Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μυρτώ, έλαβα το πακέτο κ ευχαριστω πολύ...όσον ούπω θα το βάλω σε χρήση...

Γκαλατούλα, πήρες κανένα π.μ.???Σου είχα απαντήσει στο δικό σου, αλλά κάτι μάλλον κάνω λάθος κ δεν μπορώ να τα στείλω......:twisted::twisted:στείλε λεπτομέρειες για αυτά τα ομοιοπαθητικά.σήμερα ήταν μια καλή μέρα, μια πάνω, μια κάτω με πάει, ελπίζω να είναι κ αύριο καλά...φιλώ σας κ πάω για τούφες....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοπελιες τι κανετε;εγω εχω λαλησει με το μικρο κ την αυπνια.βασικα ειμαι χωρις λαπτοπ το χαλασε ο μητσος κ μπηκα απο το κινητο για να ευχηθω εστω κ καθηστερημενα χρονια πολλα στο θοδωρακο,πολυχρονος κ γερος να ειναι λενιω μου κ μξν απελπιζεσαι θα ερθουν κ για μας καλυτερεςμερεςσε χ χρονια!φιλια πολλα σε ολες

,!)

Ρουμπίνη ειχα μια πολυ αγαπημενη θεία, οποτε μου αρέσει, μου αρεσει το Ελλη κι εμενα περισσότερο.

Τζενιω βαστα γερα!

μαμαμία, το ειχα λαβει, και σου ειχα απαντησει μηπως ειναι γεματο το γραμματοκιβωτιο σου(Τςςςςς)

στο ξαναεστειλα παντως

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερούδια!

Δουλεύετε σήμερα;

Εγώ είμαι σπίτι με τα παιδιά....Ωραία μέρα για χουχούλιασμα!

Λοιπόν τα χάιλαιτς του Σαββατοκύριακου:

Είδαμε τον Οδυσσεβάχ και μου άρεσε πάρα πολύ, ορίστε και ένα βιντεάκι.

Πιστεύω ότι μεγαλύτερα παιδάκια θα το ευχαριστιόντουσαν περισσότερο αλλά και η Λήδα μια χαρά το παρακολούθησε. Έχω προβληματιστεί πολύ μ' αυτό το έργο, σκέφτομαι διάφορα πράγματα γύρω από το πως βάζουμε σε κανάλια και καλούπια τη φαντασία των παιδιών μας....

jxQtO-t-7hg

Δεύτερον το Σάββατο βγήκαμε και τα παιδιά κοιμήθηκαν στη γιαγιά και τον παπού, οπότε την Κυριακή το πρωί λειώσαμε στον ύπνο!!!! Τι χλιδή θεέ μου! Άλλος άνθρωπος έγινα!

Τέλος πήγαμε επίσκεψη σε κάτι φίλους μας και η Λήδα έπαθε εγκεφαλικό από τη χαρά της, γιατί το κοριτσάκι τους είχε τις άπειρες στολές πριγκηπισσών με όοοοοολα τα αξεσουάρ τους και τις δοκίμασε όλες! Τρέχαν τα σάλια της παιδιά, μιλάμε για την προσωποποίηση της ευτυχίας!

Αυτά τα ολίγα, σας αφήνω γιατί με τραβολογάνε!

Διαφημίσεις

Α!!! Είδα φωτογραφίες απο το πάρτυ του Κωστή! Εξελίσσεσαι στην τουρτική τέχνη! Θέλω σχέδια σε autocad και τρισδιάστατο σε όποιο πρόγραμμα δουλεύεις. Επίσης μερικά textures ζαχαροπλαστικής για το render. Ευχαριστώ!

Πολύ καλή η ιδέα με τα τουνελάκια! Άμα σε πολυζαλίσουν τα ταπώνεις κιόλας και ησυχάζεις, πίνεις κανά καφέ, λες καμιά κουβέντα και μετά τα απελευθερώνεις, ας μην είμαστε σκληροί!

Α!!! Είδα φωτογραφίες απο το πάρτυ του Κωστή! Εξελίσσεσαι στην τουρτική τέχνη! Θέλω σχέδια σε autocad και τρισδιάστατο σε όποιο πρόγραμμα δουλεύεις. Επίσης μερικά textures ζαχαροπλαστικής για το render. Ευχαριστώ!

Πολύ καλή η ιδέα με τα τουνελάκια! Άμα σε πολυζαλίσουν τα ταπώνεις κιόλας και ησυχάζεις, πίνεις κανά καφέ, λες καμιά κουβέντα και μετά τα απελευθερώνεις, ας μην είμαστε σκληροί!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά το τούνελ τρελλό σουξε μιλάμε!!!! Στιγμή δεν έμεινε άδειο και παραπονεμένο!:-P Επίσης η πλαστική πισινούλα που είχα βάλει διάφορα μπαλάκια!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

ελιζα ζωγραφισες παλι με την τουρτα υπερπαραγωγη, στειλε αυτα που λεει η μυρτω και μην ξεχασεις τομη να δουμε τι ειχε μεσα!

Μυρτω και η στεφανια σαν την ληδα εκστασιαζεται με τα πριγκιπισσονεραιδο αξεσουαρ,ολη μερα κυκλοφορει με κατι τουτου που περνουμε απτα h&m,

αλλα σου χω και χειροτερο .. βαζει συνεχεια ενα λιποζαν και ολη μερα με ρωταει "μου φυγε το κραγιον?"

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

ωχ, ωχ, τα βλέπω να μου 'ρχονται αυτά με τα τουτου, τα κραγιον και τις πριγκήπισσες...:lol:

μέσα σοκολατένιο κεικ, σοβάς και συνδετικό κονίαμα σαντιγυ με κακάο για το χρώμα :wink:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...