Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω, πω, το έχει παραχέσει ο καιρός σήμερα. Ρεκόρ μελαγχολίας. Βαρύς ο χειμώνας, βαριά η διάθεση, όλο και πιο επίκαιρο το τραγουδάκι του Σαββόπουλου....''το χειμώνα ετουτο...''. Όταν ήμουνα μικρή το τραγουδούσε η μαμά μου και το ζούσε, εγώ δεν μπορούσα με τίποτα να το καταλάβω!

Φιλάααααακια, αντε να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε από τη χειμέρια νάρκη!

Καλημέρα κοριτσούδια!!!

Μυρτούλι βαρέθηκες καθε μερα να μπαινεις κ να εισαι μόνη ε??

Εγώ ήμουν κ είμαι ακόμα χάλια...με πονανε κοκκαλα, μυες, λαιμός, τραχεία:eek: κ με τα δύο παιδια όλη μέρα να θέλουν τα δικά τους δεν μπορώ να σηκώσω κεφάλι.... λειπει κ ως αργά καθε μερα ο συζ.....

Χλοιτσα ουελκαμ μπακ.... σε τα μας δεν ευχηθηκες για τα μωρούδια μας:cool:...αληθεεια τωρα που σε ξαναβρηκα :tongue: για πες καμμια ωραια ιδέα πως να κανω την κινόα κ τον αμαρανθο...

Επίσης μερσί ολες σας για τη σφυγμομετρηση... πρωτο βγαινει το Ελλη :P.

Ρε Λεγκ κ τζεν εχω αγχωθει με αυτη την γκαπς προσεγγιση.... Μου φαινεται βουνο να την εφαρμόσω... εσεις τι θα κάνετε??

Φιλουθκια..........:P:p

Ελιζα τελειες!!!!!!!!!!!!! Πες συνταγη καλέ κοπελα :P:p

ΑΑΑΑ τι θα κανουμε με το σταφ???? Πώς θα γίνει το ντιλ????:cool::cool::cool:

Βασουλι με πρόλαβες...

Είχα θετικά νέα σήμερα και είμαι χαρουμενη και μπήκα να πω μια καλημέρα!

Αναστασία μου πως πήγε ο αγώνας για πες λεπτομέρειες.

Χλόη μου χαίρομαι που μπήκες και μας έγραψες νέα σου, μη χάνεσαι βρε...

Περαστικά στα αρρωστούλικα και στις αρρωστούλικες μαμάδες.

Εμάς ο νικολακης έκανε ένα τριήμερο με 39,5 αλλά ευτυχώς δεν κόλησε η μικρή τίποτα επιπλέον. Την Δευτέρα θα πάμε και στο γιατρο να τη δει και μπας και σταματήσουμε και τα εισπνεομενα.

Εγώ θα ψηφίσω το Αλίκη ή το ζωή ή το έλλη... χμμμ μάλλον δεν βοηθάω. Προτιμώ το Αλίκη (μια και έλλη έχουμε στο καφέ :-)) το σκεφτόμουνα κι εγώ με αποθαρυνανε λίγο με τη βουγιουκλάκη αλλά η αλήθεια είναι ότι εμένα μου θυμίζει την αλίκη στη χώρα των θαυματων. Ααα και το Σοφία ναι πολύ ωραίο κι αυτό!

Διαφημίσεις

Ποιο σταφ;;; Ποιο ντιλ; Παιδάκι μου θα μας το κλείσουν χαχαχα

Δεν πολυκατάλαβα η αλήθεια είναι γιατί να κάνω διαιτα γκαπ, νομίζω είναι υπερβολή, ασε που χρειάζεται επιπλέον χρόνο και χρήμα και μου φαίνεται πολυτέλεια να τα διαθέσω αφού με την αποχή το παιδι δείχνει να συνέρχεται και τα υπολοιπα έοχυν συνέλθει. Νομίζω ότι είναι λίγο ακραίο να δυσκολεύουμε τόσο τη ζωή μας και το θηλασμό, ενώ όπως υποστηρίζουμε είναι κάτι φυσικό. Τέσπα δεν ξέρω...

Ελίζα μου ξέχασα να πω ότι μεγαλούργησες και φέτος!!! Πολύ όμορφα όλα αλλά τα παιδάκια σου κλέψαν την παράσταση :-)

Μπράβο για τα νεα σας Λεγκουλέξ!!!!

Παιδί μου ρωτάω τον αρχηγό για το ντιλ :cool:!!Την Ελίζα!! Εχει λεει ο αδερφός της ένα καλό σταφ!! ΑΓΝΟ κ ΚΑΘΑΡΟ!!! με βαλσαμόλαδο κ κεραλοιφή :tongue:!!

Βρε τι να σε πώ??Να σαι καλά που βοηθησες με τα ονόματα!!Ολη η λίστα σου αρέσει:tongue:!!

Για τη γκαπς... υπάρχει μια θεωρία ότι το μωρό παρουσιαζει αυτη την εικόνα επειδή η μαμα του έχει προβλήματα πεψης λόγω μηκύτων κτλ κ απεπτες τροφες περνανε στο αιμα αρα κ στο γαλα κ αν θεραπευθει η μαμα μεσω της διατροφή της τοτε κ το μωρό θα γίνει τζιτζι:P!!Κατι τετοιο καταλαβα .... αλλά από οτι ειδα η ζωη γινεται πιο δυσκολη αφού τα φαγητα είναι πολυ διαφορετικά από τα κοινα....

Παντως εξακολουθώ κ κανω τουρσια :P:p (ειναι απαραιτητα στη γκαπς)!!!

Α!! κ αν έρθουν οι ορδες των πεινασμενων να με κλεψουν θα βρουνε πολύ τουρσι!!! Άλήθεια με αφορμή τα τόπικ το σχετικό που διαβαζα χτες... εσεις αποθηκευετε???:confused::confused:

ΑΑΑΑΑΑΑ πως ήταν το κεικ τελικα Λεγκόπουλο???

Tουρσιά;;;Μπλιάχ!

Εγώ προσπαθώ να κάνω ένα φαγάκι κάθε μέρα να'χουμε να τρώμε και αποτυγχάνω κι εσείς μου λέτε για gaps; Να μη θυμηθώ τις ωμοφαγίες και τις παλαιολιθικές δίαιτες! Επιστημονική φαντασία μου φαίνονται όλα αυτά!

Α, κι εγώ αποθηκεύω. Μέσα σε ταπεράκια έχω όλα τα φαγητά που περίσσεψαν αυτή και την προηγούμενη βδομάδα! Βέβαια έχουν βγάλει πόδια, αλλά άμα αδειάσουν τα σούπερ-μάρκετ δε θα κάνουμε τους δύσκολους! Με νύχια και με δόντια θα τα υπερασπιστώ, θα τσιμεντώσω και την πόρτα μου άμα λάχει!

Α, κι εγώ αποθηκεύω. Μέσα σε ταπεράκια έχω όλα τα φαγητά που περίσσεψαν αυτή και την προηγούμενη βδομάδα! Βέβαια έχουν βγάλει πόδια, αλλά άμα αδειάσουν τα σούπερ-μάρκετ δε θα κάνουμε τους δύσκολους! Με νύχια και με δόντια θα τα υπερασπιστώ, θα τσιμεντώσω και την πόρτα μου άμα λάχει!

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧααααααααααααααααα

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τελειοοοοοοοοο!!! Ρε λες να τα γνωρισουμε με τα δικά μου??Αφου εχουν ποδια δε μπορεί θα έχουν και ψυχή :cool: θα θελουν κοινωνικες επαφες!!

Παντως για τα τουρσια θα ήταν περήφανη η Γκαλατιτσα!!Εχω φτιαξει προσφατα μπροκολο (ο μονος τροπος για να το φαω), και καρότο!! Μου εδωσε συνταγη μια κοπέλα από το Καζακσταν:P!!!

Φυσικά έχουν ψυχή! Το ψυγείο μου έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο λέμε, δε θέλω να σκέφτομαι τι γίνεται εκεί μέσα όταν δε βλέπουμε!!!

Ααααα, εντωμεταξύ, επειδή αντιδρώ λίγο σαν τον Ρανταπλάν....τόοοοοοτε που σας είχε πιάσει όλες μανία για τα τουρσιά, και βάζατε και φωτογραφίες (μπλιαχ, μια στιγμή του καφέ που προσπαθώ να ξεχάσω, no offense! ) ήταν λόγω γκαπ;;;;; Αποκάλυψις!

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Ελιζα τελειες!!!!!!!!!!!!! Πες συνταγη καλέ κοπελα :P:p

ΑΑΑΑ τι θα κανουμε με το σταφ???? Πώς θα γίνει το ντιλ????:cool::cool::cool:

Η συνταγή του κεικ είναι αυτή

http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-sokolatas.html

αντί για γαλα βάζω πορτοκάλι (και το ξύσμα) -οπότε είναι και λιγκαλ

Ο σοβάς είναι σαντιγύ -χωρίς ζάχαρη με κακάο μπόλικο -νοτ λιγκαλ

Για το σταφ τώρα...τα γράφω να τα δουν και οι υπόλοιπες

Βαλσαμολαδο...50μλ....6?

100μλ...10?

Βαλσαμοκέρι......30μλ....5? (κοιραλοιφή)

Τα φτιαχνει ο αδερφός μου από δικό του βιολογικό ελαιόλαδο, βάλσαμο και κερί μέλισσας

μου λέτε τι και πόσο και κανονίζουμε να βρεθούμε ή αν δεν προκύπτει σας τα στέλνω:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Εντάξει κλαίω με τα ταπεράκια χαχαχαχαχαχαχα... Μου θυμίζει όταν είμασταν μεσολογγι φοιτητές είχε στείλει η μάνα ενος φίλου ένα κουνέλι στιφάδο με το κεφάλι μέσα... αυτό το κουνέλι έμεινε κάτι χρόνια εκεί μέσα που όταν πλέον ανοίχτηκε η κατσαρόλα είδαμε το κρανίο να έχει βγάλει πράσινα μαλιά, θεϊκό!

Σε φάσεις που σιχένομαι τρελά να καθαρίσω το περιεχόμενο του ξεχασμενου τάπερ πετάω μαζί και το τάπερ... αυτό ας μείνει μεταξύ μας και ας μην το πουμε στο γιωργάκη!

Να πω ότι κι εγώ δεν αγαπώ τα τουρσια... αν και σε ένα γερμανικο τσιμπουσι που μας πήγε η φίλη μου η μικαέλα έφαγα τουρσι λάχανο με λουκάνικο και ήταν η πρώτη φορά που τα εκτίμησα.

HzhZaVKawD8

Xαχαχαχαχαχα, γιαυτό σ'αγαπώ!!!!! Έχω πετάξει εγώ ταπεράααααακια, μιλιούνια....

Πω, πω, σόρρυ ρε κορίτσια δε μπορώ να σταματήσω να γελάω, δε μου φταίει ούτε η γκαπς ούτε τίποτα, με τον εαυτό μου γελάω και την νοικοκυροσύνη μου! Μακάρι να τα κατάφερνα να βάλω λίγη πγιότητα στο σπιτικό μας τσουκάλι!!!!

Πω πω τι ειπες τωρα ρε μυρτουλι? μια νεα προοπτική ανοιξε και μπροστά μου.... Και γω που νομιζα οτι ηταν απλα για να αποθηκευουμε τροφιμα... και αφου πήρα την καραμπινα ηταν το τελευταιο που δεν ειχα κανει γιαυτο αποπειραθηκα... τελικα παντως και το δικο μου τουρσι εκτος απο ποδια εβγαλε και τριχες, οποτε για αρσενικο βαρβατο το εκοψα. κριμα που το πεταξα και δεν το κρατησα για κανα συμπεθεριασμα... Θα πολλαπλασιαζοταν και αυτο οπως οι σποροι και μετα δεν θα ειχαμε αναγκη αποθηκευσης.

δυστυχως εδω ειμαστε παραρτημα εξωτερικων ιατρειων, ο αγγελος ωτιτιδα, η δαναη φλερταρει αναμεσα στην ιωση-στο-καπακι και στη πνευμονια και γω βηχω και ποναω απιστευτα στο στηθος κ ως τερας ψυχραιμιας εκλεισα ραντεβου με γιατρο το απογευμα. Εννοειται οτι και οι τρεις ειμαστε εμπυρετοι και ευτυχως ο αντρας μου εχει συνεθλει και τρεχει και δεν φτανει η νοσοκαμα μπετυ! λετε να του βαλω καμια ασπρη στολή να βγαλω κανα βιτσιο?

Εντωμεταξυ εχουμε λαλησει, μια οι αρρωστιες, μια η κλεισουρα μια και το κλαμπχαουζ μικυ που παιζει ασταματητα στη τιβι... Εχω φαντασιωθει μες στον πυρετο μου κουβαδες ποντικοφαρμακο...

δεν το κρατάγατε καλέ το κουνέλι ? μια χαρά ταρίχευση του είχατε κάνει! :P

ΤΣΟΥΠ. Να'μαι :) πρέπει να έχασα πολλά συνταρακτικά, αν ήταν καλά να τα επανάλαβετε, αν όχι, μη τα επαναλάβετε :P

μουά, είμαι με άδεια εγκυμοσύνης στο σπίτι και το παίζω Αγγέλα Μέρκελ. 'Η θα στρώσω τη Μαρίνα μετά από 4 χρόνια απουσίας ή θα πέσω ηρωϊκά! Τη παίρνω κι από το σχολείο της, μιλάμε τρελά μεγαλεία! (Η δασκάλα στη αρχή δε μου έδινε το παιδί.. "Ποια είσαι εσύ κυρά μου, σε ξέρω?" :tongue: )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...