Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

χελόου και απο μενα...

σπιτι με τα παιδια διοτι η κορη μου απο προχτες ειναι εμπυρετη και μας εχει σπασει οτιδηποτε σπάζεται... η λεξη συνεργασία και το αρρωστο παιδι μου εχουν τσακωθει...

Μαζι και ο Αγγελος που εχει χεθτει απο την χαρα του που μενει σπιτι, αλλα απο την κλεισουρα εχει λαλησει και ειναι μες στην υπερένταση, φλυαρει όλη την ωρα, χοροπηδαει, κοπαναει και ολα τα παρελκόμενα... Εγω νιωθω σα να εχω κατι να κανω συνεχεια αλλα δεν κάνω τιποτα, τρελλη σπαριλα λέμε!

ελίζα η τουρτα ειναι φανταστική! Μπραβο σου! και το μπλουζακι πολυ ταιριαστό!

και του χρονου να ειστε καλα κοριτσάκι!

ελίζα εσυ λες για τη σοφια για τα πριγκιπησ-ροζ κτλ... εγω τι να πω που τα θελει ο αγγελος τρελλα. και βαφει και συνεχεια τα χειλια του! Οι στολες παντως ειναι τελειο παιχνιδι, η δαναη συνεχεια τη χιονατη φοραει 9και τωρα καλη ωρα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

XAlooooooooooooo...

Κρυοοοοοοοοοοοοοοοο.....

Η μικρή σημερα επεσε από τον καναπέ παρόλα τα μαξιλάρια....τα εχω παίξει.... εκλαιγε με ένα παραπονο..... κ γενικά δεν κλαιει ευκολα είναι γλυκούλα.... πρεπει να πονεσε κ να φοβηθηκε πολύ.... ουφφφ...

Θυμαστε που σας ελεγα για την επισκεψη του παιδιου με τους εμετούς (γερακίνα η μαμα του είναι λίγο τσαο κ ναι ειναι πιθανο να ηξερε απο πριν οτι ειναι αρρωστο κ παρολα αυτά να το εφερε...) είμαστε όλοι με λαιμο κ όλο το πακετο... ακομα δεν έχουμε φτασει στα συμπτωματα γαστρεντερίτιδας αλλά θα δειξει...

Αφρο περαστικα...Κ ναι τη σκηνη την είχαμε δει κ την ειχαμε ξεχασει κιολας αλλα δυστυχώς μας τη θυμησες... μπλιαααααααξξξξ :D:D!!!

Α! γιατι λες πως φαινομαι νευροσπαστο από τη φωτο :lol::lol: πω πωωωωωωωωω δικαιωνεις τη μαμα μου :tongue:

Τζεν γιατί παιδι μου ειναι δυσκολο το πρωτο εξαμηνο? Λογω της αλλεργιας ή δεν κοιμαστε καλά?? Λογικό είναι να περίμενες να δεις κανενα θωρηκτό με τόσες κοιλιοδουλες συζητήσεις που ανοιγω:-P:-P

Ελίζα εμεις που δεν έχουμε φεϊσπουκ πως θα γινει να δούμε τα δημιουργηματα σου??? Βαλε αν θες καμμια φωτο χωρίς προσωπα αν σε ενοχλει... Ε???τι λες?? πλιζζζζζζζζζζζζ...

Φιλια σε όλεεεεεεεεςςςςςςς

Ου ου!τι καετε ηρωιδες μανες; περαστικα στα αρρστουλικα βα

λτε κ μας μεσα.ο μητσος εχει απο χυες βηχα κ τι πρωτοτυπο μυξα κ σπο σημερα38 πυρετο κ τον εχω σπιτι.μεχρι στιγης ο νικολας ειναι μονο με βηχα κ ας ελπισουμε να συνεχισει ετσι εχω χεστει πανω μου.αφρο υπομονη!γιουπακι κ μενα εχει πεσειδυο φορες πικρσ μαλλλν τα ξεχασαμε απο τα πρωτα..

Κοριτσακια προσεχετε λιγο αυτες τις μερες διοτι αυτη η σκατο ιωση αναπνευστικου που κυκλοφορει τα εχει ολα, λαιμο, βρασιμο, βηχα ανυποφορο, ακόμα και διαρροι ελαφρα, εμετο(λογω βηχα) κλπ...

εμείς ειμαστε οικογενειακως χάλια πρωτη η Ειρηνη, με 40αρια βηχα, και εκανε και πρωτη της φορα λιιιγα ακροαστικα, μυξα κλπ (ευτυχως συνεργαζεται)

μετα εγω, μετα ιδια και τωρα δυστυχως και ο Αλεξ με επισης ολιγα ακροαστικα, βηχα, βρασιμο και μυξα....

Αλλα μιλαμε τωρα αρχιζουμε και συνερχομαστ ε και θα παρει πολυ ακομα, τα καταλαβαινω τα μικρουλοια ειναι ζορι...εμενα πονουσαν πλατες, λαιμοι, ειχα πονοκεφαλο ολα μαζι...

Περαστικά!!!!

Γιουπιδιο μην ανησυχεις για την τουμπα ολα τα 2ης γενιας την εχουν φαει μικρα μικρα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι έπαθα διαταραχή ύπνου από το στρές,...πέφτω να κοιμηθώ, όντας άυπνη μέρες, και δεν μπορώ...

τουλάχιστον πήγαμε οικογενεικώς βόλτα στον τεχνότοπο όπου ξεκίνησε ο Στέφανος μουσικοκινητική και ξεσκάσαμε...πολύ ωραίο μέρος!

και ναι βγάλαμε το μωρό έχω ενώ έριχνε χιονόνερο αλλά θα έσκαγα αν δεν έβγαινα...

και ετοιμάζομαι και για το πάρτυ το δικό μας, σκέφτομαι τούρτες κλπ

Ελίζα δείξε μας τούρτα, δεν σε εχω στο φατσοβιβλίο φίλη για να δω...

Καλημέρα αγαπημένες φανταστικές φιλενάδες!!

Είμαι απαράδεκτη το ξέρω, έχω πολύ καιρό να μπω. Αλλά για 4 μήνες δεν είχα ίντερνετ, έμενα για 3 μήνες στην πεθερά, και μετά περίμενα ένα μήνα στο σπίτι να γίνει η σύνδεση.

Επιτέλους όμως, εδώ και 1.5 μήνα περίπου είμαι σπιτάκι μου, αφού πέρασα τα πανδεινα στο σπίτι της πεθεράς.

Μου λείψατε πολυ, πολύ πολύ. Θέλω να σας δω!!

Αφροδίτη περαστικά στη Δανάη. Αχ πόσο μου έχετε λέιψει :(

Πάω να διαβάσω ό,τι προλάβω.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Λέγκω μου γλυκιά να σου πω καθυστερημένα, να σου ζήσει η κοράκλα!! Περαστικά της κιόλας, και χρόνια πολλά στα αγοράκια σου. Να μου τα φιλήσεις πολυ πολύ πολύ τα γλυκά μου! Το Θοδωρίκο τον αγαπημένο, και το Νικόλα που είδα μόνο μια φορά και μου έκλεψε την καρδιά με τα γλυκά του ματάκια!

Από ονόματα ψηφίζω Έλλη και Αλίκη, είναι και τα δύο πολύ όμορφα, και μου άρεσαν πάντα!

Καλως τη Χλοη!

Ελενη ναι αστα να πανε, καθε δευτερη εβδομαδα με ευλαβεια, ειμαστε αρρωσταινει η ΕΙρηνη και τις περισσοτερες φορες κολλαει και ο μικρος... ε ενταξει ειπαμε πρωτη χρονια αλλα εσας ετσι αρρωσταινανε πρωτη χρονια?

και καλα αντε να το υποστω, τη δευτερη χρονια εχει βελτιωση το πργμα ή μπαρουφες...

Παντως ατο το μην λεω να μην την παω δεν μπορω αλλο ρε γμτ...μενουν ολα πισω με τις κωλοαρρωστειες

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας!

Χλόη σαν τα χιόνια!

Μιλώντας για χιόνια που να είναι η Ντου, η Μαριλένα, η Μαρίνα;;;;;;

Αθηνά εννοείται ότι τη δεύτερη χρονιά είναι καλύτερα! Που να δεις την τρίτη!

Φιλάκια πολλά, α Τζεν, ίδια μέρα έχουν τα αγόρια μας γεννέθλια; 10 Φλεβάρη;

Γειά σας!

Χλόη σαν τα χιόνια!

Μιλώντας για χιόνια που να είναι η Ντου, η Μαριλένα, η Μαρίνα;;;;;;

Αθηνά εννοείται ότι τη δεύτερη χρονιά είναι καλύτερα! Που να δεις την τρίτη!

Φιλάκια πολλά, α Τζεν, ίδια μέρα έχουν τα αγόρια μας γεννέθλια; 10 Φλεβάρη;

όχι στις 12 είμαστε εμείς!:)

Που εισαι βρε χλοη? Σαν τα χιονια δε λες τιποτα... Πως ειναι τα παιδακια? η νεφελη παει νηπειαγωγείο? Ο απολλωνας? Να τους δωσεις πολλα φιλια, απο μακρια ομως γιατι κολλησα και γω και ο αγγελος και ο αντρας μου και ειμαστε ομαδικα μια ομορφια... Θεε μου πως την παλευουν τα παιδια οταν κανουν 40ρια? εγω με 38 και βογγαγα λες και ημουν του θανατα... και εχουμε ολα ακριβως τα συμπτωματα που λεει η αθηνα παραπανω. Ελπιζω να μην κρατησει πολυ, δεν την παλευω καθολου.

Αθηνα η δαναη πρωτη φορα αρρωστησε φετος. ο αγγελος δευτερη. Αρα κουραγιο, στρωνουν.

καλησπερα κοριτσακια! τι κανετε! περαστικα σε αρρωστουλια!

σημερα ξεπατωθηκα σε δουλειες... ουφ... ειχα την ιωαννα με συναχι και μπουκωμα σπιτι δυο μερες ηταν και το σαβ/κο και ειχε γινει το σπιτι....χαλια...

σημερα το βραδυ στις 10μιση παιζω τον 1ο αγωνα στο τουρνουα του καταν... wish good luck! θελω να μου στειλετε θετικη ενεργεια! ξερω οτι πιανει!

αθηνουλα υπομονη με τις αρρωστειες... εμας δυο χρονια μας ειχε ξεπατωσει(οσο τοσο ο Στρατος οσο οι μικρες...) αλλα φετος ο Στρατος δεν εχει αρρωστησει καθολου και και οι μικρες το περισσοτερο που εχουν κανει ειναι δυο φορες μυξουλες και λιγο βηχαλακι απο τα φλεμματακια... ακροαστηκα καθολου... μεχρι στιγμης βεβαια γιατι δεν ξερουμε τι μας επιφυλλασει απο εδω και περα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Kαλημέρα!

Περαστικά στα αρρωστούλικα παιδάκια, και στους μεγάλους.

Αφροδιτάκο καλά είναι και τα δύο μου τα ζουζούνια. Η Νεφέλη πάει νηπιαγωγείο κι ευτυχώς της αρέσει. Τα σ/β όλο γκρινιάζει που δε μπορεί να πάει :lol:

Ο Απόλλωνας όλη μέρε κρέμεται απ'το βζ.

Εγώ πηγαίνω και στο μαγαζί τώρα τα απογεύματα, οπότε ξεφεύγω λίγο απ'το μικρό γιατί αλλιώς δε θα την έβγαζα καθαρή. Βέβαια μετά γυρίζω σπίτι το βράδυ και βρίσκω το χάος, αλλά τι να κάνουμε. :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...