Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λεγκίδι στο Γιωργο έχω ξεφτιλιστεί τότε με τη χειραψία κακούργα... οπότε δεν πειράζει λίγη ακόμα ντροπη:P:p

Γκαλάτιτσα δυστυχώς έχεις δικιο για το κράι...:-(:sad:

Ρε τζενιω είστε περίπτωση μάλλον... αν κοιμαται στο κρεβατι σας τότε παρτε τον εκει αλλιώς θα λυγίσεις από την αϋπνια ρε κοριτσάκι...

Φιλιάααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα... χμμ ησυχία πάλι σημερα.

Έκανα μια βλακεία εχθές, απαράδεχτη είμαι... ξεχάστηκα και έφαγα λιγο μοσχαράκι και εκεί που είχε δύο μέρες που είχε σταματήσει το αίμα εχθές ξαναέκανε το παιδάκι μου. Μα πως γίνεται να ξεχαστείς μου λέτε;

Μαρή γιουπη αφού είχες δίκιο για ποια ξεφτίλα μιλάς, είσαι ντιπ χαζή;

Βασουλα ξεκίνησες;;;

Τι έγινε ανακοινώθηκαν τα νεα μετρα;

Ναι ναι βγηκε ο Σαμαράς ευτυχισμενος κ δήλωσε με υφος θριαμβου πως καταφεραν να ΣΩΘΕΙ ο 13ος κ 14ος μισθός.... για τα υπόλοιπα κουβεντα... μα ποσο... μα ποσο καθίκια είναι??κκ εμεις πόσο υπνοι???Τι μας κραταει κ δεν ξεσηκωνόμαστε?? Ειδα χτες το ντεπτόκρασι στο ALTER αν το πετύχετε αξίζει να το δείτε...

Σημερα ειμαι καλυτερα αλλά το στεφανι ξυπνησε χάλια...να δουμε τι θα γίνει με τα παιδια, θελω να ελπίζω πως η μικρη πήρε αντισώματα, με τη μεγάλη θα δείξει...

Βασούλι πως τα καταφερες κ γύρισες τωρα στη δουλεια? Πήρες κ ανευ αποδοχων? Γιατι εμενα μου βγαινει να γυρίσω τέλος Σεπτεμβρίου.

Α, αν εξαφανιστώ για λιγο καιρό θα είναι επειδή εχει γίνει ενα μπερδεμα με το ιντερνετ κ με τις χαζοεταιρείες κ μεχρι να το ρυθμισω θα μεινω χωρίς... ελπίζω να βρω κανενα ξεκλειδωτο τουλαχιστον κ να μπαινω...

Διαφημίσεις

καλημερα!

τι κανετε! εγω επιτελους home alone και ειμαι σχετικα χαλαρη....

τζενη η κουνια του διπλα στο κρεββατι σας δεν χωραει? να κατεβασεις ή να βγαλεις εντελως και το καγκελο και να ενωσεις με το κρεββατι?

λεγκω χαιρομαι που ειστε επιτελους καλα απο αρρωστειες! μακρυα απο ολα τα μικρακια μας μωρε... να μην ταλαιπωρηθει αλλο τοσο μικρο μωρακι....

youpi τις κατεβασα τις φωτο...

νεα μετρα ε? μας σωσαν... χαχαα... ας γελασουμε.... εμας παντως η τηλεοραση στο σπιτι ανοιγει μονο για παιδικα πλεον... μονο ο αντρας μου βλεπει κανα βραδυ στην νετ ειδησεις... εγω τα εχω σιχαθει ολα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλημερα!τι σκατα θα κανουν σημερα ,οτι και να γινει

το σιγουρο οτι ερχονται δυσκολες μερες μα πολυ δυσκολες ομως..

για δουλεια παω την επομενη δευτερα οχι αυτη ,

γιουπι το 9μηνο εληγε τελος αυγουστου αλλα ειχα ενα μηνα αδεια του 2010 που δεν πηρα λογω αναρρωτικης ,την αδεια του 2011 και ενα 3μηνο υπολοιπο απο το μειωμενο ωραριο της στεφανιας (δεν ειχα παρει 9μηνο αλλα το μειωμενο )

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλη αρχη Βασουλα!

Αναστασια την κουνια την εχω μεσα στο δωματιο αλλα οχι διπλα δεν χοραει με τιποτα! Βασικα δεν θελει ουτε την κουνια εχει για κρεββατι ενα καθισμα αυτοκινητου κ προσπαθουμε να του το κοψουμε. ασε δυσκολη κατασταση.

Δεν ξερω τι θα κανουμε με αυτο το παιδι με τον υπνο του ειλικρινα.

Για να δουμε τι θα μας πει κ η παιδιατρος σημερα για τον βηχα γιατι ζοριζεται πολυ ο ερμος δυστυχως. Παλι καλα εμεις δεν εχουμε κολλησει ακομα αν γινει κ αυτο θα ειμαστε γι ακλαματα.

Γιουπακι εσυ πως τα πας? Εισαι καθολου καλυτερα?

καλημέρα βροχερή

εδώ κέντρο περίθαλψης

ο βήχας και η μύξα κάνουν πάρτυ στις γυναίκες του σπιτιού

ο άντρας του σπιτιού αντιστέκεται ηρωικά

(κάποιος πρέπει να πηγαίνει στη δουλειά και να βάζει χαμομήλια για τον άμαχο πληθυσμό..)

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ βοήθειααααααααα..

Πώς βγαινει το στυλό μπικ από το υφασμα του καναπε??????????

ειχα βγαλει το καλυμα οταν το ειχε βαψει με μαρκαδορο κ τωρα εγραψε τον καναπέ με μπιιιιιιιιικκκκκκκκκκκκ... σε μεγαλη επιφανεια......απελπισιααααααααα...ξερετε κανενα τιπ???????

εμας ο αντρας της οικογενειας επεσε ηρωικα με ιωση παντως... θα παει κ στην πορεια, θα μου ερθει με καμμια πνευμονια...

περαστικά στον άντρα σου γιουπι

για το στυλό νομίζω γάλα;;;

έχει στο σουπερ κάτι "διαβολακους" για λεκέδες, δοκίμασε

περαστικά στον μικρό Τζένη!

μα βολεύεται και κοιμάται στο καθισματάκι; μπράααβοο

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

περαστικά στον άντρα σου γιουπι

για το στυλό νομίζω γάλα;;;

έχει στο σουπερ κάτι "διαβολακους" για λεκέδες, δοκίμασε

περαστικά στον μικρό Τζένη!

μα βολεύεται και κοιμάται στο καθισματάκι; μπράααβοο

Κ ΜΕΤΑ ΠΩς ΘΑ ΚΑΘΑΡΊΣΕΙ Ο ΚΑΝΑΠΕς ΑΠΌ ΤΟ ΓΑΛΑ??? δεν βγαινει αυτο το κομματι υφασματος για να το πλυνω....

κ που θα βρω γάλα?? Α, το δικό μου:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...