Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμ, δε με παίρνει!!! και νομίζεις γιουπίδιο ότι θα με πτοήσουν εκειπέρα 3-4 εμετούληδες; Λες και δεν έχω ξαναδεί Πφφφ! Κάτι πιο δραστικό χρειάζομαι!

Για το όνομα δεν ξέρω, όλα μου αρέσουν, αλλά το Σοφία είναι πολύ συνηθισμένο σε σχέση με τα άλλα που έβαλες, οπότε δεν το προτείνω (ναι, παίζει ρόλο που είναι και τ' όνομά μου, δεν τρελλαίνομαι! χαχα)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Να σας πω κάτι άσχετο:

Αυτή την ταινία (''αγάπα με αν τολμάς'' ) την έχετε δει; Δεν είναι καινούρια.Την πήρα να τη δω στην Κύπρο και κόλλησε το γαμωντιβιντι στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πάντως μου φάνηκε πολύ γλυκια και η Μαριον Κοτιγιάρ είναι θεά!

Είπαμε, άσχετο!

AeNXmKvuzKI&feature=related

Καλημέρα!

Όσο για τη βαζελίνη σκέψου ένα και μοναδικό καλό: Αν για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, έχει κολλήσει ψείρες, τώρα δε θα έχει μείνει κολυμπηθρόξυλο!

χα χα! Τσουτσουρος φορ έβερ!!!

Ελα που σε χαλασε η ιδέα της ληδας... Αφου εισαι δημιουργικη και καλλιτέχνης. Εχω ενθουσιαστει με ολα αυτα που φτιαχνεις με τα παιδια, ειναι πολυ τυχερα τα βλαστάρια σου! Θα ερχοαμι και γω να παίρνω ματι... Κια μιας και ειπες για σαπουνια, παρτε ενα σεμιναριακι να μαθετε να φτιαχνετε κανονικα σαπουνια.

σεμινάριο παρασκευής σαπουνιου

κυριακή 29/01

11:00-19:00

Μεσα από την ιστορία του σαπουνιου θα προσεγγισουμε τις διαφορετικές μεθόδους πασασκευής και χρήσης. Θα εξηγήσουμε τη χημεία της σαπωνοποιησης και τη σημασία του pH. Θα μελετήσουμε τις ιδιότητες των ελαίων που χρησιμοποιούνται στη σαπωνοποιηση και τις ιδιότητες που προσδίδουν στο σαπούνι που προκυπτει. Παρασκευάζοντας σαπούνι θα πειραματιστούμε με διαφορετικά χρώματα υφές και αρώματα χρησιμοποιώντας διαφορα φυσικά υλικά και θα αναλύσουμε βασικές έννοιες οπως ο βαθμός σαπωνοποιησης ,η υπερλίπανση και η ωρίμανση του σαπούνιού. Θα μιλησουμε για τους συνδιασμούς βοτανων και αιθεριων ελαιων που δίνουν στο σαπούνι θεραπευτικές ιδιότητες. Τελος θα μιλήσουμε για τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που προκύπτουν και βασικά μέτρα ασφαλείας που πρέπει λαμβάνονται κατα την παρασκευή του σαπουνιού

κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ

(συνεισφορα συζητίσιμη για οποιον θεωρει πως το ποσο ξεπερνα τις οικονομικές του δυνατότητες)

Οποιος ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει ας στείλει ενα mail με το ονομα και το τηλεφωνο του στο [email protected]

ΕΙναι καπου στον αγιο αρτεμιο, διοργανωνει πολυ ωραια σεμινάρια.

Και το επομενο ΣΚ εχει διημερο σεμιναριο πλεξίματος. Σκεφτομαι να παω, αλλα νομιζω οτι ο αντρας μου θα με χωρισει αμα τον παρατησω και αλλο ΣΚ με τα παιδια...

Μουσατε γιουπιδιε, και γω ελλη ψηφίζω! Και το Σοφια μου αρεσει βεβαια! Φτου σας σε ολους, ειστε κουκλια. Και για να πω την αληθεια μου ετσι νευροσπαστο σε φανταζόμουνα!

Φαε Σοφάκι μου, αφου το σωμα σου σου δινει σηματα, κατι ξερει!

Διαφημίσεις

ποιο απο τα δυο, τα σαπουνια ή το πλέξιμο? Ενιγουέι, σου εστειλα μέιλ και για τα δυο.

Ρε Σοφακι, αφου της γεννας κιλα εχεις ακομα, κατσε να κλεισεις το χρονο και μετα να ρωτησεις τη ζυγαριά... Αυτη μονο να μας κομπλαρει γουστάρει...

Καλημέρα!

Μου φτιάξατε το κέφι! :D

Γιουπάκι από τα ονόματα εγώ θα ψηφίσω Έλλη και Αλίκη. Το Σοφία εννοείται ότι μου αρέσει αλλά δεν μου αρέσει μαζί με της πρωτοτοκης;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Μιας και λεμε για ταινιες, σαπουνια κτλ, θυμηθηκα το fight club, οπου εκλεβαν τις σακουλες με το λιπος απο το κεντρο λιποαναρόφησης για να φτιαξουν σαπούνια και μια σακουλα ακουμπησε πανω σε ενα καγκελο και σκιστηκε και έλουσε τον προταγωνιστη.... Το θυμάστε?

Σοφουκι, τι λες? Πεινας κιάλλο?

Αααα καλάααα!

Λοιπόν να σας βλέπω να πλέκετε όλες στη σειρά πολύ θα γελάω! Τα σαπούνια πάλι?

Άφρο κοίτα να στείλουμε τους άντρες και μετά θα έχεις και δικαιολογία... Έκανες τίποτα με αυτό?

17 Φεβρουαρίου Λουξεμβούργο... Ψήνεται καμία?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Πάλι σταμάτησαν να μου έρχονται ειδοποιήσεις και σας έχασα τόσες μέρες...και τώρα δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω...

Μυρτώ ναι την έχω δει την ταινία σινεμά παλιά, πού ωραία, το τέλος έχει να κάνει με έναν λάκο με τσιμέντο, λιγάκι κουφό! Να το δεις!

Επίσης πέθανα στο γέλιο με τις ατάκες σου!

Γιουπι καλε δεν σε περίμενα έτσι, αλλιώς σε είχα φανταστεί, όχι τόσο λιλιπούτεια! Κουκλίτσες είστε όλες! Χρόνια πολλά στο κοριτσάκι σου!

Α και από όνομα εγώ φυσικά προτιμώ το Έλλη, άλλωστε αυτό έδωσα και στην πιτσιρίκα μου. Μετά από αυτό μου αρέσει το Ζωή, Αλίκη και Άννα.

Λέγκω περαστικά στην μικρούλα σου και χρόνια πολλά στα αγοράκια σου!

Τόνια και εγώ πιστεύω ότι η φάση που περνάμε τώρα είναι η χειρότερη της ζωής μου! Αυτό το πρώτο εξάμηνο της Έλλης μαζί με το πρώτο εξάμηνο του Στέφανου δεν θέλω καν να τα θυμάμαι. Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στο μετά!:)

Εμείς είμαστε πότε καλά με καλούς βραδυνούς ύπνους και πότε χάλια και άυπνοι...και με πράσινα κακά και βλένες και κάνω και εγω αποχή από γαλακτοκομικά, αβγό (που τελικά την ενοχλούν) και σοκολάτα γιατί την έπιανε αϋπνία όταν την έτρωγα...ουφ και δεν παλεύεται η κατάθλιψη χωρίς σοκολάτα...

Γιατί παιδί μου να σου κόψουμε την όρεξη; Κάνει κρύο, θηλάζεις, τι άλλη δικαιολογία θες; Φάε τώρα που σε παίρνει!

αυτό!

καλέ εσύ ακόμα δε γέννησες δίαιτες σκέφτεσαι;

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...