Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

τι είναι καλέ το καταν;

Λεγκω γιατί βγαίνει το χεράκι;Πως ξεκίνησε;

Βλέπω καλά?

Καινούργιο τικεράκι?

Με το καλό γερακίνα! εμ τι γερακίνα θα ήσουν!

Να ευχηθώ για γιο?

Όλα καλά να πάνε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στα παιδάκια μέχρι τα 6 χρονια είναι εύκολο να βγουν χερακια συνήθως η άρθρωση στον αγκώνα γιαυτό και λένε να μην σηκώνουμε τα παιιδια απ'τα χέρια αλλά απ'τις μασχάλες. Την πρώτη φορά ανεβαίναμε σκάλες του κρατούσα χέρι, πήγε να πέσει τον συγκράτησα αλλά το αποτέλεσμα ήταν να βγει το χεράκι. Το σάββατο είχαν πάει με το γιώργο σουπερ μαρκετ τον κρατούσε απ'το χέρι πήγε να πεταχτει στο δρόμο, τον συγκράτησε και βγηκε. Και το κουλό χθες πήγε να βγάλει τη ζακέτα μονος του και του βγηκε. Αυτό δεν έχει να κάνει με το βγάλσιμο στους ενήλικες είναι άσχετο απ'οτι μου είπαν οι γιατροι. Απλά μάλλον ο νικόλας έχει μια ευαισθησία παρα πάνω... θα δείξει. Πάντως απ'οτι ξέρω σταματάει μέχρι τα έξι.

Διαφημίσεις

Λεγκοπουλάκι μου, και στην Ευτυχία είχε βγει το χέρι πέρυσι (ή πρόπρερσυ ήταν; Έχω χάσει τα χρόνια, έχω μπλέξει τα μπούτια μου). Μου είπανε στο παίδων ότι θέλει προσοχή για το αμέσως επόμενο διάστημα γιατί ξαναβγαίνει πολύ εύκολα, αλλά άμα πάει να βγει το παιδί στο δρόμο τι να κάνεις να το αφήσεις να βγει στο δρόμο;

Καλή προσαρμογή στον Μαριούλη!

Τι άλλα; Δεν θυμάμαι, σας διαβάζω κατά καιρούς, κάτι θέλω να σχολιάσω και μετά δεν το θυμάμαι...

Αααα!!!! Χρόνια πολλά στον Σάκη! Να τον χαίρεσαι Αφροδίτη!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

γεια σας, γεια σας.

Με το καλο γερακίνα, συγχαρητηρια!

Εδω ειμαι και γω, ευχαριστω για τις ευχες κοριτσακια.

Α, καλη αρχη στον λουκουμάριο, ειμαι σιγουρη πως θα του αρεσει πολυ τελικα!

Λεγκουινάκο, κουραγιο κοπελια, θα ερθουν καλυτερες μερες. Μια μεγαλη αγκαλιά!

αφρο να το χαιρεσαι το στεφανι σου !πολυχρονος !

αυτα τα ονλαιν παιχνιδια δεν απαιτουν πολυ χρονο ?που τον βρισκεται , δεν ξερω γτ αλλα ποτε δεν τα συμπαθησα ,μου φαινονται τελειως βαρετα και στο φεις με εχουν πρηξει να μου στελνουν αιτηματα για φαρμ και δεν ξερω πως τα λενε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

αφρο να το χαιρεσαι το στεφανι σου !πολυχρονος !

αυτα τα ονλαιν παιχνιδια δεν απαιτουν πολυ χρονο ?που τον βρισκεται , δεν ξερω γτ αλλα ποτε δεν τα συμπαθησα ,μου φαινονται τελειως βαρετα και στο φεις με εχουν πρηξει να μου στελνουν αιτηματα για φαρμ και δεν ξερω πως τα λενε

βασω το συγκεκριμενο δεν απαιτει τοσο χρονο το φαρμ και τα σχετικα... μπαινεις στον σερβερα και παιζεις οσο θες... ενα παιχνιδι διαρκει το πολυ μιση με μια ωρα... κι αν κατι γινει το παρατας.... γι αυτο το ξαναλεω... δεν απαιτει χρονο... αλλα διαθεση...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλη αρχη στο Λουκουμαριο! Μια χαρα θα τα παει μην ανησυχεις! Στο ιδιο σχολει με τν Λυδα θα ειναι?

Λενιω τι εγινε με Αλεκο τι επαθε παλι ρε γμτ πηγατε Παιδων?

Λεγκουλι μην φοβασαι για το χερακι θα δεσει κ δεν θα εχετε προβλημα !

Γερακινακι πολυ θαρραλεα σε βρισκω! Με το καλο κοριτσαρα να κανεις ενα γερο παιδακι κ να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη χωρις προβληματα.

Αφρο χρονια πολλα να χαιρεσαι τον ερωτα!

Βασουλα τι τυχερες που ειμαστε στο ιδιο καζαωι βραζουμε.....

Ανασταζι καλη επιτυχια στο καταν!

Διαφημίσεις

αναστασια να αφιερωσω τσαμπα μιση με μια ωρα ??ασε προτιμω το πλεξιμο ,σου μενει και ενα σκουφακι ,κασκωλ βρε αδερφε :lol:

χωρις πλακα ξεκινησα πλεξιμο με βελονακι ,ειναι πολυ αγχολυτικο !εφταξα μια καπνοθηκη της κουμπαρας μου ,ενα πορτοφολι ,γκετες τις στεφανια και τωρα λεω να πλεξω κατι απιθανα ζωακια που βρηκα στο ιντερνετ και σκουλαρικια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Χελοου εδώ είμαι και εγώ συγκλονισμένη από τα νέα σας!

Χρόνια Πολλά στον μαστερ μπλαστερ Σακη!!!

Μου αρέσει που είναι ημέρα χόμπι στο καφέ!

Εγώ πάλι ξεκίνησα τρέξιμο, και καλά πάει, είναι τεράστιος εθισμός, περίπου όσο και το τσιγάρο!!

Να σας πω ότι όλη την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν ένα ερείπιο, φαρυγγίτιδες, αμυγδαλίτιδες, έπαθα και ένα σπασμό του οισοφάγου ή τουλάχιστον έτσι αποφάνθηκαν οι συνάδελφοι μου, έκανα και ένα υπέρηχο όπου βγήκε λάσπη στην χολή και γενικά χαλάω και πάω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλή αρχή στο Μάριο! Από μικρός στα δύσκολα!

Τάτι ερείπιο! Θα ισιώσεις με το τρέξιμο. Να πηγαίνεις στο γήπεδο όμως για να μην χαλάσεις και τα πόδια σου. Εγώ αύριο πάω στο γιατρό για το πόδι μου...από χόμπι σκίζουμε πάντως...

Ζέστανε λίγο ο καιρός άντε να σταματήσουμε τις σοκολάτες....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

α ναι το πλέξιμο μεγάλη υπόθεση!

μπήκα τελικά και στο καταν, το δοκιμαστικο που δείχνει οδηγίες, αλλά για λίγο

φελινι περαστικά!

σπασμός στον οισοφάγο;Δηλαδή;Τι συμπτώματα είχες;

Λέγκω κατάλαβα. Κι εγώ τις έχω τραβήξει αποτομα να μην πέσουν, ξεφύγουν στο δρόμο κλπ, κλασικά πράγματα.

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...