Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τζένη αυτό που σου έλεγα για το οτι το παιδι δεν κοιμαται κ πως συσχετίζεται μα γκαπς (το οτι εχει κ αλλεργιες το κανει πιο πιθανο το σεναριο του συσχετισμου...)

Αυτό μου εγραψε το μελος σε μια συζητησή μας σε αυτο το τόπικ :

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=109077&page=4

mesastoura: Είναι χρονοβόρες κουβέντες αυτές, σε ερώτηση τύπου να κάνουμε το χ εμβόλιο τώρα ή αργότερα έτσι πάντως λειτουργούν. Ψάξε και εδώ http://www.gaps.me/preview/?page_id=32 για vacc

Τζενη δεν εχω αξιωθει ακόμα να το δω... αν το κοιταξεις ενημερωσε κ από εδώ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φανταστικές φιλενάδες χτυπιέμαι κάτω από τα γέλια... είστε υπέροχες όλες αλλά δε οσκαρ γκοους του δε ποετες γιουπιγιαγια!!!!

Τι φτιαχνετε;;;

εγω αναρωτιέμαι πως ξαφνικά αυτή η γκαπς εγινε πανάκεια για όλα τα κακά...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Λοιπόν, κοίμησα αφού διάβασα την πριγκίπισσα του χιονιού, το μικρό κοάλα, το μαγικό πόνυ και την απίθανη γιαγια ( ε, ναι έχουμε εναλλασόμενο ρεπερτόριο για να καλύπτουμε και το πιο απαιτητικό κοινό), έβαλα τις φακές να βράζουν και άρχισα το brainstorming για να απαντήσω στο γάντι που μου πέταξε η πρώην συμπεθέρα!

Απαντώ λοιπόν:

CvJ3hbSSV54&feature=youtube_gdata_player

Σας παρακαλώ προσέξτε το σχόλιο του τύπου που το ανέβασε!

Αναμένω το επόμενο γάντι!

Ασε Μυρτούλι...όντως έχεις φαει τη σκόνη της Λεγκους

Λεγκω - Μυρτω :1-0..

Μπορεις κ καλύτερα. Περιμένω...(καλά όχι απαραίτητα απόψε... περιμενω κ αυριο:P)

Γεια σου Φελίνι!! Έσπασες την παραδοση που θελει τον καλλιτεχνη να αναγνωρίζεται μετά θάνατον!!! Σε ευχαριστώ κ συγχαρητηρια για το σπάνιο γούστο σου:tongue:!!

Καληνυχτα!!!

Διαφημίσεις

Να σου πω, νομίζω ότι μας άφησες πολύ πίσω! Αλλά γιατί είσαι τόσο αυστηρή ε;;; Δε θα το αφήσω έτσι! Αύριο θα διπλοκλειδωθώ στο γραφείο και θα ψάχνω γιουτουμπια! ( τσιμουδιά στον σούπερμαν! )

Καλημερούδια...καλά, δεν υπάρχουν αυτά τα άσματα!!!!!σου φτιάχνουν τη διάθεση στο λεπτό!!!!μιλάμε για την ντεκαντανς!!!!!και γω που νόμιζα ότι είστε της πγιότητας!!!τς,τς,τς....

Ο μπεμπάκος χειρότερα σήμερα..βήχει και ανασαίνει σα φορτηγό...έχουμε παιδίατρο το απόγευμα, να δούμε τί θα μας πει...μέσα σ'όλα, γιορτάζει το στεφάνι αύριο και κατάφερα χτες ευτυχώς να φτιάξω τα γλυκά.τσιζ κεικ, τούρτα μόκα και τρουφάκια..ελπίζω να είμαστε καλά για να ρθουν τα φιλαράκια να τα κεράσω, αλλιώς θα τα φάω όλα μόνη μου κ θα γίνω ακόμα πιο βουβαλάκι...δεν κατεβαίνει η ρημαδοζυγαριά λέμεεεεεεε!!!!πάω να μαζάψω τπτ, καλημερούδια!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Που είστε΄όλες;;; Σήμερα που είμαι εδώ εξαφανιστήκατε;;; Θέλω κι αλλα τελειωμένα γιουτούμπια!

Λοιπόν είχα προετοιμαστεί για 3ημερο στο Πήλιο, και μας πήρε ο άνθρωπος που έχει τα δωμάτια ότι είναι όλοι οι δρόμοι κλειστοί και δεν μπορούμε να πάμε... ο Μικ έπαθε κατάθλιψη γιατί ήθελε να φύγει, έχει περάσει τα πάνδεινα τον τελευταίο καιρό στην δουλειά... σγκρουμφ!:(

Κινητό αναζητά Λέγκω... μην την πάρει καμία δεν θα απαντήσει...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Λοιπόν μετά από πολύωρο ψάξιμο στο γιουτουμπ και αφού έκαψα τα εναπομείναντα εγκεφαλικά μου κύτταρα αποφάσισα ότι δε θέλω να σας παρασύρω στην κατρακύλα....

Οπότε θα σας βάλω ένα τραγουδι κοινωνικού προβληματισμού και δατς ιτ.

Εντάξει ας κερδίσει η Λέγκω, δεν πειράζει, είμαι μεγαλόψυχη!

RvkDGwD9sf4

Διαφημίσεις

από καφέ ο λε γίναμε αλλαξοκολέ οκ νταξ δεν πειράζει με τόσα που γίνονται στην χώρα μας μια *^(*&^( δεν μας χάλασε...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

...και η παρακμή συνεχίζεται!!!κεφάτες σας βρίσκω, έτσι, έτσι!!

Γυρίσαμε από το γιατρό, ο μπεμπούλης έχει βρογχιολίτιδα:(:(:(:(..με πήρε πολύ από κάτω πάλι ρε γμτ, πολύ στενοχωρέθηκα με το μωράκι...γιατί τα καημενούλια να υποφέρουν???μας έδωσε εισπνοές, ελπίζω να τη γλιτώσουμε με αυτές, να μη χρειαστούμε νοσοκομείο....:(:(από κιλά πάμε καλά πάντως, 5600 ήδη, 750γρ. σε 20 μέρες, καλά είναι...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Θα περάσει Τόνια! Μην σκέφτεσαι νοσοκομεία και τέτοια...

Μυρτώ κάνε σοκ άλλο Από σούπερμαν, αφού είναι μανούλα σε αυτά!

Ο οποίος παρεπιπτόντως σου την πέφτει από το φατσοβιβλίο;

Λοιπόν ακούστε πρόγραμμα:

Επόμενη βδομάδα Λουξεμβούργο

23 του μήνα Θεσσαλονίκη

Και 28-29 πάτρα

Καλό εεε;

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

Μαμα μια,περαστικα σας...η Ελιζ ειχε παθει 3 μηνων βρογχιολιτσα και την ειχε πηδηξει μονο με αερολιν μασκουλες,λιγες φορες μαλιστα!

Λεγκω πως ειναι η κορακλα σου;να σου πω,για τα κακα της,μηπως κανεις και συχνες εναλλαγες;ανα ποση ωρα αλλαζεις στηθος;

Φελινιιι τι κανετε;Τι κανει ο Αντρικος;Τον στελνεις σχολειο;Εσυ με την δουλεια;

Ελα μωρε,τοσο κλειστοι ειναι οι δρομοι που δεν μπορουσατε να πατε;

Κι εδω ολα ασπρα απο μερες,ειναι πολυ ομορφα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...