Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...και συνεχίζω τις συμβουλές: Και πρόσεξε εκεί που αποθηλάζεις να αγοράσεις μια ζώνη αγνότητας της οποίας το κλειδί θα κρατάω ΕΓΩ και θα στο παραδώσω όταν καλοκαιριάσει γιατί δε σου έχω καμία εμπιστοσύνη!!!!

:lol::lol:

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Γιουπάκι είσαστε κούκλες και οι τρεις! Να τις χαίρεσαι!

Μυρτώ, εντάξει, έχω πέσει κάτω και κλαίωωωω!!!!:lol::lol::lol:

Λεγκοπουλάκι μου, δεν πρόλαβα και χθες να τα πούμε γμτ! Μη μου πέφτεις! Και μην είσαι χαζή και κάθεσαι και φτιάχνεις γλυφιτζούρια με άρρωστο μωρό! Πάρε μια τούρτα και στειλ' τη στο σταθμό, μια χαρά θα τη χαρούν τα αγόρια σου!

Κι εμείς ζόρικη πίστα εδώ και 2-3 εβδομάδες, η μικρή είχε και εξακολουθεί για πάνω από εβδομάδα να έχει γαστρεντερίτιδα και τώρα κόλλησε και μια ίωση που τριγυρνάει όλη την οικογένεια με βήχα ξερό κι απαίσιο, πονόλαιμο και μύξα άπειρη... Οι νύχτες μας είναι υπερσεξουαλικές με εμένα να σέρνομαι μεταξύ του δωματίου μας και της Ευτυχίας που ξυπνάει κι αυτή από το βήχα με πολλά πολλά νεύρα. Σήμερα έκαψα και τα φασολάκια γμτ, γιατί με πήρε ο ύπνος θηλάζοντας τη μικρή. Και πάνω που κοιμήθηκε η μικρή μετά από απίστευτη ταλαιπωρία και βήχα, έπρεπε να την ξυπνήσω για να πάω να πάρω τον Έκτορα απ' το σχολείο!

Αλλά το άσμα του Σαββόπουλου είναι πολύ σωστό και προφητικό! Από άνοιξη και μετά ποιος μας πιάνει!!!:D

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Αχ Σοφούκα αυτό είναι που από το 3ο κ μετά είναι πιο ευκολα τα πράγματα.....περαστικά περαστικά!!!!

Λοιπόν σκεφτηκα να βαλω σωτογραφιες μας αφού όλες έχετε ανεβασει να μην νομίζετε πως είμαι κανενας μουσάτος ανώμαλος τοσο καιρό που μιλάμε :tongue:

Ευχαριστούμε όλες τις κοπελούδες για τις φιλοφρονησεις!!

Το λοιπόν... το θεμα (κ καλά) του παρτυ αν δεν το καταλαβατε :tongue: ήταν μικυ μαους κλαμπ χαουζ με εμφαση στη μινυ:tongue:

Γιαυτό εφτιαξα τα αυτάκια αντι για τα καπέλα τα τριγωνικά των παρτυ. Επίσης εφτιαξα τους σοκολατενιους μικυδες με μπισκότα ορεο κ την τούρτα την εφτιαξα απο μεσα να ειναι η συνταγη του σκατζοχοιρου της θειας Βέφας (για να το βαλω στα καλούπια που ηθελα), απο πανω καλυψα με ζαχαρόπαστα κ διακόσμησα με τα παιχνιδάκια - ηρωακια που της είχε φερει ο Αγιος Βασίλης... αυτααααα... το όλο σκηνικο με τα διαφορα πιατα που εφτιαξα με αρκετη συνεση κόστισε 130 ευρω.... κ η μαμα κ η αδερφή μου ειχαν φτιαξει χειροποιητα σπανακοπιτακια, κεφτεδακια κ πίτσα.. αυτα...

Διαφημίσεις

Σας διαβάζω και το μόνο που μπορώ να πω είναι "Κουράγιο, μάνες!"

Θα έρθουν και καλύτερες μέρες!!

(που θα κατασκοπεύουμε με τις καπαρτινούλες, ποιος-ποια πάει να τυλίξει το βλαστάρι μας!!!!!!):lol: :lol:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Μυρτω χαχαχαχαχαχαχαχαχα εισαι και μαμω τα παιδια!

Εμείς κλασσικα ειμαστε στην εβδομαδα που αρρωσταίνει(μα το θεο το παει εβδομαδα παρα εβδομαδα με φοβερη ευλαβεια, 1 εβδ σχολειο, 1 αρρωστη παντα στις 5-6 μερες σχολειου αρρωσταίνει!)

εχει εναν ξηρο και περιεργο βηχα(Σοφουκα ακους?) ο Βαγγ λεει οτι εχει κοκκυτη, αλλα δεν νομιζω βηχει λιγο μονο το βραδυ, απο πυρετο εχει αρκετο παει πανω απο 39.

Γιουπιδιο!!!!!!!! τι γλυκα ποντικακια ειδα? να τις χαίρεσαι, ειστε κουκλες και οι 3!

και τι μου εκανες ατιμο με τον μπουφε σας!!!!

Παω να φαω κατι πεινασα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα κοριτσούδες

Γιουπάκι εγώ ήξερα ότι είσαι μία ξανθια και όχι μουσάτος. Βέβαια σε θυμόμουνα λιιιιιιιγο πιο τεράστια! Σουπερ παρτάκι και υπέροχα μουτράκια... ανυπομονώ να δω απο κοντά και την σκατουλα. Αντε το καλοκαίρι θα ξαναπηγαίνουμε στις προβολες στην καισαριανη.

Ευχαριστώ για τη συνταγή... είναι οι πρωτες μέρες που επειδη δεν έχω συνηθήσει πεινάω τρελα. Σοκολάτα χωρίς γαλακτοκομικα γιατί να τα κόψω; Είναι σίγουρο ότι έχει αλεργεια και στη σοκολάτα;

Σοφάκι πολύ πακέτο, χαρας στο κουράγιο σου!!! Ελπίζω να έχει αρχίσει να συνέρχεται η μικρούλα.

Περάσαμε ύστερα απο πάρα πολύ καιρό απροσμενα καλά χθες... ήρθαν τα καγκουροφιλαράκια μας, σβήσαμε κεράκια πάνω σε ένα κεμπαπ και κάναμε προβολη το κουμφου πάντα 2. Κοιμηθήκανε και όλοι εδώ και ήταν τέλεια. Εντομεταξύ ο νικολάκης επειδή τελευταία ολο και κάποιος/οι ξεμένει στον καναπε όταν γυρνάει απ'το σχολειο τρέχει να τσεκαρει μπας κι έχει ξεχαστει κανένας.

Η μικρούλα καλά είναι, συνεχίζει το αερολίν αλλά φαίνεται να το περνάει στο ποδι.

Σε σχέση με την προηγούμενη κουβέντα μας, δεν πιστεύω ότι θα γελάω μετά απο ένα ή δυο χρόνια αλλά πιστεύω ότι θα μοιάζουν πολύ πολύ μακρινά. Το θετικό είναι ότι αποθυμοποιείς την κουραση απ'τα παιδια και τον κακό χαμό... όχι ότι δεν θέλω να χώσω το κεφάλι του νικολάκι μέσα στο μπολ με το γάλα όταν παίρνει όλη τη σακουλα με τα δημητριακά και την αδειάζει στο ποτήρι του με αποτέλεσμα να πέφτουν τρια δημητριακα στο ποτηρι και όλα τα άλλα στο πάτωμα. Ή όταν αντι να κοιμάται για μεσημέρι το παίζει πικάσο και με το μαρκαδόρο ζωγραφίζει ολο το κρεββατι του συν τα σεντόνια, την κουβέρτα, τις πιτζάμες, τα χέρια και τη μουρη του... και το μόνο που έχει να πει είναι ότι είναι μπλε και όχι κόκκινο... τον κλωτσάς ή δεν τον κλωτσάς;

Τι έγινε ρε παιδιά; Απεργούσαμε χθες;

Καλημέρα!

Άλλη μια μέρα που ξεκίνησε με παράνοια-κλάμα-μίρλα-υστερία!

Γιουπάκι, εξαιρετική η συνταγή σου, ειδικά το σημείο που λέει να φάμε τη μισή ποσότητα-ζορίστηκα αλλά τα κατάφερα!!!!

Καλέ ελάτε, που είστε;;;;

Τι έγινε ρε παιδιά; Απεργούσαμε χθες;

Καλημέρα!

Άλλη μια μέρα που ξεκίνησε με παράνοια-κλάμα-μίρλα-υστερία!

Γιουπάκι, εξαιρετική η συνταγή σου, ειδικά το σημείο που λέει να φάμε τη μισή ποσότητα-ζορίστηκα αλλά τα κατάφερα!!!!

Καλέ ελάτε, που είστε;;;;

χα χα! αυτό ειναι το δυσκολο μερος της συνταγής αλλά κατα τα άλλα ειναι πανευκολη!!! Αλήθεια την εφτιαξες??

Μιλώντας για παρανοια.... από το πρωι καθαρίζω το συμπαν από βαζελίνη...

μην παει ο νους σας σε τιποτα κολπα... οχι... απλά η πρωτότοκη πήρε το βαζο κ αφού εκανε μασκα μαλλιων, προσωπου αποφάσισε να αδιαβροχοποιησει κ τα ρούχα της με τη βαζελίνη ή αλλιως όπως τη λεει αυτή ''βανγκελίνη'':mad::mad: κ ενώ καθάρισα την ίδια κ ότι εβλεπα γλίστρισα ενώ περπατουσα επειδη είχε βαλει κ στο πάτωμα...

Οπως καταλαβαινετε βεβαια η βανγκελίνη δεν μπορει να καθαριστεί καλά... η φατσούλα της κ το σπίτι γυαλίζει αλλά οχι από καθαριοτητα...

Κατα τα άλλα εφυγε για Κερκυρα χτες η ρουλα μου κ τελος οι διακοπές μου:(:(

ΑΑΑ... Λεγκω σορυ χτες που κάναμα με το στεφανι σαν απροσαρμοστα στο τηλέφωνο αλλά με εχει πρηξει μια από τη γουϊντ κ ειναι η ωρα που με παιρνει συνηθως κ οταν ακουσα το τηλ αρχισα τα μπινελίκια... όταν άκουσα δε να μου λεει ο Ν οτι πήρε η Ελ΄ενη συγχίστηκα τελειως... σκεφτηκα οτι αρχισε τα κολλητιλικια κ συστηνεται με το μικρό της πια....

Α Lego προχειρη κ νόστιμη λύση για πρωινο ειναι κατι μουσλι μπαρ που εχει ο Βασιλοπουλος nature valley...

Ερωτηση:εχω δωσει στη βελούδινη να απασχλει τα ουλα της:tongue: ενα αποξηραμενο συκο (χωρις θειωδη) μηπως δεν ειναι καλή ιδεα???

Παρεα δεν ηθελες μυρτω??παρε τωρα την ιερη σινδονη (ετσι γραφεται??)

Λοιπόν σφυγμομετρηση¨

Αννα

Δαναη (πολυφορεμένο??)

Ρουμπίνη (μην με κραξετε αλλά εμενα μου αρεσει)

Αννα Μαρία

Ελλη

Σοφια

Τι λετε??

Διαφημίσεις

Xmmmm σας αφήνω εχει ζωγραφισει τα χερια κ τη φατσα της με πρασινο μαρκαδόρο κ μου λεει πως ειναι αρειανός:mad::-x:-x

ΑΑΑ σκεφτομαι κ το Ζωη... οχι ευηχο αλλά συμβολικο...

παω να καθαρισω το αρειανό παιδι μου κ το αρειανό καλυμα καναπε....:cool::cool:

Εκτός από το Ρουμπίνη και το Άννα Μαρία (πολύ βασιλικό! ) όλα τα άλλα μ'αρέσουν...Ειδικά το Έλλη....

Ναι το έφτιαξα το κέικ γιατί κάναμε γιορτούλα για να αποχαιρετήσουμε τη νταντά-γιαγιά, τώρα που και ο Μάριος πάει σχολείο!

Είχα και την έμπνευση να ρωτήσω τη Λήδα τι δώρο θα μπορούσαμε να της φτιάξουμε και μου είπε ''σαπουνάκι''...ε'...χμ....τελικά σας έχω πει ότι η πολύ δημοκρατία βλάπτει;

Παρόλα αυτά φτιάξαμε κάτι ψωροσαπούνια, να'ναι καλά το ίντερνετ!

Να σου πω ρε Γιουπιγιάγια για να καταλάβω το σκηνικό, σε πήρε η Λέγκω και της είπατε, ''ευχαριστώ πολύ αλλά δεν μας ενδιαφέρει, και σας παρακαλώ μην ξαναπάρετε μεσημεριάτικο'' ;;;

Α, και σιγά το σεντόνι, μπορείς και καλύτερα!

Καλημέρα!

Μυρτώ και Γιούπι, σήμερα δημιουργείτε! Μου φτιάξατε τη μέρα λέμε!:D

Μπορείτε σας παρακαλώ να γράψετε και κάτι που να μου κόψει την όρεξη, γιατι απ' το πρωί το έχω ξεφτυλίσει το θέμα με το φαγητό;:rolleyes::rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημέρα!

Μυρτώ και Γιούπι, σήμερα δημιουργείτε! Μου φτιάξατε τη μέρα λέμε!:D

Μπορείτε σας παρακαλώ να γράψετε και κάτι που να μου κόψει την όρεξη, γιατι απ' το πρωί το έχω ξεφτυλίσει το θέμα με το φαγητό;:rolleyes::rolleyes:

χμμμμ κ από αυτό έχουμε...

Ηρθε προχτες ενα παιδάκι επίσκεψη κ έκανε 4 φορές εμετό....

Ακόμα δεν έχουμε παρουσιασει τίποτα αλλά περιμένω...

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι να πλένω χαλιά χειμωνιάτικα κ τα ρούχα μας αφού στον πρωτο εμετό που είμασταν ανυποψιαστοι ξερασε πάνω μας...

Σου κόπηκε η όρεξη ή να συνεχίσω με την περιγραφή των φαγητών που είχε φαει το πιτσιρίκι???:tongue::tongue:

Παω να θηλάσωωωωωωωωωωωω...

Πεστς καμμια ιδεα για όνομα γιατι θα τη λέμε μπεμπέκα όπως τη θεια από τις 3 Χαριτες αν θυμάστε....:rolleyes:

Α!!! κ το Αλίκη μου αρεσει αν κ παραπέμπει στη βουγιούκλω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...