Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

χαχα απίστευτος ο Μητσάκος Τζένη!

Κορίτσια καλημέρα από τη δουλειά!

Ήρθα για μια μέρα για να μπορέσω να πάρω την κανονική μου άδεια πριν την άδεια ανατροφής.

Ωραία είναι να κυκλοφορείς έξω για δουλειά κλπ...άλλη φάση, μου έχει λείψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Καλά ο Μήτσος απίστευτος! Φακές θα ρίχνει αυτός όχι χυλόπιτες...

Τζεν μπράβο ωραία είναι να ξεδίνεις... Όταν θα ξεκινήσεις δουλειά καθημερινά θα θες να κάθεσαι σπίτι με τα παιδιά... Άσε δεν είμαστε ικανοποιημένες ποτέ...

Έλεν πώς είστε? Αναρρώσατε καθόλου? Ο Άλεκ δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης. 'Άντε να δούμε.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα!

ιιιιιι ο μητσος απαταει τη στεφανια μου???????τς τς τς ολοι οι αντρες ιδιοι...

Ωραία είναι να κυκλοφορείς έξω για δουλειά κλπ...άλλη φάση, μου έχει λείψει...

συμφωνω ! ξεκινησα και γω χθες

... αλλα θα συμφωνησω με αυτο περισσοτερο

Τζεν μπράβο ωραία είναι να ξεδίνεις... Όταν θα ξεκινήσεις δουλειά καθημερινά θα θες να κάθεσαι σπίτι με τα παιδιά... Άσε δεν είμαστε ικανοποιημένες ποτέ...

.

χθες πρωτη μερα ο σταματη οταν ξυπνησε κια δεν με βρηκε σπιτι εριξε πολυ μα πολυ κλαμα ,πηγαινε σε ολα τα δωματια και με εψαχνε και μετα σταθηκε εξω απο το μπανιο, δεν ηθελε να τον αγγιζει κανεις και θρηνουσε την απωλεια, για κανα 3ωρο εκλαιγε απαρηγορητος :-(

σημερα εκλαψε λιγοτερο γμτ και εχουμε και το καταραμενο 8ωρο πολλες ωρες ειμαι μακρυα του

ευγενια εσυ τι εκανες με την μικρη ,με ποιον καθισε σημερα?δεν μπορουσες να πας για δουλεια μετα το 9μηνο?εγω αυτο εκανα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Μπορει να μην σας γραφω συχνα και οι περισσοτερες μην με γνωριζετε , αλλα μπηκα να σας πω ενα γεια...

Ειμαι βουρκωμενη γιατι διαβασα οτι πολλα μωρακια ειναι αρρωστουλικα Λεγκω,Ελενη,Αφροδιτη, Ελιζα ,Geny, και οπως ειπε η γερακινα ο φετινος χειμωνας τσακισε μικρους και μεγαλους, και εμεις δυστυχως ειμαστε αρρωστοι εκει που αναρρωσαμε απο πυρετους , μυξες βηχα και τα λειπα ομρφα μας χτυπησε η πορτα η επιπευκίτιδα να παει στα τσακιδια , το μικρακι ξυπναει με κλειστα τα ματακια και τραβαει μεγαλο ζορι ειμαι να σκασω καθε πρωι που το βλεπω να ταλαιπωριεται, ευχομαι ολα τα παιδακια να γινουν καλα γρηγορα ...

Τωρα θα μου πειτε γτ σας τα γραφω ολα αυτα , αλλα ειμαι να σκασω και καπου επερε να τα πω ...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

πελαγια κράτα γερά, τελειώει ο παλιοχειμώνας

γαστρεντερίντιδα-επιπεφυκίτιδα-βρογχίτιδα θερίσανε φέτος

Πολύ γέλασα με Μήτσο και μπαμπά ααχαχαχαααα!!!

Τζεν καλά έκανες!Αίσθηση ελευθερίας ε;

πως πάει το μέτωπο;

εμείς νομίζω επιτέλους αναρρώσαμε και με βαριά καρδιά ξαναέστειλα τη μεγάλη στον παιδικό, Παναγιά μου μη κολλήσουμε πάλι τίποτα..

Καλημέρα!

καλά τσικνίσματα απόψε!

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Πελαγία, αν θηλάζεις ακόμα ρίξε και λίγες σταγόνες γαλατάκι στο μάτι! Ή βάλε σε ένα βαμβάκι και καθάρισε τις τσίμπλες με αυτό.

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια, κουράγιο μάνες!

Καλά τσικνίσματα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

ki egv epiteloyw thn εστειλα μετα απο 3 εβδομαδες...δεν θελει με τιποτα να πηγαινει ρε γμτ...ολο λεει δεν μου αρεσει, δεν θελω να πηγαινω καθε μερα κλπκλπ και δεν εχω παρατηρησει κατι εκει,,,αλλα πως να μην τα λεεει αφου 1 εβδ παει 1 καθεται, πιο πολυ η κοπανα της εχει γινει ρουτινα παρα το σχολειο! χαχαχαχα ε ρε τι εχουμε να τραβηξουμε...

Λεγκουιν περαστικα!

θα τσικνισουμε σπιτι σημερα, κλασσικα με τους παππουδογιαγιαδες, εχουν γινει κολληταρια μας πλεον αντι για φιλους ολο με τη μανα μου και τον πατερα μου κανουμε παρεα αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ πουκαταντησαμε με τις κωλοαρρωστειες

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα

Καλά σας τσικνίσματα!!! Εγώ είμαι στο αεροδρόμιο με βαριά καρδιά έφυγα... Μου τι έλεγε ο Χαβιέ και τον κοροίδευα... Έχω πάθει αντικσιον... Όσο και να σας φαίνεται περίεργο.

Και όσο πιο πολύ κολλάω, τόσο πιο γλυκά γίνονται αυτά!!!

Άντε σταματάω τα μελό....

Αθηνούλα πάντως και ο Άλεκ όταν είχε πρωτοπάει σχολείο του είχε πάρει 6 μήνες και για να συνηθίσει... Υπομονή! Το Ρηνάκι σκέφτεται ότι είσαι κι εσύ σπίτι και της είναι πιο δύσκολο!

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Ωχ Βασουλα ξεκινησες? Το κακοιμοιρο μωρε ουτε να το φαντζομαι δεν θελω τι τραβηξε. Τετοια να ακουω να παιρνω κουραγιο να δω σε 2 μηνες τι θα κανω με τον δικο μου τον μαμακια....

Τζενακι ξαναεγινες κανονικος ανθρωπος για μια μερα εστω ε? Τι καλα εγω εχω μπουχτισει στην πυτζαμα. Ολη μερα σπιτι με τα παιδια κ δεν κοιμαται κ ο ατιμος το βραδυ κ ζω ολο το 24ωρο.

Αθηνουλα συμπασχω κ εμεις μονοι μας σημερα θα ερθει μονο η νυφη μου που τις τυχανε δυσαρεστα εχασε την γιαγια της που την μεγαλωσε κ περιμενουμε να γινει η κηδεια κ αυριο η μανα μου.

Ο Νικολακης εχει συνελθει αρκετα μονο αυτος ο βηχας ακομα δεν τον εχει αφησει . Παει να κοιμηθει κ πνιγεται απο το βηχα κ ξυπναει!

Μπραβο γι ατον Αλεκο! Αντε να αναρρωνουμε σιγα σιγα να κανουμε καμια μαζωξη μολις ανοιξει ο καιρος!

Πελαγια βαστα γερα!

Κανα νεο απο Λεγκωοικογενεια?

Σοφουκα εσεις ολοι καλα?

Ήρθα κι εγώ! Χοχοχοακόμα γελάω με μήτσο και φακές!!!

Περαστικά προς όλες τις κατευθύνσεις... καλώς την Πελαγία!

Και εμείς φλεγόμαστε η Άννα ωτίτιδα πυρετό και augmentin, εγώ ιγμορίτιδα, πυρετό και augmentin, οι άλλοι 2 προς το παρόν μόνο βήχα μύξα...

Ορίστε το ιατρικό ανακοινωθέν!:tongue:

Κατσαφά καλό ταξίδι και μην έχεις τύψεις, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!!!!!!!

Η Μυρτώ που είναι να μας ανεβάσει λίγο;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Άντε και εσύ...

Αμάν! πολύ πυρετό???

πολύ θα ήθελα να σας δείξω το δωμάτιο...

Δεν υπάρχει μικρότερο.... Με το μπάνιο μαζί πρέπει να είναι 10τ.μ!

Και επίσης έχει και στριπτιτζάδικα δίπλα...

Είναι τα καινούργια μέτρα... Πρέπει να μένουμε σε 3στερα....

Καλησπερα , μολις κοιμησα τον μονακριβο και ηρθε επιτελους η ωρα για χαλαρωση για μενα...

Ρε κοριτσια τι θα γινει με της παλιο ιωσης θα μας αφησουν ποτε αι σιχτιρ..

Περαστικα Μυρτω και Αννα.

Geny βασταω γερα οσο μπορω , αλλα βαστα και εσυ , καλη δυναμη και τπομονη θα φτιαξουν τα πραγματα και ευχομαι να φυγει γρηγορα ο βηχας...

Ελενη μεγαλες στιγμες ζεις, πρεπει να ειναι τελειο το δωματιο , τουλαχιστον ελπιζω να εχει κρεβατι της προκοπης νακοιμηθεις σαν ανθρωπος αυτες τις μερες χωρις παιδια. Α Ελενη ειδα πριν λιγο καιρο στο skype μου αιτιμα απο σενα , εισαι καλοδεχουμενη αλλα πως με βρηκες ?? απωρια το ειχα...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Άντε και εσύ...

Αμάν! πολύ πυρετό???

πολύ θα ήθελα να σας δείξω το δωμάτιο...

Δεν υπάρχει μικρότερο.... Με το μπάνιο μαζί πρέπει να είναι 10τ.μ!

Και επίσης έχει και στριπτιτζάδικα δίπλα...

Είναι τα καινούργια μέτρα... Πρέπει να μένουμε σε 3στερα....

Να δοξαζεις κ τον υψιστο που σε έβαλαν σε 3ασρερο κ όχι δίπλα να κάνεις στριπτιζ για να βγαλεις τη διαμονη :tongue:.. δεν πειράζει θα γίνει κ αυτό με το επόμενο μνημόνιο!!!:tongue:

Ρε κοριτσούδια περαστικα!!!

Κ εμεις χάλια ήμασταν αφού η ιωση ακολουθησε την εξης διαδρομη : Γιουπι. Γιουπος, Γιουπακιβελούδινο, γιουπάκι ταρζαν, ήρθε η μαμι επιτελους να βοηθησει κ κόλλησε κ αυτή η καημενη...

τοσες μερες δεν εμπαινα επειδη είχα τεράστια θλίψη με τα γεγονοτα κ επίσης ψαχνω με αγωνια να βρω κατι για να κανω την προσκληση φραουλά που θελω για τη βαφτιση της τουλουμπίτσας κ δεν βρίσκω κατι...Θέλω να τα κανω μονη μου για λοου μπατζετ λόγους αλλά δεν παει κ πολύ καλά η ερευνα...ρε μηπως να κανω θεμα τουλουμπα κ οχι φράουλα:confused::confused:

Σας αφήνω!!

Γεια σου πελαζίδιο!! Βρε σκεψου τη σοφούκα που έχει 5 τι τραβαει με τις ιωσεις... μην πεφτεις καλε μικρό κορίτσι!!Μουτσ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...