Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενταξει, αφου κατερευσε και το μυρτουλι μας ανεβάζει το ανανεωμενο γιουπίδιο!

Αν και ομολογω πως προσωπικα αδυνατώ να ανεβω και εχω δοκιμάσει ολα τα μεχρι τωρα γνωστά τιπς! Καιρος λοιπον να προχωρησουμε προς το άγνωστο... μπας και φοβηθούμε λιγότερο...

Καλημέρα. Εδω χιονίζει, απο καπου αλλού το φερνει, αλλα χιονίζει!

Καλημέρα.

Επιτέλους ήλιος, αλλά ψοφόκρυο!!!Δεν πειράζει, αρκεί που βγήκε ο ήλιος να μας κάνει λίγο να χαμογελάσουμε, πολύ μαυρίλα αυτές τις μέρες, γενικό το κακό βλέπω...

Ο μπέμπης ακόμα βήχει, τώρα βήχει πιο πολύ, αλλά μάλλον είναι ο παραγωγικός βήχας, τί να πω..ευτυχώς έκανε εναν εμετούλι το πρωί κ έβγαλε φλεματάκια, μπας κ ηρεμήσει...σα γεράκος βήχει το καημένο...αλλά είναι τόσο γλύκας!χαμογελάει, κάνει αγκού, αρχίσαν τα όμορφα...

Χτες έπιασε η πόρτα το χέρι του Κων/νου, φοβήθηκα μην έσπασε το δαχτυλάκι κ τρέχουμε νυχτιάτικα στα νοσοκομεία (το σιχαίνομαι αυτό),αλλά ευτυχώς το κουνάει μια χαρά, πρήστηκε κάμποσο, αλλά νταξει..

Περαστικα, περαστικά κ ξανά περαστικά...τί θα γίνει με τον χειμώνα ετούτο????

Λέω σήμερα που λακάδιασε να βγω μια βόλτα με τον Κων/νο,αλλά βήχει πάλι κ αυτός κ φοβάμαι μην ξαναπέσει.Τί λέτε, να το αποτολμήσω???Δεν παλεύεται η κλεισούρα γμτ...

Πελαζί, γουέλκαμ του δε κλαμπ!Περατικά κ σε σας.Αντε, να δώσουμε όλες ένα χέρι η μια στην άλλη μπας κ σηκωθούμε λιγάκι.

Κλαίει το μικιό μου..πάω και επανέρχομαι..

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

mamma-mia πόσο μηνών είναι το μπεμπάκι?Οι φωτό τέλειεεεεες..Ντύσε καλά τον Κων/νο και βγήτε μια βολτίτσα γιατί δεν παλεύεται όλο μέσα..Ανυπομονώ να φτάσει η μπέμπα μου 5-6 μηνών να βγαίνουμε βόλτες με το καρότσι.Τελικά με το πλυντήριο τι έκανες?Νομίζω καλύτερα είναι να το σταματάς σε τέτοιες περιπτώσεις.

5oA2p2.png

Γεια σου Κάτια!

Το μπεμπάκι είναι 2 μηνών και κάτι ημερών.Οντως δεν παλεύεται το μέσα και μάλλον αυτό θα κάνω, θα τον ντύσω καλά κ θα βγούμε για περπάτημα εδώ στην εξοχή!!

Το πλυντήριο το πάτησα να σταματήσει κ ακόμα περιμένω να έρθει το νερό να δω τί θα κάνω.Πήγα κ αγόρασα εμφιαλωμένο για να μαγειρέψω:mad::mad::mad:Και οι άχρηστοι δεν μας βγάζουν μια ανακοίνωση, να ξέρουμε ρε αδερφέ, να κανονίσουμε τις δουλειές μας...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Αυτά είναι μέρη να ζεις... 4 με 5 χιλ μέσος μισθός, χαλαρές δουλειές με λαντσ μπρέικ μέχρι και 2 ώρες και πολύ ξενέρα... Αλλά είδαμε κι εμάς τους μάγκες... πάντως μέχρι τώρα έχει κόσμο στους δρόμους!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ευγενια εσυ τι εκανες με την μικρη ,με ποιον καθισε σημερα?δεν μπορουσες να πας για δουλεια μετα το 9μηνο?εγω αυτο εκανα

κάτι γίνεται και σταματώ συχνά πυκνά να λαμβάνω ειδοποιήσεις από εδώ και σας χάνω...τώρα είδα τι ρωτησες Βάσω..

εγώ πήγα μια μέρα δουλειά για να αποκτήσω δικαίωμα να χρησιμοποιήσω καπάκι όλη την άδεια την κανονική του 2012 συν κάτι έξτρα άδειες και μετά από όλες αυτές να ξεκινήσω την άδεια ανατροφής...συνολικά λοιπόν επιστρέφω στη δουλειά τον ερχόμενο Γενάρη!:D

Τώρα για μια μέρα, είχα βγάλει γάλα και πήρε και ο Νίκος μια μέρα άδεια για να μην πήξει η γιαγιά και με τα δυο.

Γιούπι κλείσατε βάφτιση? Για πότε λέτε?

Ελένη τι ξενέρα καλέ, τέλεια είναι σε εκείνα τα μέρη η εργασία...αχ στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...αλλά τώρα είναι αργά...

και ακόμη λιγουρεύομαι ένα μαγαζί για μεσημεριανό που έκανε τέλεια λαζάνια...αχ όνειρο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...