Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να βάλω κι εγώ το τραγουδάκι που μου αφιέρωσε ο γιωργάκος μου τώρα τελευταία

6vcGqDhv4xE&feature=BFp&list=FLmwUVjtdz-CCFtHu-gcMDyQ

Ελιζάκι να χαίρεσαι τον Κωστάκο σου το πρώτο πενταράκι του 2012 για το καφέ μας. Να περάσετε υπέροχα στο πάρτυ.

Γεια σας!

Εναρμονισμένη πιο πολύ με το στυλ που έβαλε η από πάνω μου, και επειδή σας βλέπω λίγο πεσμένες και πολύ νοσταλγικές, θα συμβάλλω κι εγώ στο γενικότερο κλίμα

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημερα!

Σε περιμενα βρε σοφουκα, αλλα ομολογω οτι περιμενα κατι πιο τζαζ απο σένα :-)

Εγω στο γραφειο απο πριν χαράξει... :-(

Φαινεται οτι ειμαι καριιρ γουμαν και δεν θέλω να το δεχτώ :tongue:

Κια αφου σας συγκλόνισα με τοσα συναισθήματα, σας χαιρετω!

Φιλουρες.

Διαφημίσεις

Aφροδίτη, βάλανε βάρδιες στη δουλειά που ήσουν πάντα ή πήγες ήδη σε αυτή που συζητάγαμε τις προάλλες; Κουράγιο! Τουλάχιστον πληρώνονται όπως πρέπει; (ερώτηση κρίσεως χαχα).

Σοφία, κατι ενδιάμεσο. Για την ακρίβεια, επειδή δεν πηγα εγω στο αντικείμενο που μου ειχαν προτείνει, φέρανε το αντικείμενο σε μενα!!!!

Το ΣΚ σημαινει 2 ρεπο και 0,75 σε χρήμα τη κυριακή! Να μην παραπονιέμαι ομως και το ρεπο σε μια καθημερινη που τα παιδια θα ειναι στο σχολειο θα ειναι ανεκτίμητο και για μένα φαντάζομαι. Να κανω τη φασίνα με την ησυχία μου βρε αδερφε... Ενταξει το κόβω γιατι αρχισα να κολλαω δημοσιουπαλληλίστική γκρινια! μπρρρρ...

Τι θα γινει με κεινο το τζαζάκι που λέγαμε?

Τα κοριτσια σου πως ειναι?

Μοναχικές καλησπέρες... κοιμήθηκαν όλοι, αλλά αυτή η ρημαδοκατάρα που με κυνηγάει να μην μπορώ να κοιμηθώ όταν μου δίνεται ευκαιρία δεν μ'αφήνει ποτές...τεσπα...τί κάνετε??εγώ τράβηξα άγρια φρίκη αυτή τη βδομάδα...κόντεψα να την τσιμπήσω την επιλόχεια... τί σκ@τα άνω κάτω μας κάνουν αυτές οι γα@#$ ορμόνες???ευτυχώς αναντράνισα (που θα λεγε κ η κρητικιά φίλη μας!!!)λίγο...μέχρι κ σε ψυχολόγο πήγα...αλλά δεν ξαναπάω...όταν άκουσα τη λυπητερή έγινα τελείως καλά! πήρα όμως κ μια μεγάλη χαρά.την πέμπτη πήγαμε παιδίατρο κ ο μπεμπούλης έχει πάρει 1800γρ και 5 πόντους σε ένα μήνα...χαλάλι η κλεισούρα..

Αφροδίτη, να χαίρεσαι το Σάκη (καθυστερημένα), Ελίζα κ συ τον Κωστή σου.Εγινε 5???Για πες μας, πώς είναι η ηλικία των πέντε???Να ελπίζω σε κάτι καλύτερο??????

Καληνύχτα κοριτσακια, καλή και ξεκούραστη Κυριακή να έχουμε..

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα πολυαγαπημένες μου

Τόνια μου βάστα γερά κοριτσάκι... φώναξε φίλους, βάλε χαρούμενη μουσική, φάε σοκολάτες, άνοιξε καλά καλά τα παραθυρα, ζήτα απ'το έρωτα να σε κάνει πολλές πολλές αγκαλιές, μπαίνε εδώ και γράφε μας τα νέα σου... ένα τεράστιο διαδικτυακό φιλι.

1800 γρ; Εξαιρετικος!!!!!!!! Μικρουλη δεν ειχε γεννηθει; Εμενα πηρε 700 γρ μεσα σε 5 βδομαδες αλλα ηταν αναμενομενο

Σοφάκι μου περαστικά στις όμορφές σου... πως είναι σήμερα; Το μικράκι συνήλθε; Είναι τόσο μικρούλα κι αυτή γμτ δεν είνια να αρρωσταίνει!

Κι εμένα την ξαναρπαξε η μικρή και έχουμε αγχωθεί μην της το γυρίσει πάλι σε βροχιολίτιδα.

Αφρο μου παλι δουλεια είσαι σήμερα; φιλάκι στην κουρασμένη σου μουσούδα.

Στείλτε κι απο δω ρε παιδια θετικές σκέψεις μπας και εχουμε καλα νεα... Εχει μπει τοσο ασκημα αυτος ο χρονος. Ωρες ωρες σκεφτομαι να μπορουσα να κοιμομουνα και οταν ξυπναγα ολα να ηταν κομπλε. Τεσπα θετικη σκεψη και ψυχραιμια

φιλω σας

Ωχ ρε Λεγκοπουλάκι! Περαστικά να είναι εύχομαι και στέλνω πολλή θετική ενέργεια!

Εδώ είμαστε όλοι με βήχα, η Ευτυχία άρχισε να συνέρχεται με τα ομοιοπαθητικά, η μικρή από χθες έχει και βήχα και άπειρες μύξες μαζί με τη γαστρεντερίτιδα που δεν λέει να την ξεφορτωθεί! Την έχω με υγραντήρα τώρα και θα δω μήπως πρέπει να πάρει κι αυτή τίποτα! Από εκεί που ήταν πολύ πολύ ήρεμη τώρα με την ταλαιπωρία και τους πόνους στην κοιλίτσα γκρινιάζει συνέχεια η καϋμένη.

Λέγκω, όμως έχει μεγάλη διαφορά η ίωση όταν είναι 3 μηνών απ' όταν είναι ενός. Άντε να φύγει ο χειμώνας να σηκώσουμε κεφάλι!

Για να βγάλουμε το άχτι μας θα οργανώσουμε σε 2-3 μήνες σούπερ μαζώξεις σε πάρκα με όλα τα μωρά!

Tonia μου σε καταλαβαίνω απολυτα, περασα ακριβως τα ιδια, και μαλιστα και στην 2η εγκυμοσυνη, αν και ημουν υποψιασμενη και προετοιμασμενη ειχα κρασαρει...θυμαμια τα ελεγε στην φελινι...ημουν ενα βημα πριν τον ψυχολογο κι εγω...

τη μια μερα οκ, την αλλα κλαμα, μελαγχολια, αισθηση οτι κατι εχω, στρεσ κλπ...

πολυ εντονο αλλα κρατησε λιγοτερο ευτυχως!

Δεν μπορω να σε συμβουλεψω κατι περισσοτερο απο τη Λεγκω βοηθαει να τα λες εδω και με φιλους, και απλα με τον χρονο, υπομονη!!!! σου στελνω και ενα πμ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κόρες, δεν προλαβαίνω να πω πολλά, μπήκα μόνο για να πω τα χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν/γενεθλίαζαν και, το σημαντικότερο, ότι σας σκέφτομαι πολύ. Όλες.

Σας φιλώ διαδικτυακά και σας λέω ότι είστε καλές και τυχερές μαμάδες με καλά και τυχερά παιδάκια και να το θυμάστε αυτό, γιατί καμιά φορά ξεχνιόμαστε όλες και ποιός θα μας το θυμίσει οεο;;;

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...