Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Συγνώμη διάβασα καλά;;; Με είπε, τολμησε και με είπε, διανοήθηκε και με είπε το ανήλικο νοικοκυρά;;; Αλι, αλί και τρισαλί τι μεγάλη προσβολήηηηηη!

Να υπενθυμίσω ότι άλλες κάνουν μηλόπητες για τα πεθερικά, οεο:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρενε.....

μην βιαζεσαι για στερεες για 3 λόγους

1)πρεπει να στανταρεις πρωτα το διαιτολογιό σου κ να μην κανεις αποχη από τροφες χωρις λόγο...αν παρουσιασει αίμα κ έχεις ξεκινησει στερεες δεν θα ξερεις τι του εφταιξε κ θα κάνεις πολλα βηματα πίσω κ κοβοντας επιπλεον τροφες από εσένα αλλά κ από τη μπουμπούα...

2)κατα πάσα πιθανοτητα δεν θα δεχτει τροφη, δεν θα ανοιγει στομα (ετσι προστατευονται τα αλλεργικα μωακια... κ θα παιδευεσαι κ εσυ κ αυτο...

3)όσο πιο αργα αρχισεις τοσο πιθανοτερο ειναι να δεχτει τις νεες τροφες χωρις να παρουσιασει αντιδραση αφού θα προλαβαινει να ωριμασει το εντεράκι του....

Η νταφ εχει δικιο ανοιξε στομα η μικρα πρωτη φορα 14 σεπτεμβριου σταγενεθλια των 8 μηνών κ 22 παρουσιασε αλλεργικες αντιδρασεις..ετσι ξεκινησε στερεες 9μιση μηνων σχεδόν...ως τότε μονο με μαμαδόγαλο μεγάλωνε;)

Μην βιαζεσαι...ασε ενα μηνα να δεις τι γινεται με τη δικη σου διατροφη κ μετα του αρχιζεις όταν θα ειναι σχεδόν 6,5 μηνων..δεν ειναι αργα;)

Yioypi και ο Γώγος μου ήταν αλλεργικός και κάπου αρχές του 4ου ξεκίνησα την αποχή, είδα σημαντική βελτίωση, όμως κάπου 5,5 μηνών άρχισε να θέλει να θηλάζει συνέχεια και αυξήθηκαν κάπως οι εμετοί!Τα είχα παίξει τελείως και ξεκινήσαμε τότε στερεές παρόλο που είχε αλλεργίες αλλά αλλιώς όδευα προς αποθηλασμό! Άνοιξε αμέσως το στόμα του και μια χαρά έτρωγε τη βραστή πατατούλα του, ενώ οι εμετοί σταμάτησαν τελείως από τότε. Δεν ξέρω τι να πω...

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπέρα σε όλες.

Σας ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις σας σχετικά με τον εμετάκο της μικρής μου.Σήμερα ήταν μια χαρά...Δηλαδή το μια χαρά δικό της είναι να ξετινάζει τη μαμά της...θηλάσαμε πάλι σχεδόν ολημερίς αλλά σήμερα δεν ήταν μονο ο θηλασμός ...ακόμα και όταν δεν θήλαζε ήθελε παρέα...με το που έκανα ενα βήμα πιο κει και με έχανε από το οπτικό της πεδίο έμπηζε τις φωνές...αχ τι να πω;

Εξαντλήσαμε τα σι ντι της χορωδίας Τυπάλδου και ό,τι χριστουγεννιάτικο είχαμε. Στο τέλος αποτόλμησα και πιο σκληρά ακούσματα και της έβαλα ένα μεταλ χριστουγεννιάτικο σιντάκι ...Transiberian Orchestra όπου οι Savatage δίνουν ρέστα. Μπορώ να πω ότι της άρεσε.

Δε στολίσαμε δεντράκι γιατί έλειπε ο μπαμπας μας, όμως κατεβάσαμε τα στολίδια και αύριο έχουμε επιχείρηση στόλισμα δέντρου. Αχ τα πρώτα μας χριστούγεννα με το μωράκι μας!!

Καλε κορίτσια τι σας έπιασε και αρχίσατε τις συνταγές;;; Εγώ είμαι εντελώς άσχετη-αχρηστη στα γλυκά...Μπουυυυυυυυυ.....θέλω μηλόπιτα!!! :rolleyes:

Sofuka περαστικά στον Κιμωνάκο!

age.png

dafaki 23,00 το βραδυ ησουν online????τι συνεβει....η μικρη σου τΕρατω κοιμηθηκε τοσο νωρις???:shock::shock::shock::shock:

και γενικα που εισαι εξαφανισμενη?????

anyway , εγω μαγειρευω το αυριανο φαγητο της μικρης γιατι αυριο δε θα προλαβω:(:(:(μου τη δινουν τα μαγειρεματα τετοια ωρα......:(:(:rolleyes::rolleyes:

καμια συμπασχουσα???μπα εεεε???? πολλα ζηταω......:rolleyes::rolleyes:

ποια τρελλη μαγειρευει 12,27 τη νυχτα?????

ΜΟΝΟ ΕΓΩ:tongue::tongue::tongue:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Να ζησεις τονια και χρονια πολλα. μεγαλη να γινεις (δε βαζιομαστε ομως) με οτι χρωμα θες μαλλια!!! να εισαι παντα ευτυχισμενη καλη μου, σορι που αργησα,αλλ δε προλαβα να μπω σημερις πιο νωρις

καλη συνεχεια...;)τι θα κανετε σημερα αληθεια να γιορτασετε??????:D:D;);)τις τρελλες της afrodite????;););)LOLOLOLOL

κρυψτε τα κινητα μονο.....................................:wink:

Καλε, γιατι μου βγαλατε το ονομα? η μια με λεει σεξουαλα, η αλλη λεει για τρελλιτσες... Οι τρελλιτσες που καναμε πριν σπασει το κινητο, ηταν ενας σουπερ-ντουπερ καυγας που εχει ακομη απομειναρια. καθολου ζηλευτος για ημερα γενεθλιων τουλαχιστον.... Εγω ειμαι ενα σεμνο κοριτσι, σεχ κανω μονο για αναπαραγωγικους λογους:-P

Νταφ, θα παμε στη ντου για ομαδικα μαθηματα πλεξιματος, ειναι κ αυτη αρχαρια αλλα πιανει το χερακι της αν κρινω απο το εργο της κ υποσχεθηκε μαθηματα!

Ουφ με αυτες τις βρωμοαλλεργιες παλι... Ο μικρος παει τελεια με τα κακα του, αλλα εχει κατι μικρα εξεματακια στη πλατουλα κ στα ποδια. φυσιολογικη (εως επιθυμητη θα ελεγα) εξελιξη της αλλεργιας του. Αυτο ομως που με ανησυχει πολυ ειναι οτι εχει τωρα λιγες μερες που το κορμακι της δαναης γεμισε με ξερα εξεματακια. Πριν λιγο ειδα το χερι της ειναι απαισιο... Το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως την πειραζει το σιδηρο που ξεκινησαμε σχετικα προσφατα, αλλιως ανυπομωνω να την παω να την δει γιατρος... Μπορει να μην ειναι αλλεργια κ να ειναι κατι αλλο? Ειναι σαν παλια καψιματα απο τσιγαρο κ εχει βγαλει παντου...

σοφακι, περαστικα!

Διαφημίσεις

Μάμα μίαααα χρόνια σου πολλάάάάά!!!!!!! (δε πρόλαβα να στα πω νωρίτερα, είχα τρελή δουλειά με τις ετοιμασίες του πάρτυ).

Κορίτσια τι να σας λέω...έχω βρει τον προσωπικό μου ψυχολόγο, αγχολυτικό, όπως θέλετε το λέτε: το πλέξιμο!! Έχω βρει δύο μαγαζιά στο κέντρο με μαλλιά, έχω ξετινάξει τα γιουτούμπια και το ftiaxto.gr, έχω γραφτεί στο www.ravelry.com και γενικά βρήκα το χόμπυ μου!! Και η Μαρίνα βγαίνει κερδισμένη, γιατί το επόμενο πρότζεκτ μου είναι ένα πουλοβεράκι για εκείνη (και θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά, κάθε είδους ρουχαλάκια....).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

λεγκω δες λιγο κοπελια πιο πισω, κανω μηλοπιτα για να φαω κ τιποτις αυριο στον πεθερο, ολο με κρεμες κ τα συναφη μαγειρευει, γενικα πολυ γαλλικη κουζινα(δλδ τιγκα στα γαλακτοκομικα) αααααντε που θα κανετε εστω κ νυξη για ΕΜΕΝΑ ως νοικοκυρα τσ τσ κ παλι τσ!!!:mrgreen: εγω δεν σιδερωνω ρε σαββατο πρωι!!!!!!!(γενικα δε σιδερωνω χαχαχαχαχαχαχαχαχ)

και ΝΑ η νοικοκυρα, ευγε ντιες παιδι μου!μεταμεσονυχτιο μαγειρεμα, ματαευγε! η ερατ κοιμαται απο τις 9-9.30 εδω κ ενα μηνα ντιεσουλα μου!!!εχω βρει την υγεια μου!εννοειται εχει ξυπνησει ηδη 2 φορες για ζβ επισης εννοειται οτι θα ξυπνησω αυριο με τις κοτες, αλλα ας μην τα θελουμε οοοολα δικα μας!:tongue:

αφρονταιτη με τετοιο κοριτσι που βγαλατε με το υπεροχο ονομα προπαντως, :tongue:εισαι σεξουαλα, αμε! μου τη δινουν οι αλλεργιες κ τα δερματικα!!!!!! μηπως να της κοψεις λιγο γαλακτοκομικα επισης;κ μοσχαρι ενδεχομενως;μια ιδεα λεω, μπορει να ειναι κ μαπα.:confused:

περαστικα στα σοφουκοπαιδα!:)

αυλα αλλες στολιζουν αλλες μαγειρευουν , ετσι πανε αυτα...:tongue: βεβαια οι προκομμενες κ στολιζουν κ μαγειρευουν!!!:tongue::tongue::tongue:

α ειδα πολυ καλη ιδεα για φωτακια (στο διπλανο μαγαζι απο το καφεκουτι, λεγκ κ μυρτ!) : μια σειρα φωτακια δεντρου καλυμμενα σε χρωματιστα πουγκακια κουφετων, το καθε ενα φωτακι σε αλλο χρωμα...θα το κανω!

Μάμα μίαααα χρόνια σου πολλάάάάά!!!!!!! (δε πρόλαβα να στα πω νωρίτερα, είχα τρελή δουλειά με τις ετοιμασίες του πάρτυ).

Κορίτσια τι να σας λέω...έχω βρει τον προσωπικό μου ψυχολόγο, αγχολυτικό, όπως θέλετε το λέτε: το πλέξιμο!! Έχω βρει δύο μαγαζιά στο κέντρο με μαλλιά, έχω ξετινάξει τα γιουτούμπια και το ftiaxto.gr, έχω γραφτεί στο www.ravelry.com και γενικά βρήκα το χόμπυ μου!! Και η Μαρίνα βγαίνει κερδισμένη, γιατί το επόμενο πρότζεκτ μου είναι ένα πουλοβεράκι για εκείνη (και θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά, κάθε είδους ρουχαλάκια....).

μπραβο ρε συ ντου!κ εγω για το αγχοτετοιο θελω να ξεκινησω να πλεκω. επισης γιατι θελω να φτιαξω το τελειο σετακι κασκολ-μπερε-γαντια που δεν εχω βρει πουθενα κ ποτε, και αν τυχει να το βρω θα ειναι πανακριβο....:rolleyes:

επισης θελω πολλα τετοια σετακια γιατι βαριεμαι ευκολα τα ιδια κασκολ!πες τα ολα, ποια μαγαζια βρηκες;

Καλημέραααα... να χαιρόμαστε τους Νικολάδες μας και τις Νικολέτες...

Του χρόνου μάλλον θα γιορτάζει και ο σπόρος μου:tongue:

Ντουντούκι φοβερή κίνηση με το πλέξιμο!!! Βέβαια εγώ νομίζω ότι είναι ακατάλληλο για μένα... με βλέπω να τρώω τις βελόνες απ'τα νεύρα μου λόγω αχρηστείας:cool:

Ουπππς ξύπνησε ο κάφρος μου... έφυγαααααα

Να μαι πάλιιιι... δεν ξύπνησε τελικά. Είναι δύο βράδια που κοιμάται αργά και έχει ρέψει το κορμάκι του και γιαυτό κοιμάται τέτοια ώρα. Εντομεταξύ έχει αρχίσει και παραμιλάει... σήμερα το βράδυ φώναζε κατα διαστήματα "βρέχει, βρέχει", "τούρτααααα", "τι είναι" κλπ :) Και σε κάθε παραμιλητό στο πόδι εγω... άρα απολογίζω, ξυπνήματα για γάλα, για δικό μου κατούρημα και πλέον και για παραμιλητό:mrgreen:

Νταφάκι να τα πάρεις τα φωτάκια νομίζω έχω καταλάβει τι λες είναι πολύ ωραία! Και επίσης θέλω κι εγώ σετ σκουφάκι-γαντάκι-κασκολακι!!!

Ντουντούκι, θέλω να σου υπενθιμήσω ότι έχω μια ελαφρά δυσλεξία τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή... τουτέστιν ο σπόρος δεν είναι σπύρος!:tongue:

Αλήθεια πως στέλνετε πμ σ'αυτό το φόρουμ;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!

Πρώτα ανακοίνωση μετά σχόλια: Η Άννα κοιμηθηκε στο κρεβάτι της από τις... όποτε φτάσαμε μέχρι τις 8.15 σερί (με λίγο παραμιλητό και βήχα, εγώ σηκώθηκα να την σκεπάσω κατά τις 5 αλλά εκείνη κοιμόταν). Μου φαίνεται ότι ζω ένα θαύμα...

Περαστικά Σοφούκι!!!

Νταφ, Γιούπι την είδατε την συνταγή;;;;

Λέγκω άντε αν συνεχίσει έτσι ο Σοζω θα κάνεις παρέα στην πρωην συμπεθέρα σου στο τέλος... Θα ρίχνετε ξεγυρισμένους ύπνους...

Εμένα το μωρό κατέβηκε κιάλλο, τα πόδια μου είναι τρελά πρησμενα αίντε να δούμε και σήμερα. Μου φαίνεται ότι είμαι λίγο κρυωμένη, αλλά θα βγω το απόγευμα μάλλον για περπάτημα...

Αφροδίτη, γιατί δεν μου τα έδειξες ωρέ;;; Βγάλτα καμιά φωτο και στείλτην... τα δερματολογικά είναι το χόμπυ μου :P

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Δεν θέλω να μπερδεύεσαι... η συμπεθέρα μου δεν έχει ξυπνήματα εμείς όλο το βράδυ κόβουμε δρομολόγια... έχω λιώσει κι έχω λιώσει ζευγάρια κάλτσες στο πηγαινέλα!!!:cool:

Άντε περπάτα και γεννάμε σε λίγο κοπελιάαααααα!!!

Φελίνι και Λεκγούλι πρωινές κι εσείς ε? Άντε Φελινάκι κάνε καμιά βολτίτσα μήπως και αύριο το πρωί μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! Α, ναι αν θες στρώσου στο πάτωμα στη στάση πεταλούδα και κάνε δεξιά αριστερά σα βαρελάκι (με πιάνεις???) βοηθάει στην εμπέδωση του παιδιου και αν ακούσεις κανένα πλατσ δεν είναι τίποτα τα νερά έσπασαν!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα!

Ντου να χαιρεσαι τον ερωτα !να ειστε παντα αγαπημενοι και ερωτευμενοι!

νταφ πολυχρονος ο πεθερος !..και οποια αλλη εχει νικο -νικη να τους χαιροσαστε!

αναλαμβανω μαθηματα πλεξιματος και κεντηματος !!οταν ημουν μικρη επλεκα ρουχα στις κουκλες μου,για μενα επλεκα κασκωλ!

επισης ειχα ριξει πολυ κεντημα και πλεξιμο μεχρι και σεμενακια :lol:

γιατι καθε πλεκτρα που σεβεται τον εαυτο της θα πρεπει να εχει στο ιστορικο της σεμενακια !

ξερω εχετε μεινει ετσι:shock:ή ετσι :confused:

αλλα ναι ειναι αληθεια μικρη ημουν πολυ προκομενη μετα που μεγαλωσα

χαλασα

Επεξεργάστηκαν by v@sso

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...