Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ναι, ναι μια επικοινωνία μου εχει λειψει και μενα βρε παιδια...

Αν και η χειμερια ναρκη πολλες φορες αποτελει ευχη μου, αντε μπας και καλοκαιριασει λιγο και ξαναπαρουμε τα πανω μας με τιποτα συναντησεις....

Αντε αντε, πειτε τιποτα, εστω βαλτε κανα τραγουδάκι.... Μυρτω βαλε μας κανα σπανιόλικο να μας ανεβάσεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ααααα πολύ νοσταλγική η Ελένη σήμερα!!!!

Γερακίνα, με το καλό και το τρίτο!!! Πω, πω, εξαπλώνεται το ρεύμα!!! Μπράβο σας πάντως είστε όντως θαρραλέες!!!

Ελίζα να χαίρεσαι τον Κωστή (να'ναι καλά η Γερακίνα που μου το θύμισε! )

Διαφημίσεις

A! καλά!

Είμαι η μόνη που βαριέται να δουλέψει σήμερα ε?...:tongue:

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές!

Ο Κωστής ευτυχώς είναι καλύτερα, οπότε μαλλον δεν θα αναβληθεί το πάρτυ του και με περιμένουν δουλειές με φούντες από το βράδυ μέχρι τη Δευτέρα.

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...