Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααα,,,,

Τι καλη παλι αυπνη ειμαι ολη την νυχτα το καημενακι μου εκλαιγε. Να δουμε ποτε θα περασει αυτη η βρωμοιωση ρε γμτ. Μην στεναχωριεσαι Μαμαμια μου κ εμενα 3 μηνων ο Νικ τα ιδια περασε κ τωρα ξανα παλι τα ιδια περναμε. Αν εχεις μεγαλυτερο παιδακι σπιτι κκ ειδικα αν παει σταθμο κ φερνει ιωσεις δεν τα γλιτωνεις αυτα. Ειναι παντος δραμα να τα βλεπεις να υποφερουν ετσι. Ο Νικολας βρε κοριτσια θηλαζει ελαχιστα εχω αρχισει κ ανησυχω λετε να μου κοπει το γαλα?Συνεχιζουμε κ εμεις μασκουλες κ βλεπουμε , Δευτερα λεω να τον ξαναπαω μια βολτα στην παιδιατρο να τον δει πως παει εκτος απροοπτου βεβαια.

Φρυνακο που εισαι εσυ? Τι κανουν οι κορες σου? Η Ηρω ξεκινησε τρωει καμια μπουκιτσα?

Τζένη δεν θέλω να ακούω βλακείες ότι θα σου κοπεί το γάλα...

Δεν γίνονται αυτά!

Αν ρουφάει όσο και να είναι μια χαρά σου κρατάει την παραγωγή...

Τόνια ναι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πιούμε καφέ...

Φρυνάκι, σε μένα λες? Όλο και έρχομαι προς τα πάνω αλλά συνήθως είμαι σαν κυνηγημένη...

Σήμερα ήρθα με το αυτοκίνητο. 2 ωρίτσες έκανα...

Αλλά δεν μπορώ να πω πέρασα καλά άκουγα ραδιόφωνο στο δρόμο και έσκασα στα γέλια με αυτά που άκουγα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Λεγκω θα κανετε τετοιο τουρ;;Αληθεια θα ερθετε εδω;;;;:D

Ναι... κουζινα -μπανιο- παιδικο και ξανα μανα μπάνιο. Με τον πόνο μου παίζεις βρε; :-)

Τόνια μου περαστικά, γρήγορα και όσο γίνεται ξόφαλτσα!!! Βάλε σε λειτουργια και τον υγραντήρα κοριτσάκι και γω μετά το νοσοκομείο με τον υγραντήρα την έχω.

Πάντως απο κιλά δεν παίζεται! Φαντάσου ότι γεννήθηκε σχεδόν ένα κιλό κάτω απ'τη δικια μου τη μοσχαρίτσα και τώρα μας έχει ρίξει στα αυτιά. Την ζυγήσαμε προχθες και είναι 4900 και 54 ποντους.

Κι εμένα ξαναρρωστησε η σκατούλα πάνω που πηγαίναμε να κόψουμε τα εισπνεόμενα γμτ. Απο 4/1 είναι με φάρμακα το παιδάκι μου και δε λέει να στρώσει. Όλο το βράδυ την είχα πάνω απ'τον υγραντήρα γιατι πνίγεται με τα φλέμματα ειδικά ότνα τρώει.

Ο θοδωρίκος έκανε δυο μέρες απυρετος και απο τετάρτη βαράει τα κλασσικά του σαραντάρια αλλά αυτή τη φορά τον έχουν ρίξει, κοιμάται πολύ αλλά δεν γκρινιάζει καθόλου το παιδάκι μου απλά αμα τον ρωτήσεις σου λέει ότι αισθάνεται χάλια.

Ο νικολάκος ευτυχώς παρόλο που έχει τρελό βηχα και φλέματα δεν έχει καθόλου ακροαστικά, κάτι είναι κι αυτό:rolleyes:

Και θέλω να πάω να ρίξω φουρνέλο στην βουλή... τι σκατά αυριο θα δωσουμε στα παιδια μας απορώ. Τουλάχιστον να αρχίσουμε να αντιδράμε λίγο γιατί υπήρχε τέτοια αδρανεια που και γω στη θέση τους και τις φλοκάτες θα μας είχα πάρει.

Τζένη μου ξέρω δεν σε παρηγορεί αλλα και μας κάπως έτσι πηγαίνουν τα βράδια. Και μην ανησυχείς με το γάλα, νομίζω ότι μετά το πρώτο παιδι είναι δύσκολο να σου κοπεί το γάλα. Εδώ εγώ μια βδομάδα σχεδόν χωρίς καθολου θηλασμους και επανήλθα κανονικά.

Καλημέρα

Διαφημίσεις

Καλημέρα..Χρόνια πολλά στους Χάρηδες και στις Χαρούλες.Γιορτάζει το στεφάνι σήμερα, αλλά λόγω που είναι έτσι το μωρό δεν θα δεχτούμε επισκέψεις και περίμενα πώς και πώς να ρθει κανένας άνθρωπος να αλλάξουμε καμιά παράσταση..ας γίνει καλά το μωρό κ βλέπουμε...ξεκινήσαμε εισπνοές χτες βράδυ, δεν μου φαίνεται διαφορά ακόμα, θα δούμε..φέρνουν υπνηλία αυτά τα σκατολοίδια???

Ρε συ Λέγκω, εμείς εδώ έχουμε τρελή υγρασία, κάνει δουλειά ο υγραντήρας??σορυ, είμαι κ τελείως άσχετη μ'αυτά, δεν έχω κ υγραντήρα κ αναρωτιέμαι..εγώ αφυγραντήρα χρειάζομαι στο σπίτι παρά υγραντήρα..πολύ νερό...

Κ επειδή το μπρειν έιναι λίγο πρέγκο ακόμα, μεταφορικό είναι αυτό με το μεγάλο αγκαθάκι σου, αλλά δεν κατάλαβα τί εννοείς...:confused::confused:

Περαστικά Τζενάκι κ σε σας, γρήγορα περαστικά..

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Χαχα Τόνια μου δίκιο έχεις αφήνω τους γρίφους γιατί είναι μλκ...

Κι εγώ έχω άπειρη υγρασία, οι τοίχοι μας είναι μουσκεμα και σε σημεία μαύροι:rolleyes:... αυτο που βοηθάει στον υγραντήρα δεν είναι η υγρασία αλλά οι ζεστοί υγρατμοι που βγάζει γιαυτό και λένε αν δεν υπάρχει υγραντήρας η γεμίζεις το μπάνιο με υγρατμους αφήνοντας ζεστό νερό να τρέξει ή βάζεις το παιδι πάνω απο κατσαρολάκι που βράζει. Τι να σου πω... υπάρχουν κάποιοι παιδιατροι που λένε ότι δεν κάνει τίποτα, εμένα ο δικός μου λέει οτι βοηθάει, και το βασικότερο επιχείρημα είναι ότι σε όσα παιδάκια ξέρω να το έχουν χρησιμοποιήσει βοηθάει. Αφου δεν έχεις υγραντήρα δοκίμασε την κατσαρόλα κοριτσάκι.

μα τι σκατοιωση ειναι αυτη ρε παιδια ,τελειωμο δεν εχει και ο σταματης σαν τον σοζω ενω ,του ειχε πεσει και ειχε μονο δεκατα απο προχθες βραδυ χτυπαει σαρανταρια και εχει γαστρεντεριτιδα τωρα..

Μυρτω πεθανα στο γελιο με το πεσιμο του σουπερμαν στο φατσοβιβλιο :lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλησπέρα!

Δεν ξέρω σε ποιόν να πρωτοστείλω περαστικά! Άντε βρε, ούτε πέντε μηνάκια δε μας έχουν μείνει μέχρι τον Ιούνιο και τοοοοοοότε ποιός μας πιάνει. Η Λήδα κάθε φορα μου λέει

" ποτέ θα τελειώσει αυτός ο χειμώνας, να έρθει το καλοκαίρι να τρώμε παγωτόοοοο φράουλα με σοκολάτα". Εγώ:

"και να κάνουμε μπαααααανια στη θάλασσα". Η Λήδα:

"και να φοράμε κοντομάνικα!"". Εγώ:

"και να τρώμε καρπούζι!". Η Λήδα:

"και πεπόνι!". Εγώ:

"Άντε τώρα πάμε σχολείο γιατί έχουμε αργήσει".

Βζζζζζζζζζ, μπόινγκ γκουντ, ανώμαλη προσγείωση, παιδικός ενθουσιασμός κομμάτια, μούτρα μέχρι το πάτωμα....

"ναι αλλά να μου υποσχεθείς ότι θα ερθεις να με πάρεις στις δύο ώρες!"

"εντάξει μωρό μου"

"να το σημειώσεις!"

"ναι αγάπη μου"

"τώρα σημείωσε το, να σε δω!"

Αναπνοούλες...."μάλιστά"

"για να δω τι έγραψες!"

"ορίστε"

"μην το κρατάς έτσι θα το τσαλακώσεις."

Αναπνοούλες. "οκ, ότι πεις"

"γράψε να θυμηθώ να το κοιτάζω πάντα."

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!πόσο οοοοοομ να αντέξει κανείς!

Δεν ξέρω γιατι σας τα λέω αυτά, έχασα το ίδιο μου το πόιντ! Δε βαριέσαι, ας συνεχίσω δε μπορει κάπου εδώ θα' ναι.

Λοιπόν ο σούπερμαν..... Ααααααα ο σούπερμαν. Λοιπόν το πόσο με λατρεύει όταν είμαι μακριά δε λέγεται! Τι αφιερώσεις, τι τραγουδάκια, τι τρυφερά λογάκια!

Όταν είμαστε κοντά; Ο πόλεμος των Ρόουζ, αν είχαμε πολυέλαιο θα είχαμε παίξει και την τελική σκηνή!

Επίσης θέλω να βροντοφωνάξω ότι σήμερα έχει γεννέθλια ο Μάριος!!!!

Του έφτιαξα την πιο αποτυχημένη τούρτα όλων των εποχών αλλά την έστειλα στο σχολείο με πολυ θράσος!

Επιγραμματικά: Βγάζω κεικ ζεστό απο το ταψί. Σπάει. Το σοβαντίζω με σαντιγυ. Εξακολουθεί να είναι ζεστό η σαντιγυ λειώνει. Φτιάξω γλασσο σοκολάτας. Ρίχνω το γλασσο ζεστό. Αναμειγνύεται με τη σαντιγύ. Καλυπτω την άσπροκαφέ αηδία με τρούφα. Σχεδιάζω έναν ζαβό Μίκυ με σαντιγύ. Σε όλο αυτό προσθέσετε ότι όλο το κέικ είναι κεκλιμμένο. Φωτογραφίζω για να περάσει στις επόμενες γεννεές!

Αυτά! Συγνώμη για την πολυλογία, δεν ξέρω τι με έχει πιάσει!

Κι εμένα τώρα μου ήρθε φλασιά ότι σήμερα 10 και όχι 11 του μηνός.. Που εγώ ως συνήθως νομίζω ότι γιορτάζουν όλα τα 2ότοκα... Κάποιό είναι και στις 11

αλλά ποιό; Αυτό είναι το σημερινό κουίζ!

Αλλά μην ξεχνιόμαστε, Χρόνια πολλά στο πιο στυλάτο και κουλ ανθρωπάκι!

Να είναι πάντα χαμογελαστός και να έχει το χιούμορ της μαμάς του να μπορεί να αντιμετωπίζει τα σχόλια των φίλων του για τα γλυκά της.... ( και να μην πάρει το μουσικό γούστο της...)

Καλά το σούπερμαν τον έχει χτυπήσει ο χαλαζίας ( τι διάολο ήταν το μεταλό του;;)

Και για να μην ξεχνιόμαστε: Παρασκευή, πΑρασκευή!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Μυρτουλι να χαιρεσαι τον γιοκα σου!!

Οπωσδηποτε φωτο απο τουρτα!!!

Μα γιατι δεν περιμενες να κρυωσει λιγο το κεικ;;;

Περαστικα στα αρρωστουλικα...πολυ ζορι...

Βασω η Στεφ παει παιδικο;

Κι εγω βαζω παντα υγραντηρα,κανει καλο στις λαρυγγιτιδες που παθαινει η Ελιζ.

Τζενακο η Ηρω δεν τρωει σχεδον τπτ.Μονο δοκιμαζει.Στα τσακιρ κεφια τρωει αχλαδι,μπανανα,πορτοκαλι σε κομματια,(οπως εμεις δηλαδη τα δαγκωνει).Με το κουταλι ειναι μαλωμενη.Κανονικα σε 1 μηνα επιστρεφω δουλεια,πρεπει να βρω κοπελα αλλά ετσι οπως γιναν τα πραγματα,σκεφτομαι να παρω ανευ αποδοχων.Προτιμοτερο,απο το να δουλευω για να πληρωνω την κοπελα,και να ζοριστει και το μωρο πολυ.

Η Ελιζα ειναι μια χαρα,μεγαλωσε πολυ,δεν την εστειλα σχολειο,παει μονο κολυμβητηριο,παρα το κρυο ειναι πολυ ενθουσιασμενη!Ενταξει ειχε καποια θεματα αλλα ηταν απο χαζομαρες της,τα ξεπερασε!Παντως συνεννοουμαστε πολυ καλα σε γενικες γραμμες!

Αντε να μεγαλωσει κι η Ηρω να παρουμε μια ανασα!

Εδω εχει τρελο χιονι,τρελο κρυο,πολυ καιρο τωρα,καιμε ξυλα πετρελαιο σαν τρελοι...

Thanks κοριτσάκια, μου δίνετε κουράγιο!

Λενιώ, θα ρθεις Πάτρα???Θα πιούμε κανάν καφέ να γνωρίσω έστω κ μια από τις διαδικτυακές φίλες???

να δεν ειμαι τρελη:lol:Λεγκω εσυ δεν ειχες γραψει για Πατρα Θεσνικη και καπου αλλου;

Ελενη εσυ μηπως και τα μπερδεψα;:roll:

:lol::lol::lol:

Εντάξει, Μυρτώ είσαι αντικαταθλιπτικό, πάει τελείωσε! Να εμφανίζεσαι στο καφέ 3 ημερησίως μετά το φαγητό παρακαλώ!:lol::lol::lol:

Να χαίρεσαι τον γιόκα σου! (έχει ίδια μέρα γεννέθλια με την αδελφή μου!)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...