Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημέρες και καλή εβδομάδα!

Αγκαλιτσα σε ολες τις μαμαδες με αρρωστα ή χωρις, με πολλες ευχες να εξαφανιστουν τα ζορια...

Τονια μου θα το ξεπερασεις συντομα ειμαι σιγουρη, εισαι συνειδητοποιημενη οποτε ειναι καθαρα θεμα χρονου. Αν η ψυχολόγος σε βοηθησε μη σκεφτεσαι τα λεφτα (απο [περιέργια, ποσα σου ζητησε?) καποια πραματα ειναι υπερανω χρημάτων. Προσπαθησε να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις, η κουραση ειναι ο χειροτερος εχθρος. Και να μιλας, μην τα κρατας! Φιλακια πολλα κοριτσακι!

Για πειτε κυριες πως ειναι οι λιλιπουτιες μας δεσποινιδες σημερα? Λεγκω, σοφουκα?

Χτες ειδα μια φιλη μου η οποια ειχε ιδεα για πικνικ στη παραλία στη μαρινα ζεας, στη μεγαλη παραλία κατω απο τον αχινο. Μου φανηκε καταπληκτική ιδεα... Λίγο να ζεστάνει ακομα και να ξεχυθουμε! Η θαλασσίτσα θα μας ανανεωσει πολύ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

Περαστικά σε όλες τις αρρωστούλες!

Δευτέρα, καλή βδομάδα!

Τόνια υπομονή! Βγαίνε βόλες όσο μπορείς, και έχε στο μυαλό σου ότι αυτές οι στιγμές είναι οι καλύτερες της ζωής σου!

Εμένα στον Αλέκο μου κράτησε 1 χρόνο σχεδόν!

Αλλά το πάρκο ήταν η λύση μου! Περίμενα πώς και πως να πάω να ξεσκάσω!

θα περάσει και θα το σκέφτεσαι και θα αναρωτιέσαι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα!

Το πάρτυ του Κωστή πήγε....περίπατο...για την επόμενη Κυριακή. Άτιμη γαστρεντερίτιδα:mad:

Ο Κωστής από την Πέμπτη αξημέρωτα σέρνεται -με τη σειρά: εμετούς, πυρετό, διάρροια. Η Σοφία ξεκίνησε νύχτα μεταξύ Σαββάτου και Κυριακής με εμετούς.:( Και δεν παλεύεται η γκρίνια της. Για να δούμε...

Τόνια πατ-πατ κι από μένα. Λέγε τα εδώ να ξεσπάς κοπέλα μου. Κάνει καλό! Και όσο μπορείς βγαίνε έξω -με ή χωρίς πιτσιρίκια.

Και ΝΑΙ μπορώ να δηλώσω ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Οι καλές στιγμές των παιδιών μεταξύ τους έχουν αρχίσει να αυξάνουν θεαματικά!:D Και αυτό κάνει καλό σε όλους μας!;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Α, βρε μυρτουλι, σε εκραξα με την πγιότητα, αλλα με αποζημείωσες... Πολυ ωραιο κομματάκι!

Τόνια υπομονή! Βγαίνε βόλες όσο μπορείς, και έχε στο μυαλό σου ότι αυτές οι στιγμές είναι οι καλύτερες της ζωής σου!

Α, ρε πως φαινεται το κοριτσι οτι θελει κ αλλο μωρο!!! :tongue: Δεν θεωρω οτι τωρα ειναι οι καλυτερες στιγμενς τις ζωης μας, ομως. Σιγουρα ειναι εντονες συναισθηματικα, αλλα ειναι και πολυ ζορικες, ειδικα αμα σε πιασουν και τα μπλουζ... Και εχει δικιο το Ελιζακι, μεγαλωνοντας τα παιδια εχουν πολυ καλυτερες στιγμες, και με μας και μεταξυ τους. Καταρχας τωρα χαλαρα οταν βλεπουμε φιλους (που εχουν παιδια εννοειται), τα παιδια παιζουν και μεις μπορουμε να κατσουμε σαν ανθρωποι να μιλησουμε. Επισης παιζουν πολυ μεταξύ τους και σε αφηνουν στην ησυχία σου. Μπορουν πιο ευκολα να μεινουν με τον εναν γονιο ακομα ακομα και με καποιον τριτο. Εχουν στιγμες που τσακωνονται ή που περνανε τις κρισάρες τους, αλλα η μονιμη κατασταση ειναι πολυ πιο ηρεμη απο τοτε που ηταν μωρα. Και πιστευω οτι θα βελτιωθουν κ αλλο τα πραματα, τουλαχιστον μεχρι να αρχισει ο πανικος του τρεξιματος για τις υποχρεωσεις σχολεια, φροντιστηρια δραστηριοτηες, εφηβεια κτλ... Θα μας τα πει η κολώνα μας αυτα καλύτερα ομως...

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Λενάκο θα πρέπει να ξαναβγάλετε τις αμυγδαλές;

Περαστικά στο Σοφάκι και στη σοφουκομινιατουρα

Πως είναι σημερα τα κοριτσάκια;

Εμείς τη γλυτώσαμε τη βροχιολίτιδα, συνεχίζουμε μάσκα, υγραντήρα και ορούς αλλά δείχνει καλά η σκατούλα.

Το 2012 δεν έχει κλείσει ούτε μήνα και κοντεύει να με γονατήσει. Και μέσα σε όλα έκοψα και τα γαλακτοκομικά και τις σοκολάτες γιατί η μικρή έχει αιμα στα κακά... και λατρεύω τα γαλακτοκομικά και χρειάζομαι για να την παλέψω την σοκολάτα. Αν μη τι άλλο θα χάσω κανα κιλό να σταματήσω να φοράω τα ρουχα της εγκυμοσύνης.

Περνάνε τα γεννέθλια των παιδιων μου και δεν τους κάνω τίποτα... τα αγοράκια μου την πληρώνουν μέσα στο γενικότερο χάος. Και νοιώθω τρελές τύψεις!

Εχθες είπα να φτιάξω γλειφιτζούρια να πάει στον παιδικο ο θοδωρίκος αλλά αποτύχανε και δεν κατάφερα να τα ξεκολήσω... σκέφτηκα να τα στείλω με το αλουμινόχαρτο αλλά δεν νομίζω να εκτιμούσε κανας γονιος το παιδάκι του να χέσει αλουμινόχαρτα:rolleyes:... κρίμα και θα γινόντουσαν ωραία... θα προσπαθήσω και σήμερα γιατί και ο σόζω και ο νικολουδάκος τα περιμένουν πως και πως.

Διαφημίσεις

Ελενάκι,

μην ανησυχείς! Θα έρθουν πολλά γενέθλια που θα γιορτάσουν τα αγοράκια! Και θα είναι και η μικρούλα μια χαρά!

Περαστικά και αγύριστα να είναι!

Ο Αλέκος είχε βγάλει μόνο κρεατάκια την προηγούμενη φορά. Τώρα έχουν μεγαλώσει οι αμυγδαλές του και αυτές προκαλούν το ροχαλητό και τις άπνοιες. Οι άπνοιες είναι που μας ανησυχούν.

Θα περιμένουμε μέχρι μετά το Πάσχα και βλέπουμε! Ας ελπίσουμε ότι θα μεγαλώσει και δεν θα εμποδίζουν την αναπνοή του...

Το πολύ πολύ θα πρέπει να ξανακάνουμε επέμβαση....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!!!!

Κουμπαρούλα νο 2, να τον χαίρεστε τον όμορφο και περιπετειώδη πρώην γαμπρό μου!!! Μην ανησυχείς θα τους κάνεις πολλά πάρτυ υπερπαραγωγή, δεν χάθηκε ο κόσμος! Το θέμα είναι να ξεπεταχτεί το Μυρσινάκι...

Όσο για τα υπόλοιπα θα σου αφιερώσω το στίχο του Σαββόπουλου :

''τον χειμώνα ετούτο άμα τον πηδήσαμε, για άλλα δέκα χρόνια άιντε καθαρίσαμε''

vN9i4FkiNww

Πέθανε και ο Αγγελόπουλος....Πολύ κριμα ρε γαμώτο......

tf2oOliXHwk&feature=mfu_in_order&list=UL

Τόνια έχεις πακέτο!

Α, και επίσης θέλω να σχολιάσω, ότι σε αντίθεση με την περιπετειώδη νοσταλγική φίλη μου, εγώ θεωρώ ότι περνάς μια από τις πιο δύσκολες περιόδους και ότι όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα βελτιώνονται...Εγώ τώρα που ο Μάριος είναι δύο βλέπω φως στο τούνελ που λέει και η συναδέρφισσα μου...Οπότε είναι λογικό να αισθάνεσαι ζορισμένη και προσπάθησε να ζητάς βοήθεια από όπου μπορείς!!! Κουράγιο κοριτσάκι, θα περάσει γρήγορα αυτή η φάση, θα δεις!

Όσο για τα υπόλοιπα θα σου αφιερώσω το στίχο του Σαββόπουλου :

''τον χειμώνα ετούτο άμα τον πηδήσαμε, για άλλα δέκα χρόνια άιντε καθαρίσαμε''

παπάρια... ευχαριστώ πάντως για το άσμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...