Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πωπω τι πακετο περναει η ερμη .... Σε ποιο Παιδων ειναι? Εμεις τελικα θα παμε Τεταρτη να τον δει τον Μητσο ο ντοκ ...

Να ρωτησω λαχανικα ποτε ξεκιναμε να δινουμε στα μωρα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ, ωχ το Μυρσινάκι...:( (((((((((((((((((((((Λέγκω))))))))))))))))))))))

Τζενάκι από 6 μηνών μπορείς να δώσεις είτε φρούτα, είτε λαχανικά, είτε κρέμα ρυζάλευρο -όχι όλα μαζι βέβαια. Απ'ότι θυμαμαι όταν το έψαχνα τις ακούς και τις 3 εναλλακτικές.

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα!

Χρονια πολλα στον Νικολα μας, να τα εκατοστησει και συντομα νε εχει ολη την οικογενεια μαζεμενη σπίτι του! Να τον χαιρομαστε τον κούκλο!

Η Μυσρινουλα ειναι καλυτερα, εχει μονο το βραδυ οξυγονο, αλλα ακομα εχει ακροαστικα και φλεμματα.

Ναι Τζενακι, αυρτο θυμαμαι και γω, ξεκινας με οτι θες απο φρουτα ή λαχανικα, ενα ενα ομως τη φορα. Μεγαλωσε και αυτος και αρχισε να τρωει, ε?

Φιλια κοριτσακια!

Διαφημίσεις

Γειά σας!! Τι έγινε, βρε, κοριτσάκια??? Το φάγαν το Μυρσινάκι κιόλας οι μεγάλοι, με τις ιώσεις όμως αυτή τη φορά...? Περαστικά να είναι και γρήγορα σπιτάκι τους! Ακροαστηκά εκανε? Αντιβίωση δίνουν? Δεν έχει γράψει κανείς λεπτομέριες...

Χρόνια πολλά και στον Νικόλα, που λογικά γιορτάζει!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Βρογχιολίτιδα έκανε, και ήταν με οξυγόνο και ορό καμιά βδομάδα τώρα! Είναι καλύτερα σήμερα, τρώει μαμά σιγά σιγά και έχει οξυγόνο μόνο το βράδυ... Κάνει αερολίν και τα σχετικά. Τελικά δεν έπρεπε να έρθουν την Παραμονή, ήταν πολύς κόσμος για το μωρό και πολλά παιδιά...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Όχι ρε το μωρό... Περαστικά κι αγύριστα στο μικράκι Μυρσινάκι μωρέ, και γρήγορα στο σπίτι του!

Χρόνια πολλά και καλά στον σούπερ μικρό μεγάλο αδερφό Νικόλα!

'Ελεν, μην το σκέφτεσαι έτσι μωρέ. Κι εμείς κάναμε όλοι χώρια πρωτοχρονιά για να προφυλαχθούν η αδερφή μου με τα δικά της τουλάχιστον και τελικά όλοι κολλησανε και κάνανε μούφα γιορτή τα πιτσιρίκια... Τζάμπα δηλαδή.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Πως ειστε παιδακια? Εμεις εδω ειχαμε χιονόπτωση για κανα μισάωρο, τωρα ξαναγυρισαμε στη βροχή!

Ρε συ Ελένη, ειχε ηδη λιγες μυξουλες η Μυρσινη την παραμονη, δεν ξερω αν της εφταιξε η συγκεντρωση... Ηταν ο Νικολας που ηταν αρρωστος απο την προηγούμενη και γενικα ειναι δυσκολο χειμωνα καιρο που κυκλοφορει τοσο πραμα με τα πιο μεγάλα στο σπιτι που πανε σχολείο. Δεν εχει νοημα να ψαχνουμε αιτιες, σημασια εχει να γινει καλα η μικρουλα (που παει πολυ καλυτερα σημερα, και ανοιξε και η ορεξή της και τρωει, ζωηρεψε και η φωνούλα της, οποτε σημερα αυριο θα βγουν) και για λιγο μεχρι να το ξεπερασει καλα, να μην ξανακολλησει τιποτα (εμενα αυτο μου φαινεται άθλος τωρα).

Εμεις καλα, ο αγγελος δεν παλέυεται, ειναι σε πολυ ασχημη φαση ζωηραδας αλητειας και αρνησης, ελπιζω να ειναι το τοπ και να αρχισει να βελτιωνεται... Και ετσι και τον μαλώσεις κατουριεται στη στιγμη.... Δε ξερω, δειχνουν και πολυ εντονη ζηλεια αυτη τη περιοδο παντως και τα δυο τους...

Τζενη πηγατε στο γιατρο? Τι σας ειπε?

Καλημέρα!!!

Αισιοδοξούν να φύγουν αύριο από το παίδων!!!

Τι κάνετε;;; Φιλάκια πολλά και καλή χρονιά που δεν σας ευχήθηκα!

Μωρέ δύσκολο να τη γλυτώσουν τα μικρά, ειδικά όσα γεννιούνται χειμώνα...και η φουρνιά Μάριου, Νικόλα, Ανδρεά συνέχεια άρρωστα ήταν τον πρώτο καιρό...Εντάξει, το Μυρσινάκι, πέρασε λίγο πιο ζόρικα, αλλά όλα θα στρώσουν...Άντε να ξεκουραστεί λίγο και η δόλια μάνα!

Κάνει ωραίο βρωμόκαιρο, μου δίνει ιδέες για εκδρομή στο χιονοδρομικό των Καλαβρύτων και βόλτες με έλκηθρα! (για σκι ούτε λόγος!!!)

Σας ξαναφιλώ!

Ααααα, που είναι η Ντου-ντου;;; Είδα Τονι Σφίνο στο Ράδιο Αρβύλα χθες!!!

Καλημερα καλημερα

Αντε να βγει η Μυρσινουλα να παει σπιτι να ηρεμισει το καημενο κ ας ελπισουμε οτι θα μπορεσει να ξεκουραστει λιγο κ η Λεγκουλα μας. ΛΕνιω δεν χρειαζεται να ψαχνουμε αιτιες χειροτερο ειναι. Το βλεπω κ εγω με το μικρο λιγο μυξα εχει ο Μητσακος κ αυτος τον παιρνει πιο βαρια με μπουκωμα κλπ. Εδω το καλοκαιρι δεν ειχαμε παιδικο κ σε 3 βδομαδες ο Μητσος κολλησε 2 φορες ιωση με πυρετο κ γαστρεντεριδα. Παλι καλα την ειχε σκαπουλαρει το μωρο αλλα απο ενα σωρο μαμαδες εδω μεσα εχω διαβασει οτι τον πρωτο καιρο με το μωρο στο σπιτι ισχυει ο νομος του Μερφι που αρρωσταινει το -τα μεγαλυτερο-α κ κολλαει κ το μωρο. Βλεπε κ Σοφουκα οταν γενναγε την μικρη ειχε την Ευτυχια νομιζω αρρωστη.

Εδω δεν χιονιζει αλλα κανει ψοφοκρυο.

Αφροδιτακι σημερα θα παμε στο γιατρο ευελπιστουμε δηλαδη.

Πωπω βρε κοριτσια αυτο το μικρο με εχει λειωσει. Ητανε που ξυπναγε ανα μισαωρο εδω κ 3-4 μερες δεν θελει να κοιμαται καθολου με το που τον κοιμιζω κ παω να το βαλω στην κουνια πετιεται . Το ιδιο κ στο κρεββατι διπλα μας. Ολη νυχτα αυτο το βιολι να προσπαθω να τον κοιμισω κ με το που παω να το ακουμπησω κατω τρελενεται. Ενω πανω μου μπορει να κοιμηθει για ωρες ...Τι να κανω βρε κοριτσια δεν αντεχεται τοση αυπνια τοσο καιρο θα κλαταρω...

Για πείτε μου, ποιός θέλει να δει τον Οδυσσεβάχ το Σάββατο ή την Κυριακή;

Δηλώστε συμμετοχή, να κλείσω εισητήρια. Στο θέατρο Πόρτα, Σαββατο στις 3, Κυριακή 11 και 3.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...