Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Και ο Αλέκος 39αρια...

Και έχει τέτοιο κέφι αυτό το παιδί με τον πυρετό δεν λέγεται! Τη νύχτα 4 με 6 είχε μια λογοδιάροια και μια διάθεση άλλο πράγμα! Ελπίζω να φύγει ο παλιοπυρετός γιατί εγώ την Πέμπτη φευγω και δεν θα ήθελα να τον αφήσω άρρωστο!

Τα υπόλοιπα μέτωπα πώς πάνε?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

Μετά από ένα 2ήμερο με σταθερό 37,3, φριχτή εξάντληση και τρελλούς πόνους στην πλάτη, επανήλθα!

Σε παίζω άνετα :tongue: 39,7 εχω φτάσει (απο παιδι έχω να χτυπήσω τέτοια νουμερα) αν και τώρα ευτυχώς όταν ανεβαίνει πάει μέχρι 38,5 και φυσικά με πονους στα κόκκαλα και τρελο πονοκέφαλο. Το πρόβλημα είναι ότι ανέβασε και το μικρό το μπουμπουκάκι μου πυρετό μέχρι 38,5. Εχει και βήχα άρα ξαναπέσαμε με τα μουτρα στα εισπεόμενα. Τα ματάκια της είναι εντελώς κομμένα. Γμτ σε τόσο μωράκι είναι δύσκολο να έχει πυρετό... τώρα είναι στο δεύτερο 24ωρο. Το παιδάκι μου δεν έχει σηκώσει κεφάλι απ'τις αρρώστιες.

Και απο χθες το βράδυ έχει και ο νικολάκος πυρετό. Περιμένω τώρα τον γιώργο να παρει σειρα.

Με έχει πιασει απελπισία νοιώθω ότι με το νέο έτος έχω πέσει σε ένα βόθρο και κολυμπάω, έχω χάσει το χιουμορ μου, τη διάθεσή μου και την αισιοδοξία μου. Ξέρω ξέρω συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες...

Μέσα σ'ολα αυτά τα παιδάκια μου κάνουν απίστευτα βήματα. Ο θοδωρίκος προσπαθεί να σταματήσει να πιπιλάει το δάχτυλο και μας ζητάει πριν κοιμηθεί να του βάζουμε ένα τσιρωτάκι (απίστευτος;;;) Και ο νικολουδάκος προσπαθεί να κόψει την πάνα και ζητάει συχνά να φοράει βρακάκι

Ωχ βρε Ελενάκι!

Περαστικά σε όλους σας...

Αμάν το Μυρσινάκι! Μην ανησυχείς όμως θα τα περάσει όλα τώρα και θα δυναμώσει... Θα παει σχολείο και δεν θα λείπει ούτε μία μέρα!

Θα τα έχει για πρωινό τα μικρόβια....

Υπομονή, υπομονή και ξανά υπομονή...

Βέβαια δεν βοηθούν και οι συνθήκες για να τα δεις ρόδινα τα πράγματα αλλά έχεις τα παληκάρια σου βρε!

Θα πάνε όλα καλά!

Διαφημίσεις

Φιλιά στα φλεγόμενα μέτωπα....(Ελένη δε σου'πα ούτε ένα περαστικά για τον Αλέκο, φτου μου....)

Κουμπαρούλα....θα περάσουν οι πυρετοί και ο χειμώνας κάποτε θα τελειώσει και ναι θα έρθει η στιγμη που θα πεις ''πω, πω, τι τράβαγα το χειμώνα εκείνο''....Μέχρι τότε βέβαια ο θεός κι η ψυχή σου....

Να πάρουμε το Θοδωρή να αλλάξει λίγο παραστάσεις;

Κατά τ'άλλα....μαύρη μαυρίλα....

μακάρι να ηταν ολοι οι απαισιόδοξοι σαν εσένα κοπέλα μου.... Εδω εμεις κοντεψαμε να αρχισουμε αντικαταθλιπτικά επειδη καλλησαμε μια ιωση και συ που σε πάει μη-πω-πως ουτε που παραπονιεσαι...

Καλημερα βρε κοριτσια. Περαστικα σε μεγαλους και μικρους. Μου την εχουν δωσει στα νευρα οι αρρωστιες, θελω να σας δω λέμε!

δεν θα σας πω τι άλλο μου την εχει δωσει, δεν σηκωνει σεντονια το καφε σημερα, ειστε ολιγομίλητες.

Αυτη η Μαριλου που ειναι ρε παιδακια? Η Μαρίνα?

Και όμως το άκουσα και αυτό χθες!

Για την ακρίβεια "ευτυχώς οι μ$*#ες δεν κάνανε καμιά μ#(#ία και ψήφισαν ΝΑΙ"

Και μετά μου λες. Τα ίδια σκατά θα φάμε και θα συνεχίζουμε να τα τρώμε!

Διαφημίσεις

αμάν αυτός ο χειμώνας τσάκισε παιδάκια και μαμάδες...κι άμα φτάσουν οι μαμάδες να αρρωστήσουν τόσο πολύ....τι να πω...έλα ήλιε έλα άνοιξη να στεγνώσουμε να συνέλθουμε

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Λεγκουλι πως εισαι?Συνηλθες καθολου?Πως ειναι τα παιδακια σου? Ρε φιλεναδα υπομονη τι να πω απο την αρχη του 12 κεφαλι δεν εχετε σηκωσει , που θα παει θα ερθουν κ καλυτερες μερες θελω να πιστευω κ για μας ε?

Εμεις οπως σας ειπα ειχαμε ξανα εμπυρετο τον Νικολακη. Πηγαμε την Δευτερα στην γιατρο μας ειπε πως δεν εχει πλεον ακροαστικα παρα μονο φλεμματακια. Απο την Δευτερα το απογευμα δεν εχει ξανακανει πυρετο αλλα πνιγεται ρε γμτ με τα φλεμματα κ χτες παλι εκανε εμετο για να τα βγαλει. Απο την αφαγια του εχει χασει κ 350 γρ αλλα δεν σκαω εχει αποθεμα. Πολυ ταλαιπωρειται ομως το καημενο. Εχει να κοιμηθει σχεδον 2 βδομαδες ολο μουγκριζει στον υπνο του κλαει κ πνιγεται. Για μενα δεν το συζηταω καταλαβαινετε υπνος γιοκ. Ηταν που ηταν χαλια τωρα ηρθε κ απογινε. Τωρα εχω 3-4 μερες βαζω τον υγραντηρα καπως καλυτερα νομιζω αλλα εχουμε πολυ μελλον.

Για τις στερεες πλεον ουτε λογος σφραγισε το στομα του κ με το που βλεπει κουταλι κλαει. Κ οτι ελεγα οτι αυτος ηταν ευκολος με το φαγητο παει κ αυτο .....

Χτες ο Μητσος πηγε με τον πατερα του κ πηρε επιτελους την αποκριατικη στολη. Ολο το βραδυ φορουσε το σπαιντερμαν κ σημερα ηθελε να παει ετσι σχολειο ...

Διαλογος Μητσου με μπαμπα

Μπαμπα, η Στελλα μου ειπε πως δεν με αγαπαει

Τ: Δεν παιραζει αγορι μου παμε για αλλα

Μ:Ναι μπαμπα μου δεν με νοιαζει

Τ:δηλαδη εφαγες χυλοπιτα?

Μ:Οχι ρε μπαμπα φακη φαγαμε σημερα κ το εφαγα ολο μου το πιατο ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...