Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Απαπα!!! Καλέ εσύ κοντεύεις να γεννήσεις!!! Ναι, έχασες πολλά συγκλονιστικά επεισόδια, αλλά ευτυχώς σ'αυτή τη σελίδα θα δεις το Σ. ντυμένο νοσοκόμα να την πέφτει στην Αφρω που είναι ντυμένη Μίκυ Μάους, άντε τι άλλο θες!

¨Εεεεεεφυγα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατι νοσοκομα καλη μου, χαθηκαν οι γιατροι? Μπας και να του βαλω και ζαρτιερες, θα ειναι πολυ καλτ με τη τριχα! Μαλλον σε παρεσυρα με το νοσοκομα μπετυ...

γεια σου ρε ανχελα ντουνου! μας ελειψες!

Αφροδιτη συμπασχω , τα νευρα μου κροσια! Ολη μερα χοτ ντογκ τρελο κολατσιο ακουω απο Μητσο. Εχει συνελθει εχει 2 μερες απυρετος αλλα δεν τον εστειλα σχολειο επειδη εχει φουλ πρασινοκιτρινη μυξα. Μιλαμε δεν παιζεται εμ τιποτα αυτο το παιδι ειναι κ Τ απογευμα αυτη την βδομαδα κ τα εχω κ τα δυο μονη μου κ εχω σαλταρει. Ο Μητσος ολη μερα ουρλιαζει κ εχει κανει το σπιτι ριμαδιο . Ταυτοχρονα παιζει στην διαπασων το τρελο χιτακι χοτ ντογκ στο dvd player to forhto και στο μεγαλο φασουλαδα αγαπη γλυκεια μου απο τοτε που σε εχασα λειωνω φασουλαδα φασουλαδα( καραγκιοζης). Αντε να ερθει το αυριο να παμε στο ρημαδογαμο του να ησυχασω με εχει πρηξει- για τον καραγκιζη μιλαμε παντα.

Μου χαλασε το λαπτοπ 235 ευρω, εσπασε το καζανακι, χαλασε το φορτηστη απο το φορητο dvd player, εχει σπασει ενα σκασμο πιατοποτηρια , τα ριχταρια εχουν ολα τα φαγητα της βδομαδας κ το χαλι τον πατερα του κ την μανα του..... Μεσα σε ολο το χαμο κολλησε κ τον μπεμπη μυξα κ βηχα κ ειναι ολο γκρινια. Κ με αυτα κ με εκεινα εχω ολο το μεσημερι προσπαθω ν α φτιαξω τουρτα εχει ο Τ γεννεθλια σημερα κ θελουμε το βραδυ να του σβησουμε κερακι. Τι τουρτα εγινε δεν ξερω με μπεμπη στο ενα χερι , με Μητσο να το παιζει ποτε Σκαρμουτσος ποτε Μπαρμπαριγου κ μια κουζινα κολαση. Τα παντεσπανια στο τσακ τα προλαβα να τα φαει ειχε κανει ντου οταν πηγα να αλλαξω πανα στο μωρο κ εκανε σαν εκστασιασμενο. Επαιρνε κομματια κ τα βουταγε στην κρεμα ....

Ουφ κουραστηκα βρε κοριτσια κ πανω απο ολα νυσταζω. 7 μηνων κ ακομα ξυοναει καθε μιση η μια ωρα στην καλυτερη χειροτερος κ απο Μητσο μου βγηκε. Ας μου κανει τωρα εκεινο το 3ωρο που ειχε κοιμηθει 5 ημερων κ απορουσα αν θα επρεπε να τον ξυονησω να φαει.

Επισης ερωτηση σοσ. Ο Νικολας δεν χεζει με τιποτα. Αν δεν του βαλω λαδακι με θερμομετρο στις 3 μερες αυτος απο μονος του τπτ. Δεν τον αφηνω πανω απο 3 μερες γιατι δειχνει να ποναει κ ζοριζετε πολυ. Εχουμε αρχισει κ στερεες τωρα τρωει φρουτα ( αχλαδι-μανταρινι-πορτικαλι κ το πρασινο απο ακτινιδιο ) κ χορτοσουπα. Δοκιμασα δαμασκηνο στη φρουτοκρεμα τιποτα. Το ιδιο κ με το ακτινιδιο. Στην χορτοσουπα βαζω ελαχιστη πατατα κ καροτο αλλα αποτελεσμα μηδεν.Εχει τωρα απο 5 μηνων αυτη η κατασταση. Τι αλλο μπορω να κανω να τον βοηθησω?

Ξεχασα να γραψω, γι ατην γκαπς ειχα ψαχτει κ εγω τοτε που εκανα αποχη αλλα μου φαινεται πραγματικα πολυ δυσκολο να την εφαρμοσει καποιος.Μς τοσο στερηση ο ηλασμος γινετε δυσκολος κ δεν νομιζω καμια κοπελα οτι μπορει να αντεξει για πολυ εμ αυτες τις συνθηκες. Εγω εκανα αποχη ενα μηνα. Μετα αρχισα σιγα σιγα λιγο τυρι μετα λιγο γιαουρτι μετα γαλα κ δεν ειχε προβλημα ο μικρος. Βασικα εμεις αιμα δεν ειδαμε ποτε μπορει μια; φορα μια σαν μυτη απο καρφιτσα αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη οτι ηταν, Μονο εκζεμα ειχε κ γκρινια κ τις γνωστες αυπνιες.

Ρε τζιτζενη... ... πω πω...αλλά να σου πω.. τα ίδια τραβαω κ με δυο παιδια μονιμα στο σπίτι χωρις πεθερομαμαδες....Εμένα έχει κολήσει με το μηνυμα από τον Αρη (από το κλαμπ χαουζ)κ όλο λεει οτι είναι αρειανός.. πριν λίγο που ήθελα να κοιμηθώ λίγο που είμαι κ άρρωστη κ με ημικρανία ήρθε στο κρεβατι κ γενησε λεει έναν αρειανο τριμάτη:confused::confused:.. μετά φόραγε το σουτιέν για να θηλασει λεει τον αρειανο χτες πασαλειφτηκε με πρασινη μπογια επειδή ηταν αρειανός...κ παει λεγοντας....

Ρε Αφρο... πόσο πυρετό έχεις κ φαντασιωνεσαι τετοια??? :tongue: Να πας στο γιατρο να πας κ να του δείξεις κ το παραπάνω μήνυμα:tongue:

Ουφ παω να πιω κανενα καφε

(Τωρα η Λ μονολογει: Τι σου συμβαινει μουστακαλη????Ελα μαζί μας για γιορτές!!!)

τόοοοοοτε που σας είχε πιάσει όλες μανία για τα τουρσιά, και βάζατε και φωτογραφίες (μπλιαχ, μια στιγμή του καφέ που προσπαθώ να ξεχάσω, no offense! ) ήταν λόγω γκαπ;;;;; Αποκάλυψις!

Να πω ότι κι εγώ δεν αγαπώ τα τουρσια... αν και σε ένα γερμανικο τσιμπουσι που μας πήγε η φίλη μου η μικαέλα έφαγα τουρσι λάχανο με λουκάνικο και ήταν η πρώτη φορά που τα εκτίμησα.

oxi oxi πρεπει να αποκαταστησω τη δικαιοσυνη... Πες μαρη αθηνα, οτι το ενδιαφερον σου για τα τουρσια ειναι λογω της σχεσης του ερωτα με τη γερμανια και οχι λογω γκαπς? εκτος αν στη γκαπς επιτρεπονται λουκανικα με τουρσια οποτε να την κανω κ γω βρε παιδια...

παντως υπαρχει κ ενα τουρσι με μελιτζανα που ειναι θ ε ι κ ό αλλα ειναι τιγκα στο σκορδο... Για κουβαδες τσιπουρα λέμε. Ασε το μετα δεν το μετραμε, πληρωνεις την αμαρτια σου!

Τζενιω, να χαιρεσαι τον Τ, πολυχρονος να ειναι. Να σου πω την εχεις δει σουπερ γουμαν μου φαινεται, γιατι δε παιρνεις μια ετοιμη? Προσεχε λιγο τον εαυτο σου, ειναι δυσκολες εποχες.

Καλα η λ νουμερο ετσι? Μην τον αφησει τον ανθρωπο μονο...

Διαφημίσεις

Kαλά, μιλάμε, άρρωστες ξεάρρωστες έχετε τρελλά κέφια!

Αμ, η άλλη η φράου που θέλει λέει να στρώσει το έρμο το Μαρινάκι... Τι να στρώσεις κυρία μου, δεν υπάρχει πιο στρωμένο παιδάκι λέμε, δεν διαβάζεις τι γράφουν οι άλλες εδώ; Ασε κάτω το Μαρινάκι και κάνε καμιά γενική στο σπίτι, καθάρισε τα πατζούρια (δεν έχεις και ζωντανά τάπερ στο ψυγείο εσύ, είμαι σίγουρη, γι' αυτό ασχολείσαι με το παιδάκι!:tongue:)

Κι εγώ, κι εγώ έχω ζωντανά στο ψυγείο (και έξω απ' το ψυγείο έχω ζωντάνά, αλλά αυτό είναι θέμα για μια άλλη μέρα), θέτε να τα γνωρίσουμε να κάνουν παρεάκι; Επίσης κι εγώ πετάω τάπερ, αλλά επειδή είμαι και οικονόμα, πετάω κυρίως τάπερ παγωτού (ναι, ναι, αποθηκεύω περισσευούμενο φαγητό σε τάπερ παγωτού όπως η πεθερά μου, η απόλυτη κατρακύλα μιλάμε!), τα άλλα τα λυπάμαι μωρέεεε!!!!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλα εχουν φυγει ταπερακια οχι κ λιγα ..... μαλλον ολες το εχουμε το μικροβιο χα χα χα

Γιουπακι χαρας το κουραγιο σου ποσο σε καταλαβαινω ειδικα αυτη την βδομαδα δεν λεγετε...

Πριν λιγο επεσα με το κεφαλι μεσα στην λεκανη της τουαλετας ..... εκεινα τα βιβλια που διαβαζε η

λεγκω θα μ φανουν χρησιμα αλλα που χρονος για διαβασμα... Μαλιστα μου ανακοινωσε πως στο ρεπο του θελει να παμε στο χιονι για σκι γιατι ειπε οτι δουλευει σεξενοδοχειο ειναι σερβιτορος σερβιρει πορτοκαλαδες τον γκουφη κ τον φλουτο....

Α βαλτε κ τον νικολα στο αρρωστοκλαμπ με πυρετο, πριν μια ωρα ειχε 37,6.

Βρε Ντου πλακα μας κανεις τι να στρωσεις απο το Μαρινακι που απο μωρο ειναι παρα πολυ υπακουη κ συμπεριφερεται σαν ενηλικη.Αντε κανε καμια γενικη στη κουζινα στις ντουλαπες κ αστη την ερμη να χαρει τις λιγες μερες που θα ειναι μοναχοκορη ! φιλιααα

Η Λεγκω που ειναι ειναι καλα?

Καταρχην περαστικα στα παιδακια ολα, Αφρο και Τζενακι μουτς!!!!!

Κατα δευτερον για τα τουρσιααααααα χαχαχαχα

οι καλε τι γκαπσ, εγω δεν μπορω να απαλαγω με τιποτα απο το νουμερο 1 νοτ λιγκαλ σε ολες τις διατιες, τη ζαχαρη, θα κανω και γκαπς?

Λοιπον απο τουρσαι μονο το λαχανο μου αρεσει σαν τη Λεγκω, και ψαχνωντας να δω πψς γινεται(ναι λογω Βαγγ που το αναζητουσε) ειδα ποσο πολυτιμο διατροφικα ειναι(δηλ για τη βτι c kai τα προβιοτικα), και ποσο ευκολο να γινει, που η ανεπροκοπη ειπα να μοιραστω τη χαρα!!!!! Ενταξει Μυρτουλα το οπτικοακουστικο υλικο ηταν υπερβολη χαχαχαχαχαχαχαχα

Αφροδιτακο ευχαριστω ταμαλα για τη συμπαρασταση!!!

Ντουντουκακιιιιιιιιι μη χανεσαι! πω κοντευεις!!! η Μαρινα δεν αρρωσταίνει πολυ πρωτη χρονια στο νηπιο ,ε? Αχχχχχχχχχ εμενα μονο αρρωστη ειναι.

ΕΜεις καλυτερα ολοι, ομονο μυξα και βηχα εχουμε ακομα αλλα αυτο φανταζομαι κραταει αρκετα ακομα....

Επισης για τα ταπερακια....εγω ειμαι η επιτομη, και ταπερακια παγωτου εχω και τα πεταω και με κραζει η μανα μου που της τα πεταω χαχαχαχαχαχαχαχα

Επισης εχω ζωντανα πραγματα στο ψυγειο, παντα μα παντα θα πεταξουμε κατι μουχλέ.

Μου τη δινει αυτο παρα πολυ να πεταω φαγητο αλλα τι να γινει. κακο προγραμματισμος...

Επισης, ακομα δεν αρχισα να μαγειρευω σιγα σιγα (θα θυμαστε βεβαια που στην αρχη μου μαγειρευε-χωρις να τοζηταω-η μανουλα) και εχω σκυλοβαρεθει ΗΔΗ το τι να μαγειρεψω αυριο δεν κατεβαζω δεες και ειδικα τωρα που εχουν και λιγο την κοιλια τους ολο κοτοπουλο τρωμε!

Αυριο θα κανω μακαρονια με κιμα παντως. Και φωτο με οδηγιες δεν βαζω! χιχιχιχιχιχι

Περιμενω ποτε θα γινει καμια συναντηση σας εχω πεθυμησεις ουλες!

Λεγκουλι δεν μπορω να φανταστω τι ζοιρια τραβας, δεν λεω τιποτα τοσο καιρο απο τακτ να το πω(Χαχαχα) αλλα ευχομαι να πανε ολα οσο γινεται θετικότερα. Δυναμη και αισιοδοξια, τι να σου ευχηθω δεν ξερω ισως ειναι ασχετα ολ ααυτα και μπαρουφες, αλλα απλα σε σκεφτομαι και σε νοιαζομαι. Μουτς!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μυρτώ έδωσες ρέστα! Πέθανα στο γέλιο μιλάμε! να σαι καλά...:lol:

Τζένη, αχ κουράγιο!!!! και περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα...

εγώ πάντως που έχω και πολύ βοήθεια από πέθερα πάλι σκούρα τα βρίσκω...μάλλον δεν είμαι σουπεργουμαν!

για την γκαπς και εγω συμφωνώ με την Λέγκω, πολύ πολύπλοκη για κάτι τόσο απλό...

αλλά τρελαίνομαι για τα τουρσιά, ιδίως το λάχανο που το κάνει η θεία μου τέλειο...αλλά εγώ βαριέμαι!

η μικρή μου άρχισε μανιωδώς να μασουλάει τα δάχτυλα της και πολύ μου την δίνει, δεν μου αρέσει καθόλου να πιπιλάει χέρι, χίλιες φορές πιπίλα αλλά δεν την παίρνει με τίποτα γμτ :-(

Α, Τζενακι, ασε τον πωπο του παιδιου καλε! Εμενα εκανε καθε 10 μερες, μπορει και παραπανω!!! Ναι ζοριζόταν καποιες μερες αρκετα, δεν ετρωγε με ορεξη κλπ αλλα τι να γινει...

Εγω απλα του σηκωνα τα ποδια και τον"εκανα " να τα κανει καπως τον πιεζα και ανοιγα και τον πωπουλη και τα εκανε... αργοτερα με τις στερεες κλπ παλι τα ιδια δυσκοιλιότητα και ο ντοκ ειπε να μην κανω τιποτα... ακομα και τωρα που ψιλοεστρωσε μερα παρα μερα κανει μπορει και αργοτερα.

Οσομπορείς κανα ακτινιδιο, λαδακι στο φαγητο, τελευταια ακουσα για λιναροσπορο αν βαζεις στο φαγητο βοηθαει πολυ στα κακακια και κανει και καλό. Εγω μια σακουλα γεματη μου την ειχαν φερει για το θηλασμο και καλα δεν τη χρησιμοποιησα ποτε, πως θα γινει να στη δωσω?

Αλλα δεν ξερω πως το βαζεις, μαλλον κοπανισμενο στο γουδι.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Nαι ο λιναρόσπορος είναι σουπερ για δυσκοιλιότητα τον χρησιμοποιεί η μαμά μου που έχει πρόβλημα και έχει βρει την υγειά της. Λογικά αν τον αλέσει στο μούλτι θα μπορεί να τον βάλει στο φαγητό.

Α ρε Αθηνούλα είσαι κι εσύ...

Πάντως νταξ, ένα σεμινάριο πήγα και δώσατε ρέστα...

Τί γκαπς και τουρσιά ζωντανά με πόδια! Η αλήθεια είναι πώς τα περί γκαπς τα έχασα...

Τα ταπεράκια πάντως είναι μεγάλο θέμα προς συζήτηση...

Περαστικά σε όλους! Τζεν πάντως Κα η Φίφη είναι 3 μέρες με δέκατα. Οπότε μπορεί να μείνει εκεί και του Νικόλα!

Ντου πότε με το καλό;

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα καλημερα, πολυ σεξυ ηταν κ παλι η νυχτα μας. Ο Νικ απο χτες το απογευμα εκανε παλι πριν καμια ωρα δεκατα 37,5 οποτε ευχομαι να το περασει ετσι αλλα πολυ γκρινια κ βηχα ρε γμτ. Αλλα , εχουμε ευχαριστα , ναι ναι ζητω μετα απο 2 μηνες τα εκανε μονος του! Παλι καλα που υπηρχε διαθεσιμη τουρτα κ το γιορτασαμε !!!!

Αθηνουλα μου εισαι μεγαλη ψυχη! Για το λιναροσπορο φοβαμαι ακομα να δωσω ρε γμτ, νομιζω πως πριν το χρονο δεν κανει να δινουμε ξηροκαρπια κ σπορια γενικα. Παντος νομιζω το ακτινιδιο εκανε δουλεια χτες ηταν η 4η μερα που το ετρωγε. Τι να πω θα δειξει. 10 μερες ο Αλεξ ε? Εμενα αυτος στην βδομαδα το πολυ ουρλιαζει ζοριζετε πολυ ρε γμτ γι ααυτο του εβαζα λαδακι κ ενοειται του εκανα τις ασκησεις με τα ποδια πανω.

Τζενακι νομιζω ολα τα μωρα περνανε αυτη την φαση με το δαχτυλο εμενα κ οι δυο το κανανε εκει στον 2ο-3ο μηνα κ μετα το κοψανε κ φυσιικα κ οι δυο πιπιλα ουτε να την φτυσουνε δεν θελανε.

Τι τουρσια βρε κοριτσια μονο που το γραφω αηδιαζω, μονο το ανθος αγγουρακι βαζω σε καμια πατατοσαλατα αλλα οι ελιες ομως μου αρεσουνε, τουρσι δεν ειναι κ οι ελιες?

καλημερα!!!

Τζενακο αγωνιστικους χαιρετσιμους!!!

Εχω πεθανει λεμε ρεε με τον Μητσο που σεληνιαστηκε με την τουρτα!!αχαχαχαχα!!!

Περαστικα σας!

Λεγκω να σου ζησει η κορακλα!!!Γερή και καλότυχη!

Από ότι καταλαβα,αρρωστησε ε;Περαστικα στην μικρουλα!

Εμεις ειμαστε καλα,μεγαλωνουμε,η Ηρω χρονιζει σε 1 μηνα και πρεπει να επιστρεψω στν δουλεια,αλλά μάλλον θα πάρω ανευ αποδοχων γιατι δεν εχω γιαγια να την αφησω και θα πρεπει να πληρωνω κοπέλα,οποτε και θα μενουν λιγα σε μενα.Αλλά ο βασικος λόγος ειναι ότι δεν τρωει καθολου στερεες...σας θυμιζει κατι;;Χειροτερα απο την Ελιζα,ειναι πολυ αρνητικη...

Φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...