Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2
      • Δύναμη! 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πηραμε μια καινουργιοα φωτογραφικη και τη δοκιμασαμε στο πικιώνη, χαχαχα πανασχετοι ειμαστε ακομα, αλλα θα μαθω, πρεπει κατι να μαθω δεν γινεται αλλο!!!!

Εβαλα στο φατσο βιβλιο φωτο να δειτε και τον μικρο που δεν το ξερετε χαχαχαχαχα αντε να ανοιξει λιγο ο καιρός να βρεθουμε.... πολυ κρυο σημερα, πολυ ομως....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αθηνουλα κουκλια ειναι κ τα δυο τα παιδακια σου να τα χαιρεσαι! Καλα ο Αλεξ εχει μεγαλωσει παρα πολυ κ αλλαξε πολυ νομιζω. Οσο μεγαλωνει τοσο περισσοτερο νομιζω μοιαζει με την Ειρηνη. Τι επαθε μωρε η Ρηνιω κ εκλαιγε ? Ασε κ εγω σκεφτηκα να μην τον στειλω σημερα με τοσο κρυο αλλα τελικα τον πηγα. Αυριο θα δουμε απεργει κ ο Τ κ ισως τον κρατησω.

Για το καλοριφερ χτες ειχαν ερθει κατι φιλοι που εχουν κ αυτοι αυτονομη θερμανση σε πολυκατοικια κ μας ελεγαν χρεωνονται ακουσον ακουσον 5 ευρω την ωρα!!!!

παρουσα !χαθηκα γτ ολη μερα ειμαι μονη ,ο δημ ερχεται 12 παρα καθε μερα και εγω βαραω τις απαλεψαρες μου

καλη χρονια με υγεια υγεια και παλι υγεια !χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν

και γω μπηκα να δω τι εγινε με το λεγκουλινι ,πωρε λεγκ τι τραβηξατε παλι ,τωρα ειναι καλα η μικρουλα ?σκεφτομαι την ταλαιπωρια της και την δικη σας και με πιανει τρελλα ,για αυτο που λες οτι δεν το προσεξες ..προσωπικα κατεληξα στο συμπερασμα οτι μονο αν τα βαλουμε σε γυαλα, γτ και εγω που δεν εστειλα τη στεφανια παιδικο και απευφευγα κλειστους χωρους με μικρα δεν τη γλιτωσε , κολλησε σε εξωτερικο χωρο ,ασε που και οι γονεις μεταφερουμε ..τεσπα καλη αναρρωση και να συνελθει γρηγορα η μυρσινουλα μας και να οργανωσουμε συναντηση να την δουμε

τζενη δεν θυμασαι και απτο μητσο ειναι η φαση που ξεκινανε και δοντια και μαζι με αυτα τα συχνα ξυπνηματα ,εδω ο σταμ ακομα ξυπναει 178999 φορες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Λεγκουλι ολα καλα;

Πωπω βρε Βασω πως αντεχεις κ εσυ με τα δυο μουλακ σπιτι , σε φανταζομαι. Εγω λεω παλι καλα που δεν σταματησα τον Μητσο απο σταθμο οπως μου λεγανε για να μην φερνει ιωσεις. Τουλαχιστον εχω το πρωινο με μονο το Νικολα κ οταν ψιλοκοιμηθει φτιαχνω κ ενα φαγητο κ κανω κ καμια δουλεια οταν προλαβαινω. Τετοια πες μου για τον υπνο να παιρνω κουραγιο. Αυτα τα χουνερια του Μητσου θυμαμαι κ σκεφτομαι πως στην καλυτερη θα κοιμηθω μετα απο κανα 2 χρονια .....

Πολυ κρυο σημερα βρε κοριτσια.

Τζενακι αντε κ του χρονου θα το στολισεις μαζι με την μπεμπουλα ! Εγω δεν το αντεχα αλλο το βαρεθηκα κ αυτο κ τα στολιδια που τα σκορπιζε ο Μητσος σε ολο το σπιτι.

Η καινουργια χρονια μπορώ να πω με σιγουρια δεν μπήκα με τους καλύτερους όρους. ΜΟυ έχουν έρθει τα πάνω κάτω και δεν ξέρω πως να τα αντιμετωπίσω. Και οι μπουδελοορμόνες δεν βοηθάνε, ούτε τα ξενύχτια με την μικρούλα. Τέλος πάντως δεν περνάνε και πολλά πράγματα απ'το χέρι μου μόνο να προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και να περιμένω.

Καλημέρα είπα; Κρύο κάνει, τουλάχιστον να χιόνιζε λίγο...

Πήγα την μικρούλα στο γιατρό χθες, μια χαρά είναι, εντελώς καλά, 4220 αλλά για αυτά που πέρασε καλά είναι τα κιλά της μου είπε.

φιλώ σας αγαπημένες μου

Διαφημίσεις

Λέγκω, μπράβο στη Μυρσινούλα! Παλικάρι!!

Μυρτώ, καλή αρχή με τον υιό!!

Εμείς καλά.

Το Νο1 τα δικά του, ακόμα κατουριέται κάθε βράδυ σχεδόν.

Το Νο2 συχνά πυκνά ιώσεις και επαναστάτης ποπολάρος!("Συμωμένος είμαι!!")

Το Νο3 αναρρώνει από ωτίτιδα και τον έχει διαλύσει η αντιβίωση με διάρροιες! Αρχίζουμε bio gaia και βλέπουμε...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...