι υπολοιποι συναδελφοι ειναι αρρωστοι. Σουπερ λέμε! Μετα ομως και απο αυτη την περιπετεια εχω να σας πω οτι προσκυνω τα κομτρεξ, αυτα δεν εινα χαπια ειναι πανάκεια! Κανουν θαυματα!

Και μεσα σε ολα δεν μπορω να καταλαβω αν το μεγαλο μου παιδι ειναι πανεξυπνο ή παντελως καθυστερημένο... Ενω προχτες νομιζα οτι θα μου το παρει η Νασα αφού μου έκανε ερωτησεις του στυλ "πως μπορει και προσγειωνεται ενα διαστημόπλοιο στο διαστημα αφου δεν υπαρχει βαρυτητα" χτες που προσπαθουσα να της κοψω τη φραντζα πρεπει να της ειπα να κοιταει προς τα εμενα γυρω στις 200 φορες στα 3 λεπτα που μας πήρε αυτη η δουλεια... Στο δευτερολεπτο το ειχε ξαχασει και γυριζε το κεφαλι της αλλού. Και δεν ειναι οτι δεν ηθελε να με ακουσει, της ηταν αδυνατο να συγκεντρωθεί...

να χαρω εγω πολ ντανσερς και ανυπόταχτους χαρακτήρες!!! χαχαχα

Καλε Δεσποινα που εισαι εσυ? Ολα καλα?

Κατια δεν σε εχω ξαναδει απο δω. καλως ηρθες!

Καλημέρα!!!!

Άντε να γίνεστε καλά γιατί έρχεται 3ήμερο...

Υπομονή και θα περάσουν οι παλιοαρρώστιες! Σκεφτείτε ότι σε 3 μηνάκια θα κάνουμε μπάνια στη θάλασσα!!

Αφροδίτη είναι γιατί δεν χρειάστηκε ποτέ να κόψεις την φράτζα του Αϊνσταιν χαχαχα

Ελένη είχα ξεχάσει ότι σε εσάς ήταν το δεύτερο νανι, και ειχαμε φαει τον τοπο

Τι θα ντύσετε τα τέκνα σας αποκριές;

Εχθες και σημερα δεν εχει εμφανως αιματακι η μικρή.

Σοφια δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται σπίτι σας με τις ιωσεις, βάστα γερά μάνα του λόχου :-)

Ξαναμανα περαστικά στις σέξι αρρωστες μαμάδες.

Κι εμένα ο σκατοβήχας με έχει σκίσει αλλά και το μυρσινάκι βήχει σαν χρονιος καπνιστης.

Διαφημίσεις

ναι τα κομπτρεξ υποτιθεται φερνουν υπνηλία, αλλα σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται η υπνηλια με την ζαβλακωμαρα της αρρωστιας και του πυρετου. Πινεις και 2-3 καφεδακια και μοιαζεις με ανθρωπο. Αλλα περα απο την στιγμαια ανακουφιση νομιζω οτι βοηθαει στο να περασεςι την ιωση-κρυωμα λιγο πιο γρηγορα. Μου το ειχαν πει και πιο παλια αλλα εγω λογω θηλασμου δεν τα ειχα σε υποληψη, αλλα το σκ με βοηθησαν πολυ.

Α, για πειτε αν ξερετε... η Δανάη εχει φαει ενα κολλημα και πειραζει-τραβαει-ξεμπλεκει τα μαλλια της ολη την ωρα. Επισης αν της πεις μην το κανει στο δευτερόλεπτο το εχει ξεχασει και το ξανακάνει, ειναι σχεδον ασυναισθητο. Ξεκινησε πριν λιγο καιρο που την πετυχε η δασκαλα της να αυτο ξεμμαλλιάζεται και απο τοτε ειναι το σπιτι μας παντου γεματο τριχες. Και τα μαλλια της εχουν κατασπασει. Κατι με ψυχολογια εχει να κανει αυτο, ε? Κατσαφα, εσυ κατι μου ειχες πει εσυ κάποτε?

Μαρη νικολουλη εσυ που το βλεπεις το φως? Συνηλθατε?

εντιντ: Λεγκω εισαι νουμερο!

Ενα θα σας πω, ακουσα τη λεγκω να βηχει και με επιασε τρομαρα!

λεγκωλινι να σαι καλα γελαει το χειλακι μας!!

αυτό με τα μαλλιά δεν ξέρω τι είναι, κάτι σαν τα νύχια;

μυρτώ υπομονή

και λοιπές κρατηθείτε είπαμε σε 3 μήνες μπάνια στη θάλασσα

(καλά εγώ δε θα βουτήξω....αλλα και να βουτήξω θα επιπλέω σίγουρα σα φελός, μη σου πω φάλαινα...)

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Μαρη νικολουλη εσυ που το βλεπεις το φως? Συνηλθατε?

Ναι καλέ! Εδώ και μια βδομάδα τώρα δεν είναι κανένας άρρωστος στο σπίτι! Μεγαλεία λέμε! Γι' αυτό λέω, υπομονή, έρχονται καλύτερες μέρες!:D

Γερακινάκι, γιατί να μη βουτήξεις λε; (η θάλασσα έχει και άνωση, μια χαρά θα νιώθεις μέσα, έξω θα είναι το πρόβηλημα!:tongue:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

καλύτερη στιγμή όταν είσαι έγκυος είναι όταν κολυμπάς!!!!!!!!!!

Γερακίνα μη λες βλακείες! Νιώθεις πούπουλο!

Αφροδιτάκι ναι εγώ σου το είχα πει για τον ανηψιό μου και τα μαλλιά... Δες το λίγο, αν συνεχίσει... Είναι όντως ψυχολογικό ή απλά μια αμηχανία....

Είναι μικρούλα τώρα και δύσκολα θα καταλάβεις... Ρώτα κάποιον τί να προσέξεις...

Καλε Δεσποινα που εισαι εσυ? Ολα καλα?

Δέσποινα φιλιά, πολύ μεγάλωσε το κοριτσάκι σου!!!

ola καλά και από μας,απλά είχα καιρό να μπω στο parents :-(

Θα βάλω καμία photo μιας και έχετε καιρό να μας δείτε :wink:

Φιλιά :-)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...