Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ax αχ, Οδυσσεβαχ, τι συγκινητικό, επαιζα εναν ρολο, το ειχαμε ανεβασει στο δημοτικο θεατρικη παρασταση, αλλα πολυ προχω παραγωγη...

Εννοειται οτι θα ηθελα, αλλα δεν μπορω, καταραμενε Μερφυ οπου σε πετυχωωωωωωω

Εμεις τσιμπησαμε (μαλλον,δεν ξερω) την πρωτη γαστρεντεριτιδα , εκανε 1 εμετο και αρκετες φορες διαρροια, λιγο πυρετακι αλλα το ξεπερασε(ειναι πολυ καλυτερα

) σε 2 μερες. Ο μικρός ψιλοκολλησε, το περναει πιο ελαφρυα ομως, κι εγω σημερα, ετσι ξαφνικαααααααααααααα εκανα εναν πυρετο 39 με πονο στα κοκκαλα....

Ομορφα, και φυσικα αυτα εγιναν δευτερα πρωι που ετοιμαζομασταν να παμε παιδικο(ο εμετος κλπ) αρα δεν κολλησε τιποτα απο παιδικο, αλλα ουτε και απο το περιβαλλον υπηρχε θεμα...

Να σας πω οτι το δεντρο στεκει περηφανα στολισμενο ακόμα στο σαλόνια μας και ουτε προβλεπεται συντομα να το ξεστολιζω, σημερα ηθελα αλλα δεν εχω κουραγιο με 3 κουβερτες στην πλατη...

Α και καντε ενα γκαλοπ ποσα κοινοχρηστα πληρωνεται περιπου, με αυτονομη, γιατι εχω τρελαθει, 200 ευρω το μην!!!! και 12 διαμερισματα, και το αναβω στοςυ 19 μεχρι να πιασει τη θερμοκρασια οσο χρειαστει... μεχρτι τωρα κανα μισαωρο αναβε, τωρα που κανει ψοφο ηθελε 2-3 ωρες...

τα νευρα μου...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γαλατουλι περαστικά σε όλους σας!

Πολλά μου φαίνονται τα κοινόχρηστα, εμείς 100 με 140, πάω μάλιστα τώρα να τα πληρώσω!

Λοιπόν η κόρη μου διαπιστωμένο δε θα μου φέρει ούτε ένα ποτήρι νερό, την παρακαλάω εδώ και ώρα να μου πατήσει την πλάτη και με έχει συνδέσει με Κάιρο κανονικά!!! Τι να κάνω, δε μπορώ να πω και στον σούπερμαν, θα με ισοπεδώσει!!!

Καλημερα καλημερα τι κανουμε? Εχουμε κανα νεο απο Μυρσινουλα?

Μην αγχωνεσαι βρε Μυρτω θα σου φερει νερο η νυφη :)!! χα χα χα

Εμεις παλι σιριαλ σημερα για να ντυθει για τι σχολειο δεν θελει λεει να παει σχοιλειο γιατι φοβαται οτι θα τον κολησουν αλλο παλι κ τουτο.

Γαλατουλι περαστικα σε ολους σας. Ετσι ημουνα κ εγω ανημερα τα Φωτα αλλα παλι καλα μονο εκεινη την μερα μου κρατησε. Τωρα απο που κολλαμε ολοι αστο μην το ψαχνεις τι να πω ....

Εμεις κοινοχριστα δεν εχουμε μιας κ ειναι μονοκατοικια.Μοιραζομαστε με την σπιτονοικοκυρα το πετρελαιο αναλογα ποσα θα καψει το καθε σπιτι ποσα εμεις ποσα αυτη αλλα ειναι 2-3 φορες το μαξιμουμ που θα βαλουμε πετρελαιο . Παντος πολλα ειναι τωρα θελουμε να γεμισουμε την δεξαμενη 1000 λιτρα κ σε μας βγαινει 550 νομιζω πιο πολλα απο το ενοικιο.

καλημερα!

κι εμεις δεν εχουμε κοινοχρηστα μια και μενουμε σε μονοκατοικια.. απλα μοιραζομαστε κι εμεις σαν την τζενη το πετρελαιο... αυτο που κανουμε εμεις για οικονομια στο πετρελαιο ειναι να αναβουμε καλοριφερ και κλιματιστικο συγχρονως... ετσι ανεβαινει πιο γρηγορα η θερμοκρασια και καις λιγοτερο πετρελαιο...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Αναστασία, ενδιαφέρον...Η κατανάλωση ρεύματος βέβαια είναι περισσότερη...Και πάλι σας συμφέρει;

Εμάς μας είχε συμβουλέψει ο διαχειριστής να είναι καλύτερα πολλές ώρες αναμένο σε πολύυυ χαμηλή θερμοκρασία και τελικά είχε δίκιο, μειώθηκε η κατανάλωση...

Τζενάκι, τα παιδιά μας τα μεγάλα έχουν παρόμοια θεματάκια! Εμένα τελευταία μου έλεγε ότι δε θέλει να πάει γιατί της λένε να κοιμηθεί το μεσημέρι και δε θέλει. Με έβαλε να το πω σε όλες τις δασκάλες, οι οποίες μου λέγανε ότι δεν έχουν πρόβλημα και να μην κοιμάται γιατί δεν ενοχλεί τα άλλα παιδιά. Όοοοοοοχι, επιμονή να το πούμε σε μια συγκεκριμένη δασκάλα που της λέει να κοιμηθεί. Τι να κάνουμε, τη βρήκα, της το είπα και η Λήδα φεύγοντας μου έσκασε ένα φιλί, πολύ ανακουφισμένη....Να δούμε τι άλλο θα βρει τώρα.

Πάντως είναι σκέτη αντίδραση...Δεν υπάρχει περιπτωση να σου πει ''ναι'' σε κάτι που θα της ζητήσεις. Όπως λέει και ο σούπερμαν στο λέξικό στη λέξη ''προθυμία'' έχει φωτογραφία της! Δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω γιαυτό το θέμα ειλικρινά....Προφανώς τα κατάφερα να κάνω αυτά που κορόιδευα και έχω ένα κακομαθημένο πρώτου μεγέθους.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφες, γυρίσαμε κι εμείς και έχουμε στόχο όπως μας είπανε οι γιατροι να μην ξανακυλίσει μέχρι να πάει δυο τριων μηνών γιατί είναι ρίσκι. Εμένα αυτό βέβαια μου φαίνεται γολγοθάς.

Κατα τ'αλλα μείναμε οχτώ μέρες στο οξυγονο σε δωμάτιο αποστειρωμένο μόνοι μας, έκανε μάσκα, τρεφόταν σχεδόν εξολοκλήρο με ορο γιατί δεν μπορούσε να φάει πνιγότανε και απο ένα σημειο και μετα ούτε κια οι γιατροι το θέλανε γιατί όταν φουσκωνε το στομαχάκι ζόριζε πολυ περισσότερο την αναπνοη. Δύο φορές την ημέρα της κάνανε αναρροφήσεις των εκκρισεων απ'τους πνεύμονες, με ένα σωληνάκι που βάζανε απ'τη μύτη... αυτό ήταν το πιο ζόρικο, αλλά μετά ξεμελάνιαζε το μωράκι μου. Σχεδον όλη την ώρα ήταν μπλε η κακομοίρα, τώρα έφτιαξε το χρωματάκι της αν και ακόμα έχει μια μπλε αποχρωση αλλα όχι τοσο έντονη. Πνίγεται ακόμα και βήχει τρελα αλλά το παλεύουμε με αερολιν, πολλούς ορους και υγραντήρα.

Προσπαθεί να μου αυξήση και την παραγωγή και νομίζω τα πηγαίνει πολύ καλά γαιτί νοιώθω αυτό το λετ νταουν (έτσι είπαμε το λένε; ) Με το θήλαστρο δεν εβγαζα συχνα γαιτί ήταν δύσκολο γιατί ήμουνα μόνη μου και η μικρή συνέχεια πνιγότανε αλλά απ'οτι φαίνεται δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Μία φορά τα χρειαστηκα τρελά ήμουνα στο νοσοκομείο το παιδι να βήχει ένα τέταρτο και δύο φορές να έχει γίνει εντελώς μπλε να μην μπορεί να πάρει ανάσα κι εγώ να μην μπορώ να φτάσω την πόρτα γιατί δεν έφτανε ο ορός... ήταν η φορά που δεν μπορούσα να ελένξω καθόλου τον πανικό μου και μου ερχόταν να αρχίζω να φωνάζω βοήθεια. Γαμώτο δεν το πρόσεξα το παιδάκι μου και μου αρρώστησε, πολύ άνετη το έπαιξα και τώρα ταλαιπωριέται, όχι ότι έχει νόημα το αυτομαστίγωμα τώρα αλλα δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι.

Ο νικολάκος ζορίστηκε τρελά και ζορίζεται, κλαίει με το παραμικρό, δεν θέλει ούτε να με κοιτάει, εχει άρνησει τρελή κυρίως για το ντύσιμο. Τις προηγούμενες μέρες πήγαινε στον παιδικο, χωρίς ρουχα, χωρίς πάνες μόνο με μπουφαν γιατί δεν μπορούσε με τιποτα ο γιωργος να τον πείσει να ντυθει.

Ο σοζω απίστευτα βοηθητικός παρόλο που κι αυτός ζωριζότανε. Όπως έλεγε ο γιω΄ργος μόνο το αμαξί δεν έπαιρνε να πάει στο σχολείο μόνος του. Σηκωνότανε ντυνότανε, κατουρούσε, εβαζε έτρωγε, μάζευε το πιάτο του, έβαζε μπουφάν και παπούτσια και περίμενε να πήσει ο γιώργος τον νικολάκη να αλλάξει τουλάχισοτν πάνα.

Ο γιω΄ργος έγινε λάστιχο, έστελνε τα παιδια παιδικο, ερχοταν μου έφερνε καφε, έφευγε πήγαινε δουλεια, γύρναγε (μετα απ'τις σχετικές υπερωρίες) μου έφερνε κάτι να φάω, έφευγε πήγαινε στα παιδια. Ευτυχως ήρθαν οι γονείς του γιώργου αρον άρον απτο χωριο και τα παίρνανε απ'το σχολειο μέχρι να έρθει ο γιώργος, ψοφήσανε κι αυτοί απ'την κουραση.

Τζενη μου τι θα κάνετε με τον μητσάκο τελικά γιατί δεν κατάλαβα; Αντιβίωση; (δεν σε πήρα ούτε στη γιορτή σου η μουλάρα:rolleyes:)

Και τη βασούλα ξέχασα που γιόρταζε... Χρονια πολλά βασουλάκο μου να σε χαιρόμαστε!

Κι εμείς σταθερά στους 17-18 το έχουμε αν και απο χθες το έχω βάλει στο 20 γιατί απ'την κουραση βαράνε κλακέτες τα δόντια μου.

φιλω σας μου λείψατε

Aχ βρε Λέγκω μου τι ταλαιπωρία...((()))

Τέλος καλό όλα καλά!

;)

Να μου φιλήσεις τα μωρά σου και τα 3. Θα μπείτε σε ρυθμό σιγά σιγά. Μπράβο στον καλό σου για τα κουράγια του και σε σένα το ίδιο!

μυρτω ναι συμφερει γιατι 1ον η θερμοκρασια του σπιτιου ανεβαινει πολυ γρηγορα και 2ον αν προσεξεις στην τιμη του λογαριασμου του ρευματος ενα μεγαλο μερος ειναι το παγιο.... απο την αλλη με τα καλοριφερ διατηρειται και η θερμοκρασια (κατι που δεν θα συνεβενε αν εκαιγε μονο το κλιματιστικο)...

(((λεγκω))) μην ριχνεις ευθυνες... κι εμενα οι μικρες αρρωστησαν μολις σαραντισαν... απλα δεν φτασαμε στο νοσοκομειο... με μεγαλητερα παιδακια που πανε παιδικο ειναι αναποφευκτο....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Λεγκουλι μας γλυκο καλως ηρθατε! Μην ριχνεις στον ευατο σου βρε χαο ευθυνες, ειναι δυνατιν με δυο πιτσιρικια που πανε παιδικο να μην αρρωστησει η μικρουλα δεν ειναι. Τουλαχιστιν να λεμε να ειναι μεχρι εδω κ οχι μονο να φτασει τους 3 μηνες αλλα να τους ξεπερασει κιολας. Κ εμενα ο Νικολας απο τελος Νοεμβρη που τον ειχε πιασει βροχιολιτιδα ελαφρα ομως ακομα να φανταστεις βηχει κ εχει φλεμματακια.

Για τον Μητσο πηγαμε χτες ξανα Παιδων κ ο γιατρος μας ειπε πως το υγρο στο αυτι του εχει υποχωρησει κ η ακοη απο 10 15% που ειχε μειωθει εφτασε στο 10. Αυτη η βελτιωση τον εκανε να μας δωσει κ αλλη θεραπεια με αντισταμινικο σιροπακι κ ενα σπραυ παλι μπας κ βελτιωθει κ αλλο. Για τα κρεατακια μας ειπα θα τα βγαλει αμεσα μονο αν χρειαστει να αφαιρεθει το υγρο διαφορετικα εχουμε καιρο δεν ειναι τοσο επειγον. Μας ειπε πως το θεμα χειρουργειο κρεατακια -αφαιρεση υγρου δεν λυνει το προβλημα του Μητσου της συνεχομενης μυξας δηλαδη κ κατ επεκταση ταλαιπωριας που περναει συνεχεια με υγρο στο αυτι η ωτιτιδες κ επειδη αυτα τα μικροβια που εβγαλε η καλλιεργεια προκαλουν αλλεργικες ρινιτιδες μας ειπε να πανε τον αλλο μηνα για αλλεργικα τεστ κ ανοσολογικο ελεγχο μιας κ εχουμε κ το ιστορικο απο Τασο κ την οικογενεια του με αλλεργικη ρινιτιδα. Γενιακ ειναι πολυ καλος κ συνενοησιμος . Επισης μας ειπε πως ειναι κατα της χορηγησης κορτιζονης κ ο αλλος ο ντοκ ο μην πω τωρα που ειχαμε ολο σταγονες με κορτιζονη μας εδινε.

Το καλοριφερ εμεις δεν το κλεινουμε ποτε το εχουμε σταθερα την μερα στο 20 κ το βραδυ στο 17-18 κ αναβει λιγο. Εχει το σπιτι σταθερη θερμοκρασια κ δεν χρειαζεται να δουλεψει πολυ ωρα για να ζεστανει το σπιτι αν το αναβεις απο βραδυ σε βραδυ. Το ελεγε ο Τ στην σπιτονοικοκυρα μας κ δεν το πιστευε. Αυτη 1 ατομο με δυαρακι κ εμεις με μωρα κ μεγαλυτερο σπιτι το καιγαμε ολη μερα αυτη πληρωνε παντα πιο πολλα κ δυσκολευοταν να το καταλαβει.

Διαφημίσεις

Καλημέρα με ένα ωραιοτατο χασιματικό μιξγκριλ

3G_Y_D-grVs

Μπράβο ρε Τζένη πολύ χάρηκα... Και με τον μικρόβιο του πνευμονιοκοκκου; Αντιβίωση;

Είδα οτι το Τατάκι και η Αθηνούλα ψηνοντουσαν... περαστικά κοριτσάρες!

Καλημέρα... Λέγκωωωωωω......περαστικά στο μωράκι, και αγύριστα...σου υποκλίνομαι ,κοπελιά...δεν έχω λόγια!!!είσαι πολύ δυνατή και αξιοθαύμαστη (να μου δώσεις το τηλ.του ψυχαναλυτή σου!!!!)Εγώ με ένα μωρό και ένα νήπιο και ώρες-ώρες πελαγώνω απίστευτα...καλή δύναμη να έχεις, περαστικά και πάλι στο Μυρσινάκι και χρόνια πολλά για το νικολάκο σου...

Ρε συ Τζενάκι, να σε ρωτήσω κάτι...ο Κων/νος μου θυμίζει αρκετά το Μήτσο από τις περιγραφές σου... τα μεσημέρια που γυρίζει από το σταθμό και είσαι μόνη σου, ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ???????Κοιμάται καθόλου??Γιατί εμένα έχει στραβώσει τελευταία με τον μεσημεριανό και δεν κοιμάται καθόλου..τί τους δίνουν στον παιδικό???μέσα στην ενέργεια και στην τσίτα είναι συνέχεια....αν δεν πάρει αυτό που θέλει χτυπιέται, κοπανάει πόρτες κλπ,κλπ...είναι τα τεριμπλ θρι προς τεριμπλ φορ???πότε επιτέλους ηρεμούν????

Και κάτι 'αλλο ρε κορίτσια, αν μπορείτε να βοηθήσετε...πώς θα του ξυπνήσω το ενδιαφέρον για τα παιχνίδια του???με όλα τα άλλα αντικείμενα του σπιτιού παίζει (λέμε τώρα παίζει..) και ελάχιστα θα κάτσει με τα παιχνίδια...όλες οι ιδέες ευπρόσδεκτες..

Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα που μπαίνει στο πίσω μ'ερος του καροτσιού για τα μεγαλύτερα παιδιά??Γαλατούλα???(παρεμπιπτόντως, περαστικά κοριτσάκι).

Τελευταία ερώτηση..σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω θήλαστρο για να μπορώ να βγαίνω κ λίγο έξω...πείτε μάρκα, σύνεργα κλπ...ευχαριστώ και σόρυ για το βομβαρδισμό!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Βρε Μυρτώ, με σκλαβώνεις...θα ρωτήσω μια φίλη εδώ στην Πάτρα αν μπορεί να μου δανείσει το δικό της, αλλιώς θα σου πω, σε ευχαριστώ πάρα πολύ....δεν παίζει να κατεβείτε εσείς καμιά βόλτα προς το χωριό σας???

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...