Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια τσούπρες!

να χαιρόμαστε τους Θανάσηδες και τις Αθανασίες!

Άφρο μου να χαίρεσαι το Σάκη!

Αλήθεια πού είστε? Όλα καλά?

Κανέναν άλλον? έχουμε?

Παγωνιά και σήμερα εεε? Εμείς όλα καλά, κανονίσαμε να πάμε στο γιατρό αν δει πάλι Αλέκο για τα κρεατάκια του μια και έχει ξαναρχίσει το ροχαλητό και τις άπνοιες...

Επίσης κανόνισα και με ΙΚΑ να κάνω το MMR στην Φίφη! Μεγάλη επιτυχία! Μέσω των συνεργαζόμενων γιατρών σε μια παιδίατρο κοντά στο σπίτι!

Αυτά τα σπουδαία νέα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

Ας σας συγκλονίσω κι εγώ:

Δεύτερη μέρα του Μάριου στο σχολείο, ψιλοκλαίει όταν τον αφήνω.....

Το δέντρο μας αντιστέκεται στην μανία του ξεστολίσματος,

η Λήδα συνεχίζει να παιρνάει εφηβεία, και το κρύο καλά κρατεί!

Την Κυριακή πήγαμε στην Πάρνηθα και ήταν πανέμορφα (αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι μοιραστήκαμε την εμπειρία με την μισή Αθήνα)....

Αυτααααααααά.

Τι; Δε σας εντυπωσίασα;

Ένα γρήγορο καλημέρα γιατί έχω δύο απ'τα τρία παιδια...

Χρόνια πολλά στον μάστερ οφ ντιζαστερ Σακηηηηηηηηηηηηηηηηης... να χαίρεσαι τον έρωτα σου Αφροδιτάκο!

Καλή αρχή για το βαφτιστηράκι μου και να σταματήσουν γρήγορα τα κλάματα γιατί είναι πολύ στενάχωρο.

Να σας εντυπωσιάσω κι εγώ, πήγαμε πάλι στο παίδων χθες γιατί ξαναβγήκε το χέρι του νικόλα ενώ προσπαθούσε να βγάλει τη ζακέτα του, βέβαια πηγαίνοντας ξαναμπήκε μόνο του (κάπως το ονομάζουνε, αυτοματη ανάκλιση ή κάτι τέτοιο) αλλά μια και είχα πάει κάθησα για να ρωτήσω τον ορθοπεδικό, αλλά έπεσα σε μία βαριεστημένη ορθοπεδικό που μάλλον της τη δίνανε τα παιδάκια, που με αντιμετώπισε λες και κακοποιώ το παιδι μου. Τέσπα, το μόνο που μου είπε είναι ότι κάθε που θα βγαίνει πρέπει να πηγαίνουμε παίδων. Και η αλήθεια είναι ότι ούτε στο ιατρικό κέντρο βύρωνα δεν βάζουν χεράκια παιδιων αν βγουνε σε στέλνουν παίδων κατευθείαν. Εϊπαμε τελικά με γιώργο ότι αν ξαναβγεί και τέταρτη φορά να πάμε σε παιδοορθοπεδικό να το δει και να μας πει αν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί δεν θα την παλέψω μέχρι τα έξι χρόνια του νικ να πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο παίδων.

Αθηνά τι κουκλος ο μικρός σου!!!!!!!!! Και να σου πω φέρνει στο βάγγο λίγο ή ιδέα μου είναι; Η Ερηνουλα συνεχίζει και είναι ένα πανέμορφο, πονηρό μουτράκι για φίλημα. Μεγεια την καινουργια φωτογρ μηχανη.

Φιλί και στο Ελιζάκι μας που το ξεχνάμε συνέχεια.

Ελένη εγώ να δω πότε θα κλείσω ρ/β στο ικα για εμβόλια και πρέπει να κλείσω και για τα τρία για΄τι όταν θα βρω ραντεβου η μικρή θα περπατάει...

Διαφημίσεις

Καλά εμένα στο ΙΚΑ μου κλείσανε ραντεβού 15/3...

Δες τι λίστα με τους γιατρούς που συνεργάζονται με ΙΚΑ και πήγαινε έτσι. Βρίσκεις έναν που είναι κοντά και πας και σου γράφει και το εμβόλιο και δεν πληρώνεις επίσκεψη.

Όσο για το χέρι δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά είχα ένα γκόμενο που του έβγαινε συνέχεια... Νομίζω ότι δεν σταματάει αν βγει μια φορά... Δεν ξέρω στα παιδάκια τί γίνεται!

Έφαγα μια σούπα στα υπέροχα πλακάκια της Πλατείας Συντάγματος όλο δικιά μου!

Καλημερα !

καλη αρχη στον λουκουμαριουκο !

να σας εντυπωσιασω και γω χθες ειχα μεγαλη εξοδο πηγα λαικη και το υπολοιπο της ημερας το περασα μονη με τα λετρεμενα μου τεκνα :lol:

με τα εμβολια αληθεια τι κανετε εσεις ?τα κανετε ολα ?δεν ξερω τωρα αρχισα να τα φοβαμαι και να σκεφτομαι να μην τα κανω στον σταμ αλλα αν ειναι υποχρεωτικα για τους παιδικους θα τα κανω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλημερες καλημερες!

πολλα φιλια πεσαν χθες!... :)

τι μας λες βρε βασω... πηγες βολτα στην λαικη...!

καλη προσαρμογη στον λουκουμαριο μας!

κοριτσια εμεις παντως με αυτο το εοπυυ η πως αλλιως λεγεται δεν εχουμε ουτε ενα παιδιατρο συμβεβλημενο στην πολη μας.... οοοο γιεςς..... απιθανα ε?

επισης να σας πληροφορησω οτι ξεκιναει το 2ο πανελληνιο τουρνουα καταν... οσοι πιστοι προσελθετε...

http://www.catan.gr/2o-tournoua

αυτα προς το παρον...!

φιλια σε ολες!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Βασούλα κι εγώ δεν τα έχω κάνει όλα...

Απλά θέλω να κάνω το mmR στη Φίφη γιατί με φοβίσανε με κάτι κρούσματα Ιλαράς...

Κατά τα άλλα στον ιδιωτικό δεν ζήτησαν τίποτα. Και μετά στο Νηπιαγωγείο ζητάνε ιατρικές βεβαιώσεις. Μόνο για το δημόσιο παιδικό ζητάνε και αν είναι και σε πάρουν θα σου πουν να τα κάνεις υποθέτω, δεν θα είναι λόγος να μην σε παρουν πάντως.

Διαφημίσεις

Ανασταζί,

συγγνώμη πότε παίζεις κατάν???

προλαβαίνεις? Μωρέ μπράβο!

το εχω ψιλοπαρατησει να πω την αληθεια αλλα οχι γιατι δεν προλαβαινω...:rolleyes:

βασικα αν θες βρισκεις χρονο... τωρα στο τουρνουα το κλιμα ειναι αρκετα παρειστικο και επειδη ολοι εχουν τις υποχρεωσεις τους ειναι ελαστικα τα ωραρια... ουσιαστικα ειναι 1 παιχνιδι την εβδομαδα και συνηθως ειναι μετα τις 9-10 που κοιμουνται και τα μικρα... ε τωρα για μια ωρα την εβδομαδα εχουμε σιγουρα ολοι λιγο χρονο.... γι αυτο σας λεω... ελατε... δεν θα χασετε...!

ιδου και το λινκ της ομαδας στο φατσοβιβλιο...

https://www.facebook.com/groups/GreekOnlineCatan/

tqj2p3.png vvtJp3.png

τι είναι καλέ το καταν;

Λεγκω γιατί βγαίνει το χεράκι;Πως ξεκίνησε;

καλημερα γερακινα... επιτραπεζιο παιχνιδι ειναι που υπαρχει και σε ονλαιν μορφη.. οι αποικοι του καταν ....

δες εδω... http://www.catan.gr/home

και εδω....

http://www.playcatan.com/

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...