Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βρε τόνια σημερα σε σκεφτόμουνα... δεν έρχεσαι εσύ καμια βολτα αθήνα να κάνουμε καμια συνάντηση που έχουμε άπειρο καιρό να βρεθουμε; Καλύτερα σε κανα μήνα να χουν ξεπεταχτει και οι σπόροι μας!

Η μικρούλα καλά είναι, βήχει σαν χρόνια καπνίστρια αλλά αυτό είναι αναμενόμενο και έχει και μύξα. Είναι όμως λίγο τρομαγμένη, αν πας να την αλλάξεις πανικοβάλεται και μπλαβιαζει απ'το κλάμα. Δεν συζητάω αν πας να την κάνεις μπάνιο. Λογικά θα το ξεπεράσει σε λίγες μέρες. Απ'την άλλη έφτασε η περίοδος των δρομολογίων, θέλει όπως και τα άλλα να την κρατάς και να κοβεις βόλτες, με το που σταματάς ή κάθεσαι τα παιρνει κρανιο... α και ξεκίνησε να γελάει όχι ακριβώς συνειδητά αλλά είναι μία κουκλα... γουρ γουρ έγινε ανθρωπάκι κι αυτό.

Ρε παιδια βγάζει δάκρυα όταν κλαίει πολύ... πως γίνεται;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά θα ήταν και έχω κ έναν γάμο τέλη Φλεβάρη στην Αθήνα, αλλά είμαι διστακτική όσον αφορά τις μετακινήσεις σε τόσο μικρή ηλικία και μέσα στο καταχείμωνο.Είμαι κότα εγώ βρε, τί νομίζεις? καμία σχέση με σένα..σκλήρο καρύδι!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Kαλημέρα!

Λέγκω περαστικά στη Μυρσινούλα (αρχίζεις να παθαίνεις έρωτα με τη μικρή βλέπω...:tongue:) και να χαίρεσαι τον Νικολάκη! Για τα δάκρυα... γυναίκες... τι περιμένεις!..:lol::lol:

Τόνια, αγωνιστικούς χαιρετισμούς και κουράγιο!

Περαστικά στις κρεβατωμένες μαμάδες!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Λέγκω και μένα βγάζει πολλά δάκρυα όταν κλαίει πολύ (μπάνιο, πείνα, κλπ)...ποιο το παράξενο?

Αχ αυτά τα χαμόγελα με έχουν σκλαβώσει και μένα και δεν μπορώ να νευριάσω πολύ όταν με ξαγρυπνάει...κάτι ξέρει η φύση τελικά...

Αχ άντε να ανοίξει λιγάκι ο καιρός να συναντηθούμε...

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Αντε να αναρρωνει η μικρουλα σιγα σιγα ! Μπραβο βρε Λεγκουλι. Ολα καλα θα πανε !

Τονια δεν παλευεται η κατασταση με Μητσο κ εγω εχω κ τα ολονυχτια με τον μικρο. Βοθεια δεν εχω απο κανεναν κ καταλαβαινεις πως ειναι. Η κυρια του που μου τον φερνει πανω μου ειπε πως κοιμαται τις περισσοτερες φορες στο σχολικο κ του φευγει η νυστα μετα κ ερχεται σπιτι ντουρασελ. Μετα σπιτι 2 φορες αντε 3 την βδομαδα θα κοιμηθει κ αυτο οχι αμεσως με το που θα ερθει θα παει η ωρα 4 κ θα το τραβηξει αργα με αποτελεσμα το βραδυ απο 12 που κοιμαται κανονικα θα περασει την 1. Αν παλι δεν κοιμηθει εκει γινεται τι ελα να δεις. Πανικος !!! Δεν σου λεω τιποτα λες κ εχει πεσει στην χυτρα με το μαγικο φιλτρο του Οβελιξ κ το εχει πιεει ολο ειναι αλλα απο υπνο το βραδυ το 12 σταθερο με μονη διαφορα οτι δεν ξυοναει την αλλη μερα κ μου κανει τα νευρα κροσια για να σηκωθει να ετοιμαστει να φυγει.Οποτε οπως καταλαβαιενεις αφου νωρις δεν κοιμαται σε καμια περιπτωση προτιμωβ να κοιμηθει απογευμα να ησυχασω λιγο απο την συνεχομενη τσιριδα κ το τρεξιμο μες στο σπιτι.

Δυσκολα πολυ να μεγαλωνεις παιδια κ να μην εχεις κανενας εστω κ για μια ωρα να τα αφησεις.Προχτες πηγαμε Παιδων κ ειχαμε κ το Νικολα μαζι κ περιμεναμε στο σαλονακι 1,5 ωρα εκει με ενα σωρο παιδακια .

Παντος για τις συναντησεις κ εγω με τον μπεμπη τωρα το φοβαμαι να ξεπεταχτει λιγο πρωτα να ανοιξει κ ο καιρος κ μετα θα οργωσουμε υτα παρκα κ τις παιδικες χαρες.

και πώς αντέχεις ρε Τζένη???Εγώ που έχω κ βοήθεια κάποιες ώρες, δεν μπορώ...:-(:-(αφού-ντρέπομαι που το λέω, αλλά έτσι είναι-ανυπομονώ να έρθει η ώρα του βραδυνού ύπνου...όσο είναι ξύπνιο κάνει ένα σωρό βλακείες, ό,τι χαζομάρα του ρθει στο μυαλό...δύσκολα παιδιά...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Κ τι να κανω βρε Τονια μου να τα στειλω πισω? Δεν εχω κ επιλογη . Τουλαχιστον οταν ερχεται ο αντρας μου απο τν δουλεια τα απογευματα ασχολειται με Μητσο γιατι αν δεν ηταν κ αυτος δεν ξερω πραγματικα τι θα εκανα. Τωρα οταν αρχισω την δουλεια αστα να πανε Βεγγος θα γινω ..

Καλησπέρες! Πρώτη φορά που κάθομαι κι εγώ σαν άνθρωπος να γράψω λιγάκι. Τες παν, έμπαινα πάντως και παρακολουθούσα τα νέα σας και με πολλή αγωνία για το Μυρσινάκι το μικρό. Άντε, να γίνει μια γερή και δυνατή γυναίκα απο δω και πέρα..

Εγώ με τις αρρώστιες έχω ένα σύστημα αλλά μη με κοροιδέψετε. Βάζω συνέχεια τη Σεμέλη να πίνει από το νερό μου, τρώω απ' το κουτάλι της κλπ. ειδικά όταν έχει έρθει σε επαφή με άλλα παιδάκια. Και σε άλλους γενικά προσπαθώ να εκθέτω τον εαυτό μου, φιλάω κόσμο κλπ. (έγινα μια εξώλης και προώλης για το παιδί μου κύριοι δικαστές!!) Η λογική μου είναι να έρθω εγώ σε επαφή με τον όποιον ιο για να φτιάξω τα αντισώματα να τα πάρει η Μυρτώ από το γάλα. Τώρα στέκει-δεν στέκει αυτό, πάντως η μεγάλη έχει αρρωστήσει κάποιες φορές και όταν ήταν νεογέννητη η μικρή - έχουν περάσει και τα ανήψια με γαστρεντερίτιδες και ότι άλλο θες και η Μυρτώ κυρία. Είχαμε κι εμείς αγωνία μεγάλη γιατί έκανε 4 ολικές ναρκώσεις σε 3 μήνες κι έπρεπε οπωσδήποτε να μην κολλήσει, αλλά πως να είσαι καραντίνα τόσον καιρό; Από την άλλη βέβαια έχω αρρωστήσει εγώ δις αυτόν τον μήνα, ίσως να έχω καταπέσει λίγο, πάντως προτιμώ εγώ από το μωρό. Φροντίζω πάντα να πλένω καλά τα χέρια μου κλπ. όταν έχω πιάσει άλλα παιδάκια ή άμα είμαι εγώ άρρωστη για να μην της δώσω τον ιο και τη θηλάζω συχνά-πυκνά για τα αντισώματα. Αυτά. Δεν το προτείνω σε καμία γιατί δεν έχω επιστημονικές αποδείξεις, δεν θέλω να πάρω κόσμο στο λαιμό μου, κι ούτε ξέρω αν την προφύλασσα διαφορετικά πόσο θα αρρώσταινε, πάντως σε μας λειτουργεί και στο μυαλό μου βγάζει νόημα.

Είχα περίπου άλλες 43.000 πράγματα να σας πω αλλά τα ξέχασα όλα τώρα, οπότε σας φιλώ γλυκά και πάω να μασουλήσω...

ΥΓ. Ξεστολίσαμε!!! Χτες. Δεδομένου ότι προ Σεμέλης είχαμε φτάσει μεγάλη βδομάδα με δέντρο μια φορά, το θεωρώ εξαιρετική πρόοδο.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημέρα

Τζενη κι εγώ συνήθως και τα δύο παίρνω στα Παίδων και στους γιατρους. Εδώ εισαγωγή με τον θοδωράκη έκανα τώρα που πήγαμε με την μπέμπα μέχρι να σχολάσει ο γιωργάκης να ερθει να τον πάρει. Το καλό έιναι ότι ο θοδωρής αντιλαμβάνεται πότε οι καταστάσεις είναι δύσκολες και βοηθάει πολύ το μωρό μου.

Δανάη μου δεν λες κάτι παράλογο, μια και απ'το γάλα παίρνει το παιδι αντισώματα, το στοίχημα είναι κάθε φορά να πάρει τα αντισώματα πριν κολήσει. Ακόμα κι ο γιατρος που μας έδωσε εξιτήριο μου έλεγε ότι να θηλάζω όσο περισσότερο γίνεται και αν αρρωστήσω ακόμα καλύτερα, να φορεσω μάσκα και να πλακωθώ στους θηλασμούς.

Ο γιωργος πήγε τον νικολάκη το σάββατο μια βολτα στο παίδων να του βάλουν το χέρι που είχε βγεί:rolleyes:, μισό λεπτό δουλεια είναι αλλά δεν μπορεί να το βάλει κάποιος άλλος.

Χμμ ξεκινήσαμε δυναμικα τη νέα χρονια... τουλάχιστον ελπίζω η επόμενη επίσκεψη στο παίδων να είναι σύντομα και επιτυχημένη, η επέμβαση του θοδωρίκου!

Καλημερα κ καλη βδομαδα! Τι κανετε ηρωιδες μανες?

Λεγκουλι πελατακια στο παιδων γιναμε μου φαινεται...Βρε το Νικολακη ακολουθει τα χναρια του μεγαλου αδερφου! Για ποτε λετε για το Σοζω Λενιω?Αντε αυτη η φορα να ειναι η τελευταια!

Η Αφρο που χαθηκε κ η Αθηνουλα? Δεν το συζητω για Βασω μαζι με τα χιονια θα την δουμε.

εδω εδω, σας διαβαζω, αλλα δεν προλαβαινω πολλα πολλα....

Δαναη κι εμεις ξεστολισαμε!!!! Την πρωτη χρονια με την Ειρηνη σχεδον αποκριες ειχαμε φτασει χαχαχαχα

Τζενη, ετσι ακριβως αναβω κι εγω το καλοριφερ, 19 το πρωι 17- το βραδυ,.., τι να πεις θα το ψαξουμε παντως ολοι οι ενοικοι, να δουμε τι γινεται, καποιος λαθος τυπος, κατι.

Σημερα πηγε πρωτη μερα η Ειρηνη παιδικο, με κλαματα τρελα....αντε να δουμε!

Λεγκουλίνι, δεν θυμαμι αν το εγραψα, σιδερενια η κουκλινα-γουργουρινα και μην γραφεις χαζα οτι δεν την προσεξες κλπ...

Εγω περισσοτερο φταιξιμο θα εριχνα στον π@π@ρα που σας αφηνε χωρις θερμανση.

Αι να χαθεί ο σκ@τιάρης, αναρωτιέμαι τι θα ενιωσε οταν εμαθε οτι μπηκατε νοσοκομειο...

η Βασουλα εχει χαθει ανησηχυτικα, για να της τραβηξω το αυτακι, θα την παρω τηλ το απογευμα, ολο λεω και ξεχνιεμαι.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...