Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βασικά ούτε σε σενα ούτε στο σαββόπουλο... στο στίχο αναφέρομαι βλαξ

Πήρα και τον παιδοχειρουργο για να δουμε τι θα γίνει με την επέμβαση του σοζου και μου πε ότι θα το κοιτάξει... και το νοέμβρη αυτό βέβαια μου είπε. Αλλά για κάποιο λόγο πιστεύω ότι αυτή θα είναι η τελευταία επεμβαση του θοδωρή.

Λενάκο πως ακριβώς είναι η απνοια; Σταματάει να αναπνεει στον ύπνο του για πόσο; Μελανιάζει; Όντως αγχωτικό

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλω θετική σκέψη!!!!

Του χρόνου τέτοιο καιρό θα τα σκεφτεσαι και θα γελάς! Άσε που θα νιώθεις περήφανη που τα έχεις περάσει όλα...

Μόνο πρόσεχε μήπως του χρόνου τέτοιο καιρό αποθηλάσεις....

Όχι ρε δεν μελανιάζει.... Απλά εκεί που ροχαλίζει σταματάει για κάποια δευτερόλεπτα και μετά κάνει ένα χροκγτψορμ και ξαναπιάνει το ροχαλητό.

Εμένα βέβαια μου φαίνεται αιώνας....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

...και συνεχίζω τις συμβουλές: Και πρόσεξε εκεί που αποθηλάζεις να αγοράσεις μια ζώνη αγνότητας της οποίας το κλειδί θα κρατάω ΕΓΩ και θα στο παραδώσω όταν καλοκαιριάσει γιατί δε σου έχω καμία εμπιστοσύνη!!!!

Διαφημίσεις

Να το στείλουμε για σιγουριά; Μπα, ούτε σε σένα έχω εμπιστοσύνη, είσαι τρίτεκνη, άρα ύποπτη! Σιγά μην το δώσω και στη Σοφούκα!!!!

ΧΙ ΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

Κοπελούδεςςςς... μην πεφτετε μην πέφτετε διοτι θα με παρασύρετε!!Ενα τσακ είμαι με 2 κουτσούβελα στο σπίτι!!Απάλευτο!!! Ευτυχως τις τελευταιες 10 μερες ήρθε η ρούλα μου καλή της ώρα κ κάνω βακαθιόνες!!!

Τιπ για Λέγκω: Τα φρες έχουν λίγκαλ γλυκά χωρίς γάλα μιαμ!!Ειδικά ένα σουφλέ σοκόλαση κ μια ωραια πάστα με μια γευση καρύδας κ μια λεμον πάι ντεμι σε γευση..

Θα γραψω κ συνταγη με σοκολατενιο κέικ κόλαση που είναι λίγκαλ (κ χωρίς κουβερτούρα που εμας μας πειράζει)

Πριν 10 μερες είχε το πρωτότοκο γενέθλια. Θα ήθελα να σας ανεβάσω φωτο αλλά δεν μου κόβει... πιο κοριτσάκι θα μου στειλει μειλ να της στειλω σε αυτή για να τις ανεβάσει αν μπορεί????

Το λεπόν:

3/4 φλιτζ σπορέλαιο

2 φλ τσ ζάχαρη (εγώ βαζω λιγότερη)

2 φλ τσ κρυο νερό

3 κ σ ξύδι

6 κ. σ κακάο

1 κ γ αλάτι

2 βανίλιες

3 1/2 φλ τσ αλευρι για όλες τις χρήσεις

2 κ γ σόδα

Τα ανακατευουμε όλα μαζί τουρλού με ένα κουτάλι (όχι μίξερ) τρώμε τη μισή ποσότητα κ το υπόλοιπο το βαζουμε σε βουτυρωμένο ταψί ή φόρμα για 50 λεπτα περίπου στους 180 (σε φόρμα θελει πιο πολύ χρόνο από το ταψι)

Μολις ψηθεί κ το αναποδογυρίζουμε βαζουμε από πάνω γλάσο

100 γρ κακάο

150 ζαχαρη(βαζω λιγότερη)

350 γρ νερό

20 γρ βουτυρο (προαιρετικο)

Μολις ομογενοποιηθει κ πάρει μια μινι βράση είναι έτοιμο ;)

Είναι εγγυηση κούκλες το γλυκό κ πάνω από όλα λίγκαλ!!!!!

Καλή όρεξη!!!

Να το στείλουμε για σιγουριά; Μπα, ούτε σε σένα έχω εμπιστοσύνη, είσαι τρίτεκνη, άρα ύποπτη! Σιγά μην το δώσω και στη Σοφούκα!!!!

ελα καλε μην με καταδικαζεις κατευθειαν και εσυ... για δευτερο πηγαινα η καημενη και μου ηρθε και το τριτο δωρο kinder εκπληξη..... :rolleyes:

youpi αν θες στειλτες στο δικο μου να τις ανεβασω...

tqj2p3.png vvtJp3.png

ελα καλε μην με καταδικαζεις κατευθειαν και εσυ... για δευτερο πηγαινα η καημενη και μου ηρθε και το τριτο δωρο kinder εκπληξη..... :rolleyes:

youpi αν θες στειλτες στο δικο μου να τις ανεβασω...

στειλε μειλ με πμ θα στειλω κ κάτι αρχαιες από το καλοκαιρι νομιζω η λεγκω τις εχει δει

Διαφημίσεις

Ωωωω, τι ωραίες, να τη χαίρεστε Γιουπάκι! Ποιός είναι ο νεαρός που την έχει διπλαρώσει;

Ενας μπήχτης φιλαράκος της!!Αυτός θα γίνει πολύ γκομενέτε τύπος:tongue:

Αναστασάκο αν μπορείς σβήσε αυτή με τον φιλαράκο της γιατί είναι πολύ πιθανό η γονείς του να μην ήθελαν να ανέβει κ εγώ την έστειλα κατά λαθος έκανα προωθηση μέιλ που είχα στείλει στη μαμά του!!!!:cool::cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...