Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

δεν ειναι μελάνι χυμενο...είναι "ζωγραφισμενος"..ο διαβολακος δυστυχώς δεν λειτουργει σε τετοια περίπτωση.. λειτουργει αν πχ εχει μελανι το υφασμα κ το πλενεις με το διαβολακο κ μετα το ξεβγαζεις σαν απορρυπαντικο...ουφ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

H μόνη λύση είναι να ζωγραφίσεις όλο τον καναπέ!

Μ'αρεσε και το ποίημα με τον άντρα ''που πάει για πορεία, θα'ρθεί με πνευμονία'' για συνέχισε, για συνέχισε!!!

H μόνη λύση είναι να ζωγραφίσεις όλο τον καναπέ!

Μ'αρεσε και το ποίημα με τον άντρα ''που πάει για πορεία, θα'ρθεί με πνευμονία'' για συνέχισε, για συνέχισε!!!

synexizv...

...πού πάει στην πορεία??

..θα 'ρθει με πνευμονία...

ειμαι απελπισμενη..

τι να σκεφτω η καημένη??

...στον καναπέ μελάνι κ το μωρό να κλανει...

να ναι γαστρεντεριτιδα??

Ελπίζω απλώς κολιτιδα...

Γιούπάκι μου σου φέρνει έμπνευση το μελάνι στον καναπέ!

Δεν βρίσκω το λόγο να ανησυχείς... Εγώ εχω μια ροζ στάμπα από σφραγίδα στο άσπρο χαλί μου!!!!!!!!

Είναι όλα αναμνηστικά μιας αξέχαστης περιόδου....

Μήπως να δοκιμάσεις να το σβήσεις με γόμα???

Ο Αλέκος χθες μου είπε ότι με έχει ερωτευτεί!!!!!!!!!

Ξεκίνησαν τά όργανα! Θα τον ηχογραφήσω να του το βάζω στην εφήβεια!!!!!

όταν θα μου λέει "μάνα λεφτά"

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

εμένα τον καταράστηκαν τα συντρόφια του που δεν απήργησε και έμεινε με τη μηχανή και απο τότε τον έχω χάσει, θα τον έχει πάρει κανα ρέμα

Καλημεραααα!

Καλε τι ποιητικος οιστρος ειναι αυτος!

Κ μενα ο συζυξ στην πορεια ειναι επισης εφυγε ψιλοαρρωστος. Λετε να μου γυρισει με πνευμονια οεο?

Ο Νικολας χαλια το καημενο πηγαμε χτες ντοκ εχει ακροαστικα, συνεχιζουμε μασκουλες.Πολυ φλεμα βρε κοριτσια σε σημειο που πνιγετε μου εχει κανει 2 φορες εμετο.

Γιουπακι κατι μου εγραψες χτες για το νο κραι σολουσιον. Εχω ακουσει κατα καιρους αλλα δεν το εχω διαβασει. Αν γιανεις κ βρεις λιγο χρονο η οποια αλλη καλη μου φιλεναδα ξερει κ εχει χρονο πες μου τι παιζει με αυτη την μεθοδο κ αν μπορω να το κατεβασω απο καπου. ΛΕω μολις γινει καλα να το προσπαθησω με κατι γιατι δεν βγαινει περα αυτη η κατασταση να ξυπναει ξαθε μιση ωρα η καθε μια. Σε 2 μηνες αρχιζω κ δουλεια κ θα ειναι μεγαλο πακετο.

Οσο για το μελανι κ εγω γαλα ξερω. Να σου πω δεν δοκιμαζεις με αυτα τα σφουγκαρια που τα λενε γομες. Ειναι αυτα τα ασπρα με πρασινη η μπλε την μια πλευρα τους εμενα εχουν κανει θαυματα σε τοιχους.

Λοιπον Λενιω κ σενα για την σφραγιδα ειχε κανει ο Μητσος την μπαρα απο το ριλαξ του Νικολα που ειναι σαν αφρολεξ καπως κατακοκκινη. Μια μερα στραβωσε δεν του αρεσε που ηταν ετσι λερωμενο κ πηρε βετεξ κ το εκανε κουκλα. Δεν δοκιμαζεις κ εσυ αυτα τα σφουγκαρια γομα στο χαλι.

Κατα τα αλλα χαλια η κατασταση τα εχω παρει με τους βλακες που μας κυβερνανε κ μας καταντισανε ετσι κ με αυτα που θελουν να περασουνε.

καλημερα!

γεια σου ρε γιουπιδιο με την ποιηματα σου !για το στυλο ,εμενα μου εχει βγει στο πλυσιμο και στο πλυντηριο αλλα και σε ενα ρηλαξ που το ειχε ζωγραφισει ολοκληρο ,το επλυνα με σοφλαν και βγηκε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

http://www.4shared.com/office/Md7xOqlk/The_No-Cry_Sleep_Solution.html

Τζενιώ αυτό πρεπει να στο κατεβάσει...

Κοιτα εγώ μην το ματιάσω κιολας διαβασα το 0μηνων-4... μετα έχει αλλες μεθόδους που δεν τις διαβασα ακομα ευτυχώς...

η λογικη σε μικρες ηλικιες είναι αυτη που σου ειπα πιο πριν να αποσυνδεσει με φιλικο τρόπο το βζ πχ από τον υπνο...δηλαδη αποκοιμιεται στο βζ, το βγαζεις, κλαιει, το δινεις λιγο, το ξαναβγαζεις... με τις πολλες επαναλήψεις θα το αποσυνδεσει λέει....

Αυτό επίσης που ελεγε κ εκανα εγώ ήταν οτι προσπαθησα να κάνω λίγο πιο φωλια την κουνια της...

Να καταλαβεις την εχω δεσει στο κρεβατι χωρις καγκελο κ έχω βαλει μεσα στην κουνια ενα σκληρο μαξιλαρι θηλασμου κ κουρνιαζει εκει κ δεν έχει χωρο να την ξυπνανε οι κινησεις της ακούσια. Ισως αυτό με το μαξιλαρι (σκληρο να μην ειναι επικινδυνο να χωθει μεσα) να βοηθησει κ το δικο σου που θελει να κοιμαται οπως στην κοιλιτσα- κουλουριασμενος.

Ελπίζω το ρεμα να τον βγαλει συνταγμα μερια Λεγκ:cool:

Ελενη νομιζω οτι βγηκε με μωρομαντηλο (οταν στεγνωσει θα σου πω σιγουρα)

κ επειδή η μυρτω το ζητησε....κανω μια καπως ομαλοτερη εισαγωγή...

Ο άντρας το χαβά του..

δεν τρωει το χαλβα του...

ειμαι απελπισμενη..

τι να σκεφτω η καημένη??

να ναι γαστρεντεριτιδα??

Ελπίζω απλώς κολιτιδα...

Διαφημίσεις

γιουπιδιο δεν καταλαβα το καλυμα βγαινει να πλυθει? αν ναι βουτηξε το σε μια λεκανη με γαλα, να πας να αγορασεις ενα! οτι μαρκαδορο κλπ απο ρουχα ετσι το εχω βγαλει.

και μετα πλυντηριο...

Το ποιηματακι σου μου θυμισε το "

τη γαιδουριτσα μου εχασα

με αλευρι φορτωμενη

τι να γινε η καημενη?

4η δημοτικου....τςςςςς μνημονικο

eNeap2.pngTSzHp3.png

δεν βγαινει παιδι μου γιαυτο αγχωθηκα αλλά νομιζω οτι βγηκε με μωρομαντηλο...

...κ καλά ο συναδελφος ποιητης ειχε το θρασος να το εκδοσει σε παιδια δημοτικού???ετσι καταστρεφονται τα παιδια κ μετα μεγαλώνουνε κ ακούνε Φοίβο!!!!!!!!!!!!

για οποιον δεν τον ξερει ιδού τα εργα: http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=index&sort=alpha&composer_id=232

synexizv...

ειμαι απελπισμενη..

τι να σκεφτω η καημένη??

να ναι γαστρεντεριτιδα??

Ελπίζω απλώς κολιτιδα...

:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...