Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Είναι που δεν έχει καλοδεί την κοράκλα μου ο αλέκος χαχαχα

Μυρτώ respect για τις καλτ μουσικές σου επιλογές, με πορώνεις!:lol: Είναι τέλειο!!!

Τζενη μου είναι πολύ καλό που κάνει εμετό και βγάζει τα φλέματα, θα συνέλθει πιο γρήγορα.

Γιουπιδιο νταξει ο καναπές;

Εχθές πέταξε ένα παιχνίδι ο σόζω στον αέρα και το έφαγε το μυρσινάκι στο κεφάλι, βέλαξε το μωρό.

Αν λέω αν μετά το μήνα το μωρό συνεχίσει να έχει αιματάκι τι άλλο κόβουμε;:rolleyes: Μου πε ο παιδίατρος και έκοψα και το αυγό, εκτός απο γαλακτοκομικά, μοσχάρι και ξηρους καρπους. Το καλό είναι ότι στην Ελλάδα με τις νηστείες εντέλει βρίσκεις αρκετές συνταγές και γλυκά αρκεί να στρωθείς να τα φτιάξεις... χμμμ κι εκεί υπάρχει ένα θεματάκι. Γιουπι θες να φτιάχνουμε εναλλάξ γλυκά αφού μένουμε κοντά; εεε φανταστική φιλενάδα;

Έχω και υπεφυκιτιδα και το ένα μου μάτι έχει πρηστεί και δακρύζει συνεχεια και είναι ολίγον εκνευριστικό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω Γιουπακι! Το θεμα ξερεις ποιο ειναι με τον Νικ οτι δεν κοιμαται παντα ουτε μονο με μενα αλλα ουτε κ μονο με βυζι. Την κουνι ακ εγω λαγουμια την εχω με μαξιλαρακια αλλα θα δοκιμασω κ το μαξιλαρι θηλασμου που λες.

Λεγκω το σκηνικο με το παιχνιδι μου θυμιζει Μητσο με κιθαρα μονο που η κιθαρα δεν ηταν κατα λαθος' Εχεις δικιο για τον εμετο ηδη αρχισε κ καλυτερευει αλλα εχουμε δρομο πολυ μπροστα μας.Παλι καλα σημερα αρχισε κ θηλαζει παλι , μονο στερεες δεν τρωει ακομα αλλα δεν αγχωνομαι αρκει να πινει γαλα κ λιγο νερο να μην παθει καμια αφυδατωση κ να βοηθαει να κατεβει το φλεμα.Το Μυρσινακι πωε ειναι?

Οταν εκανα αποχη εφτιαχνα ενα ωραιο κεικ νηστισιμο αν θέλετε σας βαζω συνταγη κ το κλασσικο που σαςχω δωσει που ο κανω μ χυμο πορτοκαλι αντι για γαλα αλλα εχει αυγα.Λεγκω απο οτι ξερω θελει ενα μηνα περιπου να καθαρισει ο οργανισμος απο το γαλα οποτε πιο πριν μην κοβεις τροφες τσαμπα.

Είναι που δεν έχει καλοδεί την κοράκλα μου ο αλέκος χαχαχα

ΧΜΜΜΜ μηπως να δει τη δική μου τη μπουτου από τη δική σου τη φαφούτα??:tongue:

Γιουπιδιο νταξει ο καναπές;

Οκ ο καναπές.. οπότε κορες σε περίπτωση που δν βγαινει το υφασμα του καναπέως :tongue: για να φυγει το στυλόχρησιμοποιηστε μωρομαντηλο;)

Εχθές πέταξε ένα παιχνίδι ο σόζω στον αέρα και το έφαγε το μυρσινάκι στο κεφάλι, βέλαξε το μωρό.

((())):-(

Αν λέω αν μετά το μήνα το μωρό συνεχίσει να έχει αιματάκι τι άλλο κόβουμε;:rolleyes: Μου πε ο παιδίατρος και έκοψα και το αυγό, εκτός απο γαλακτοκομικά, μοσχάρι και ξηρους καρπους.

Αλλεργιογονα:Γαλα αγελαδινό κ υπάρχει διασταυρούμενη αλλεργια με αιγοπρόβεια οπότε τα κοβεις κ αυτά.. επίσης κ με σόγια αρα την κοβεις κ αυτή..συνεχίζουμε

μοσχάρι, αυγό, ψαρι, ξηροι καρποί... χοιρινο...ε αυτά ειναι τα πιο ισχυρά...αν βοηθάει κράτα ενα ημερολόγιο τι μασαμπουκιαζεις καθε μερα....

Το καλό είναι ότι στην Ελλάδα με τις νηστείες εντέλει βρίσκεις αρκετές συνταγές και γλυκά αρκεί να στρωθείς να τα φτιάξεις... χμμμ κι εκεί υπάρχει ένα θεματάκι. Γιουπι θες να φτιάχνουμε εναλλάξ γλυκά αφού μένουμε κοντά; εεε φανταστική φιλενάδα;

Έχω και υπεφυκιτιδα και το ένα μου μάτι έχει πρηστεί και δακρύζει συνεχεια και είναι ολίγον εκνευριστικό.

Ναι αμε θελω θελω!!!!Ανεβαζε εσυ συνταγες κ εγω θα εκτελώ!!Κ αν θες θα φτιαχνω τα γλυκά εγώ κ εσύ θα πληρώνεις με τα λουκάνικα τα κρητικά τα ξυδάτα!!ΜΙΑΜ

...ρε δεν μενουμε κοντα....

Ευχαριστω Γιουπακι! Το θεμα ξερεις ποιο ειναι με τον Νικ οτι δεν κοιμαται παντα ουτε μονο με μενα αλλα ουτε κ μονο με βυζι. Την κουνι ακ εγω λαγουμια την εχω με μαξιλαρακια αλλα θα δοκιμασω κ το μαξιλαρι θηλασμου που λες.

Επίσης βάζω κ κατι σε μαξιλαροειδές κατω στα πόδια της για να τα ανασηκώνει αλλιως όλο κλωτσαει κ ξυπναει...

Θα πω κ το άλλο αλλα ..γκουχ γκουχ ..μη με βρισετε... όταν συζητουσα σε 'αλλο τοπικ οτι μεσα στη μερα το παιδι ξυπναει συνεχεια κ δεν κοιμαται μου είπε ένα μελος να δω τη γκαπς κ μαλιστα μου έδωσε ένα λινκ που εξηγει αυτη τη συμπεριφορά αλλα δεν αξιωθηκα να το δω ακόμα... θα το βρω αλλη στιγμα κ θα στο δειξω...

Λεγκω το σκηνικο με το παιχνιδι μου θυμιζει Μητσο με κιθαρα μονο που η κιθαρα δεν ηταν κατα λαθος' Εχεις δικιο για τον εμετο ηδη αρχισε κ καλυτερευει αλλα εχουμε δρομο πολυ μπροστα μας.Παλι καλα σημερα αρχισε κ θηλαζει παλι , μονο στερεες δεν τρωει ακομα αλλα δεν αγχωνομαι αρκει να πινει γαλα κ λιγο νερο να μην παθει καμια αφυδατωση κ να βοηθαει να κατεβει το φλεμα.Το Μυρσινακι πωε ειναι?

Περαστικα σας μωρεεε...

Οταν εκανα αποχη εφτιαχνα ενα ωραιο κεικ νηστισιμο αν θέλετε σας βαζω συνταγη κ το κλασσικο που σαςχω δωσει που ο κανω μ χυμο πορτοκαλι αντι για γαλα αλλα εχει αυγα.Λεγκω απο οτι ξερω θελει ενα μηνα περιπου να καθαρισει ο οργανισμος απο το γαλα οποτε πιο πριν μην κοβεις τροφες τσαμπα.

Θελουμε θελουμε!!ΑΜΕ!!!

Ξερεις... αν κανει συνεχως αιματακι ενω τα εχει κοψει τα γαλακτοκομικα μαλλον κ κατι αλλο ενοχλει... μετα από 1 εβδομαδα το πολύ το αιματάκι πρεπει σχεδόν να εξαφανιστει αν ειναι μονο αυτο που φταιει..καλό είναι να μην περιμενει κ ολοκληρο μήνα... αντε 2 εβδομαδες μετα αν δει πα΄λι κατακόκκινο πρεπει να κοψει κ αλλο υποπτο... καλυτερα να κρατησει ημερολογιο μασαμπουκιασματος..

Λέγκω εσείς από βλέννες πως πάτε? Εμείς έχουμε πήξει παρόλο που εδώ και 10 μέρες κάνω αυστηρή αποχή από γαλακτοκομικά και αβγό...και ψάχνω, ψάχνω να βρω τι μπορεί να την ενοχλεί και κατέληξα μάλλον το ψάρι που τρώω μέρα παρά μέρα τονοσαλάτα...για δες και εσύ το ψάρι και τα λέμε.

Αίμα πόσο έχετε? καρφίτσα?

Λέγκω εσείς από βλέννες πως πάτε? Εμείς έχουμε πήξει παρόλο που εδώ και 10 μέρες κάνω αυστηρή αποχή από γαλακτοκομικά και αβγό...και ψάχνω, ψάχνω να βρω τι μπορεί να την ενοχλεί και κατέληξα μάλλον το ψάρι που τρώω μέρα παρά μέρα τονοσαλάτα...για δες και εσύ το ψάρι και τα λέμε.

Αίμα πόσο έχετε? καρφίτσα?

Το ψαρι θα είναι... εμενα ηταν ξεκαθαρο το αιμα μετα από το αυγό κ μετά από το ψαρι...

Καληνυχτω

Διαφημίσεις

Και μην μπεις στο τρυπάκι να ψάξεις μήπως είναι κάτι άλλο που την ενοχλεί πέρα από αλλεργία για το αίμα γιατί θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο εξετάσεων όπου οι γιατροί θα σας κάνουν τις χίλιες μύρες επίπονες εξετάσεις για να αποκλείσουν ότι στραβό υπάρχει στον κόσμο για να καταλήξουν ότι αφού δεν είναι τόποτα άλλο άρα είναι αλλεργία...την πατήσαμε έτσι στο αγοράκι μου και ακόμη πονάω όσο σκέφτομαι τι τους άφησα να του κάνουνε. Το πιθανότερο είναι ότι είναι αλλεργία, προσπάθησε με την αποχή και βλέπεις.;)

Το ψαρι θα είναι... εμενα ηταν ξεκαθαρο το αιμα μετα από το αυγό κ μετά από το ψαρι...

Καληνυχτω

Λες ε? Εμένα δεν έχει αίμα, μόνο άπειρη βλέννα...

και να πω την αμαρτία μου το μοσχάρι δεν το έχω κόψει ακόμη γιατί δεν έχω πειστεί ότι την ενοχλεί και κυρίως γιατί από κρέας μόνο μοσχάρι τρώω...:rolleyes:

Καλημέραααα

Φαφούτα μεν αλλά με λακάκια χαχαχαχα

Το αιματάκι σήμερα ήταν ένα κεφαλάκι καρφίτσας όχι παραπάνω... εχθές ήταν παραπάνω... δεν είναι σταθερό.

Μου το πε και η Αφροδίτη με το ημερολόγιο και θα το αρχίσω.

Βλέννα έχει πάρα πολύ κάποιες φορές είναι κομμάτια βλεννας ξεχωριστά σαν κορδόνια.

Απο σήμερα ξεκινάω την αποχη στο αβγο γιατί χθες με κολασε η τάτι.

Ούτε ξηρους καρπους τρωω εδώ και καιρό, εννοείται για γαλακτοκομικά προβεια και κατσικισια... Ψάρι και χοιρινό λέω να μην τα κόψω ακόμα... ή νατα κόψω;

Γιατί ρε γιουπι δεν μένουμε κοντά; Βύρωνας -Ηλιουπολη δεν είναι κοντά; Θα με τρελάνεις; Ε δεν πας με τα πόδι αλλά με αμάξι είναι βαριά δεκάλεπτο.

Εχθες τους έβαλα αδιάβροχα, πηραμε ομπρέλες για να πάμε τάτι. Πήγαμε σε ένα σημείο που περνάνε ταξί. Είχα βάλει τα αγόρια σε ένα υποστεγο να καθίσουν κι εγώ κοιταζα με τη μικρή στο μάρσιπο για ταξί, σταματάει ο ταξιτζής και κάνω νόημα και εμφανίζονται οι σπόροι, όπου τον ταξιτζη τον έπιασαν τα γέλια γιατί δεν τους είχε δει. Και σκεφτόμουνα τη Σοφούκα με τα πέντε.

Πάντως κι εγώ την μικρή για να ξυπνήσει μόλις την ακουμπαώ αφού έχουμε κάνει τρελά δρομολόγια πάνω κάτω μασόντας την κουβερτούλα της (απο τώρα βιτσιοζα) την στριμώχνω με κουβερτάκια και σεντονάκια.

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Πως ειναι το μετωπο απο τα αρρωστα?

Εμεις λιγο καλυτερα απο βηχα αλλα πρπ να ποναει τρελα ο λαιμος του. Ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα απο την γκρινια του με αποκορυφωμα το 3-7 που το εβγαλα στο ποδι με τον μικρο αγκαλια να κλαει κ να χτυπιεται. Ο μπαμπας που που εχει την ιδια ιωση λεει ποναει πολυ το κορμι του κ λαιμος οποτε πως να ησυχασει το καημενακι.

Αυτο που εχω παρατηρησει με το θεμα υπνου ειναι πως αν τον κοιμησω με την κουβερτα κ δεν το ξεσκεπασω μετα δεν ξυοναει αμεσως με το που τον αφηνω γιατι δεν χανει την θερμοκρασια. Ου ξυονησε παλι πολυ αντεξε 10 λεπτα

Καλημέρα! Αρχίζουμε σιγά σιγά και αναρρώνουμε κι εμείς (μέχρι την επόμενη ίωση:lol::lol:). Μόνο η Ευτυχία έχει πυρετό τώρα, τα αγόρια είναι όλα σχολείο (τα δύο έχουν κάτι ψιλοδεκατάκια, αλλά τα έστειλα, γιατί μετά θα τους μαζευτούνε πολλά, τους είπα αν νιώσουν χάλια να με πάρουν τηλ. να πάω να τα μαζέψω, μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει κανείς, οπότε όλα καλά!). Αυτή τη φορά αρρώστησα κι εγώ και τώρα μαζεύω δυνάμεις!

Μυρτώ δίνεις ρέστα τελευταία! Πολύ μου φτιάχνεις το κέφι! Να μην πω για την ποιήτρια! Χαχα, απίστευτες είσαστε!

Καλό κουράγιο όσες είσαστε στο μετερίζι της αλλεργίας!

Φιλάκια πολλά!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από τα δυτικά...που θα πάει με αυτήν τη συννεφιά-βροχή-αέρα???άντε να φτιάξει ο καιρός να βγούμε καμιά βόλτα γιατί το αγοράκι μου το μεγάλο τα χει παίξει με την κλεισούρα....

Γμτ από χτες βήχει βαθιά ο μπεμπάκος κ έχει κλείσει κ η φωνούλα του...τί να κάνω???η παιδίατρος μου είπε επειδή είναι πολύ μικρό δεν κάνει να πάρει τπτ, να του δώσω λέει λίγο χαμομηλάκι για το βήχα. να μαλακώσει...τί λέτε εσείς???έχετε κανα τιπ???

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρα και από τα δυτικά...που θα πάει με αυτήν τη συννεφιά-βροχή-αέρα???άντε να φτιάξει ο καιρός να βγούμε καμιά βόλτα γιατί το αγοράκι μου το μεγάλο τα χει παίξει με την κλεισούρα....

Γμτ από χτες βήχει βαθιά ο μπεμπάκος κ έχει κλείσει κ η φωνούλα του...τί να κάνω???η παιδίατρος μου είπε επειδή είναι πολύ μικρό δεν κάνει να πάρει τπτ, να του δώσω λέει λίγο χαμομηλάκι για το βήχα. να μαλακώσει...τί λέτε εσείς???έχετε κανα τιπ???

Τόνια μου το χαμομηλάκι σε τόσο μωρουλάκια το αποφεύγουν ακόμα και για πλύσεις για να μην κάνει καμια αλλεργία. Καλύτερα να μην του δώσεις. Υγραντήρα βάλε και μπόλικο ορο στη μυτουλα. ΣΟυ εύχομαι να είναι κάτι ξόφαλτσο

χα χαααααα

Μυρτώ αυτό δεν πρέπει να το αφησεις να περάσει έτσι...οοοοοοοοοοχιιιιιιιι... πρεπει να απαντησεις!!!!

Ελα φτιαξε μας τη μερα!!!

Υπάρχει ενα κοφυφαιο με τον SOTIS ντιρλα στο πρωιναδικο της Μενεγακη.. για να το δω λιγο...

χα χααααα

ιδου:

http://www.greektube.org/content/view/37852/2/

Παιδί μου με τα τρια παιδια... δεν μενω στην Ηλιούπολη... στη Ν. σμυρνη μενω κοντα στο Γυαλινο μουσικο θεατρο...(αχ γιατι να μην τραγουδάει ο Σωτης εκει...)Κουβεντα για το λουκανικακι ε?? μοναχοφαγού:tongue:

Εγώ τωρα ομως θα φαω την παστουλα τη μπιτερ από τα φρες.. νια νια νια νια νιααααααα!!!!!

Πριν να κοψεις το ψαρι μηπως να κρατησεις ενα καλό ημερολογιο κ να προσέξεις καλά τα ιχνη??

Τζεν τι να σου πω.. εγώ το μοσχαρι καταλαβα πως την πειραζε κ ηταν το 2ο που εκοψα μετα το γαλα... κ ενω είχε καθαρίσει λίγο καιρό έκανε αιμα ξανα την επόμενη μερα μετα από το ψαρι...δες το...

Εγω που δεν τρωω τιποτις πείεργο κ εχει 2 μερες βλενα κ πράσινα... τι να σκεφτώ?? Ας στο καλό πια.. κ πρεπει ναξεκινησω κ στερεες.. αντα να δω τοτε τι θα υποθέτω πως την πρωτοπειράζει... να παρω παλι κανενα πεπτικό ένζυμο??? Ουφ μπερδεμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...