Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααα.....

Τι βραδυ κ αυτο Θεε μου , πραγματικα ουτε να μετρησω δεν μπορω τις φορες που ξυπνησε , καθε 10-15 λεπτα.... κ τωρα ντουρασες απο τις 6:30 στο ποδι ... δεν αντεχω αλλο θελω λιγο ξεκουραση κ υπνο.. Γερακιλουλα μου θαρραλεα ναι , με αυτα που τραβαω ουτε καν σαν σκεψη δεν θα ηθελα 3ο, εδω το 2ο κ με εχει βγαλει οφ .... Βλεπω κ Λεγκω τι ζορι τραβαει κ σκιαζομαι, να μην συζητησω για την Σοφια με τα 5 που ναι μεν ειναι ζεν κ κουλ η ψυχη της ομως το ξερει τι ζορι περναει.

Τεσπα , Τατι περαστικα κ καλη αρχη στο τρεξιμο!Κ εσυ Λενιτο περαστικα με το ποδι!

Εμεις παλι Παιδων εχουμε σημερα, εχω κλεισει ραντεβου για τον Νικολα αυτη την φορα. Οταν γεννηθηκε καναν στο μαιευτηριο κατι εξετασεις για πιθανα μεταβολικα νοσηματα (???? Τατι εχεις καμια ιδεα τι παιζει με αυτα οεο?) κ μια τιμη σε ενα απο τα 53 βγηκε οριακα αυξημενη κ οι μη χεσω εκει δεν μπορουν να μας πουν αν ειναι αξιολογισιμο η οχι, δεν παιρνουν ευθυνη λεει ( μονο λεφτα θελουν να παιρνουν κ με το παραμικρο δημοσιο) κ το μονο αρμοδιο τμημα ειναι ενα παραρτημα του Αγια Σοφια. Εψαξα στο νετ κ με βοηθεια τς παιδιατρου βρηκαμε εκει τα σχετικα κ εχω κλεισει ραντεβου πριν απο 2 μηνες . Τι να πω η παιδιατρος μου λεει μαλλον δεν εχει τπτ,πηγαμε κ ιδιωτικα κ ξανακαναμε τις εξετασεις αλλα κ αυτοι δεν μπορεσαν να αξιολογησουν τα αποτελεσματα επειδη ειναι οριακα αυξημενη η τιμη. Τωρα τι να πω μακαρι να μην ειναι κατι.

Καλημέρα.

Τις καλύτερες μερες που σας έταζα χτες τις περιμένω και γω... Νυσταζω απίστευτα και νιωθω εξαντληση. Ασε που κρυώνω. Ήθελα την κανω να παω για υπνο, αλλα δεν με παιρνει... Κακος χαμος γινεται εδω περα, δεν θα τις γλιτωσω τις βαρδιες οπως φαινεται, αλλα αυτο που με εξοργιζει περισσοτερο ειναι ο τροπος που πανε να μας τις επιβαλλουν.

Ας αλλαξω θεμα και να πω και γω για χομπι. Μια φιλη ξεκινησε προχτες ενα σεμιναριο ραπτικης και ειναι ενθουσιασμενη. Ειναι κάπου στο παγκρατι και ειναι απο μια εναλλακτική κολλεκτιβα που το διογρανωνει. Ζηλεψα πολυ αλλα μου ειναι αδυνατο να πηγαινω και γω... Δεν πειράζει, άλλη φορα...

Ελένη τι εχει το πόδι σου? Χτυπησες με το πέσιμο?

Αντε βρε τζενη, καλα αποτελεσματα να εχετε, καντε οτι χρειαζεται τωρα να μην το εχετε αγχος.

σας φιλώ!

Καλημέρα,

Όχι ρε δεν είναι από το πέσιμο το πόδι μου. Είναι ο πόνος αυτός που έχω εδώ και 2 χρόνια...

και είπα να πάω...

Αν φάτε τις βαρδιες έτσι θα είναι μεγάλη μλκ...

Άντε Τζενιώ να πάτε να το δείτε να τελειώνετε. τίποτε δεν θα είναι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ο Κωστής σήμερα ξύπνησε τα άγρια χαράματα με εμετούς :( και μέχρι πριν λίγο που τον άφησα το πανηγύρι συνεχιζόταν...και δεν είχε και τίποτα να βγάλει ο κοκομοίρης.

Παρόλα αυτά κερνάω! Γιατί έχει τα γενέθλιά του

p1190010s.jpg

Uploaded with ImageShack.us

(εγώ το έχω ρίξει στη ζαχαροπλαστική :wink: )

DPYUp2.png EYukp3.png

φελινι περαστικά!

σπασμός στον οισοφάγο;Δηλαδή;Τι συμπτώματα είχες;

E, τι συμπτώματα να έχει; Άγχος κλπ! Περαστικά!

Περαστικά και στον Κωστή, να τον χαίρεσαι Ελίζα!

Και να κάνω και μια δήλωση που θα σας συγκλονίσει σίγουρα, ό,τι και να φαντάζεστε, ψυχολογικά είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα από το πρώτο στο δεύτερο, άντε και στο τρίτο. Μετά ψυχολογικά πετάς, η σωματική κούραση παλεύεται, γιατί εντωμεταξύ τα μεγάλα μεγαλώνουν:lol: και δεν έχεις να κάνεις όλο με μωρά, αλλά έχεις γίνει και πιο έμπειρη. Αυτά τα συγκλονιστικά από εμένα.

Κατά τα άλλα έχω τα κουρίτσα με ιώσεις (διαφορετικές η καθεμία για να μη βαριόμαστε!) Η Ευτυχία έχει πυρετό και βήχα και η μικρούλα έχει γαστρεντερίτιδα.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Έφαγα μια σούπα στα υπέροχα πλακάκια της Πλατείας Συντάγματος όλο δικιά μου!

:tongue::tongue::tongue:μαρηηηη το ειχες ξαναπαθει, δεν προσεχεις, τι κοιτουσες??????

Αθηνά τι κουκλος ο μικρός σου!!!!!!!!! Και να σου πω φέρνει στο βάγγο λίγο ή ιδέα μου είναι; Η Ερηνουλα συνεχίζει και είναι ένα πανέμορφο, πονηρό μουτράκι για φίλημα. Μεγεια την καινουργια φωτογρ μηχανη.

Φιλί και στο Ελιζάκι μας που το ξεχνάμε συνέχεια.

Ελένη εγώ να δω πότε θα κλείσω ρ/β στο ικα για εμβόλια και πρέπει να κλείσω και για τα τρία για΄τι όταν θα βρω ραντεβου η μικρή θα περπατάει...

Α ρε Λεγκωωωω, απλα σε λατρευω, ο,τι και να σου συμβαίνει, παντα θυμασαι να γραψεις για ολους με τα καλυτερα λογια... εισαι ψυχαρα λεμε! Μουτς!

Καλημερα !

καλη αρχη στον λουκουμαριουκο !

να σας εντυπωσιασω και γω χθες ειχα μεγαλη εξοδο πηγα λαικη και το υπολοιπο της ημερας το περασα μονη με τα λετρεμενα μου τεκνα :lol:

με τα εμβολια αληθεια τι κανετε εσεις ?τα κανετε ολα ?δεν ξερω τωρα αρχισα να τα φοβαμαι και να σκεφτομαι να μην τα κανω στον σταμ αλλα αν ειναι υποχρεωτικα για τους παιδικους θα τα κανω

Αυτο κι εμενα με προβληματίζει, τις παιδικες αρρωστειες παντως δεν τις φοβαμαι, πραγματικα...ας τις περασουν(ταλαιπωρια ειανι μονο) κατι αλλα πνευμονιοκοκο μηνιγγιτιδες κλπ δεν ξερω...

Εγω δεν του εχω κανει κανενα ενβολιο του μικρου, η Ειρηνη τα ειχε κανει ολα, τωρα που ειναι 4 χρονων υποτιθεται εχει τις επαναληψεις, δεν τις εχω κανει ακομα...

Ελιζα περαστικα στον Κωστη!!!!Πολυχρονος να τον χαιρεστε!!!!:D

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χρόνια πολλά στον Κωστή και περαστικά του!

Βρε Τζένη μου ήθελα να στο γράψω και κάποια άλλη φορα που έλεγες για τα ξυπνήματα του μικρού...μήπως τον ενοχλεί κάτι? γιατί κάθε 15 λεπτά δεν μπορεί κάθε θα τον πειράζει...και μου θυμίζει την φάση που έτσι ξυπνούσε για λίγο καιρό ο Στέφανος όταν ήταν 5 μηνών και τελικά ήταν λόγω ουρολομοίξωσης...δεν λέω ότι το έχετε αλλά δεν το τσεκάρεις? ή κάτι που τρως μηπως? σοκολάτα?

Διαφημίσεις

Τι να πω βρε Τζενιω αμα πονουσε δεν θα εκλαιγε? Αυτο με το που το παιρνω αγκαλια η βζ αγαλιαζει. Ειχα σκεφτει κ εγω για φαγητο που εχω φαει εγω , εκοψα ολα τα υποπτα αλλα τιποτα. Σοκολατα δεν τρωω καθολου. Ειχα κοψει πανω απο μηνα ολα τα γαλακτοκομικα φανερα κ κρυφα απο υπνο βελτιωση δεν ειδα. Δεν ξερω τι αλλο να κανω , ειχα περασει κ με Μητσο τετοια φαση ρε γμτ αλλα τωρα ειναι ερες που το 15 το κανει 1 ωρα αλλα για λιγο κ μετα αντε ξανα στο 15.

Πηγαμε κ Παιδων σημερα πολυ καλη κ κατατοπιστικη η γιατρος, μας ειπε οτι υπαρχει υποψια να μην μεταβολιζει καλα καποια πρωτεινη αλλα αυτος τωρα δεν ειναι απευθειας εκτεθιμενος λογω αποκλειστικου θηλασμου. Αφου μου ειπε χιλια μπραβο για θηλασμο μας ειπε οταν αρχισει κρεατοχορτοσουπα σε κανα μηνα να δουμε πως θα το παρει αν αλλαξει συμπεριφορα κλπ αρχικα κ μετα να επαναλαβουμε τις εξετασεις για να δουμε αν συνεχισει να ανεβαινει η τιμη. Αν συνεχισει κ οντως δεν μεταβολιζει σωστα κατι λυνεται με διατροφη μας ειπε αλλα ειναι αισιοδοδη γιατι ολα τα αλλα αμινοξεα που συνδεονται ειναι σε φυσιολογικες τιμες . Α μας ειπε για να γινει διαγνωση αν εχει κατι παθολογικο μονο εξωτερικο οχι Ελλαδα θα του παρουν αιμα κ ουρα κ θα τα στειλουμε εξω αυτα ....

Περαστικα βρε Σοφακι στα κοριτσια, καλα η μικρουλα τι ταλαιπωρια θα περναει.Περαστικα κ στον Κωστη κ πολυχρονος να ειναι Ελιζα μου!

Καλα Αθηνα για τα εμβολια κ ο Μητσος ολα τα ειχε κανει του πνευμονιοκοκου γι αυτο δεν περασε βαρβατη πνευμονια απο μικροβιο πνευμονιοκοκου κ τωρα παλι βρεθηκε στην μυξα στην καλλιεργεια... Μου φαινεται τσαμπα βαζουμε του ιους μεσα στα παιδακια μας

ΦΕυγω γιατι ξυπνησε Νικολας κ κλαιει

Γειά σας κοριτσάκια! Γεια σου cyclothymick chick!!!

Πείτε κάτι, ελάτε να επικοινωνήσουμε που λέει και η Λέγκω!

Να κανονίσουμε κάτι, να τσακωθούμε εν ανάγκη!!!

Έχουμε πέσει σε χειμερία νάρκη μου φαίνεται!!!

Μουουουουουτς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...