Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Εμεις λιγο καλυτερα χτες βραδυ δεν κοιμοταν βεβαια κλασικα μισαωρακια αλλα δεν ειχαμε τα ουρλιαχτα των προηγουμενων ημερων κ ο βηχαν στρωνει σιγα σιγα. Παντος Δευτερα λεω να τον παω να τον ακροαστει η ντοκ παλι.

Κοριτσια χτες μιλαγα με μια φιλη μου κ μου ελεγε οτι η μικρη της ειναι ετσι απο πριν τα Χριστουγεννα ....

Επισης προσεξτε τον υψηλο πυρετο γιατι κυκλοφορει παρα πολυ η Η1Ν1 κ μου ειπε η παιδιατρος αν δουμε 40αρια να της τα παμε.

Λεγκουλι μου περαστικα στο Μυρσινακι πολυ ταλαιπωρειτε το καημενο. Μωρε ανησυχησα για το γαλα γιατο εγω δεν εχω θηλαστρο να βγαζω κ ο μικρος εκανε με τα βιας 3-4 θηλασμους του 2λεπτου το 24ωρο. Παλι καλα το βραδυ σημερα νομιζω επανηλθε σιγα σιγα.Για τον υγραντηρα που λες θα τον κατεβασω κ εγω να τον δοκιμασω. Επισης εδχω ακουσει για μπολακι με νερο στο καλοριφερ αλλα θα μου πεις ποιο καλοριφερ καιει ολη την νυχτα για να ζεσταθει το νερο στο μπολακι οεο?

Μυρτουλα χρονια πολλα να τον χαιρεσαι τον λουκουμαριο!Μην αγχωνεσαι για την τουρτα που ειμαι σιγουρη οτι ηταν πολυ καλυτερη απο οτι τα λες , γιατι αυτες που στελνουν οι ετοιμες ειναι νομιζεις καλυτερες? Καλα νομιζω η Ληδα κ ο Μητσους θα κανανε τρελο ζευγαρι θα βγαζανε πολυ σπαστικα παιδια .....

Τονια χρονια πολλα να χαιρεσαι το στεφανι σου κ μην σκας μωρε θα γινει καλα το παιδι κ θα ερθουν τα φιλαρακια λιγες μερες αργοτερα υπομονη !!!!

Περαστικα κ φιλακια σε ολα οσα ξεχασα . Βασουλα, σοφουκα

Παω να ξυπνησω Τ να τον στειλω λαικη

Φιλω σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

n-tvt0Zgcyc

Χρονια πολλά στο μικρό μας φιγουρίνι με την τρελή μπουκλα, στο ντροπαλο βαφτιστιράκι μου!!!
Γεια σου Μυρτώ με τα ωραία σου... είσαι τρελό νουμερο:tongue:
Τόνια πως είναι το παιδάκι;
Τζένη πες τον Τ ότι θέλω πατάτες και καρότα

Καλημέρα!!

Μυρτούδι, να τα εκατοστήσει ο λουκουμάριος!!!Να είναι τυχερός, γερός κ δυνατός!!!

Ο μπεμπάκος κάπως καλύτερα μου φαίνεται ότι είναι ο βήχας του σήμερα, μπορεί να είναι κ ιδέα μου, πάντως δεν έκανε πυρετό, δεν ζορίζεται ιδιαίτερα κ κοιμάται καλά.Ελπίζω αυτα να ναι καλά σημάδια κ να το ξεπεράσει σιγά-σιγά το κουτσουνάκι..

Περιμένω πεθερίξ από Αράχωβα σήμερα, ψήνεται αρνάκι με πατάτες στο φούρνο, σουφλέ, μμμμμ μοσχομυρίζει το σπίτι!!

Καλό Σ-Κ να έχουμε κοριτσάκια...φιλιά!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Οπωσδηποτε φωτο απο τουρτα!!!

Έλα τώρα, μη γίνεσαι κακιά!!!!

Μα γιατι δεν περιμενες να κρυωσει λιγο το κεικ;;;

Χαχαχα, η αλήθεια είναι ότι βιαζόμουν γιατί θα έβγαινα με κάτι φίλους που είχα να τους δω καιρό...Αααααχ περάσαμε πολύ ωραία, σε μπαράκι με ωραία μεζεδάκια, καθισμένοι δίπλα στη σομπίτσα και να ακούμε Tom Waits! Ονειρεμένα!!!!

Σοφάκι να χαίρεσαι την αδερφή σου!

Τόνια, μιαμ...σου'χω πει οτι θα έρθω Πάτρα κάπου το Μάρτιο ε; Μπορείς να επαναλάβεις το μενού; Θες να γνωρίσεις μια ακόμα διαδικτυακή φίλη, ε;;;Ε;;; Περαστικά στον μικρούλη!

Ευχαριστώ για τις ευχές κοριτσάκια! Τζεν, χρόνια πολλά και για το Στέφανο αύριο, σε περίπτωση που δεν τα πούμε!

Αααααα, επίσης Τααααατη χρόνια σας πολλά!!!

Ελένη το μικρό που έχει γεννέθλια στις 11 είναι ο Αντρέας, κι αυτό γιατί είχε πάρει ο ύπνος τον Χασ. , χαχα!!!!!

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα Αντρικο, Τατι να τον χαιρεστε!

Εμεις οχι κ τοσο καλα. Ο μικρος εκει που λεγαμε αναρρωνει κ ενω εχει απο Δευτερα χωρις καν δεκατα το μεσημερι μας εκανε 39,5.Μας ειπε η γιατρος συμβαινει συχνα μετα απο ιωση αλλα ειμαστε στην τσιτα. Τον παρακολουθουμε κ βλεπουμε. Τωρα εχει συνελθει εχει πεσει ο πυρετος κ παιζει λιγακι. Εχει εξαντλησθει ο καημενουλης.

Τονια πολυ καλη ειναι η εξελιξη του μπεμπη φαινεται να το περναει σχετικα ελαφρα. Θα συνελθει το μικρακι.

καλα γιατι λεμε χρονια πολλα στον αντρικο? Στις 11 του Δεκεβρη εχει γενέθλια! αλλα δεν πειραζει χρονια πολλα του παιδιου!

Χρονια πολλα στον λουκουμαριο που ειχες χτες γενέθλια, πολυχρονος ο συνεσταλμενος παιδαρος μας!

Εχει και ο σταφανακος γενεθλια? Αν ναι, πολυχρονος ευγενια μου, να τον χαρεστε και αυτον και την μικρη σας σουσου!

Περαστικα στα αρρωστουλικα μικρουλια, κουραγιο στους γονεις!

Εμεις απο υγεια πληρεις...

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα σας είπα ότι χτυπιέμαι κάτω από τα γέλια!!!!

Είμαστε το πιο ασυντόνιστο καφέ του πλανήτη!!!:tongue:

Καλέ ο Μάριος είχε γενέθλια και ο Στέφανος και

Χρόνια τους Πολλά!!!!

Μυρτώ συμφωνώ με Σοφούκα θέλω μνμ κάθε μέρα μην ξεχνιέσαι!:P:p:p

Ο Αντρέας 11 Δεκέμβρη έχει γενέθλια όπως είπαν οι προλαλήσασες... αλλά δεν πειράζει τις δεχόμαστε τις ευχές όπως και ναναι!

Χτες είχαμα επέτειο γάμου και είπαμε να βγούμε να γιορτάσουμε μετά από 5 χρόνια και αφούν ναυάγησαν τα σχέδια για Πήλιο... αμ δε ανεβάσαν και τα 2 πυρετό τα παλιομουλάκ!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Xρόνια πολλά στα ζουζουνάκια που γιορτάζουν! Χρόνια πολλά και στους επετιάζοντες!!

Περαστικά στα αρρωστούλικα!!

Μπήκα να σας πω ένα βιαστικό γεια! Πολύ καιρό είχα να μπω! Φιλάκια!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

μυρτω δεν παιζεσαι λεμε !:lol:πολυχρονος ο κουκλομαριος σας ,να τον χαιροσαστε !

χρονια πολλα στον Στεφανουλη !

χρονια πολλα και στον αντρικο !και ας μην γιορταζει τωρα

τατη να τα χιλιασετε!

τζενη και η στεφανια ανεβασε χθες χωρις να εχουν μεσολαβησει δεκατα ,ειναι σκατοιωση ρε γμτ

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλα, μου φτιάξατε τη διάθεση!!

Μυρτώωω αχχαχαα

Λεγκωλίνη τζενακο και σε όλα τα παιδάκια περαστικά, αυτός ο χειμώνας μας έχει τσακίσει

εμείς είμαστε 2 εβδομάδες, την 1 εγώ την άλλη τα παιδιά, ρίξαμε λίγο και τον μπαμπά τελικά

αν δε φτιαξει ο καιρός να βγει ενας ήλιος ναααααα με το συμπάιθειο, δε θα γίνουμε καλά

έλα ήλιεεε έλαααααα

καλή υπομονή

καλό σας βράδυ

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...