Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικά στο Μυρσινάκι μωρέ....

Και μένα ο μικρός έχει μπουκώσει,αλλά ευτυχώς με ορό και φυσιομέρ κάτι γίνεται...

Τώρα για το θέμα του ύπνου..πονεμένη ιστορία!!!Βέβαια ο Κων/νος έχει σχεδόν κόψει εδώ και λίγο καιρό το να έρχεται στο κρεβάτι μας το βράδυ, αλλά με φωνάζει κάποιες φορές κλαίγοντας να πάω κοντά του και επιμένει να ξαπλώνω μαζί του.Και γω τί να κάνω, ξαπλώνω και τον παίρνω για καμιά ώρα μαζί του...κάνω καλά, δεν κάνω, δεν ξέρω, μήπως κακομαθαίνει και θέλει συνέχεια κάποιον δίπλα του για να κοιμάται???τί γνώμη έχετε??

Μου λεγε σήμερα μια φίλη που γέννησε προχτές το δεύτερο ότι ξυπνάει κάθε 5 ώρες για γάλα...μα 5 ώρες???νεογέννητο μωρό?????τα ίδια και η μεγάλη της κόρη, από 15-20 ημερών κοιμόταν σχεδόν όλο το βράδυ, 5-6 ώρες τουλάχιστον σερί....τί αμαρτίες πλερώνω....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

tap tap αυπνες μαναδες!!!!

Ελενη εγω παντως οταν εχω αδυναμια+πονοκεφαλο εχω πιεσγ συνηθως...για παρε καμια πιεσουλα τσ τσ τσ γεροντια καταντησαμε!χαχαχαχαχαχαχα

Εμενα τα μουλακ, ουτε κοιμουνται ουτε τρωνε. Εχω πετυχει τον καλυτερο συνδυασμο.

Τονια δεν νομιζω οτι πειραζει, σιγα.

Λεγκουλι στεναχωρηθηκα για το Μυρσυνακι, αλλα οκ αυτα μεσα στο προγραμμα ειναι, περαστικα στη μικρουλιντα μας!

Τζεν θελω τη γνωμη σου για μια dslr που θα παρουμε σου στελνω πμ να τα διαβιβασεις και στον χαμπι αν θες...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλή χρονια!!

Δεν διαβασα νέα πριν από αυτά του μυρσινακίου... ελπίζω να είναι καλύτερα... ενημερώστε να μην την παρω τηλ κ την ενοχλήσω...

Μαμα μία κ μοναδική αν εσύ είσαι πιο ξεκούραστη με το να κοιμάστε μαζί κ το μωρό πιο ήρεμο όχι μονο δεν πειράζει αλλά επιβαλεται:tongue:!!!

Φιλώ σας ... εχω πονοκεφαλο.. (πολύ συχνα τώρα τελευταια... τι να φταιει??????????????????)

Διαφημίσεις

Καλημερα.

Τατι περαστικα. Ετσι ημουν κ εγω τα Φωτα με πυρετο κ τρομερη αδυναμια λιγο στομαχοπονο αλλα ευτυχως κρατησε μονο μια μερα κ απο χτες ειμαι καλα. Μαλλον με πηρε ξωφαλτσα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!!!!!!

Επιστρέψαμε!!! Περάσαμε τέλεια! Μου έφυγαν πονοκέφαλοι, αδυναμίες και όλα!

Μείναμε σε ένα τέλειο σπιτάκι, βόλτες πολλές δεν πήγαμε γιατί έβρεχε αλλά το φχαριστηθήκαμε! Τζάκι, ξάπλες, παιχνίδια, λουκάνικα, κρασια και το βράδυ ύπνος για τα παιδάκια και άραγμα και πειτραπέζια για τους μεγάλους!

μακάρι να είμαστε καλά να κάνουμε πάντα τέτοια!

Η Μυρσινούλα το Σάββατο ή Παρασκευή που μίλησα έδειχνε τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης...

Η Άφρο πού είναι???

Καλή Χρονιά κοριτσάρες, να πάνε όλα καλά σε αντίθεση με τα προβλεπόμενα! Δεν θα τους περάσει!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα κοριτσακια κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Μπραβο βρε Λενιω παντα τετοια να εχεις!

Μακαρι η Μυρσινουλα να εχει αναρρωσει κ να ειναι ηδη σπιτακι της.

Ο Μητσακος ακομα τιποτα μαλλον σημερα το απογευμα θα μας δει ο γιατρος του Παιδων. Το σιροπι που ειχε παρει δεν του εδιωξε το υγρο στο αυτι. Τωρα για τις μυξες κ το μικροβιο θα μας πει αυτος ισως πρπ να ξανακανει καλλιεργεια μετα απο τν αντιβιωση που πηρε η αλλες εξετασεις τι να πω. Σημερα [αντπς μου εκανε τρελο σκηνικο για να παει σχολειο ( ασχετο το ξερω αλλα επρεπε καπου να το πω).

Βρε κοριτσια εχω λαλησει με το μικρο. Ενω την μερα ειναι ενα νορμαλ θα ελεγα παιδακι την νυχτα μου αλλαζει τα φωτα. Χτες το βραδυ ξυπναγε ανα 15 λεπτα κ εκλαιγε η νευριαζε. Δεν ξερω τι να κανω. Με τα χιλια ζορια τον πηρα πρωινες ωρες στο κρεββατι μπας κ κοιμηθω καμια ωρα κ παλι δεν ηθελε ξαπλωτος μονο αγκαλια να εχει μαξιλαρι τον αγκωνα μου. Τι να κανω μπας κ φτιαξει λιγο τον υπνο του? Κ να πω οτι κοιμαται την μερα ισα ισα ολη μερα 3 μισαωρα υπνου κανει δεν τα θεωρω τραγικο...... Με εχει τσακισει το ατιμο.

Καλημέρα!

Πέρασα ένα σούπερ τριήμερα άνευ τέκνων και είμαι άλλος άνθρωπος. Με μπόλικο ύπνο, με ποτάκια, με σούπερ πεζοπορία στο βουνό...Γέμισα μπαταρίες!!!

Περαστικά στο Μυρσινάκι. Κανένα νεότερο?

Άσχετο...Τατιάνα ή όποια άλλη τι ξέρουμε από γυναικολόγους στο Αττικό? Γιατι το σκέφτεται η καλή του αδερφού μου (θα γεννήσει Απρίλη αλλα μέχρι προσφάτως ήταν στο Πήλιο). Έχει ραντεβού -γενικώς- αύριο. Αν υπάρχει καμιά πληροφορία στείλτε ένα πμ.

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε?

μπραβο ελενη και ελιζα! τελεια και τα δυο..! που πηγατε? για δωστε και σε εμας καμια καλη ιδεα!

εγω εχω τον Στρατο σημερα σπιτι.. ποναει το γονατο του και κουτσαινει.... τον πηγαμε πρωι πρωι νοσοκομειο και μας ειπαν ξεκουραση για 3-4 μερες...

οι μικρες σημερα πρωτη μερα στον παιδικο μετα τις διακοπες... οποτε ειμαστε καπως πιο χαλαρα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλέ αναστασία τι επαθε και κουτσαινει? χτυπησε? Περαστικά!

Μπραβο, ειτσι να ανακάμπτουμε εμεις η μαμαδες με τα πιο μεγαλα παιδια να παιρνουν και κουραγιο οι μωρομάνες! Ακους Τζενουλα?

Τατη, πως εισαι?

Η μυρσινουλα δειλα δειλα αρχιζει να δειχνει σημαδια βελτιωσης, θα της βγαλουν δοκιμαστικα το οξυγονο για 2 ωρες να δουν πως παει. Η Λεγκω ειναι ηρωας, η κοπελα θα επρεπε να τα εχει παιξει και με την πιο αισιοδοξη προβλεψη και ομως ειναι θηριο, ειναι τελειως αυπνη μια βδομαδα σχεδον τωρα μεσα στο νοσοκομειο με το μωρο σε ζορικη φαση με τοση ανασφάλεια και παλι δεν παραπονιεται καθολου... Δε ξερω τι να πω, απλα ρισπέκτ!

Εμεις καλα, εκανε η Δαναη κατι πυρετους, αλλα περασαν οπως ηρθαν. Γενικα σαπισα το τριημερο τελειως, χοουμ σουίτ χόουμ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...