Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλησπέρα...τί κάνετε κοριτσάκια???αρρώστιες βλέπω...περαστικά, περαστικά κ μακριά από μας, αν και αρρώστησε κ ο Κων/νος αυτή τη βδομάδα, κάτι 38 άρια και κάτι δέκατα, αλλά βήχα σαν νταλικιέρης, οπότε τον κράτησα σπίτι αυτή τη βδομάδα και ήταν λίγο δύσκολη η πίστα..κ έχω κ βοήθεια...τί να πω, πολύ λιγόψυχη βγήκα τελικά κ σίγουρα καθόλου σούπεργούμαν!!!

Είχε στρώσει ρε γμτ ο Κων/νος, είχα ηρεμήσει κ γω πολύ μαζί του, την είδα αλλιώς, είπα να αλλάξω κ είχε ηρεμήσει κ το παιδί..τί έπαθε κ ξέστρωσε αυτές τις μέρες???γιατί πάλι άρχισε κ κάνει ό,τι βλακεία του ρθει στο κεφάλι????η κλεισούρα μάλλον φταίει, εεε????τί να πω, δύσκολο να μωρομεγαλώνεις κ να χεις κ αλλο ζωηρό παιδάκι..πότε στρώνουν είπαμε?????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tουρσιά;;;Μπλιάχ!

Εγώ προσπαθώ να κάνω ένα φαγάκι κάθε μέρα να'χουμε να τρώμε και αποτυγχάνω κι εσείς μου λέτε για gaps; Να μη θυμηθώ τις ωμοφαγίες και τις παλαιολιθικές δίαιτες! Επιστημονική φαντασία μου φαίνονται όλα αυτά!

Γιατί Μυρτούλα? Η ωμοφαγία είναι πολύ απλή κι εύκολη. Απλά δε μαγειρεύεις, τέλος :lol:

Tρως όλη μέρα φρούτα και σαλάτες, και ούτε ρεύμα καις ούτε τίποτα. Κι άμα πεινάσουμε και δεν έχουμε λευτά, θα ξαφρίσουμε τις πορτοκαλιές και τις μανταρινιές έξω απ'το σπίτι. Ενώ με τη γκαπς, θα πρέπει να κυνηγάμε τα αδέσποτα, να τους βράσουμε τα κόκαλά του να φτιάξουμε ζωμούς. Είναι πρακτικά πράγματα αυτά? :lol: μπλιαχ

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Τη παίρνω κι από το σχολείο της, μιλάμε τρελά μεγαλεία! (Η δασκάλα στη αρχή δε μου έδινε το παιδί.. "Ποια είσαι εσύ κυρά μου, σε ξέρω?" :tongue: )

:lol: :lol: :lol:

Αφροδίτη περαστικά. Βγάλε και μια φωτό να δούμε το Σ με τη στολή :lol:

Πάντως πλάκα πλάκα αυτό το μπρόκολο τουρσί θέλω να το δοκιμάσω. Γίνεται νόστιμο?

α πολυ ωραια !βλεπω ειμαστε ολοι στον πυρετο.. της ιωσης ,θα προτιμουσα τον πυρετο της δοξας ,ο σταματης απο παρασκευη με δεκατα και χθες χτυπησε 39,5 και κανει εμετους απο τα φλεγματα

κολλησαμε και εγω και η στεφανια αρχισε ο πονολαιμος

παρολαυατα επειδη ειχε καλη μερα και ηταν ολη την εβδομαδα κλεισμενα τα πηγαμε στον φλοισβο ,αλλα λεει θα χαλασει παλι ο καιρος ε?

αχ απο την αλλη δευτερα ξεκιναω δουλεια ..μετα απο 2 χρονια απουσιας θα μου πεσει λιγο βαρυ αλλα απτην αλλη θα ξελαμπικαρω

λεγκουλι χαιρομαι που εισαι καλυτερα !

τζενη και ο σταματης ειχε μεγαλο θεμα με τα κακα ,ειδικα το καλοκαιρι 2 ολοκληρους μηνες δεν εκανε ποτε μονος, τα υποθετα και το κλισμα δεν τον επιαναν ,τελικα με το που γυρισαμε αθηνα ξαφνικα αρχισε να στρωνει απο μονο του ,ακτινιδιο και μανταρινι βοηθαει πολυ παντως

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Κορίτσια σήμερα έκανα μια μεγάλη βόλτα με το αγοράκι μου στο κέντρο και στάνιαρα. Είχε και τέλεια μέρα. Πήγαμε στο bazaar βιβλίων και του πήρα 11 παιδικά βιβλία με 26 ευρώ! Μετά πετάχτηκα απέναντι και στο ζάρα...αχ τι καλά τώρα που μεγαλώνει και μπορώ να πηγαίνω για ψώνια μαζί του. Μέχρι και για καφέ θα τολμήσω να πάμε. :D

Διαφημίσεις

Γκουυυυυυυυυυυυχχχχχχχχχχχ...

ΑΑΑΑΑΑχχχχ δεν θα το ξεπερασω το νιωθω.... δεν θα συνελθω ποτέ από αυτη την ιωσηηηηηη... εχω σιγουρα κατι σοβαρο... δεν εξηγειται διαφορετικά.... αν ηταν απλη ιωση θα ειχα ΣΥΝΕΛΘΕΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ.. ΚΟΙΜΑΜΑΙ (ΤΡΟΠΟς ΤΟΥ λεγειν από τον πολυ βήχα) κ ξυπναω καθε μερΑ Κ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ.. Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΠΟΛΎ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ, ΜΟΥΣΑΚΑ κ δεν μπορώ... γιατι γραφω κεφαλαια?????κ θελω κ γλυκό... την παλια αγαπημενη παστα ψυγειου... ΜΙΑΜ.. τιγκα στα τρανσ!!!!

Χλοη δεν εγκρινεις γκαπς ε???

Λοιπόν το μπροκολο είναι καλό.. θα ήθελα να σου δωσω τη συνταγή πριν ψωφίσω αλλά δεν αντεχω.. οπότε βρω το κουραγιο θα σου την πω..

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ(πρασινο εμότικον που σερνεται κ από πανω του του τραβολογαει το βζ ενα μωρό τροφαντο...)

Βασω ελπίζω να μην εχετε τη δική μου ιωση....

Κορίτσια σήμερα έκανα μια μεγάλη βόλτα με το αγοράκι μου στο κέντρο και στάνιαρα. Είχε και τέλεια μέρα. Πήγαμε στο bazaar βιβλίων και του πήρα 11 παιδικά βιβλία με 26 ευρώ! Μετά πετάχτηκα απέναντι και στο ζάρα...αχ τι καλά τώρα που μεγαλώνει και μπορώ να πηγαίνω για ψώνια μαζί του. Μέχρι και για καφέ θα τολμήσω να πάμε. :D

ΖΗΛΕΥΩ

Χλοη δεν εγκρινεις γκαπς ε???

Mε τίποτα όμως! :)

Λοιπόν το μπροκολο είναι καλό.. θα ήθελα να σου δωσω τη συνταγή πριν ψωφίσω αλλά δεν αντεχω.. οπότε βρω το κουραγιο θα σου την πω..

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ(πρασινο εμότικον που σερνεται κ από πανω του του τραβολογαει το βζ ενα μωρό τροφαντο...)

AΧ βρε γιουπάκι, πολύ βάρβαρο είν'αυτό! ((())) περαστικά!

Είναι τροφαντό το μικρούλι ε? Τι ωραία! γουτσου γούτσου στα μπουτάκια!! :)

YIOUPI είπε:
Βασω ελπίζω να μην εχετε τη δική μου ιωση....

Βάλε τη δική σου ίωση επί 7 και θα δεις ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι μου! Τουλάχιστον δεν το περνάμε όλοι μαζί, το περάσαμε με δόσεις εδώ και ένα μήνα και συνεχίζουμε!

ποια έλεγε το τραγουδάκι... "το χειμώνα τούτο άμα τον πηδήσαμε"...

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

καλημέρα!

Καλα τι να πω με την βρωμοιωση... βαρβατο πραμα... Εμενα μου το γυρισε σε βροχιτιδα (εντονο πονο στο στηθος και χεθτηκα ολίγο κ γω), με ειδε ντοκτορ και ξεκινησα εισπεόμενα και αντιβιωση.Ο αγγελος και η δαναη ακομα βηχουν... γιουπι δε ειδε γιατρος? απο ιωση ξεκιναει αλλα μπορει να στο γυρισει μετα, αμα νιωθεις τοσο χαλια πανω απο 3 μερες, ας σε δει γιατρος,ε? Ο πυρετος επεσε?

Αυτο που με χαλαει ειναι οτι και αυριο δεν τα βλεπω να πηγαινουν σχολειο τα παιδια. Παει ολη μου η αδεια ρε γμτ... ασε που τα πιτσιρικια (και γω μαζι) εχουν λαλησει μεσα στο σπιτι με τοση τιβι... και θελω να δω κανεναν άλλο ανθρωπο... μου εχετε λειψει πολύ!

και ελεγα για μας που μας πηρε και του τεσσερις... ακους εκει επι 7 και μαλιστα το ενα βρέφος... Περαστικα βρε σοφάκι!

Περαστικα επίσης γιουπιδι, βασσουλα κ οικογενεια, μητσους κ οποιον αλλο ξεχνω.

Ναι, και δεν μπορω να φανταστω τη χλοη να κανει γκαπς... πιο πιθανο να τη δω με κανα παϊδάκι στο χέρι...

Μπραβο βρε τζεν παντα τετοια. να πηγαινετε βολτουλες πολλες να ξελαμπικαρεις και συ!

Διαφημίσεις

Βάλε τη δική σου ίωση επί 7 και θα δεις ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι μου! Τουλάχιστον δεν το περνάμε όλοι μαζί, το περάσαμε με δόσεις εδώ και ένα μήνα και συνεχίζουμε!

ποια έλεγε το τραγουδάκι... "το χειμώνα τούτο άμα τον πηδήσαμε"...

Καλημερα....

ρε σοφούκι εσένα σκεφτόμουν χτες που εκλαιγα τη μοιρα μου... σκεφτομουνα ποσα τετοιες φασεις θα έχεις περάσει εσύ κ οτι πρεπει να είσαι πολύ δυνατη.. ποτέ δεν σε εχω ακούσει να κλαιγεσαι;)

Περαστικα σας!!

Αφρονταϊτι κ εγώ έχω πόνο στο στηθος κ γαιδουρόβηχα (ούτε το μωρό δεν μπορεί να ηρεμήσει, ολο το ξυπναω) κ πονο στα κοκκαλα κτλ. Αν αυριο δεν εχω σημαδια βελτιωσης θα πάω σε γιατρό..

Επίσης Τζενη χτες που ήμουνα ξυπνια το βραδυ σκεφτομουνα τα ζόρια σου... λοιπόν έκανα τις εξης σκεψεις:

Επειδή κ εγώ τα πέρασα αυτά με τη Λ από 3 μηνών ως 1 έτους ξυπνούσε ανα μισή ωρα ίσως κ 15 λεπτά, αφού πολλες φορές ελεγα πως θα ηταν καλύτερα να μην κοιμόμουν καθόλου...Λοιπόν αυτό τα παιδάκια το κανουν μαλλον επειδή έχουν συνδυασει τον υπνο με το πιπίλισμα κ όταν μπαινουν στο στάδιο του πιο ελαφρού υπνου αναζητούν αυτό με το οποίο κοιμηθηκαν (βζ, πιπίλα) δεν το βρίσκουν κ ξυπνάνε...κ ο φαυλος κυκλος συνςχίζεται...Αυτό που ισως μπορείς να κανεις είναι το εξης: Να τον ταϊζεις το βράδυ κ αν είναι δυνατό να μην αποκοιμηθει θηλαζοντας κ για να κοιμηθεί να το κουνησει ο μπαμπάς του, σε καποια ξυπνηματα το βράδυ αν μπορεί ο μπαμπάς του να τον κουνησει πάλι κ ετσι σιγά σιγα να αποσυνδεσει το βζ με το θηλασμό..Βεβαια θα μου πεις κ που θα ξερω εγώ αν πειναει? Φανταζομαι δεν θα πειναει στο 15λεπτο ή μισάωρο ή ωρα από τον τελευταιο θηλασμό...Αν το δεις το παιδί βεβαια να κλαιει δεν θα συνεχίσεις αν το δεχεται το κουνημα συνεχίζεις...Καλή λύση είναι το νο κραϊ σλίπ σολούσιον, το έχεις διαβάσει??Εγώ στη Λυδια έκανα βραδυνό αποθηλασμό όταν εγινε 12 μηνών... δεν μπορούσα να την παλεψω άλλο.. ιδεν ήταν οτι πιο φιλικό βεβαια στο παιδί άλλά είχα κουραστει από την αϋπνια..

Πριν 2 μερες δοκίμασα μοσχάρι κ φαίνεται να το δεχτηκε...Θα ήθελα να δοκιμασω κ τυράκι γραβιερα πριν να της βαλω στερεες γιατί καλό είναι να μην μπερδεψω το τοπίο κ με δοκιμες δικες μου κ με την εισαγωγή νεων τροφών...

Κατεβατόοοοοοοοοοο

γιουπιδιο κι εγω ετσι ειμαι 2 εβδομαδες, αλλα σε γιατρο δε πηγα....τι να πω ειμαι ολιγον γιατροφοβικη!

κι εγω βρασιμο κι πονο στο στηθος και γαιδουροβηχα, αλλα τωρα ειμαι καλυτερα εχει καθαρισει ο θωρακας, δεν βηχω σχεδον καθολου, το μονο που εχει μεινει ειναι αδυναμια ιδιαιτερα καθε πρωι.

Μην ανησυχεις παντως δεν εχεις τιποτα ολες το περασαμε! (Σοφουκα ταπ ταπ ταπ)

Βασουλι κι εσεις αρρωστοι???? οι οι οι καλη αρχη και στη δουλεια αυριο!

γιουπιδιο καλο κι το νο κράι, αλλα τι να λεμε, με λιγο κράι γινεται η δουλεια καλυτερα, κι εγω στην Ειρηνη ειχα αποθηλασει το βραδυ σε τουτον δεν μπορω γιατι με τα ουρλιαχτα το βραδυ ξυπναει και την Ειρηνη

επανερχομαι ξυπνησε

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα....

ρε σοφούκι εσένα σκεφτόμουν χτες που εκλαιγα τη μοιρα μου... σκεφτομουνα ποσα τετοιες φασεις θα έχεις περάσει εσύ κ οτι πρεπει να είσαι πολύ δυνατη.. ποτέ δεν σε εχω ακούσει να κλαιγεσαι;)

Δεν με ήξερες στα 3 πρώτα παιδιά! εκεί να δεις μίρλα! Αν συνέχιζα να κλαίγομαι έτσι και στο 5ο παιδί θα ήμουν ψυχιατρική περίπτωση!:lol::lol::tongue:

Περαστικά στα παιδάκια και τις μαμάδες που είναι άρρωστες, εντάξει, είναι η γνωστή ίωση που περνάμε όλοι αυτές τις μέρες, όμως όσες έχετε πόνο στο στήθος και αισθάνεστε πολύ άσχημα ας δείτε και κανένα γιατρό, κακό δεν κάνει!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Αθηνά μου, Αφροδιτάκο, Γιουπιδιο, Σοφουλα περαστικά οικογενειακώς και καλά κουράγια!!!

Πωπω σας ακουω και αισθάνομαι τυχερη γιατί μάλλον η συγκεκριμένη ιωση δεν μας έχει χτυπήσει την πόρτα... εμένα απλά την προηγούμενη παρασκευή είχε πυρετο ο νικόλας τρεις μέρες κι αυτή την παρασκευή ο θοδωρής. Η μικρή ευτυχώς δεν τσίμπησε τίποτα επιπλέον και λογικά θα σταματήσει αύριο το αερολιν και το φλιξοται που παίρνει εδώ και ένα μήνα. Φαντάζομαι ότι άμα το παιδάκι σταματήσει την αγωγή θα φτιάξει και ο ύπνος της.

Ο γιώργος έχει παει με το νικόλα πάλι στο παίδων γιατί του βγήκε ξανά το χεράκι... τρίτη φορά μέσα στο μήνα. Πήγε να τον σηκώσει η αδελφούλα μου και του βγήκε. Σε λίγο θα φτιάξουν πτέρυγα στο όνομα μας απο τα πεντάευρα και τα απογευματινά ραντεβου!

Ευγενία μου υπέροχη αξιοζήλευτη βολτούλα... Τόνια βάλε τον σκατούλι στο μάρσιπο και πάρε κι εσύ τους δρόμους να ανέβει το ηθικο σου.

Αθηνάκο μου και μονο το νοιάξιμο σου είναι υπεραρκετο, σε ευχαριστώ παρα πολύ, είσαι αξιολάτρευτη!!!

Καλά με τη Λυδία και τους εξωγήινους τα περιέγραφα στον γιώργο και είχε λιώσει στο γέλιο. Ειδικά ο θηλασμος του αλιεν δεν υπήρχε! Εντομεταξύ έχασα διάφορα στις περιγραφές σας, μάλλον φταίει ότι δεν βλέπουμε τηλεόραση εε;

Μήτσους=μαστερ οφ ντιζαστερ... Τζενάκι ξεκίνα να εκπαιδεύεσαι στο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομ γιατί σε λίγο που θα ξετσουτσουνίσει και ο μικρός θα πάρεις τα βουνα... Να χαίρεσαι τον Τ να του δώσεις ένα μεγάλο φιλί απ'την εδώ φαμίλια. Να σου πω ρε μωρό κάπου έγραψες ότι έπεσες στην τουαλέτα ή δεν κατάλαβα καλά;

Ο νικόλας έφτιαξε ομελέτα στο χαλί και εγώ προσγείωσα κάτι ντοματάκια στο άλλο χαλί απ'τα νεύρα μου και το αποτέλεσμα είναι και να κάθομαι να πλένω και να χω και τον θοδωράκη να μου το χτυπάει οτι εκείνος δεν φταίει κι εγώ φταίω για τα ντοματάκια γρρρρρρρρ

Βασουλά περαστικά και αφιερωμένο το επόμενο

r4C3CmmGUQk

Ντουντούκι το Μαρινάκι τη λέει για το μωρό;

Φρυνη, Χλόη πολλά φιλια

Σκάω γιατί έφτιαξα σεντόνι

Καλησπερααα!

Οχι Λενιω ακομα δεν εφτασα τοσο χαμηλα! Ο Μητσος επεσε μεσα με το κεφαλι κ οχι μια οχι δυο αλλα τρεις φορες μεσα σε 2 μερες! Τυχαιο δεν νομιζω! Ασε ασε το τι θα γινει σε λιγο με Μητσο κ Νικ το φανταζομαι. Χτες του τραβαγε ο Νικολας τα μαλλια κ ο Μητσους εκλαιγε δεν μπορεις να φανταστεις πως! Νικολα -Θοδωρη μου θυμισαν! Παντος οταν καθονται μαζι κ παιζουν στο χαλι ειναι πολυ ωραια να τα χαζευεις.

Ασε Γιουπακι το κουνημα το δοκιμαζουμε καθε μερα! Αυτος σπανια να κοιμηθει στο βυζι ειδικα την μερα. Την Νυχτα ναι τωρα τελευταια παιρνει τζουριτσα κ κοιμαται.Τις πιο πολλες φορες κοιμαται με μενα η με τον αντρα μου κουνοντας τον αλλα κ παλι εχουμε τα ιδια αποτελεσματα. Το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι εχει ανασφαλεια. Με το που θα τον οαρω αγκαλια κ θα κουρνιαξει στον αγκωνα μου κουναει το κεφαλακι του κ κοιμαται σε κλασματα δευτερολεπτου. Τι θα κανω με το θεμα υπνου του δεν ξερω. Εχω φτασει σε σημειο να λεω οτι ο Μητσος κοιμοταν καλα - θυμαστε τι υπνο εκανε .....Το νο κραι δεν το εχω διαβασει αλλα απο την πολυ αυπνια κ κουραση να σου πω την αληθεια δεν εχω πολλες αντοχες. Εχει δοκιμασει ο Τ πολλες φορες κ τον βαζει στην κουνια μισοκοιμισμενο κ τον χαιδευει η τον αφηνει κ παει συνεχεια αλλα τπτ. Επεισης το θεμα με τον Νικολα ειναι οτι δεν θελει να κοιμαται στην κουνια παρα στο καθισμα αυτοκινητου. Τωρα βεβαια που ειναι αρρωστος κ τον εχω στο κρεββατι μας στην μεση μια χαρα κοιμαται . Τι να πω μας βλεπω ολους μαζι στο διπλο.

Βασουλα καλη αρχη αυριο, τωρα με τι ψυχολογια θα πας στην σκατοδουλεια ετσι οπως μας κανανε ειναι αλο θεμα.

Αφροδιτακι, Γαλατουλα,Σοφακι περαστικα σε ολους σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...